2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Geçmiş olsun gözünüz aydın canım .Allah analı babalı büyütsun

Canım topuk kanı iki kez olması önemliymiş biri ilk gün diğeri en az 5 gün sonra sende hamilelikte ekstra bı durum yoksa başka bişey yok rutin işitme testi kalça cikikligi falan yapılıyor şekerin falan varsa çocuk kardiyolojiye yenidogan göz muayenesinde falan götürmek gerekiyor Dr. Un seni yönlendirecektir şimdiden hayırlı dogumlar

Demekki çok ödem var 40ın çıkınca bir daha tartıl cnm o zaman az çok belli olur
Acaba sezaryen doğum yaptık diye mi böyle oldu
Ilk dogumum normaldi dogumda 10 kilo gitmisti. Bu sezercik 4 kilo anca gitmis. Bence sezeryan olmasinin cok etkisi var

Gecmis olsun canim neyseki sag salim kavusmussunuz cok sukur simdi guzel ama uykusuz gunler seni bekliyor

Aynen bende öyle oldum canım eve döndüm heyecanla tartıya çıktım ama gram oynamamış:) tabi takılan serumlar bende ödem yaptı ellerim ayaklarım yüzüm inanılmaz şişti ve göbeğim doğum yapmamış gibi duruyordu bugün 10 gün oldu doğum yapalı 72 ile başlayıp 82yi görmüştüm en son bu sabah 70i gördüm çok şükür. Vücut bir süre sonra atıyor ödemi seninde öyle olur inşallah

Canım bana hastaneye yatırım yapıldıktan sonra önlüklü birlikte varis çorabı giydirdiler pıhtı atmasın ödemi engellesin diyeymiş. Doğuma bile onunla gittim hatta eve onunla geldim. Doktor bunu eve gidince yıka ve 10 gün boyunca sabah yataktan kalkmadan giy gece yatağa girerken çıkar dedi. Ben çok faydasını gördüm ödem konusunda varsa kullanabilirsin

Kızlar emzirecegim zaman sol göğsümun kahverengi kısmı büyülüyor ucu semsert oluyor canım çok acıyor ilk emisinde sonra geçiyor. Emzirdikten sonra da uçlarda hassasiyet sızlama oluyor . Sizin de böyle oluyor mu

3. Gün düştü daha :)
Her akşam yıkıyoruz aslında ama aklıma beraber yıkanmak gelmemişti.
Bakalım bu akşam kriz yaşamadıK henüz, "tuvalet iletişimi" kurmayı deniyorum. İşe yarıyor gibi
bizim oglaninki 15 gun dusmemisti, yaz gunu sicakta cok zor oldu, bir de bezi ona gore bagla falan.

Hangi bezi kullanıyorsunuz kızlar?Ben prima premium care kullanıyorum 120li almıştım yarisi bitti sızdırma pişik olmadı. O bitincede sleepynin merhaba bebek paketinden almıştım ona geçicem ama pişik ve sizdirma yapar diye de korkuyorum ;(

Hamileyken 2 paket huggies kullandım gerçeken çok iyi .devami olmadigi için ben de merhaba bebek 2 koli aldım sleepy.bundan da memnunum.sizdirma olmadı hiç.

Kızlar sezeryanla kiloyla ilgili yazıyordum şimdi alıntılamıştım. O sırada bebeği sarılık ölçümü im hafta hastaneye getirdik. Bizde kan uyuşmazlığı olduğu için takip istemişti doktorumuz. Sarılığı 15.9 çıktı. Kanına da bakılacak şimdi... Belki yatış yapılacak... Hemen mama vermemizi söylediler... Off of

İnsallah hemen düşer canım ya

Yarısı ne kadar zamanda bitti acaba bende prima pre. Care aldım sonra sleepy düşünüyorum

Bebek kanala girmişsede sezeryan yapılabiliyomu bilen varmı? Bebeğim çok aşağı gitti bugün kanala girdiyse korkuyorum çatı muayenesi olmadım

Canım toparlicak kendini insaAllah erken müdahale edilicek hiç üzülme.benim yavrum 1 ay çekti kilo alamadı.iyi olsunlar meme mama devam edicez bı müddet napalim.

Çok sevindim canım yaa sorun olmamasina inşallah bize de iyi gelir

insaAllah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…