- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 32
Peki uygulayınca hemen gidiyo musun tuvalete yoksa bi kaç saat önce mi uygulamalıyımEvet canim kimi yaptiriyormus kimi yaptirmiyormus. Ama bagirsaklar bos oldugunda yer dahada genis olacagindan daha rahat ikinilip kolay gecis saglaniyor. Dr.una sor eger yapilmiyorsa kendin ile gotur orada kendin yap. Zor bisey degil zaten. Hemende etki ediyor
Tedavi ile hamile kaldim ben ve hep oldum olasi kabizdim ikinmamam gerekiyordu hamilleigin baslarinda cok uyguladim kendime. Oyuzden kendinde rahatca yapabilirsin.
Aynen ben de öyleydim valla :) hadi inşallah biraz daha beklerler hayırlısıylaInsallah canim gonlundekini yasatsin rabbim. Benimde soguk alginligim var 3 gundur dahada iyiyim ama bende haftaya olsun diye dualar ediyrm.halbuki annecigim gel artik diyordum gecen hafta :))))
Günaydın kızlar bi sorum olucak normal Doğum yapıp lavman yapan var mı aranızda? Bazı doktorlar yaptırıyormuş sanırım bazıları da istemiyormuş. İlk doğumumda yapmamıştım ama sanki olsa daha rahat geçer Doğum sırasında ıkınma olayı diye düşünüyorum
Ayy canim inat etme allah korusun bisey falan olur pisman olcagin bisey yapma hemencecik gir ve al kuzunu kucaginaKızlar bu saate kadar tam 12buçuk saattir suni çektim. Ama ağrılarım dayanılcak kadardı. Şimdi doktorm ve bi ebe geldi. Muayene ettiler rahim hala sıkı ve sert.
Doktorum son 2 kontroldür benim için sezaryen düşünüyomuş ama ben çok normal istiyorum siye fikrini söylememiş. Dedm Pazartesiye kadar beklesem kendi gelmezmi.
Bebek yukarıda rahmin sıkı ve sert. Tansiyon problemin var aniden kanaman olur plesenta ayrılır cesaret edemiyorum dedi. O yüzden bi doğumdan sonra beni doğuma alacak. Kız bayağı bağırıyordu. Benden sonra suni takılmış maşallah 6cm açılması varmış. Bende fayda etmedi nts
Uygulama yaptiktan sonra 5 -10 dk zor duruyorsun zaten hemen tuvalete gitme ihtiyaci doguyor. Ben 3 yada 5 dk zor duruyordumPeki uygulayınca hemen gidiyo musun tuvalete yoksa bi kaç saat önce mi uygulamalıyım
Betüş dogduuuu
Canım bana lavman istedi dr. um ebe yaptı sıkıntı yaşamadım lavman korkunç bisey gibi geliyordu ama öyle değilmiş ebe bitti deyince şaşırdım.. lavmansiz nasıl okurdu bilmiyorum ama sanırım ıkınma sırasında öyle bi sıkıntı yaşamadımGünaydın kızlar bi sorum olucak normal Doğum yapıp lavman yapan var mı aranızda? Bazı doktorlar yaptırıyormuş sanırım bazıları da istemiyormuş. İlk doğumumda yapmamıştım ama sanki olsa daha rahat geçer Doğum sırasında ıkınma olayı diye düşünüyorum
Bebeğimin göbeği dun düştü ama gerisinde böyle bir şey kaldı bu geçecek mi ?
Günaydın kızlar bi sorum olucak normal Doğum yapıp lavman yapan var mı aranızda? Bazı doktorlar yaptırıyormuş sanırım bazıları da istemiyormuş. İlk doğumumda yapmamıştım ama sanki olsa daha rahat geçer Doğum sırasında ıkınma olayı diye düşünüyorum
Canım Betül ü ve seni opuyorm sağlıkla sıhhatle mutlu bir ömür diliyorumÇok sağolun kızlar
Okadar mutlu oldumki anlatamam caniiiim kuzuna kavussmussun hersey son bukdu rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin. Darisi bizlere :)))) sizden dogum paylasimlari gekdikce sanki bende yasiyir gibiyim:))Kızlar aldım Egoşu kucaağuma. Doğum zor geçmiş 2 saat ameliyathanede kalmışım. Bebek hemen doğmuş ama 3 tur kordon dolanmış boynuna kuzum ondan inememiş aşağıya. Benimde kanamamı durduramamışlar. Herkes baya korkmuş. Şimdi ağrım var biraz ama normal. Bebekte ben gelene kadar çok ağlamış acıkmış baya kalmış çünkü. Sonra emzirdik rahatladı uyuyo şuan :)) elleri hep yüzündeydi anne karnında, kundak yapınca elleri yüzüne gelmeyince bir çığlık atıyo ki sormayın :))
İyiki burdan eve dönmemişim kapıt falan imzalayıp Allahıma şükürler olsun hayırlısı buymuş
İyi olmanıza sevindim canım. Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün inşallahKızlar aldım Egoşu kucaağuma. Doğum zor geçmiş 2 saat ameliyathanede kalmışım. Bebek hemen doğmuş ama 3 tur kordon dolanmış boynuna kuzum ondan inememiş aşağıya. Benimde kanamamı durduramamışlar. Herkes baya korkmuş. Şimdi ağrım var biraz ama normal. Bebekte ben gelene kadar çok ağlamış acıkmış baya kalmış çünkü. Sonra emzirdik rahatladı uyuyo şuan :)) elleri hep yüzündeydi anne karnında, kundak yapınca elleri yüzüne gelmeyince bir çığlık atıyo ki sormayın :))
İyiki burdan eve dönmemişim kapıt falan imzalayıp Allahıma şükürler olsun hayırlısı buymuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?