Bende de durum aynı her gece uyanışımda kızımı ya kucağımda ya da emzirdiğimi sanıyorum.Arkadaşlar hepinize merhaba..hepinize tekrardan teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz icin.. doğum yapan tüm arkadaslari kutluyorum.. allah analı babalı büyütsün doğum yaptım yapalı telefonu elime alamıyorum.. önce kızımın sürekli emmeyi istemesi sonra günün belirli saatlerinde saatlerce ağlama krizi geçirmesi sonrasında sütümün tazyikli gelmesi ve kızın emerken ağlaması göbegin iltihabi misafirler falan filan derken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum. Bi bakıyorum gece bi bakıyorum gündüz ..gece uykusuzlugu beni benden aldı. Artik saçmalamaya başladım geçen koltukta uyuyakaldım annem bi yerde eşim bi yerde oturuyor annem geldi kızım kalk ufaklığı emzirmeyecek misin dedi bende emziriyorum ya dedim annem ve eşimin şoku sonrasında kızın kucağımda olmadığını anladığımda benim şokum. Başka bir gece saati kurmuştum emzirmek için uyandım eşimi uyandırdım kızı yatağına yatıralım mi dedim eşim yine dehşete düşmüş halde kız nerde diye sordu bana meğerse kızı yataktan hiç almamışım bile... yine başka gece saat çaldı ve ben yatağın içinde kızı aramaya başladım halbuki kız kendi yataginda başına böyle şeyler gelen var mı arkadaşlar?
Ohh iyi maşallah. Gözünüz aydın. Kardeşiniz de iyidir inşallah.
Doktor probiyotik damla verdi geçmezse nurse harvey kullanalım dediKızlar benim bebiş 26 günlük oldu bayağı gazlıyız sizler gaz için neler yapıyorsunuz
Gözünüz aydın canımmm, rabbim sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin:)) betüşte abla oldu :)Betüş dogduuuu
Gözünüz aydın canımmm, rabbim sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin:)) betüşte abla oldu :)
Açılma olmuyor mu canım? Hayırlısıyla kurtul...Doğuramamanın kitabını yazıcam... gelmiyo gelmiyo sezaryen e alcak sanırım..
Gece 2 den sonra gelmediler daha kuzum ama sancılar yükselmiyo, yükseliyo ama o da ayaktaykenAçılma olmuyor mu canım? Hayırlısıyla kurtul...
Gece 2 den sonra gelmediler daha kuzum ama sancılar yükselmiyo, yükseliyo ama o da ayaktayken
Bende 2 saatte bir kuruyorum saati şimdi farklı mi yapıyorsun bazen miniğin uykusunu mahvediyormus gibi hissediyorum çünkü uyanmakta zorlanıyor...ya ben uykunun beni bu kadar vuracağını tahmin etmezdim hayatım boyunca uykuya düşkün olmadım şimdi bi tuhafim uykusuzluktan sızmazsam gündüz uyuyamiyorum uyuyup annemede birakamiyorum ama çok uykum oluyor. Allah yardımcımız olsun gerçektenBende de çok oldu canım öyle şeyler.emziriyorum sanmistim aynı sende olduğu gibi.bir de önce 2 saatte bir alarmı kurup emziriyordum kaç kez uyandım sanıp yataktan hiç kalkmadan saati tekrar kurup yatmışım . Allah'tan annem var da o uyandirdi benu hep .cok zor gerçekten uykusuzluk
Hamileliğin son günlerinde saglik ocağından aradılar bilgi için bebekle aynı odada yatın ama asla aynı yatakta yatmanizi önermiyoruz bi takım kazalar olabilir lohusalikta yorgun olabilirsiniz dediler şimdi anlıyorum dediklerini allah korusunBende de durum aynı her gece uyanışımda kızımı ya kucağımda ya da emzirdiğimi sanıyorum.
Canım siz iyi olunda sezeryan olsun.. allah kurtarsın.. güzel haberlerinizi alalım insallahDoğuramamanın kitabını yazıcam... gelmiyo gelmiyo sezaryen e alcak sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?