Aman olmasin yedikyedikce yiyor mide genisliyor sonra hickirik tutuyor sonra hem gaz hem hickirik basliyor aglamalar:)) Ay neyse ki biz de o huy yok :)))
Suan denedigim ilaclar var onlarda fayda vermezse alicam bende son care. Cok pahali olmasi beni durduyor cok acildik cunku dogumla beraber. İnsallah gerek kalmadan kurtulurum@tullipan
Ben de Doğumdan önce tavsiyeyle almıştım silverette gümüş kapakları ve iyi ki almışım dediğim ürünlerden verdiğim parayı sonuna kadar hakediyor hastanede göğüslerim yara oldu kanamaya başladılar takmaya devam ettim ve ertesi gün yara iyileşmişti bebek sıktığı İçin meme uçlarımda hassasiyet var ilk memeyi alırken cnım acıyor ama kesinlikle yara olmadı Doğum yapalı 12 gün oldu ve saatlerce bebeğim mememde kalıyor kesinlikle tavsiye ederim almanızı
48 le başladım 65 le doğum yaptım. 20 gün oldu doğum yapalı bugün tartımdım 57 kilo geldim. Üst kıyafetlerim oluyor ama alt kıyafetlerimi denemedim henüz. Emziriyorsan yakında verirsin bütün kilolarını, hem 6 ayda anca toparlarız diye düşünüyorum. Dert etme boşunaMerhaba kızlar kaç kilo almıştınız doğumda kaçı gitti?
Kaç gün oldu doğum yapalı ve toplam kilo kaybı?
Kendimi kötü hissediyorum hiçbir kıyafetim olmuyor
Göğüs yarasından çektim ben de şimdi 20 gün olduk geçti yaralarım. Ben gümüş kapaklarda buldum çareyi aventin göğüs kalkanı ve lansion krem bende işe yaramadı. Eğer çare olmazsa sana da gümüş kapak al hemen.Kızlar bir türlü bakamıyorum. Meğer ne zormuş bebekle ilgilenirken yazmak.aydingelini canım yanına bile gelemedim öyle çok şey ters gitti ki aman Allahım. En kötüsü de yara olan göğüsmüş.. Gece de 12-1gibi taburcu olduk hastaneden.. Şimdi evdeyiz, duş ve 2 saatlik uyku sonrası sütüm artmış elhamdulillah. Ama direkt veremedim bebeğe, sağıp öyle verdim..
Yazacağım çok şey var ama minnoş uyumuşken benim de gözlerim gidiyor..
Göğüs için ben de aynı şeyleri kullandım, işe yaramadı gümüş kapak aldım öylelikle geçti.Sa arkadaşlar 800 den fazla mesaj birikmiş okuyamadım hiç birini, herkes doğurdu mu acaba ? Hamilelik sürecimiz en güzeliymiş şahsen Doğum sonrası bu vakte kadar uyku uyumaya çalışan tek anne ben değişimdir herhalde
Uyku ve gaz sorunumuz var , belki önceki mesajlarda konuştunuz ama benim okumaya fırsatım olmadı, telefondan birşey search etmeye bile fırsatım Yok
Göbeğimiz düştü üç kere de banyo yaptık o gün bugün, banyo sonrası baktım ki huzurla uyuyor...
Yoksa sürekli meme de , tam doyup uykuya dalıyor alıp beşiğe koyuyorum başlıyor ağlamaya...
Bugün. Gene anne sütüne çok az muskat rendeleyip karıştırıp verdim oğluma, üç saattir uyuyor şimdi emzirmek için uyandırmaya çalışıyoruz....
Gaz ve uyku sorunsalı için önerileriniz var mı
Etiketler misiniz beni (!) konu takibi yapamıyorum
Bu arada göğüs ucu yaraları için avient kalkan almıştım göğüs pedleri süt akınca uçlarına yapışıyor, lansinoh ve zeytinyağ kullanıyorum uçları lime lime oldu...
Var mı başına gelen
Merhaba kızlar kaç kilo almıştınız doğumda kaçı gitti?
Canım emzirmeden önce lansinoh sürüyorum, emziriyor ve garmastan sürüp avent kapak kapatıyorum. Bir sonraki eözirmeye kadar kalıyor öyle, emzireceğim zaman göğsü garmastandan temizliyor yine lansinoh sürüyorum. Böyle çok faydasını gördüm, bir gecede tekrar emzirebilmeye başladım hatta ama hala bu krem döngüsünü sürdürüyorum...Göğüs yarasından çektim ben de şimdi 20 gün olduk geçti yaralarım. Ben gümüş kapaklarda buldum çareyi aventin göğüs kalkanı ve lansion krem bende işe yaramadı. Eğer çare olmazsa sana da gümüş kapak al hemen.
Ben kremi sürüp dinlendirmeye alırken bir daha meme istiyordu 2 saat bile durmuyordu krem, zor oldu bana krem işiCanım emzirmeden önce lansinoh sürüyorum, emziriyor ve garmastan sürüp avent kapak kapatıyorum. Bir sonraki eözirmeye kadar kalıyor öyle, emzireceğim zaman göğsü garmastandan temizliyor yine lansinoh sürüyorum. Böyle çok faydasını gördüm, bir gecede tekrar emzirebilmeye başladım hatta ama hala bu krem döngüsünü sürdürüyorum...
