2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bende de durum aynı her gece uyanışımda kızımı ya kucağımda ya da emzirdiğimi sanıyorum.

Mrb kızlar tecrübeli arkadaşlar sütüm az geliyor yetmiyor mecburen mama veriyoruzsutu arttırmak için neler yapabilirim??ayrıca boynum tutuldu sanırım emzirirken eğildiğim icinbasina gelen var mı ilaç icemiom nasıl geçecek??

Daha önce de yazmistim yine yazayım

Canım ben yaptıklarımi yazayım

Bol su
Hurma
Hosaf
İncir
Isirgan otu çayı
Rezene
Humana çay
Malt içeceği
Galaktaco damla
Dereotu marul (nane ve maydanoz sakin yemeyin)
Süt ve incir kaynatıp içmek
Bebe Bisküvisi ya da Petibör bisküvi
Bulgur pilavı sOgan

Bunlar benm denediklerim

Onum dışında
Dut kurusu ve çörek otu ve çörek otu yağı da öneren çoktu
Bakso damla

En önemlisi uyku ve sürekli olarak sütum cok yetiyor, sutum pek iyi benim yaaa demek

Kalbim10da

Bende 2 saatte bir kuruyorum saati şimdi farklı mi yapıyorsun bazen miniğin uykusunu mahvediyormus gibi hissediyorum çünkü uyanmakta zorlanıyor...ya ben uykunun beni bu kadar vuracağını tahmin etmezdim hayatım boyunca uykuya düşkün olmadım şimdi bi tuhafim uykusuzluktan sızmazsam gündüz uyuyamiyorum uyuyup annemede birakamiyorum ama çok uykum oluyor. Allah yardımcımız olsun gerçekten

Bende de durum aynı her gece uyanışımda kızımı ya kucağımda ya da emzirdiğimi sanıyorum.
Hamileliğin son günlerinde saglik ocağından aradılar bilgi için bebekle aynı odada yatın ama asla aynı yatakta yatmanizi önermiyoruz bi takım kazalar olabilir lohusalikta yorgun olabilirsiniz dediler şimdi anlıyorum dediklerini allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…