- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 32
Çok geçmiş olsun canım, şimdi kilo alımı nasıl? Ekstradan tavsiye edeceğin bir şey var mı?Canım toparlicak kendini insaAllah erken müdahale edilicek hiç üzülme.benim yavrum 1 ay çekti kilo alamadı.iyi olsunlar meme mama devam edicez bı müddet napalim.
insaAllah canım
10 günde bitti canım gunde yaklaşık 6 7 kez degistiriyorum. Bazı forumlarda sleepy ile ilgili olumsuz yorumlar okudum burdan kullananlar varsa diye sormak istedimYarısı ne kadar zamanda bitti acaba bende prima pre. Care aldım sonra sleepy düşünüyorum
Rezalet sleepy canım sağlık ocağına goturucem birine versinler diye cis kaka hepsini geçirdi molfix den çok memnunum ona devam ediyorum10 günde bitti canım gunde yaklaşık 6 7 kez degistiriyorum. Bazı forumlarda sleepy ile ilgili olumsuz yorumlar okudum burdan kullananlar varsa diye sormak istedim
bu süt ürünleri meselesi benim de kafamı kurcalıyor. süt gaz yapabilir dogru gercekten ama yogurt peynir yemeden kalsiyumu nereden alacagız? ya da ne zamana kadar yememek lazım, gaz çünkü 3. aydan sonra düzeliyor deniyor.Merhaba, emziren anneler süt ve süt ürünleri tüketiyor musunız? Emzirme danışmanı tüketmenemi söylediSağılan sütlerle ilgili konuşulmuş, ben memedeyken emzirme destek sistemiyle veriyorum, biberon kullanımı meme reddine sebep olabiliyor.
Biraz gülelim :)) sağolsun ilk hafta annem sonra kayınvalidem sonra yine annem derken 36 günü geçirdik kızlar bunlari düşünmedenşimdi annemdeyim.bir yerden yalnız başlamak gerek diyerek pazartesi evime gecicem.hos annem yine gelir gider bana . O zaman sanırım bu vaziyette olacağım :)))
Gaz problemimiz var bizimde gece başlıyor sabah beşlere kadar uyumuyor damla kullanıyoruz kar etmedi 20 günlüğüz .. uykusuzum çok hemde var mı önerileriniz ..
Süt
Yoğurt
Kuruyemiş gaz yapar diyorlar onları da tüketmiyorum..
aynen canım özellikle uzun emdiyse sonrasinda yara olmasa bile cok canim aciyor.. insallah bebek buyudukce duzelirKızlar emzirecegim zaman sol göğsümun kahverengi kısmı büyülüyor ucu semsert oluyor canım çok acıyor ilk emisinde sonra geçiyor. Emzirdikten sonra da uçlarda hassasiyet sızlama oluyor . Sizin de böyle oluyor mu
66 ile hamile kalmistim 82 ile doguma gittim bugün bebegim 20 gunluk 69 kilo olmusum.. ama acikcasi bundan sonra atni hizla verebilecegimi sanmiyorum cunkü istahım cok acik iki gündurMerhaba kızlar kaç kilo almıştınız doğumda kaçı gitti?
Kaç gün oldu doğum yapalı ve toplam kilo kaybı?
Kendimi kötü hissediyorum hiçbir kıyafetim olmuyor
ben biogaia kullanmaya basladım duzenli olarak aksam yedide veriyorum bir de youtubeda soyle bir video izledim bana cok faydasi oldu.
Göğüs için ben de aynı şeyleri kullandım, işe yaramadı gümüş kapak aldım öylelikle geçti.
Kızlar ben doğumdan sonra kilo vermedim resmen. 93le doğuma gittim, eve döndüm tartıldım 92ydim. Nasıl oldu bu iş anlamadım, sadece çocuk 3kilo kadar zaten. Bunun eşi var, suyu var, kan kaybı var vs vs.
Gerçi 6,5lt serum taktılar sezeryan sonrası, ondan dolayı ödem vs olmuş olabilir mi acaba?
Kesinlikle ödem ve şişkinlik. Bende dün muayene sonrası tartıldım odasında 4 kg gitmiş benden. Dediğin gibi bebek zaten 3300 dü. E suyu bilmem nesi derken 4 kg kesinlikle az. Ama ayaklarım ellerim felaket derecede şiş. Ayaklarıma çorap olmuyo herkes acıyo ayaklarımasürekli lastik yerni aşağı yukarı oynatıyorlar çümkü 5 dk dursa içeri çöküyo sanki kesilmiş birleştirlmiş gibi duruyo ama ödemlerimizde geçecek ozman belli olur giden kilo :)
Diğer forumlarda da bu tarz yorumlar okumuştumRezalet sleepy canım sağlık ocağına goturucem birine versinler diye cis kaka hepsini geçirdi molfix den çok memnunum ona devam ediyorum
Bende reklamlardan dolayı aldım ama canım işte çok pişman oldum çünkü kakayi emmiyor direk dışarı kusuyor normal kumaş bez kullansam öyle olmazdı o derece yaniDiğer forumlarda da bu tarz yorumlar okumuştumBen de bi denerim olmazsa veririm bi ihtiyaç sahibine. Ilk kızımda da sadece prima kullanmıştım pişik sızdırma yaşamamıştık ama sleepy hem hesaplı hem de saf suyla dokunmuş falan diye reklamı yapılınca deneyeyim dedim.