Kesinlikle ödem ve şişkinlik. Bende dün muayene sonrası tartıldım odasında 4 kg gitmiş benden. Dediğin gibi bebek zaten 3300 dü. E suyu bilmem nesi derken 4 kg kesinlikle az. Ama ayaklarım ellerim felaket derecede şiş. Ayaklarıma çorap olmuyo herkes acıyo ayaklarımaKızlar ben doğumdan sonra kilo vermedim resmen. 93le doğuma gittim, eve döndüm tartıldım 92ydim. Nasıl oldu bu iş anlamadım, sadece çocuk 3kilo kadar zaten. Bunun eşi var, suyu var, kan kaybı var vs vs.
Gerçi 6,5lt serum taktılar sezeryan sonrası, ondan dolayı ödem vs olmuş olabilir mi acaba?
İnsan sinir oluyor hamilelik kıyafetlerim büyük geliyor eski kıyafetlerim küçük. Arada kaldı hep aynı şeyleri giyiyorum ayy neyse lohusalık işte48 le başladım 65 le doğum yaptım. 20 gün oldu doğum yapalı bugün tartımdım 57 kilo geldim. Üst kıyafetlerim oluyor ama alt kıyafetlerimi denemedim henüz. Emziriyorsan yakında verirsin bütün kilolarını, hem 6 ayda anca toparlarız diye düşünüyorum. Dert etme boşuna
Bravo çoğu gitmiş72 ile başlamıştım 20 ekimde 85le doğuma girdim.30 Ekim'de 74u gördüm tartıda.
Bende de doğumda 3 kilo gitmişti sadece bebek 2600 geri kalanlar nerdeKızlar ben doğumdan sonra kilo vermedim resmen. 93le doğuma gittim, eve döndüm tartıldım 92ydim. Nasıl oldu bu iş anlamadım, sadece çocuk 3kilo kadar zaten. Bunun eşi var, suyu var, kan kaybı var vs vs.
Gerçi 6,5lt serum taktılar sezeryan sonrası, ondan dolayı ödem vs olmuş olabilir mi acaba?
Yok canim izlememistim simdi izledim cok sagol. Bende artik vazgecmek uzereyim cok zorlaniyorum emzirrken allah yardmcimz olsn
Merhaba kızlar kaç kilo almıştınız doğumda kaçı gitti?
Neyse ki gümüş kapak işe yaramış o zaman sende canım..Ben kremi sürüp dinlendirmeye alırken bir daha meme istiyordu 2 saat bile durmuyordu krem, zor oldu bana krem işi
Ayy benim o kadar değil canım ya, çok çok geçmiş olsun... Senin ödemler geçtiğinde vaya kilo farkın olacaktırKesinlikle ödem ve şişkinlik. Bende dün muayene sonrası tartıldım odasında 4 kg gitmiş benden. Dediğin gibi bebek zaten 3300 dü. E suyu bilmem nesi derken 4 kg kesinlikle az. Ama ayaklarım ellerim felaket derecede şiş. Ayaklarıma çorap olmuyo herkes acıyo ayaklarımasürekli lastik yerni aşağı yukarı oynatıyorlar çümkü 5 dk dursa içeri çöküyo sanki kesilmiş birleştirlmiş gibi duruyo ama ödemlerimizde geçecek ozman belli olur giden kilo :)
Ben 82yle hamile kaldım canım. Benden bebek kadar bile gitmemiş, o çok komiğime gitti. Kedi buradaysa et nerde fıkrası gibi :)İnsan sinir oluyor hamilelik kıyafetlerim büyük geliyor eski kıyafetlerim küçük. Arada kaldı hep aynı şeyleri giyiyorum ayy neyse lohusalık işte
Bravo çoğu gitmiş
Bende de doğumda 3 kilo gitmişti sadece bebek 2600 geri kalanlar nerde
Kaç kilo hamile kalmıştın?
Demekki çok ödem var 40ın çıkınca bir daha tartıl cnm o zaman az çok belli olurNeyse ki gümüş kapak işe yaramış o zaman sende canım..
Ayy benim o kadar değil canım ya, çok çok geçmiş olsun... Senin ödemler geçtiğinde vaya kilo farkın olacaktır
Ben 82yle hamile kaldım canım. Benden bebek kadar bile gitmemiş, o çok komiğime gitti. Kedi buradaysa et nerde fıkrası gibi :)
Kızlar ben doğumdan sonra kilo vermedim resmen. 93le doğuma gittim, eve döndüm tartıldım 92ydim. Nasıl oldu bu iş anlamadım, sadece çocuk 3kilo kadar zaten. Bunun eşi var, suyu var, kan kaybı var vs vs.
Kesinlikle ödem ve şişkinlik. Bende dün muayene sonrası tartıldım odasında 4 kg gitmiş benden. Dediğin gibi bebek zaten 3300 dü. E suyu bilmem nesi derken 4 kg kesinlikle az. Ama ayaklarım ellerim felaket derecede şiş. Ayaklarıma çorap olmuyo herkes acıyo ayaklarımasürekli lastik yerni aşağı yukarı oynatıyorlar çümkü 5 dk dursa içeri çöküyo sanki kesilmiş birleştirlmiş gibi duruyo ama ödemlerimizde geçecek ozman belli olur giden kilo :)
Demekki çok ödem var 40ın çıkınca bir daha tartıl cnm o zaman az çok belli olur
Acaba sezaryen doğum yaptık diye mi böyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?