2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Peynir kefir yoğurt uht süt ayran tereyağı
Her gün tüketiyorum
Bi sıkıntı olmadı bende
Niye emzirme danışmanı yeme dedi?

Ayy masallah benimde carsamba randevum gecen carsamba cati muayenesinde hic acilmam yoktu nst de sancilarim hafif cikmisti sadece bi tane 100 uzerinde vardı bu carsamba tekrar gidicem. Takvimdeki gunlerimiz yakinmis insallah carsamba gününe ikimizde çocuklarımıza kavusmus olarak bitiririz günü

Yalniz olmak mi sans yoksa yanijda yardimci birinin olmasi mi canim bilmiyorum ama tek bildigim annemin 1 hafta k.validemin 3 gun kalacagi dogum sonrasi :)) ama esim benimle kalacak bu yil hic izin kullanmadi dogum sonrasi benimle olcak )))

Insallah canim ya ne gzuel olur
Saglikla kavusalim herbirimiz

Sa arkadaşlar 800 den fazla mesaj birikmiş okuyamadım hiç birini, herkes doğurdu mu acaba ? Hamilelik sürecimiz en güzeliymiş şahsen Doğum sonrası bu vakte kadar uyku uyumaya çalışan tek anne ben değişimdir herhalde

Uyku ve gaz sorunumuz var , belki önceki mesajlarda konuştunuz ama benim okumaya fırsatım olmadı, telefondan birşey search etmeye bile fırsatım Yok

Göbeğimiz düştü üç kere de banyo yaptık o gün bugün, banyo sonrası baktım ki huzurla uyuyor...

Yoksa sürekli meme de , tam doyup uykuya dalıyor alıp beşiğe koyuyorum başlıyor ağlamaya...

Bugün. Gene anne sütüne çok az muskat rendeleyip karıştırıp verdim oğluma, üç saattir uyuyor şimdi emzirmek için uyandırmaya çalışıyoruz....

Gaz ve uyku sorunsalı için önerileriniz var mı
Etiketler misiniz beni (!) konu takibi yapamıyorum

Bu arada göğüs ucu yaraları için avient kalkan almıştım göğüs pedleri süt akınca uçlarına yapışıyor, lansinoh ve zeytinyağ kullanıyorum uçları lime lime oldu...

Var mı başına gelen

Canım meme uçlarını benimde olmuştu sadece kalkan ve aynı kremi kullandım kalkanı hiç cikarmiyorm gece gündüz bazen delikli olanı takıyorum yaralar iyileşti sorun yok gaz problemi bizde de var gece ama sadece gündüz yok gece 11 sabah 6 arası asla uyumuyor gözler hep açık ve ağlıyor 10 dk bile uyku yok bir çözüm bulamadım

Iyigeceler kizlar oglumu emzirirken midem cok bulaniyor varmi bu durumu yasayan her seferinde aynisi oluyor donuyor midem resmen napicm bilmiyorum

Gaz problemimiz var bizimde gece başlıyor sabah beşlere kadar uyumuyor damla kullanıyoruz kar etmedi 20 günlüğüz .. uykusuzum çok hemde var mı önerileriniz ..

Süt
Yoğurt
Kuruyemiş gaz yapar diyorlar onları da tüketmiyorum..

Benim kanaatimce Kesinlikle birisinin yardim etmesi sart canim

Vealeykumselam canım.ayni şeyleri aşağı yukarı hepimiz yaşıyoruz.18.30dan beri kızım uyanık daha şimdi dalmaya başladı mesela.sol göğsünü tutunca canım hala yanıyor yalniz değilsin böyle böyle büyüteceğiz kuzuları Allah'ın izniyle

Kızlar dakika tutmadım ama kaç saatir bel ağrım var ve her ağrı olduğunda ter basıyo ve karnım da da sertleşme oluyo bebek çok haraketli acaba hastaneye gitsem mi bi an halsizlikte çöktü :/

Karnını doyurup da banyosunu akşam saati yaptırınca altı da temiz olunca gece rahat uyuyor bizimki...

Bide ikindi vakti ben muskatı sütümle karıştırıp verdim bir çay kaşığı arkasındaki memeyi dayadım o saatten beri ağlama Yok uyuyor....

Yaralar için kremi kullanıyorum ama kalkan yapışıyor göğsüme sütyen baskı uyguluyor gibi... bu da rahatsız ediyor beni , sende böyle bi durum yok mu ?

Muskati ne kadar koycaz canım benim ki yapismiyo oyle çok NBB marka emzirme atleti almıştım sütyen takmaya gerek kalmıyor dışarı çıkarken sütyen takıyorum o yüzden rahat oluyo kalkan kaymiyo canım sütyen varkenki gibi duruyo. Emzirme için gelen hemşire ped kullanma yara olur demişti kalkan serbest sadece böyle dene istersen bir günde geçiyor o hassaslik

Kızlar dakika tutmadım ama kaç saatir bel ağrım var ve her ağrı olduğunda ter basıyo ve karnım da da sertleşme oluyo bebek çok haraketli acaba hastaneye gitsem mi bi an halsizlikte çöktü :/
Canım doğum çok yaklaşınca çok hareketleniyor bebek son haftandasin ihmal etme git istersen

Şöyle ki annem bana macitin emzirme atletlerinden almış ama large beden olduğu halde bady gibi dar sardı sıktı vucudumu, sütyen ler de öyle , hele de süt birikince daha da sıkıyor, sütyenlerimi de hm den almıştım, Kalkanları koysam kaymıyor sadece biraz fazla yapışıyor tenime... emzirme sonrası kremi sürünce hafif bi yanma oluyor uçlarında ... iyileştiğine mi işaret bu

Çay kaşığına minicik koyuyorum nasıl diyim yeşil mercimek tanesi kadar üstüne sütü sağıp serçe parmağımla yediriyorum muskatı süte... sonra ağzına .. arkasından hemen meme... tadı güzel değil çünkü
Ama iki oldu onu vereli sessiz sadece acıkınca ağlıyor,
Bizim ki paşa emerken bi ayağnı ağalar gibi kırıp dikeltiyo, bi de altını doldurunca basıyor ağadı,
Dediğim gibi banyo saatini akşama bırakınca da gece huzurlu uyuyor...

Da benim anlamadığım kaçıncı aya kadar bu bebekler hep böyle yiyip içip uyuyorlar , hani doğurduk ya hemen büyüsün istiyorum ondan galiba

gobegi dustuyse birlikte banyo yapin diyorlar canim. Simdiki aklim olsa, susturamadigim aglamalarinda bunu denerdim.

gobegi dustuyse birlikte banyo yapin diyorlar canim. Simdiki aklim olsa, susturamadigim aglamalarinda bunu denerdim.

3. Gün düştü daha :)
Her akşam yıkıyoruz aslında ama aklıma beraber yıkanmak gelmemişti.
Bakalım bu akşam kriz yaşamadıK henüz, "tuvalet iletişimi" kurmayı deniyorum. İşe yarıyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…