2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Peki uygulayınca hemen gidiyo musun tuvalete yoksa bi kaç saat önce mi uygulamalıyım

Insallah canim gonlundekini yasatsin rabbim. Benimde soguk alginligim var 3 gundur dahada iyiyim ama bende haftaya olsun diye dualar ediyrm.halbuki annecigim gel artik diyordum gecen hafta :))))
Aynen ben de öyleydim valla :) hadi inşallah biraz daha beklerler hayırlısıyla

Bana yapıldı lavman . 10 dk bekle öyle gir tuvalete dedi kadın ama 3 dakka anca durabildim. Doğum sırasında kafam rahattı çünkü ıkınırken altima yapmaktan çok korkuyodum . Çok zor olmadı benim doğumum ilk olmasına rağmen . Ilk doğumlar hep zor geçer derler ama iyiydi bence .

Ayy canim inat etme allah korusun bisey falan olur pisman olcagin bisey yapma hemencecik gir ve al kuzunu kucagina

Canım bana lavman istedi dr. um ebe yaptı sıkıntı yaşamadım lavman korkunç bisey gibi geliyordu ama öyle değilmiş ebe bitti deyince şaşırdım.. lavmansiz nasıl okurdu bilmiyorum ama sanırım ıkınma sırasında öyle bi sıkıntı yaşamadım

Bebeğimin göbeği dun düştü ama gerisinde böyle bir şey kaldı bu geçecek mi ?

Bizde de aynısı oldu siyah bir parça küçük kaldı. Ebe sorun olmaz dedi. Şimdi 1 aylık kızım ve oda yavaş yavaş dökülecek. Korkulacak bir şey yok. Ama kontrolde ebeye veya doktora göster istersen canım

Bana yapıldı lavman iyiki de yapıldı aklin orda olmuyor daha rahat oluyorsun

Kizlar sabah uyanir uyanmaz merakla size bakmak istedim dogum yaptiniz mi diye LezzetliCipetpet cok sukur canim saglikla kavusmussunuz bebisinle cok sevindim Rabbim anali babali buyutsun insallah ömrü bahti guzel olsun prensesimizin :) aydingelini canimm doguma almislardir sanirim insallah hayirlisiyla kucagina alirsin normali denediniz ikiniz de en azindan akliniz da kalmamış oldu kimisin de suni sanci etki etmiuor bi arkadasim da daha ayni şekilde olmustu suyu geldigi halde suni verdiler yine de acilma olmamisti. Rabbim butun hamilelere hayirli kolay dogumlar nasip etsin

Kızlar aldım Egoşu kucaağuma. Doğum zor geçmiş 2 saat ameliyathanede kalmışım. Bebek hemen doğmuş ama 3 tur kordon dolanmış boynuna kuzum ondan inememiş aşağıya. Benimde kanamamı durduramamışlar. Herkes baya korkmuş. Şimdi ağrım var biraz ama normal. Bebekte ben gelene kadar çok ağlamış acıkmış baya kalmış çünkü. Sonra emzirdik rahatladı uyuyo şuan :)) elleri hep yüzündeydi anne karnında, kundak yapınca elleri yüzüne gelmeyince bir çığlık atıyo ki sormayın :))
İyiki burdan eve dönmemişim kapıt falan imzalayıp Allahıma şükürler olsun hayırlısı buymuş

Okadar mutlu oldumki anlatamam caniiiim kuzuna kavussmussun hersey son bukdu rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin. Darisi bizlere :)))) sizden dogum paylasimlari gekdikce sanki bende yasiyir gibiyim:))

Ya ne güzel hepimiz çok şükür kuzularimiza kavuştuk.bugunleri gorduk ya hamd olsun
tekrardan hepimizin gozu aydın.saglikla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin Rabbim. Hasta olanlara da şafi ismiyle şifa nasip etsin en kısa zamanda toparlansin.
Evlat sahibi olmak isteyen herkese Allah'ım nasip etsin bu duyguyu.

İyi olmanıza sevindim canım. Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…