1 haftada 6 kilo gayet iyiBirde bunları dene istersen belki faydası olur. Memelyn diye bir kalkan da var bal mumundan oda çok iyi deniyor.
Benden 4 kilo gitti 1 hafta oldu doğum yapalı 2 kilo daha gitti
Bende emziriyorum ama geceleri 2.-3. Emzirmeden sonra çok acıkıyorum63kg ile doğurdum hastaneden geldiğimizde 58kgdim. Şu an bebek 12 günlük 55kg oldum. Emzirmek çok güzel kilo verdiriyor
Oo bravo demek ki metabolizma hızlıKızlar bnm sezaryen.hatta eve geldiğimde kilo gitmiştir diye mutlu mutlu tartiya çıkmıştım 87 görmüştüm . Aşırı ödemim vardı.dogumdan sonra bacaklarım daha çok sismisti.vucut zaten kiloya müsait kesin kalicak o kilolar diyordum.sonra sonra kilolar gitmeye basladi kızlar.
Ilk dogumum normaldi dogumda 10 kilo gitmisti. Bu sezercik 4 kilo anca gitmis. Bence sezeryan olmasinin cok etkisi var
Gecmis olsun canim neyseki sag salim kavusmussunuz cok sukur simdi guzel ama uykusuz gunler seni bekliyor
Kalanda 40 çıkana kadar gider zaten13 kilo aldım 8 i gitti sadece 20 gün oldu doğum yapalı
Merak etme benim kızım 2570 doğup 2300 e inmişti sarılığıda 15ti. 2500 kilonun altı için riskli demişti eğer senin bebiş 2,5 kilo üzeriyse daha rahat atlatırsınızKızlar sezeryanla kiloyla ilgili yazıyordum şimdi alıntılamıştım. O sırada bebeği sarılık ölçümü im hafta hastaneye getirdik. Bizde kan uyuşmazlığı olduğu için takip istemişti doktorumuz. Sarılığı 15.9 çıktı. Kanına da bakılacak şimdi... Belki yatış yapılacak... Hemen mama vermemizi söylediler... Off of
20 günde 13 kilo çok iyi metabolizma turbo gibi demek ki66 ile hamile kalmistim 82 ile doguma gittim bugün bebegim 20 gunluk 69 kilo olmusum.. ama acikcasi bundan sonra atni hizla verebilecegimi sanmiyorum cunkü istahım cok acik iki gündur
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin. Yemek yeterli değilse multivitamin demir magnezyum gibi takviyeler alınabilirO kapağın kullanımı hakkında biraz bileği verir misin ?
Ne kadar süre ile kullanılıyor,süt birikince sızdırma mı toplamamı yapıyor, avient Kalkan’ı kullanınca bakıyorum bazen sütüm akmış, ama kullanmıyorum o sütü,
aydingelini LezzetliCipetpet @rozahak
Kilo verip vermemek mesele değil, ben sezaryan sonrası eve geldim baktım 62 hamile kaldığım kilodayım yani hiç kilo almamışım hep bebek suyu vs gitmiş - iştahım Yok - gaz olur diye ne yiyeceğimi bilmiyorum ASIL MESELE ŞU BEN BEBEĞİMİ TUTAMIYORUM KOLLARIM BİLEKLERİM TUTMUYOR KALÇAMA Bİ KRAMP GİRİYOR YATAKTAN KALKMAYI BIRAK DÖNEMİYORUM,
Kilonuz yerinde gücünüz varsa vücudunu.zda dert etmeyin verirsiniz , elden ayaktan düşüp de benim gibi olmak da var
1 haftada 6 kilo gayet iyiBirde bunları dene istersen belki faydası olur. Memelyn diye bir kalkan da var bal mumundan oda çok iyi deniyor.
Bende emziriyorum ama geceleri 2.-3. Emzirmeden sonra çok acıkıyorum63kg ile doğurdum hastaneden geldiğimizde 58kgdim. Şu an bebek 12 günlük 55kg oldum. Emzirmek çok güzel kilo verdiriyor
Oo bravo demek ki metabolizma hızlıKızlar bnm sezaryen.hatta eve geldiğimde kilo gitmiştir diye mutlu mutlu tartiya çıkmıştım 87 görmüştüm . Aşırı ödemim vardı.dogumdan sonra bacaklarım daha çok sismisti.vucut zaten kiloya müsait kesin kalicak o kilolar diyordum.sonra sonra kilolar gitmeye basladi kızlar.
