2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ayniyiz senle yakin olsaydik birlikte bakardik :) hickirik tutunca sinirlenip dahada aglamaya basliyor benimki

Ayy ben de böyleyim
Yanımda kimse de yok
Eşim de diğer odada yatıyor
Gece kucağımda sandım kaç kere meğer yatağına yatırmışım

Ayy ben de böyleyim
Yanımda kimse de yok
Eşim de diğer odada yatıyor
Gece kucağımda sandım kaç kere meğer yatağına yatırmışım
Kizlar tek cocuk iyimis hamileligim boyunca oglumdan sikayetci olmustum uyumuyo dole boole diye iki tane oldunmu vay halime canlari sagolsun sma ikisi birden bi uyaniyolar gece napicagimi sasiriyorum birini memeye alip oglumun yatagina gidiyorum ayagima aliyorum onuda delirmemek elde degil tabi sizin benisler biraz daha sikintilli sanirim geceleri benim ufaklik saatli uyaniyo acikinca buyukte baya toparladi gece uykularini aman insallah hep bole giderler

Kizlar birde emzirme konusulmus bende istedikce veriyorum 3 saatide gecirmiyorum ams cokta fszla kalmiyor genelde bazende ayrilmsk bilmiyo 1 memede yarim saatten faxls kslabiliyor oglumun istegine gore degisiyor memede kalma suresi yanisonrasinda kalanini sagip veriyorum tamamini bosaltamiyor cunku ustunede mama takviyesi aliyor birde mama verirken su verin demmis bazi arkadaslar benim oglumda mamayla buyudu dr umuz kesinlikle su verdirmedi eger suyla doyarsa karni mamayida reddeder dedi kilo alamaz dedi bende ek mamaya gecene kadar vermedim su bilginize yinede drunuza danisin nedediyse onu yapin derim ben.

Peki uygulayınca hemen gidiyo musun tuvalete yoksa bi kaç saat önce mi uygulamalıyım

Bana yaptılar
Korkunç bişey değilmiş
5-10 dk sonra wc ye git dediler
Zaten 5 dk dolunca zor attım kendimi :)
Bağırsaklarım hiç o kadar boş olmamıştır. Ama iyi oldu, doğumda bi de onu düşünmedim
Yaptır yani

Benimki de birini bitirirken uyuyakalıyordu sarılığı yükseldi. En azından birini tamamen içirmeye çalış canım
Tamamen içtiğini düşünürsem bir dahakine diğerini veriyorum

Bende duydum ama pahali oldugu icin almaya pek cesaret edemedim acikcasi. Kesin ise yaricagini bilsem alirimda emin degilim. İnsallah sende saglikla ve kolaylikla al bebegini kucagina :)
tullipan

Ben de Doğumdan önce tavsiyeyle almıştım silverette gümüş kapakları ve iyi ki almışım dediğim ürünlerden verdiğim parayı sonuna kadar hakediyor hastanede göğüslerim yara oldu kanamaya başladılar takmaya devam ettim ve ertesi gün yara iyileşmişti bebek sıktığı İçin meme uçlarımda hassasiyet var ilk memeyi alırken cnım acıyor ama kesinlikle yara olmadı Doğum yapalı 12 gün oldu ve saatlerce bebeğim mememde kalıyor kesinlikle tavsiye ederim almanızı

Kızlar canım o kadar sıkıldı ki
Bizim kız salı günü hastanede kaldı sarılık yüzünden
Çarşamba sabah çıkardık sarılık değeri 11 di
Ben biraz yanlış emziriyorum gibi geldi
Çünkü memede uyuyakalıyordu
2 gündür sütümü sağdım bibeonla verdim 2 saatte bir 40-50 cc şeklinde
Güzel uyumaya, canlanmaya başladı
Bugün kontrolü vardı gittik doktora söyledim böyle yapıyorum diye
40-50 cc ile olacak iş değil yetmez dedi direkt

Benim o kadar moralim bozuldu ki
Tekrar sarılık testi ve glukoz istedi

Sonuç çıkana kadar ağladım, çünkü ben bebeği beslediğimi düşünüyordum

Sonra sonuç çıktı. Sarılık yine 11 yani tedavi gerektirmiyormuş
Glukoz ise 74 (o da normal)
Doktor normal dedi

Doymuyorsa mama ver dedi (kilosuna bile bakmadı)
Emzik biberon verme (bunu anlıyorum) sütünü sağma kesilir dedi. Çok garip geldi bana bu kadarı da.
Kaşıkla ver falan dedi.

Neyse ben tatmin olmadım aldım çocuğu sağlık ocağında tarttırdım

geçen cuma 3050 idi
Bugün 3350 gr çıktı

300 gr almış bi haftada
Hemşire daha ne olsun, 200 gramdan aşağı olursa mamaya başlamanızı öneririm dedi. Şimdi vermenize gerek yok zaten kilo almış dedi.

İyice kafam karıştı, bebek de emiyor bu arada göğsümden artık rahat bi şekilde. Böyle saçma sapan bi durum yaşıyorum.
Yine de mama aldım belki acil durumda veririm diye

İçine sinmediyse doktorunu değiş canım bana da mamalik bir durum yok gibi göründü.

İçine sinmediyse doktorunu değiş canım bana da mamalik bir durum yok gibi göründü.

Gitmicem zaten başka doktor bulacağım
Bana da yok gibi geliyor çocuk kilo almış ne diye mama vereyim
Mamaya karşı değilim bu arada
Açsa hemen veririm ben de mamayla büyümüşüm
Ama yazık değil mi anne sütü hazır akıyor yani
Mama ihtiyacı yoksa neden vereyim
Doktor kilosuna bile bakmadan mama dedi

Ben birazcik annelik iç gudusunun daha doğru olacağına da inanıyorum :) doktorlar evet uzman olabilir ama her bebek de kitap gibi aynı değil sonuçta.

Canım aynen bizimde öyle 50 CC cikiyo 2 saatte bir sagarsam arada mama da veriyorum ama çok az sagmazsam çok ağrı yapıyor korkuyorum mastit olcak diye peki ne kadar vercekmisiz süt yada mama kaç CC birşey dedimi bende tartirmadim ama en fazla 200 Gr almıştır bizimde sarılık hastane çıkışından 2 gün sonra 11 çıktı hayırlısıyla bir atlatsaydik hala gözlerinde hafif sarılık var sizde de varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…