2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Doktor doğumdan sonra bana da minoset yazdı.
Ayrıca ben de mama veriyorum.hastanede başladılar ve su vermedik hiç mama sonrası.hastaneden çıkınca muayeneye tekrar gidince de su verilecek diye bSy soylenmedi

Ay kızlar artık hangisi doğru iyice her şey allak bullak.herkes farklı şey söylüyor

Dr bana emzirdikten ve mamadan sonra 2 çay kaşığı su dedi ağızda pamukçuk olmasını önler dedi canm

Bizim en son 8 e dustu sarilik tamamen gecmis korkulcak bisey kalmamis dedi drumuz ama hala goxlerinde sarilik var canim
Bana doktor minoset plus yazdı canım doğumdan sonra ağrılar için
O içiliyosa parol de olur bence
O daha hafif

Evet canım plus olmayan minoset ve Parol kullanabiliyoruz

Evet canım aynen benimde çok basım ağrıyor... minoset Parol icebiliyoruz

Sagolun kizlar cok agriyo basim bugun anlamadim sebebini

Aynen bana da bu sefer bisey demediler suyla ilgili ama oglumda kesinlikle su verme dedi drumuz .

Sadece anne sutuyle 300 gr aldiysa cok iyi canim benim ki hem anne sutu hem mama yla 135 gr almis 4 gunde dr mamaya devam dedi zaten sutumde 30 cc ustune cikmadi daha

Doğuramayanlar da bu günKızlar bu gün 40+4 oldum. Allah a şükürler olsun sabahtan beri ağrım var. 10 dk ya falan düştü sıklığı. Kontrolüm vardı 2 cm açılmam var bebeğimin başı da kanala girmiş Allah a şükür. 4 5 dk ya düşünce ağrı sıklığı gidicez. Resmen sancılarımı mutlulukla karşıladım ya. Dualarınıza ihtiyacım var

Tamam cnm

Sağol canım

İnşallah benimkide kilo alıyordur. Sağol canım

Sıkınca fışkırıyor mu canım. Öyle olunca mı tazyikli oluyor

ayni dert bende de oluyor her dogum sonrasi Turkiye den getirtcem aralik oratasi anca gelecek insaALLAH o zmana kadar yara filan olmaz gerci daha dogmadi ama dogmadan once kullanmak isterdim.

sagdiklarini gece verirsen dinlenmis olur ve gunduz sutun daha cok olur gunduz emzirip gece sagdiklarini verebilirsin.
makine le saginca aksine cogalir ben 2. cocukta gece sagdigimi verip gunduz emziriyordum ama maalesef mastit olunca ve gecmyince birakmak zorunda kaldim. kilosuda cok iyi aslinda mama ya basliyinca muhtemelen gazi olacak rahat cikaramiyacak hem sana hem bebege zor olur.

yurt dışında mı yaşıyorsunuz? hangi ülkede?

Kizlar biz oglumla kavuştuk pazartesi aksami hastaneye yatisim yapilmisti sali sabahi suni sanciyla baslatacaklardi ama gerek kalmadan gece sancim ve nisanim geldi. Ertesi gun 14:30a kadar sanciyla gecti ama acilmam 1 cm i gecmeyince sezeryana karar verdik. Sukur kolay gecti darisi dogumu bekleyen tum annelere

aydingelini @LezzetliCipetpet kizlar nasil gidiyor bebelerle gorusebildinizmi bari ayy cok ozendim ama ayni anda dogum yapmaniza.
Valla kuzum aramızdaki mesafe bile uzak değil ama görüşemedik bi türlü:))
Taburcu olmadan gidicem inşallah :))
Öyle özendim öyle sevindim ki kolayca doğurursun inşallah canım rabbim kucağına almayı nasip etsin

Hadi inşallah tez vakitte kucağına alırsın sağlıkla darısı benim gibi bekleyenlerin başına :)

hangi ülkede? yani şundan dolayı soruyorum yanlış anlama, silverette için. benim ailem almamyada ve ben almanyadan getirtmeyi düşünmüştüm yani sadece türkiyede değil yurt dışında da tutuluyor ve satılıyor onu demek istedim

Ben sordum yurtdışina kargo yok dendi o yuzden kayınvalıdem turkıyedeyken sipariş verdiren.
Almanyada satılan hangi site? Belki oradan yollarlar

Bende sagip biberonla verdim goguslerim yara olunca suan emmek istemiyo agziyla geri itiyor memeyi canim imkanin varsa kasikla ver sutu yada mamayi suan savas veriyoruz emme de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…