2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Çok sinir oldum doktoruna anne sütü yeterken çocuk huzurluyken kilo almışken ne demek mama ver.

Tebrik ederim saglikla buyutun minnosu

Canım sen acil tarafından baska doktor bul kendine neymiş o öyle kilosuna bile bakmadan mama ver demiş. Ben devlet hastanesine yrnidogan poliklinigine goturdum 3-4 sefer sarılık takibi için kilosuna falan baktılar her seferinde ve benim bebisin de sarilik degeri de cok geç düştü hala da yuzu sarı görünüyor en son gecen hafta 8 di değeri yine de hiç mamaya baslat demedi kilo alımı normal oldugu icin

Saglikla hayirlisyla kavusun darisi basimiza:))))

Bunu izledin mi cnm bilmiyorum belki isine yarar

Bilgisi olan arkadaşlar firkinizi yazarsanız çok sevinirim. Arayan soran hala doğurmadın mı?diyen aman suni sancı falan sakın alma diyorlar bir yandan haftasını geçince bende endişeleniyorum. 1 cm açıklık bel ağrım dışında hala bişey yok. Pazar günü hastaneye gidicem hala açılma sancı yoksa suni sancı önerirler muhtemelen günüm de geçtiği için acaba alsam mı suni sancı, ben istiyorum ama çoğu kişi boşuna o kadar ağrı çekiceksin diyorlar sizce beklesem mi? Okuduğum kadarıyla da suni sancıyla da doğum başlamayabilir burda da bunu yaşayan oldu bana kalırsa yarın ya da pazar günü hastaneye gidip suni sancı isticem doğum başlasın diye çünkü :/

Beklenen doğum tarihim de 22 kasım dı bu arada.

Hiçbir şey demedi aç kalırsa 1 numara mama al ver dedi ben de vermemeye karar verdim
Bence bi tarttır bebeğini sağlık ocağında falan. Belki de almıştır.
Sarılık gözlerinde azaldı göğsünde var biraz. Ama 1 aylık olunca gel dedi tedavi gerekmiyormuş

Sadece anne sutuyle 300 gr aldiysa cok iyi canim benim ki hem anne sutu hem mama yla 135 gr almis 4 gunde dr mamaya devam dedi zaten sutumde 30 cc ustune cikmadi daha

Ben her gün malt içeceği içiyorum
Lactamil çay
Bol su
Marul salatası
Fındık ceviz hurma
Üzüm ve kayısı kompostosu
Kalsiyumlu içecek
Yumurta

Bunları her gün mutlaka yiyorum

Sağdıklarımın hepsini içiyor
Kalmıyor ki buzdolabına koyamadım hiç
Ne zaman sağıyorsun sen?

Bende sagip biberonla verdim goguslerim yara olunca suan emmek istemiyo agziyla geri itiyor memeyi canim imkanin varsa kasikla ver sutu yada mamayi suan savas veriyoruz emme de

Biberonu bıraktımm memeden devam ediyor
Acıyınca yara olunca silikon uç kullanıyorum

Çok sinir oldum doktoruna anne sütü yeterken çocuk huzurluyken kilo almışken ne demek mama ver.

Doktor kilosuna bakıp mama takviyesi önerse hiç sorun değil ama ezbere konuştu gibi geldi bana
O yüzden kilo alımını takip edeceğiz
Açlık belirtisi gösterirse mama veririm aldım evde duruyo zaten

P
Canım benim de düne kadar hiç bir belirtim yoktu doktorum 41+0 da yatıracaktı. çarşamba günü açılma yoktu , bebek kanala girmemişti.Suni sancı açılma olmazsa zor tutar dedi ben de denemek istiyorum gene de demiştim. Ama kendi ağrılarım ve açılmam başladı çok şükür. İnsan ümitsizliğe kapılıyor anlıyorum seni. Ama yılma yapman gerekenleri yapmaya devam et.Çok istiyorsan denemeye değer bence olmazsa zaten yapacak bi şey yok. Ha bu arada herkese doğurmadım demek her gün demoralize ediyo insanı çok fena. Negatif hikayelere ihtiyacımız yok boşver güzel olanları seç içinden. Mesela bu gün benim dr um da 41+1 suni sancıyla doğurmuş biri vardı.

Yazdıkların çok iyi geldi moral oldu cidden çok teşekkür ederim canım. Ümitsizliğe kapılıyo insan cidden beklicem bende hayırlısıyla gelsin bakalım :)

Bu site guvenılır mı turkçe dili seçeneği yok ki nasıl sipariş verecem yine bakıyım İngilizcesi secenegi vardır kesin eşim halletsin.

Ben daha dogum yapmadım 2. Cocugımda uyguladım.
Gece cok kalkıyorsa sagdıkalrın az gelecektir ama 1 biberon verip uyusa sen dinlenirsin, yine kalkarsa uykudan emzırirsin.

evet canım site güvenilir. siteninsonu .de yazan yere ülkenizin koduna girin mesela Türkiye için .com.tr
siz hangi ülkede yaşıyorsunuz ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…