2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım sütüm gelmiyor diye bisey yok emzir daha sık emzir ve su iç bol bol allahın izniyle gelecektir. Emzirme danışmanları sadece bunu tavsiye ediyor ben bunu uyguladım. Ve uygulayan arkadaşlarda bunu tavsiye ediyor

Fındık ve sen iyisin ya tüm açılar unutulur allah analı babalı büyütsün canim

Kızlar bu saate kadar tam 12buçuk saattir suni çektim. Ama ağrılarım dayanılcak kadardı. Şimdi doktorm ve bi ebe geldi. Muayene ettiler rahim hala sıkı ve sert.
Doktorum son 2 kontroldür benim için sezaryen düşünüyomuş ama ben çok normal istiyorum siye fikrini söylememiş. Dedm Pazartesiye kadar beklesem kendi gelmezmi.
Bebek yukarıda rahmin sıkı ve sert. Tansiyon problemin var aniden kanaman olur plesenta ayrılır cesaret edemiyorum dedi. O yüzden bi doğumdan sonra beni doğuma alacak. Kız bayağı bağırıyordu. Benden sonra suni takılmış maşallah 6cm açılması varmış. Bende fayda etmedi nts

Betüş dogduuuu
Gözünüz aydın canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin :)

Hadi hayırlısıyla kucağına al bebeğini inşallah :)

Canım riske girmene hiç değmez, bak benim bebeğimin plasentası ayrılıyormuş... Elhamdulillah ki sezeryana almış Nereida hoca.

Sen zaten 12buçuk saattir çekiyorsun suniyi, yumuşama olacak olsa şimdiye çoktan olurdu... Önce Allaha, sonra güvenilir ellere emanet olacaksın inşallah...

Canim insallah saglikla sihhatle kavus elinden geleni yaptin. Doktorun durumun sonucunu bildigi halde seni gozlem altinda tutup senin istedigin gibi olmasi icin firsat vermis kendini kotu hissetme
Insallah cok cok kolayca atlatirsin. Buarada sorum var sana suni verdiklerinde aynen dogum kasilmasindaki agri gibi aralardami oluyor yoksa surekli bir agri hissi mi var.

Ben sezaryen olalı 22 gün oluyor hala ped takıyorum. Baştaki kadar çok olmasa da geliyor yine de kan
Yok o bahsettiğim normal bi kanama değildi çamasırım kırmızı renge boyanmıs sıksan kan akar o derece onuda gecıp pijamamdan baldırın yarısına kadar boyanmısım. Yanı bı anda o kadar gelmiş gibiydi cunku hıc parca parca gelmıs gibi gorunmuyordu. Anlamadım neden btmıstı cunku bı tek o gece oyle oldu suan gene kanama yok
Ediz Enesin Annesi canim gecmis olsun cok atlasmissin ama sukurki abiyle hayat nasil gidiyor ben aslinda en cokta bunu merak ediyorum.
iyiz canım bi sıkıntı yok suan. İlk geldıgımız gun salona koymustuk besıgı ama ilk ağlamasıyla edizin başına koşması bi olunca yatak odasına tasıdım 2 gun oraya koyup kitledim. Sonra kapıyı açtık baktım hıc gıtmıyo rahatsız etmıyo. Ben alıncada sorun cıkarmıyo emerken filan.. hatta kucagına alıp ustunu kapatırken ağzına emzik verırken bi videdoları bile oldu :) arada gelıp sevmek kucagına almak istiyor. Harıcınde ilgisiz . Ama tabi koltuğa filan bırakıp gıtmıyoruz.

Fındık ve sen iyisin ya tüm açılar unutulur allah analı babalı büyütsün canim
evet canım sağol

Günaydın kızlar bi sorum olucak normal Doğum yapıp lavman yapan var mı aranızda? Bazı doktorlar yaptırıyormuş sanırım bazıları da istemiyormuş. İlk doğumumda yapmamıştım ama sanki olsa daha rahat geçer Doğum sırasında ıkınma olayı diye düşünüyorum

Bundan 9 sene önce bende 38+3te, 10 dk da bir gelen sancı ile hastaneye koştum.. nst düzgün çıkmadı dr. yatmanı öneririm dedi, ben de öyle deyince gideyim o zaman dedim, o zaman yatış diyeceksin dedim öneririm ne? (tabi içimden) riske atamam dedi tekrar nst ye soktu, kalp atışları yavaşlamış dendi, 2 cm açılma dediler, yatıralım dendi, yatış yapıldı..
pazartesi günüydü hiç unutmam suni verdiler kendi sancım zaten vardı suninin de korkulacak bir şey olmadığını anlamış oldum böylece, regl de çok sancılı geçtiğinden belki de..
geldiler gittiler kontrol ettiler.. ve hala da sezaryene alınmıyordum, açılma da 4cm ye ulaşmıştı..
o arada saatten haberim yok tabi, en son acil sezaryene alıyoruz dediklerini duydum, sonrasında ayıldığımda ağlıyordum... kuzuyu getirdiler meme tutturmaya çalıştılar olmadı odana çıkınca denersin pozisyon sıkıntılı dedi birisi..
salı günü 18.50 doğum gerçekleşmiş..yani ben de her şeyin hayırlısı sağlıkla gelsin diye çok dua etmiştim .. o kadar sancıdan sonra sezaryen oldu.. ama olsundu sağlıkla geldi ya ben çekerdim..

Evet canim kimi yaptiriyormus kimi yaptirmiyormus. Ama bagirsaklar bos oldugunda yer dahada genis olacagindan daha rahat ikinilip kolay gecis saglaniyor. Dr.una sor eger yapilmiyorsa kendin ile gotur orada kendin yap. Zor bisey degil zaten. Hemende etki ediyor
Tedavi ile hamile kaldim ben ve hep oldum olasi kabizdim ikinmamam gerekiyordu hamilleigin baslarinda cok uyguladim kendime. Oyuzden kendinde rahatca yapabilirsin.

Doktorum pazartesiye kadar izindeymiş başka yerde de doğurmak istemiyorum inşallah o zamana kadar bişey olmaz sancı filan

Doktorum pazartesiye kadar izindeymiş başka yerde de doğurmak istemiyorum inşallah o zamana kadar bişey olmaz sancı filan
Insallah canim gonlundekini yasatsin rabbim. Benimde soguk alginligim var 3 gundur dahada iyiyim ama bende haftaya olsun diye dualar ediyrm.halbuki annecigim gel artik diyordum gecen hafta :))))

Kuzumm asla dayanılmayacak bi ağrı sızı değil. Benim belki acı eşiğimle alkalı belki başka bişey adet sancısı gibi. Bebek hareket ediyo totosunu dikliyo gibi. Düşün sonda takarken canım daha çok yandı.
Ara ara geliyo öyle sürekli değil ki zaten kademe kademe veriyolar suniyi ben yükselttim zoraki suniyi sancı fazlalaşsın diye yine banamısın demedi. Ağrıları pek hissettmedim yani. Nefes alınmıycak gbi bağırtan inletenden değil yani. Ama yan odadaki kızın açılması varmış o biraz daha zor geçirdi sanırm sesi geliyodu

LezzetliCipetpet evet kuzum artık hayırlısı. Tansiyonmdanda korkuyomuş plesenta ayrılırsa müdahale edemeyiz bekledik olmuyo zorlamayalım dedi. Peki sen spinal mi oldun genel mi :)

Kızlar tek tek alıntılıyamadım teşekkür ederim.. doktoru bekliyorm şuan doğumda gelince beni alacaklar

Cok cok cok tesekkur edrim canim allah razi olsun saglikla kavus . Cok rahatladim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…