- 23 Mayıs 2015
- 360
- 756
- 103
- 38
Amin canım inşallah. Hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallahHadi inşallah tez vakitte kucağına alırsın sağlıkla darısı benim gibi bekleyenlerin başına :)
Çok sinir oldum doktoruna anne sütü yeterken çocuk huzurluyken kilo almışken ne demek mama ver.Gitmicem zaten başka doktor bulacağım
Bana da yok gibi geliyor çocuk kilo almış ne diye mama vereyim
Mamaya karşı değilim bu arada
Açsa hemen veririm ben de mamayla büyümüşüm
Ama yazık değil mi anne sütü hazır akıyor yani
Mama ihtiyacı yoksa neden vereyim
Doktor kilosuna bile bakmadan mama dedi
https://www.amazon.de/gp/aw/s/ref=n...hütchen&sprefix=silverette+&crid=ARW4Y64MY4AEBen sordum yurtdışina kargo yok dendi o yuzden kayınvalıdem turkıyedeyken sipariş verdiren.
Almanyada satılan hangi site? Belki oradan yollarlar
Tebrik ederim saglikla buyutun minnosuKizlar biz oglumla kavuştukpazartesi aksami hastaneye yatisim yapilmisti sali sabahi suni sanciyla baslatacaklardi ama gerek kalmadan gece sancim ve nisanim geldi. Ertesi gun 14:30a kadar sanciyla gecti ama acilmam 1 cm i gecmeyince sezeryana karar verdik. Sukur kolay gecti darisi dogumu bekleyen tum annelere
Canım sen acil tarafından baska doktor bul kendine neymiş o öyle kilosuna bile bakmadan mama ver demiş. Ben devlet hastanesine yrnidogan poliklinigine goturdum 3-4 sefer sarılık takibi için kilosuna falan baktılar her seferinde ve benim bebisin de sarilik degeri de cok geç düştü hala da yuzu sarı görünüyor en son gecen hafta 8 di değeri yine de hiç mamaya baslat demedi kilo alımı normal oldugu icinKızlar canım o kadar sıkıldı ki
Bizim kız salı günü hastanede kaldı sarılık yüzünden
Çarşamba sabah çıkardık sarılık değeri 11 di
Ben biraz yanlış emziriyorum gibi geldi
Çünkü memede uyuyakalıyordu
2 gündür sütümü sağdım bibeonla verdim 2 saatte bir 40-50 cc şeklinde
Güzel uyumaya, canlanmaya başladı
Bugün kontrolü vardı gittik doktora söyledim böyle yapıyorum diye
40-50 cc ile olacak iş değil yetmez dedi direkt
Benim o kadar moralim bozuldu ki
Tekrar sarılık testi ve glukoz istedi
Sonuç çıkana kadar ağladım, çünkü ben bebeği beslediğimi düşünüyordum
Sonra sonuç çıktı. Sarılık yine 11 yani tedavi gerektirmiyormuş
Glukoz ise 74 (o da normal)
Doktor normal dedi
Doymuyorsa mama ver dedi (kilosuna bile bakmadı)
Emzik biberon verme (bunu anlıyorum) sütünü sağma kesilir dedi. Çok garip geldi bana bu kadarı da.
Kaşıkla ver falan dedi.
Neyse ben tatmin olmadım aldım çocuğu sağlık ocağında tarttırdım
geçen cuma 3050 idi
Bugün 3350 gr çıktı
300 gr almış bi haftada
Hemşire daha ne olsun, 200 gramdan aşağı olursa mamaya başlamanızı öneririm dedi. Şimdi vermenize gerek yok zaten kilo almış dedi.
İyice kafam karıştı, bebek de emiyor bu arada göğsümden artık rahat bi şekilde. Böyle saçma sapan bi durum yaşıyorum.
