Ah insallah beklemesi bile heyecanlı ve bu kadar guzelken tabi sabirsizlik problemimi saymazsakonunla uyuyup uyanmak ne kadar güzeldir kim bilir
Kızlar safra kesesi taşı beni mahvetti sabaha kadar kusma ağrı öyle şiddetli ki kızıma bile bakamıyorum emziremiyorum aniden nasıl gelişti anlamadımkızımın yüzüne bakıyorum öyle sersefil olduki bir Gr enerji kalmadı kolumu kaldıramıyorum yavrum gözümün içine. Bakiyo kucağıma alayım emzireyim diye
Ben varım hala bekleyenlerden canım inşallah bu bekleyiş uzun sürmez ya sabrım kalmadı artıkKizlar bebeklerine kavusanlarini cok tebrik ediyorum, saglikla buyusunler insallah..
benim gibi hala bekleyen var mi? Kendimi cok yalniz hissetmeye basladim
E ne diyorlar ne yapacak doktorlar. Hem sancı hem bebek ... Allah tez şifa versin canımKızlar safra kesesi taşı beni mahvetti sabaha kadar kusma ağrı öyle şiddetli ki kızıma bile bakamıyorum emziremiyorum aniden nasıl gelişti anlamadımkızımın yüzüne bakıyorum öyle sersefil olduki bir Gr enerji kalmadı kolumu kaldıramıyorum yavrum gözümün içine. Bakiyo kucağıma alayım emzireyim diye
Aynen canım hem sancı hem bebek Dr. Ameliyat diyor ama henüz doğum yorgunluğunu halsizligini atlatamamisken nasıl olcakE ne diyorlar ne yapacak doktorlar. Hem sancı hem bebek ... Allah tez şifa versin canım
Çok geçmiş olsun canım. Inşallah atlatırsın ameliyata gerek kalmadan ,ameliyat gerekli olursa da inşallah onu da rahat atlatırsınAynen canım hem sancı hem bebek Dr. Ameliyat diyor ama henüz doğum yorgunluğunu halsizligini atlatamamisken nasıl olcak
Kızlar aldım Egoşu kucaağuma. Doğum zor geçmiş 2 saat ameliyathanede kalmışım. Bebek hemen doğmuş ama 3 tur kordon dolanmış boynuna kuzum ondan inememiş aşağıya. Benimde kanamamı durduramamışlar. Herkes baya korkmuş. Şimdi ağrım var biraz ama normal. Bebekte ben gelene kadar çok ağlamış acıkmış baya kalmış çünkü. Sonra emzirdik rahatladı uyuyo şuan :)) elleri hep yüzündeydi anne karnında, kundak yapınca elleri yüzüne gelmeyince bir çığlık atıyo ki sormayın :))
İyiki burdan eve dönmemişim kapıt falan imzalayıp Allahıma şükürler olsun hayırlısı buymuş
Aynen canim ve arkadaslar konusuyor ya acilma falan bende hic oyle seylere bakmiyor doktor.. ultrasondan bakip yolluyor, zaman gectikce sorun cikmasindan da korkuyorum. Yarin kontrolum var bakalim..
Bizde de aynısı oldu siyah bir parça küçük kaldı. Ebe sorun olmaz dedi. Şimdi 1 aylık kızım ve oda yavaş yavaş dökülecek. Korkulacak bir şey yok. Ama kontrolde ebeye veya doktora göster istersen canım
Gözünaydın cnm. Ömürlü olsun inşallahEvet canım benim yusufum
İnternette de bebek kucandayken boş beşik sallayan bı kadın videosu vardı
Yani hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz hiç merak etme.
Biz Yusuf pasayla çok iyiyiz inşallah Betül ve annesi de iyi olacaklar :)
Ben yapilmiyor diye biliyorum. Akıntı filan varsa doktora sor canım
Hakkaten zor bir durum Allah yardımcın olsun. Ne kadar erteleyebileceksin bebek büyüdükçe daha da zor.Aynen canım hem sancı hem bebek Dr. Ameliyat diyor ama henüz doğum yorgunluğunu halsizligini atlatamamisken nasıl olcak
Canım çok geçmiş olsun. Çok şükür aldın bebisi kucağına allah analı babalı büyütsünKızlar aldım Egoşu kucaağuma. Doğum zor geçmiş 2 saat ameliyathanede kalmışım. Bebek hemen doğmuş ama 3 tur kordon dolanmış boynuna kuzum ondan inememiş aşağıya. Benimde kanamamı durduramamışlar. Herkes baya korkmuş. Şimdi ağrım var biraz ama normal. Bebekte ben gelene kadar çok ağlamış acıkmış baya kalmış çünkü. Sonra emzirdik rahatladı uyuyo şuan :)) elleri hep yüzündeydi anne karnında, kundak yapınca elleri yüzüne gelmeyince bir çığlık atıyo ki sormayın :))
İyiki burdan eve dönmemişim kapıt falan imzalayıp Allahıma şükürler olsun hayırlısı buymuş
Geçmiş olsun canım allah tez vakitte şifa versinKızlar safra kesesi taşı beni mahvetti sabaha kadar kusma ağrı öyle şiddetli ki kızıma bile bakamıyorum emziremiyorum aniden nasıl gelişti anlamadımkızımın yüzüne bakıyorum öyle sersefil olduki bir Gr enerji kalmadı kolumu kaldıramıyorum yavrum gözümün içine. Bakiyo kucağıma alayım emzireyim diye
4 gündür kanamam gelmiyordu. Yine başladı gelmeye 40 gün böyle devam edecek sanırım bir gün geliyor bir gün gelmiyor 40 ı bitircez
Canım ben bugün göbekten gelen kanlı akıntı için çocuk doktoruna gittim onlarda çocuk cerrahına sevkettiler dr baktı ve gümüş nitratla yakmalıyız dedi ufak bi kalemle oraya işlem yaptılar k vitamini alışı yaptılar 72 saate geçmesi lazım eğer geçmezse Pazartesi tekrar getirin dediler.seninde devam ediyorsa bi doktora görür istersen.Doktorun söylediğine göre tekrar yazarsan sevinirim ben de ona göre doktora götüreyim iltihap değildir insallah
Canım ben bugün göbekten gelen kanlı akıntı için çocuk doktoruna gittim onlarda çocuk cerrahına sevkettiler dr baktı ve gümüş nitratla yakmalıyız dedi ufak bi kalemle oraya işlem yaptılar k vitamini alışı yaptılar 72 saate geçmesi lazım eğer geçmezse Pazartesi tekrar getirin dediler.seninde devam ediyorsa bi doktora görür istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?