Ilk dogumum normaldi dogumda 10 kilo gitmisti. Bu sezercik 4 kilo anca gitmis. Bence sezeryan olmasinin cok etkisi var
Gecmis olsun canim neyseki sag salim kavusmussunuz cok sukur simdi guzel ama uykusuz gunler seni bekliyor
Kalanda 40 çıkana kadar gider zaten13 kilo aldım 8 i gitti sadece 20 gün oldu doğum yapalı
Merak etme benim kızım 2570 doğup 2300 e inmişti sarılığıda 15ti. 2500 kilonun altı için riskli demişti eğer senin bebiş 2,5 kilo üzeriyse daha rahat atlatırsınızKızlar sezeryanla kiloyla ilgili yazıyordum şimdi alıntılamıştım. O sırada bebeği sarılık ölçümü im hafta hastaneye getirdik. Bizde kan uyuşmazlığı olduğu için takip istemişti doktorumuz. Sarılığı 15.9 çıktı. Kanına da bakılacak şimdi... Belki yatış yapılacak... Hemen mama vermemizi söylediler... Off of
20 günde 13 kilo çok iyi metabolizma turbo gibi demek ki66 ile hamile kalmistim 82 ile doguma gittim bugün bebegim 20 gunluk 69 kilo olmusum.. ama acikcasi bundan sonra atni hizla verebilecegimi sanmiyorum cunkü istahım cok acik iki gündur
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin. Yemek yeterli değilse multivitamin demir magnezyum gibi takviyeler alınabilirO kapağın kullanımı hakkında biraz bileği verir misin ?
Ne kadar süre ile kullanılıyor,süt birikince sızdırma mı toplamamı yapıyor, avient Kalkan’ı kullanınca bakıyorum bazen sütüm akmış, ama kullanmıyorum o sütü,
Kilo verip vermemek mesele değil, ben sezaryan sonrası eve geldim baktım 62 hamile kaldığım kilodayım yani hiç kilo almamışım hep bebek suyu vs gitmiş - iştahım Yok - gaz olur diye ne yiyeceğimi bilmiyorum ASIL MESELE ŞU BEN BEBEĞİMİ TUTAMIYORUM KOLLARIM BİLEKLERİM TUTMUYOR KALÇAMA Bİ KRAMP GİRİYOR YATAKTAN KALKMAYI BIRAK DÖNEMİYORUM,
Kilonuz yerinde gücünüz varsa vücudunu.zda dert etmeyin verirsiniz , elden ayaktan düşüp de benim gibi olmak da var
Çok geçmiş olsun canım, şimdi kilo alımı nasıl? Ekstradan tavsiye edeceğin bir şey var mı?
Benim kızım da kilo vermiş yine, 40gr 2günde..
İnşallah onlar iyi olsunlar tüm çabamız bu zaten, gerisi mühim değil. Gerektiğini bilsem ilk günden de verirdim mamayı. Dün tek seferde 60ml anne sütü içti mesela. Normalde tek taraftan 25-30ml filan geliyor sütüm. Yine de yetmiyor demek ki.
Şimdi mama da verdim, 30ml anne sütü 30ml mama içti. Toplam yine 60ml.
Çok Tesekkur ediyorum canim. Allah hepimizin yavrusuna saglik sıhhat versin.Canım topuk kanı iki kez olması önemliymiş biri ilk gün diğeri en az 5 gün sonra sende hamilelikte ekstra bı durum yoksa başka bişey yok rutin işitme testi kalça cikikligi falan yapılıyor şekerin falan varsa çocuk kardiyolojiye yenidogan göz muayenesinde falan götürmek gerekiyor Dr. Un seni yönlendirecektir şimdiden hayırlı dogumlar
ben ankaradayim canim simdilik biz de doktor belirlemedik henüz. saglik ocagindaki doktorumuz onerdi damlayi.Dr danıştın mı , ne kadarlık ken vermek gerekiyor,
İstanbul da önerebileceğiniz iyi çocuk doktoru var mı ?
Diğer forumlarda da bu tarz yorumlar okumuştumBen de bi denerim olmazsa veririm bi ihtiyaç sahibine. Ilk kızımda da sadece prima kullanmıştım pişik sızdırma yaşamamıştık ama sleepy hem hesaplı hem de saf suyla dokunmuş falan diye reklamı yapılınca deneyeyim dedim.
Bende reklamlardan dolayı aldım ama canım işte çok pişman oldum çünkü kakayi emmiyor direk dışarı kusuyor normal kumaş bez kullansam öyle olmazdı o derece yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?