2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Suan denedigim ilaclar var onlarda fayda vermezse alicam bende son care. Cok pahali olmasi beni durduyor cok acildik cunku dogumla beraber. İnsallah gerek kalmadan kurtulurum

Bugün 17 günlük olduk, sezaryan ile Doğum yaptım doktor antibiyotik ağrı kesici ve kan-Demir hapı verdi, 17 gün oldu dikiş yerlerim iç kısımları biber sürmüşcesine yanıp acıyor / bebeğe bakmaya yataktan kalkerken-emzirirken-ve onu karnım üzerinde taşırken de çok ağrıyor - ağrı olunca kanama da oluyo. Aşırı değildi ama biraz daha belli olmaya başladı adet kanaması son günleri gibi miktarı...

Sezaryan sonrasında bu kanamalar kaç gün devam ediyor 40 gün mü

Merhaba kızlar kaç kilo almıştınız doğumda kaçı gitti?
Kaç gün oldu doğum yapalı ve toplam kilo kaybı?
Kendimi kötü hissediyorum hiçbir kıyafetim olmuyor
48 le başladım 65 le doğum yaptım. 20 gün oldu doğum yapalı bugün tartımdım 57 kilo geldim. Üst kıyafetlerim oluyor ama alt kıyafetlerimi denemedim henüz. Emziriyorsan yakında verirsin bütün kilolarını, hem 6 ayda anca toparlarız diye düşünüyorum. Dert etme boşuna

Göğüs yarasından çektim ben de şimdi 20 gün olduk geçti yaralarım. Ben gümüş kapaklarda buldum çareyi aventin göğüs kalkanı ve lansion krem bende işe yaramadı. Eğer çare olmazsa sana da gümüş kapak al hemen.

Göğüs için ben de aynı şeyleri kullandım, işe yaramadı gümüş kapak aldım öylelikle geçti.

72 ile başlamıştım 20 ekimde 85le doğuma girdim.30 Ekim'de 74u gördüm tartıda.

Kızlar ben doğumdan sonra kilo vermedim resmen. 93le doğuma gittim, eve döndüm tartıldım 92ydim. Nasıl oldu bu iş anlamadım, sadece çocuk 3kilo kadar zaten. Bunun eşi var, suyu var, kan kaybı var vs vs.
Gerçi 6,5lt serum taktılar sezeryan sonrası, ondan dolayı ödem vs olmuş olabilir mi acaba?

Canım emzirmeden önce lansinoh sürüyorum, emziriyor ve garmastan sürüp avent kapak kapatıyorum. Bir sonraki eözirmeye kadar kalıyor öyle, emzireceğim zaman göğsü garmastandan temizliyor yine lansinoh sürüyorum. Böyle çok faydasını gördüm, bir gecede tekrar emzirebilmeye başladım hatta ama hala bu krem döngüsünü sürdürüyorum...

Ben kremi sürüp dinlendirmeye alırken bir daha meme istiyordu 2 saat bile durmuyordu krem, zor oldu bana krem işi

Kesinlikle ödem ve şişkinlik. Bende dün muayene sonrası tartıldım odasında 4 kg gitmiş benden. Dediğin gibi bebek zaten 3300 dü. E suyu bilmem nesi derken 4 kg kesinlikle az. Ama ayaklarım ellerim felaket derecede şiş. Ayaklarıma çorap olmuyo herkes acıyo ayaklarıma sürekli lastik yerni aşağı yukarı oynatıyorlar çümkü 5 dk dursa içeri çöküyo sanki kesilmiş birleştirlmiş gibi duruyo ama ödemlerimizde geçecek ozman belli olur giden kilo :)

İnsan sinir oluyor hamilelik kıyafetlerim büyük geliyor eski kıyafetlerim küçük. Arada kaldı hep aynı şeyleri giyiyorum ayy neyse lohusalık işte
72 ile başlamıştım 20 ekimde 85le doğuma girdim.30 Ekim'de 74u gördüm tartıda.
Bravo çoğu gitmiş
Bende de doğumda 3 kilo gitmişti sadece bebek 2600 geri kalanlar nerde
Kaç kilo hamile kalmıştın?

Yok canim izlememistim simdi izledim cok sagol. Bende artik vazgecmek uzereyim cok zorlaniyorum emzirrken allah yardmcimz olsn

Birde bunları dene istersen belki faydası olur. Memelyn diye bir kalkan da var bal mumundan oda çok iyi deniyor.

Benden 4 kilo gitti 1 hafta oldu doğum yapalı 2 kilo daha gitti

Ben kremi sürüp dinlendirmeye alırken bir daha meme istiyordu 2 saat bile durmuyordu krem, zor oldu bana krem işi
Neyse ki gümüş kapak işe yaramış o zaman sende canım..

Ayy benim o kadar değil canım ya, çok çok geçmiş olsun... Senin ödemler geçtiğinde vaya kilo farkın olacaktır

Ben 82yle hamile kaldım canım. Benden bebek kadar bile gitmemiş, o çok komiğime gitti. Kedi buradaysa et nerde fıkrası gibi :)

Demekki çok ödem var 40ın çıkınca bir daha tartıl cnm o zaman az çok belli olur
Acaba sezaryen doğum yaptık diye mi böyle oldu

Selam kızlar. Doğum yapanların bebisi hayırlı olsun. Darısı bizlerin başına inşallah.
Merak ettiklerimi sizlere sorayim dedim. Varsa bilgiiz beni de aydinlatirsaniz sevinirim.
1)bebek doğduğunda topuk kanı, sarilik dışında başka nelere bakılıyor hangi t3stler yapılıyor? Atlamamamiz ve ozellikle dikkat etmemiz gereken konularda uyarılarınızı tavsiyelerinizi almak istiyorum.
2)2.topuk kanı için sağlık ocağına gitmek zorunda mıyız? Şart mı 2 kez vermek? Gitmes3k nolur? Doğumdan sonra gel , 5.gün de gel diye arayıp duruyorlar. Kış günü o halde gitmek zor olacak.

Demekki çok ödem var 40ın çıkınca bir daha tartıl cnm o zaman az çok belli olur
Acaba sezaryen doğum yaptık diye mi böyle oldu

Kızlar bnm sezaryen.hatta eve geldiğimde kilo gitmiştir diye mutlu mutlu tartiya çıkmıştım 87 görmüştüm . Aşırı ödemim vardı.dogumdan sonra bacaklarım daha çok sismisti.vucut zaten kiloya müsait kesin kalicak o kilolar diyordum.sonra sonra kilolar gitmeye basladi kızlar.

Günaydın kızlar ben de kızıma kavuştum Allah a şükür. Ağrılarımın geldiği gün 4 dk ya 1 düşünce hastaneye gittik 6 cm açılmam vardı. 8cm e kadar o kadar rahat ilerledi ki. 9cm de toplamda 5 saat kaldım. Ve o beş saatte ömrümden ömür gitti.Onca şeye rağmen bebeğim gelemedi. Yüzünün rotasyonunu yapamadı.Yüz gelişmiş meğerse. Kızımında kalp atışları hızlandı . Son anda sezeryana girdim ağlaya ağlaya. Nasipten ötesi yok gerçekten. dün akşama kadar psikolojik olarak baya bi kendimize gelemedik. Kızım biraz morardığı için yenidoğan yoğun bakım da 1 saat O2 aldı. O gelene kadar tabi biz yine eşimle ağla ağla bi hal olduk. Nasipten ötesi yön gerçekten. Artık İkimizde iyiyiz çok şükür. Şimdi melek gibi bakıyor yanımda çok farklı bi duyguymuş bu ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…