2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım toparlicak kendini insaAllah erken müdahale edilicek hiç üzülme.benim yavrum 1 ay çekti kilo alamadı.iyi olsunlar meme mama devam edicez bı müddet napalim.

insaAllah canım
Çok geçmiş olsun canım, şimdi kilo alımı nasıl? Ekstradan tavsiye edeceğin bir şey var mı?

Benim kızım da kilo vermiş yine, 40gr 2günde..

İnşallah onlar iyi olsunlar tüm çabamız bu zaten, gerisi mühim değil. Gerektiğini bilsem ilk günden de verirdim mamayı. Dün tek seferde 60ml anne sütü içti mesela. Normalde tek taraftan 25-30ml filan geliyor sütüm. Yine de yetmiyor demek ki.

Şimdi mama da verdim, 30ml anne sütü 30ml mama içti. Toplam yine 60ml.

10 günde bitti canım gunde yaklaşık 6 7 kez degistiriyorum. Bazı forumlarda sleepy ile ilgili olumsuz yorumlar okudum burdan kullananlar varsa diye sormak istedim
Rezalet sleepy canım sağlık ocağına goturucem birine versinler diye cis kaka hepsini geçirdi molfix den çok memnunum ona devam ediyorum

bu süt ürünleri meselesi benim de kafamı kurcalıyor. süt gaz yapabilir dogru gercekten ama yogurt peynir yemeden kalsiyumu nereden alacagız? ya da ne zamana kadar yememek lazım, gaz çünkü 3. aydan sonra düzeliyor deniyor.

hah haa:)) aynen böyle oluyor gercekten. birinci haftadan beri yalnızım bebekle. o ilk haftada dogrusu aile buyukleri bebekle ilgilenip ev islerini bana birakmayi tercih ettiklerinden ve bebegim de emdiginden ekstra yukten baska bisi olmadı:) bebekle bas basa kalmak kendi düzeninizi ya da kaosunuzu oturtmak bence daha iyi:)

ben biogaia kullanmaya basladım duzenli olarak aksam yedide veriyorum bir de youtubeda soyle bir video izledim bana cok faydasi oldu.

aynen canım özellikle uzun emdiyse sonrasinda yara olmasa bile cok canim aciyor.. insallah bebek buyudukce duzelir

Merhaba kızlar kaç kilo almıştınız doğumda kaçı gitti?
Kaç gün oldu doğum yapalı ve toplam kilo kaybı?
Kendimi kötü hissediyorum hiçbir kıyafetim olmuyor
66 ile hamile kalmistim 82 ile doguma gittim bugün bebegim 20 gunluk 69 kilo olmusum.. ama acikcasi bundan sonra atni hizla verebilecegimi sanmiyorum cunkü istahım cok acik iki gündur

Göğüs için ben de aynı şeyleri kullandım, işe yaramadı gümüş kapak aldım öylelikle geçti.

O kapağın kullanımı hakkında biraz bileği verir misin ?
Ne kadar süre ile kullanılıyor,süt birikince sızdırma mı toplamamı yapıyor, avient Kalkan’ı kullanınca bakıyorum bazen sütüm akmış, ama kullanmıyorum o sütü,

aydingelini LezzetliCipetpet @rozahak

Kilo verip vermemek mesele değil, ben sezaryan sonrası eve geldim baktım 62 hamile kaldığım kilodayım yani hiç kilo almamışım hep bebek suyu vs gitmiş - iştahım Yok - gaz olur diye ne yiyeceğimi bilmiyorum ASIL MESELE ŞU BEN BEBEĞİMİ TUTAMIYORUM KOLLARIM BİLEKLERİM TUTMUYOR KALÇAMA Bİ KRAMP GİRİYOR YATAKTAN KALKMAYI BIRAK DÖNEMİYORUM,

Kilonuz yerinde gücünüz varsa vücudunu.zda dert etmeyin verirsiniz , elden ayaktan düşüp de benim gibi olmak da var

Rezalet sleepy canım sağlık ocağına goturucem birine versinler diye cis kaka hepsini geçirdi molfix den çok memnunum ona devam ediyorum
Diğer forumlarda da bu tarz yorumlar okumuştum Ben de bi denerim olmazsa veririm bi ihtiyaç sahibine. Ilk kızımda da sadece prima kullanmıştım pişik sızdırma yaşamamıştık ama sleepy hem hesaplı hem de saf suyla dokunmuş falan diye reklamı yapılınca deneyeyim dedim.