Yine de mama aldım belki acil durumda veririm diye
Saglikla hayirlisyla kavusun darisi basimiza:))))Doğuramayanlar da bu günKızlar bu gün 40+4 oldum. Allah a şükürler olsun sabahtan beri ağrım var. 10 dk ya falan düştü sıklığı. Kontrolüm vardı 2 cm açılmam var bebeğimin başı da kanala girmiş Allah a şükür. 4 5 dk ya düşünce ağrı sıklığı gidicez. Resmen sancılarımı mutlulukla karşıladım ya. Dualarınıza ihtiyacım var
Doğuma 2 hafta kala bıraktırdı decaviti . Kan ilacına devam edıyorumKızlar doğuma kadar vitaminlerinizi almaya devam ettinizmi?
Benim doktorumda bırakmamı söyledi sebebi nedir acaba biliyomusunuz?Doğuma 2 hafta kala bıraktırdı decaviti . Kan ilacına devam edıyorum
Muzik falan etki etmiyor denemedigim sey kalmadi. Ayrica kilo alimi düsüktü dedigin gibi ben mastit oldugum icin emziremedim. Mamaya gecis yaptik bizde. Bir mama bir meme seklinde ilerliyoruz bu hafta cok sukur kilo aldik. Ama oda etki etmedi aglamalarina. Kaka yapamiyor doktorlar 4 gune kadar normal diyor. Bende lohusa sendromuna yakalandim. Emzirmek istemiyorum zoraki veriyorum goguslerim cok yara hayattan sogudum. Aksine bebegimde memede kaliyim hep istiyor. İcim aciyo onu oyle gorunce. Kisir bir donguye girdik anlicagin
Hiçbir şey demedi aç kalırsa 1 numara mama al ver dedi ben de vermemeye karar verdimCanım aynen bizimde öyle 50 CC cikiyo 2 saatte bir sagarsam arada mama da veriyorum ama çok az sagmazsam çok ağrı yapıyor korkuyorum mastit olcak diye peki ne kadar vercekmisiz süt yada mama kaç CC birşey dedimi bende tartirmadim ama en fazla 200 Gr almıştır bizimde sarılık hastane çıkışından 2 gün sonra 11 çıktı hayırlısıyla bir atlatsaydik hala gözlerinde hafif sarılık var sizde de varmi
Sadece anne sutuyle 300 gr aldiysa cok iyi canim benim ki hem anne sutu hem mama yla 135 gr almis 4 gunde dr mamaya devam dedi zaten sutumde 30 cc ustune cikmadi daha
ayni dert bende de oluyor her dogum sonrasi Turkiye den getirtcem aralik oratasi anca gelecek insaALLAH o zmana kadar yara filan olmaz gerci daha dogmadi ama dogmadan once kullanmak isterdim.
sagdiklarini gece verirsen dinlenmis olur ve gunduz sutun daha cok olur gunduz emzirip gece sagdiklarini verebilirsin.
makine le saginca aksine cogalir ben 2. cocukta gece sagdigimi verip gunduz emziriyordum ama maalesef mastit olunca ve gecmyince birakmak zorunda kaldim. kilosuda cok iyi aslinda mama ya basliyinca muhtemelen gazi olacak rahat cikaramiyacak hem sana hem bebege zor olur.
Bende sagip biberonla verdim goguslerim yara olunca suan emmek istemiyo agziyla geri itiyor memeyi canim imkanin varsa kasikla ver sutu yada mamayi suan savas veriyoruz emme de
Çok sinir oldum doktoruna anne sütü yeterken çocuk huzurluyken kilo almışken ne demek mama ver.
