Canim daha cok kisi var meraklanma bekleyen insallah bizde saglikla kavusalim . Her dogum yapani okuyunca sanki sadece ben kaldim gibi geliyor banada :)))LezzetliCipetpet ve aydingelini gözünüz aydın kizlar. Tek tek okuyamadim diger dogum yapmis bebeklerini kucaklarina alan arkadaslarinda gözü aydin. Kuvezde olan miniklere acil sifa versin rabbim ailelerine bagislasin. Rabbim miniklerinizle hayirli huzurlu uzun ömürler versin. Benim oglaninda gelmeye pek niyeti yok bir aydir dogum pozizyonunda ama dün gittim kontrole hic acilmam yokmus bi hayirlisiyla biz doguramayanlarda dogursaydi. Tabi benden baska doguramayan kaldiysa
Kızlar aldım Egoşu kucaağuma. Doğum zor geçmiş 2 saat ameliyathanede kalmışım. Bebek hemen doğmuş ama 3 tur kordon dolanmış boynuna kuzum ondan inememiş aşağıya. Benimde kanamamı durduramamışlar. Herkes baya korkmuş. Şimdi ağrım var biraz ama normal. Bebekte ben gelene kadar çok ağlamış acıkmış baya kalmış çünkü. Sonra emzirdik rahatladı uyuyo şuan :)) elleri hep yüzündeydi anne karnında, kundak yapınca elleri yüzüne gelmeyince bir çığlık atıyo ki sormayın :))
İyiki burdan eve dönmemişim kapıt falan imzalayıp Allahıma şükürler olsun hayırlısı buymuş
Çok sevindim canım sağlıkla kavuşmanıza iyi ki gitmemişsin gerçekten. Güle güle büyüt oğluşunuKızlar aldım Egoşu kucaağuma. Doğum zor geçmiş 2 saat ameliyathanede kalmışım. Bebek hemen doğmuş ama 3 tur kordon dolanmış boynuna kuzum ondan inememiş aşağıya. Benimde kanamamı durduramamışlar. Herkes baya korkmuş. Şimdi ağrım var biraz ama normal. Bebekte ben gelene kadar çok ağlamış acıkmış baya kalmış çünkü. Sonra emzirdik rahatladı uyuyo şuan :)) elleri hep yüzündeydi anne karnında, kundak yapınca elleri yüzüne gelmeyince bir çığlık atıyo ki sormayın :))
İyiki burdan eve dönmemişim kapıt falan imzalayıp Allahıma şükürler olsun hayırlısı buymuş
Aa seninle tarihlerimizde yakınmış. Senin acilman falan baslamis mi benim acilmam yokmus cati musaitmis normal doguma ama doktor parmak ucunun girebilcegi kadar bile acilma yok dedi o yuzden biraz moralim bozuldu sanki. Sezaryan karşıtı degilim tabiki hangisi hayirlisiyla bebegim ve benim icin o olsun ama niyeyse acikliga fena takildimCanim daha cok kisi var meraklanma bekleyen insallah bizde saglikla kavusalim . Her dogum yapani okuyunca sanki sadece ben kaldim gibi geliyor banada :)))
Acilma yumusama hic yok canim bendedeAa seninle tarihlerimizde yakınmış. Senin acilman falan baslamis mi benim acilmam yokmus cati musaitmis normal doguma ama doktor parmak ucunun girebilcegi kadar bile acilma yok dedi o yuzden biraz moralim bozuldu sanki. Sezaryan karşıtı degilim tabiki hangisi hayirlisiyla bebegim ve benim icin o olsun ama niyeyse acikliga fena takildim
Allah korumuş canım çok sevindim sağlıkla kavuşmanıza ultrasondayken kordon dolanması gözükmemişmi.Neyse artık bebişinle güzel günler seni bekliyo:) darısı başımızaKızlar aldım Egoşu kucaağuma. Doğum zor geçmiş 2 saat ameliyathanede kalmışım. Bebek hemen doğmuş ama 3 tur kordon dolanmış boynuna kuzum ondan inememiş aşağıya. Benimde kanamamı durduramamışlar. Herkes baya korkmuş. Şimdi ağrım var biraz ama normal. Bebekte ben gelene kadar çok ağlamış acıkmış baya kalmış çünkü. Sonra emzirdik rahatladı uyuyo şuan :)) elleri hep yüzündeydi anne karnında, kundak yapınca elleri yüzüne gelmeyince bir çığlık atıyo ki sormayın :))
Hayırlısıyla geldi evladın canım sağlıkla büyüsün insallahKızlar aldım Egoşu kucaağuma. Doğum zor geçmiş 2 saat ameliyathanede kalmışım. Bebek hemen doğmuş ama 3 tur kordon dolanmış boynuna kuzum ondan inememiş aşağıya. Benimde kanamamı durduramamışlar. Herkes baya korkmuş. Şimdi ağrım var biraz ama normal. Bebekte ben gelene kadar çok ağlamış acıkmış baya kalmış çünkü. Sonra emzirdik rahatladı uyuyo şuan :)) elleri hep yüzündeydi anne karnında, kundak yapınca elleri yüzüne gelmeyince bir çığlık atıyo ki sormayın :))