Bende reklamlardan dolayı aldım ama canım işte çok pişman oldum çünkü kakayi emmiyor direk dışarı kusuyor normal kumaş bez kullansam öyle olmazdı o derece yani

Birde bunları dene istersen belki faydası olur. Memelyn diye bir kalkan da var bal mumundan oda çok iyi deniyor.
Benden 4 kilo gitti 1 hafta oldu doğum yapalı 2 kilo daha gitti
1 haftada 6 kilo gayet iyi
63kg ile doğurdum hastaneden geldiğimizde 58kgdim. Şu an bebek 12 günlük 55kg oldum. Emzirmek çok güzel kilo verdiriyor
Bende emziriyorum ama geceleri 2.-3. Emzirmeden sonra çok acıkıyorum
Oo bravo demek ki metabolizma hızlı
Ilk dogumum normaldi dogumda 10 kilo gitmisti. Bu sezercik 4 kilo anca gitmis. Bence sezeryan olmasinin cok etkisi var
Gecmis olsun canim neyseki sag salim kavusmussunuz cok sukur simdi guzel ama uykusuz gunler seni bekliyor

13 kilo aldım 8 i gitti sadece 20 gün oldu doğum yapalı
Kalanda 40 çıkana kadar gider zaten
Merak etme benim kızım 2570 doğup 2300 e inmişti sarılığıda 15ti. 2500 kilonun altı için riskli demişti eğer senin bebiş 2,5 kilo üzeriyse daha rahat atlatırsınız
66 ile hamile kalmistim 82 ile doguma gittim bugün bebegim 20 gunluk 69 kilo olmusum.. ama acikcasi bundan sonra atni hizla verebilecegimi sanmiyorum cunkü istahım cok acik iki gündur
20 günde 13 kilo çok iyi metabolizma turbo gibi demek ki
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin. Yemek yeterli değilse multivitamin demir magnezyum gibi takviyeler alınabilir

Birde bunları dene istersen belki faydası olur. Memelyn diye bir kalkan da var bal mumundan oda çok iyi deniyor.
63kg ile doğurdum hastaneden geldiğimizde 58kgdim. Şu an bebek 12 günlük 55kg oldum. Emzirmek çok güzel kilo verdiriyor
Ilk dogumum normaldi dogumda 10 kilo gitmisti. Bu sezercik 4 kilo anca gitmis. Bence sezeryan olmasinin cok etkisi var
Gecmis olsun canim neyseki sag salim kavusmussunuz cok sukur simdi guzel ama uykusuz gunler seni bekliyor

Merak etme benim kızım 2570 doğup 2300 e inmişti sarılığıda 15ti. 2500 kilonun altı için riskli demişti eğer senin bebiş 2,5 kilo üzeriyse daha rahat atlatırsınız
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin. Yemek yeterli değilse multivitamin demir magnezyum gibi takviyeler alınabilir

Canım persembe 3090 grla yatmıştık hastaneye CMT çıkmıştım 27 gunluktuk yattigimizda.cuma günü tarttilar 160 Gr birden almıştı kuzum.cmt 40 Gr. Toplamda 200 Gr alarak taburcu olduk.sali günü muayeneye gittik 3600 kusurlu bsy çıktı.simdi elim sürekli üzerinde canım.en az 15 dkka emziriyorum.memede kısa sürede uyusa uyandiriyorum devam ediyor emmeye.tam uyudugunda da 3 saati gecirmiyorum uyandiriyorum.sağlı sollu 15 dkka emzirmeye bak canım.

Bebegin midesi kucuk doyar dediler az da emse Ben de hep doydu sanıyordum, sarılığı geçmedi gözünde yüzünde var diyorduk geçer dediler .yanlış yonlendirmenin mağduru oldum.bebegim sarılığı tam atlatamadıgi için biraz emer yatardı .o emmedigi için sütte yeterli değilmiş falan şimdi çok şükür daha iyi emmeye daha yeni yeni alıştı diyebilirim.o emdikce sütum de daha fazlalasti.

Çok Tesekkur ediyorum canim. Allah hepimizin yavrusuna saglik sıhhat versin.

Bende reklamlardan dolayı aldım ama canım işte çok pişman oldum çünkü kakayi emmiyor direk dışarı kusuyor normal kumaş bez kullansam öyle olmazdı o derece yani

Benim 2.paketten son 3 bezim kaldı hiç böyle bsy yaşamadım canım. Şaşırdım şimdi

phalanx ay canım benim metabolizma hiç hızlı değil olmasını çok isterdim kilo vermem çok sıkıntili ve kilo alimina çoook musaitim. Ama demek ki ben kendime 2 3 kilo kadar almışım geri kalan bebek su plesanta bi de büyük bı miyomum da alındı onlarmis diye düşünüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…