Canım benim de düne kadar hiç bir belirtim yoktu doktorum 41+0 da yatıracaktı. çarşamba günü açılma yoktu , bebek kanala girmemişti.Suni sancı açılma olmazsa zor tutar dedi ben de denemek istiyorum gene de demiştim. Ama kendi ağrılarım ve açılmam başladı çok şükür. İnsan ümitsizliğe kapılıyor anlıyorum seni. Ama yılma yapman gerekenleri yapmaya devam et.Çok istiyorsan denemeye değer bence olmazsa zaten yapacak bi şey yok. Ha bu arada herkese doğurmadım demek her gün demoralize ediyo insanı çok fena. Negatif hikayelere ihtiyacımız yok boşver güzel olanları seç içinden. Mesela bu gün benim dr um da 41+1 suni sancıyla doğurmuş biri vardı.Bilgisi olan arkadaşlar firkinizi yazarsanız çok sevinirim. Arayan soran hala doğurmadın mı?diyen aman suni sancı falan sakın alma diyorlar bir yandan haftasını geçince bende endişeleniyorum. 1 cm açıklık bel ağrım dışında hala bişey yok. Pazar günü hastaneye gidicem hala açılma sancı yoksa suni sancı önerirler muhtemelen günüm de geçtiği için acaba alsam mı suni sancı, ben istiyorum ama çoğu kişi boşuna o kadar ağrı çekiceksin diyorlar sizce beklesem mi? Okuduğum kadarıyla da suni sancıyla da doğum başlamayabilir burda da bunu yaşayan oldu bana kalırsa yarın ya da pazar günü hastaneye gidip suni sancı isticem doğum başlasın diye çünkü :/
Beklenen doğum tarihim de 22 kasım dı bu arada.
Kızlar doğuma kadar vitaminlerinizi almaya devam ettinizmi?
Yazdıkların çok iyi geldi moral oldu cidden çok teşekkür ederim canım. Ümitsizliğe kapılıyo insan cidden beklicem bende hayırlısıyla gelsin bakalım :)P
Canım benim de düne kadar hiç bir belirtim yoktu doktorum 41+0 da yatıracaktı. çarşamba günü açılma yoktu , bebek kanala girmemişti.Suni sancı açılma olmazsa zor tutar dedi ben de denemek istiyorum gene de demiştim. Ama kendi ağrılarım ve açılmam başladı çok şükür. İnsan ümitsizliğe kapılıyor anlıyorum seni. Ama yılma yapman gerekenleri yapmaya devam et.Çok istiyorsan denemeye değer bence olmazsa zaten yapacak bi şey yok. Ha bu arada herkese doğurmadım demek her gün demoralize ediyo insanı çok fena. Negatif hikayelere ihtiyacımız yok boşver güzel olanları seç içinden. Mesela bu gün benim dr um da 41+1 suni sancıyla doğurmuş biri vardı.
Benim doktorumda bırakmamı söyledi sebebi nedir acaba biliyomusunuz?
Bu site guvenılır mı turkçe dili seçeneği yok ki nasıl sipariş verecem yine bakıyım İngilizcesi secenegi vardır kesin eşim halletsin.
Hiçbir şey demedi aç kalırsa 1 numara mama al ver dedi ben de vermemeye karar verdim
Bence bi tarttır bebeğini sağlık ocağında falan. Belki de almıştır.
Sarılık gözlerinde azaldı göğsünde var biraz. Ama 1 aylık olunca gel dedi tedavi gerekmiyormuş
Sağdıklarımın hepsini içiyor
Kalmıyor ki buzdolabına koyamadım hiç
Ne zaman sağıyorsun sen?
Biberonu bıraktımm memeden devam ediyor
Acıyınca yara olunca silikon uç kullanıyorum
Doktor kilosuna bakıp mama takviyesi önerse hiç sorun değil ama ezbere konuştu gibi geldi bana
O yüzden kilo alımını takip edeceğiz
Açlık belirtisi gösterirse mama veririm aldım evde duruyo zaten
Bana bırak doğumdan sonra tekrar başla dedi seninkide öylemi yoksa hiç bırakmadanmı devam dedi?Bana doğumdan sonra da devam et dedi doktor
evet canım site güvenilir. siteninsonu .de yazan yere ülkenizin koduna girin mesela Türkiye için .com.trBu site guvenılır mı turkçe dili seçeneği yok ki nasıl sipariş verecem yine bakıyım İngilizcesi secenegi vardır kesin eşim halletsin.
Ben daha dogum yapmadım 2. Cocugımda uyguladım.
Gece cok kalkıyorsa sagdıkalrın az gelecektir ama 1 biberon verip uyusa sen dinlenirsin, yine kalkarsa uykudan emzırirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?