Tamamen aynı durumdayız ay insallah c.tesi gittiginde acilman oldugunu öğrenirsin. Insallah hayirlisiyla bebegini kucağına alip dönersinAcilma yumusama hic yok canim bendede
Iki gune 1 sicak su tutuyorum belime. Squat yaptim bir iki gun ondanda sikildim oylece bekliyoum. C.tesi kontrol var bakalim ne durumdayiz ama agrim sizimda yok
Amin canim sagolasin insallah seninde gonlundeki dogum gerceklesirTamamen aynı durumdayız ay insallah c.tesi gittiginde acilman oldugunu öğrenirsin. Insallah hayirlisiyla bebegini kucağına alip dönersin
Çok geçmiş olsun safra kesesi tasi annem de vardi yoğurt suyu ve sumak bol bol tüketti ameliyata alinacakti ki Dr son bi film cekelim demiş taslar kaybolmuştu son anda kurtuldu ameliyattan Rabbim acil şifa versinKızlar safra kesesi taşı beni mahvetti sabaha kadar kusma ağrı öyle şiddetli ki kızıma bile bakamıyorum emziremiyorum aniden nasıl gelişti anlamadımkızımın yüzüne bakıyorum öyle sersefil olduki bir Gr enerji kalmadı kolumu kaldıramıyorum yavrum gözümün içine. Bakiyo kucağıma alayım emzireyim diye
Okadar mutlu oldumki anlatamam caniiiim kuzuna kavussmussun hersey son bukdu rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin. Darisi bizlere :)))) sizden dogum paylasimlari gekdikce sanki bende yasiyir gibiyim:))
İyi olmanıza sevindim canım. Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün inşallah
LezzetliCipetpet ve aydingelini gözünüz aydın kizlar. Tek tek okuyamadim diger dogum yapmis bebeklerini kucaklarina alan arkadaslarinda gözü aydin. Kuvezde olan miniklere acil sifa versin rabbim ailelerine bagislasin. Rabbim miniklerinizle hayirli huzurlu uzun ömürler versin. Benim oglaninda gelmeye pek niyeti yok bir aydir dogum pozizyonunda ama dün gittim kontrole hic acilmam yokmus bi hayirlisiyla biz doguramayanlarda dogursaydi. Tabi benden baska doguramayan kaldiysa
Canım benim çok geçmiş olsun Rabbim kardeşimi de seni de bebisleri de sevdiklerinize bağışladı elhamdulillah :) seni de egoşu da öpüyoruz
aydingelini gözün aydın canım kavuşmuşsun kuzucuguna güle güle büyüt bebeğini Allah sağlık sıhhat versin hem sana hem bebişine
Çok sevindim canım sağlıkla kavuşmanıza iyi ki gitmemişsin gerçekten. Güle güle büyüt oğluşunu
Allah korumuş canım çok sevindim sağlıkla kavuşmanıza ultrasondayken kordon dolanması gözükmemişmi.Neyse artık bebişinle güzel günler seni bekliyo:) darısı başımıza
Hepinize çok teşekkür ederm kızlar alıntılayamadıklarıma da teşekkğr ederim allah razı olsun.Hayırlısıyla geldi evladın canım sağlıkla büyüsün insallah
Canım çok geçmiş olsun çok yakın arkadaşlarımdan bi tanesinin başına gelmişti gerçekten çok zor oldu minicik bebeğiyle ameliyat oldu da öyle rahatlamıştı. Umarım en kısa sürede atlatırsın. Hamileliğin komplikasyonlarındanmış arkadaşım çok hareketsiz bi gebelik geçirmişti ona bağlı demişti doktoru.Kızlar safra kesesi taşı beni mahvetti sabaha kadar kusma ağrı öyle şiddetli ki kızıma bile bakamıyorum emziremiyorum aniden nasıl gelişti anlamadımkızımın yüzüne bakıyorum öyle sersefil olduki bir Gr enerji kalmadı kolumu kaldıramıyorum yavrum gözümün içine. Bakiyo kucağıma alayım emzireyim diye
evet çoook güzel. Az kaldı azAh insallah beklemesi bile heyecanlı ve bu kadar guzelken tabi sabirsizlik problemimi saymazsakonunla uyuyup uyanmak ne kadar güzeldir kim bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?