2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ah insallah beklemesi bile heyecanlı ve bu kadar guzelken tabi sabirsizlik problemimi saymazsak onunla uyuyup uyanmak ne kadar güzeldir kim bilir

Uyuyamamak dioz biz ona :)))) ama olsun yinede cok guzel insallah sag salim kavusursunuz..

Canim gecmis olsun bilmiorum caresi nedir doktor ne diyor bildigim ameliyat olmak gerekiyor. Insallah gecer bi an once

LezzetliCipetpet aydingelini gözünüz aydın olsun kızlar güle güle büyütün bebişlerinizi inşallah sağlıkla sıhhatle :)

Kizlar bebeklerine kavusanlarini cok tebrik ediyorum, saglikla buyusunler insallah..
benim gibi hala bekleyen var mi? Kendimi cok yalniz hissetmeye basladim
Ben varım hala bekleyenlerden canım inşallah bu bekleyiş uzun sürmez ya sabrım kalmadı artık

E ne diyorlar ne yapacak doktorlar. Hem sancı hem bebek ... Allah tez şifa versin canım

Ben varım hala bekleyenlerden canım inşallah bu bekleyiş uzun sürmez ya sabrım kalmadı artık[/QUOTE]

Aynen canim ve arkadaslar konusuyor ya acilma falan bende hic oyle seylere bakmiyor doktor.. ultrasondan bakip yolluyor, zaman gectikce sorun cikmasindan da korkuyorum. Yarin kontrolum var bakalim..

Çok geçmiş olsun canım hadi gözün aydın hayırlı olsun çok sevindim sağlıkla kucağına almana :)

Aynen canim ve arkadaslar konusuyor ya acilma falan bende hic oyle seylere bakmiyor doktor.. ultrasondan bakip yolluyor, zaman gectikce sorun cikmasindan da korkuyorum. Yarin kontrolum var bakalim..

Benim doktorum da bakmıyordu dün ilk defa başka hastanede çatı muayenesi oldum 1 cm açıklık varmış nst'de sancı çıkmadı eve yolladılar daha bakalım ne zaman gelecekler :)

Biraz önce altını değiştim bir parça siyah düştü.
Dediğin gibi o da dökülüyor. Ben de ilk görünce korktum öyle mi kalacak acaba diye.kantoron yağı sür dediler sürdüm o biraz iyi geldi sanki .

Gözünaydın cnm. Ömürlü olsun inşallah

Canım çok geçmiş olsun. Çok şükür aldın bebisi kucağına allah analı babalı büyütsün

Geçmiş olsun canım allah tez vakitte şifa versin

Meraba kizlar 33 haftadayim bugun kontrole gittim 1780 gram olmus kuzum ama esi asagida yatacan bi hafta sonra tekrar bakicaz erkende alabiliriz desi doktor sanirim bu forumdada bole sorun yasayan arkadaslar varms kilosuda az 2 kilo olsa bari kuzum

Arkadaşlar iyi akşamlar gebelik şekeri olan ve doğum yapan arkadaşlar ne yapıyolar? Diyete devam ediyor musunuz?

4 gündür kanamam gelmiyordu. Yine başladı gelmeye 40 gün böyle devam edecek sanırım bir gün geliyor bir gün gelmiyor 40 ı bitircez

Doktorun söylediğine göre tekrar yazarsan sevinirim ben de ona göre doktora götüreyim iltihap değildir insallah
Canım ben bugün göbekten gelen kanlı akıntı için çocuk doktoruna gittim onlarda çocuk cerrahına sevkettiler dr baktı ve gümüş nitratla yakmalıyız dedi ufak bi kalemle oraya işlem yaptılar k vitamini alışı yaptılar 72 saate geçmesi lazım eğer geçmezse Pazartesi tekrar getirin dediler.seninde devam ediyorsa bi doktora görür istersen.

Bizede k vitamini yapildi tekrar. Bugin kuru bi sekilde dusmus kan parcalari. Yazacaktim bi turlu firsat bulamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…