Aynen bencede kilolar hiç dert olmasın kızlar 67 ile hamile kaldım 70 ile doğuma girdim eve gelince 62 kiloydum hamile kaldigimin altı emzirdikce dahada veriyorum ama aynen bileklerm tutmuyor bacaklarım halsiz gözümü kapatip mezara koysalar nefes aldigimi anlamazlar ne oldu bana anlamadım oysaki çok hareketli zımba gibi kızdım :) doğum sonrası resmen pert oldumO kapağın kullanımı hakkında biraz bileği verir misin ?
Ne kadar süre ile kullanılıyor,süt birikince sızdırma mı toplamamı yapıyor, avient Kalkan’ı kullanınca bakıyorum bazen sütüm akmış, ama kullanmıyorum o sütü,
@aydingeliniLezzetliCipetpet Bibliyo
Kilo verip vermemek mesele değil, ben sezaryan sonrası eve geldim baktım 62 hamile kaldığım kilodayım yani hiç kilo almamışım hep bebek suyu vs gitmiş - iştahım Yok - gaz olur diye ne yiyeceğimi bilmiyorum ASIL MESELE ŞU BEN BEBEĞİMİ TUTAMIYORUM KOLLARIM BİLEKLERİM TUTMUYOR KALÇAMA Bİ KRAMP GİRİYOR YATAKTAN KALKMAYI BIRAK DÖNEMİYORUM,
Kilonuz yerinde gücünüz varsa vücudunu.zda dert etmeyin verirsiniz , elden ayaktan düşüp de benim gibi olmak da var
Yapılır canım. Benim ki kanaldaydı. Hatta ebe de ameliyathaneye geldi. Eğer çıkamayacak gibiyse alttan ittireceklerdi. Ama zaten Doğum başlamamışsa böyle bi sıkıntı olmazBebek kanala girmişsede sezeryan yapılabiliyomu bilen varmı? Bebeğim çok aşağı gitti bugün kanala girdiyse korkuyorum çatı muayenesi olmadım
Diğer forumlarda da bu tarz yorumlar okumuştumBen de bi denerim olmazsa veririm bi ihtiyaç sahibine. Ilk kızımda da sadece prima kullanmıştım pişik sızdırma yaşamamıştık ama sleepy hem hesaplı hem de saf suyla dokunmuş falan diye reklamı yapılınca deneyeyim dedim.
Gümüşün yaraları iyileştirici etkisi varmış. Bu kapaklar da şişe kapakları kadar küçük bişey. Emzirmediğin sürelerde kullanıyorsun. Krem sürmene gerek yok öylece kapatıyorsun meme uçlarını. Benim 2-3 damla sütüm içinde oluyordu. Sütün çok akıyorsa sızdırabilir.O kapağın kullanımı hakkında biraz bileği verir misin ?
Ne kadar süre ile kullanılıyor,süt birikince sızdırma mı toplamamı yapıyor, avient Kalkan’ı kullanınca bakıyorum bazen sütüm akmış, ama kullanmıyorum o sütü,
@aydingeliniLezzetliCipetpet Bibliyo
Kilo verip vermemek mesele değil, ben sezaryan sonrası eve geldim baktım 62 hamile kaldığım kilodayım yani hiç kilo almamışım hep bebek suyu vs gitmiş - iştahım Yok - gaz olur diye ne yiyeceğimi bilmiyorum ASIL MESELE ŞU BEN BEBEĞİMİ TUTAMIYORUM KOLLARIM BİLEKLERİM TUTMUYOR KALÇAMA Bİ KRAMP GİRİYOR YATAKTAN KALKMAYI BIRAK DÖNEMİYORUM,
Kilonuz yerinde gücünüz varsa vücudunu.zda dert etmeyin verirsiniz , elden ayaktan düşüp de benim gibi olmak da var
Bisey sormak istiyorum benim bebegimin bir hafta da dustu gobegi ama sarımsı bisey kaldi gobeginde sonra kurumaya basladi pansuman suyunu sıkıyordum bi kac kere kanama olduguna sahit oldum normal mibizim oglaninki 15 gun dusmemisti, yaz gunu sicakta cok zor oldu, bir de bezi ona gore bagla falan.
kanama oldu bizde, dr.a goturdum siyah bir ilac surdu, gecmezse de k vitamini yapiyorlarBisey sormak istiyorum benim bebegimin bir hafta da dustu gobegi ama sarımsı bisey kaldi gobeginde sonra kurumaya basladi pansuman suyunu sıkıyordum bi kac kere kanama olduguna sahit oldum normal mi
Aynen bencede kilolar hiç dert olmasın kızlar 67 ile hamile kaldım 70 ile doğuma girdim eve gelince 62 kiloydum hamile kaldigimin altı emzirdikce dahada veriyorum ama aynen bileklerm tutmuyor bacaklarım halsiz gözümü kapatip mezara koysalar nefes aldigimi anlamazlar ne oldu bana anlamadım oysaki çok hareketli zımba gibi kızdım :) doğum sonrası resmen pert oldum
Forumlarda da bu şekilde canım çok memnun olanlar var bir de firmayı şikayet etmeyi dusunecek kadar sıkıntı yaşayanlar. Ben de deneyeyim bakalım biz de sonuç nasıl olacak. Yazarım ben de denedikten sonra.Ben doğduğundan beri sleepy kullanıyorum sıkıntı yasamadim canım
Biran önce kavuşalim sağlığımıza inşallah ben normal doğum yaptım canım kanama devam benimde ağrılarda devam 6-7 dikis var alttaDr bana osteocare verdi decavit bir de ... içiyorum ama bileklerim eklem yerlerim agrıyor kasılıyor afedersin ketoo vardıya tövbe estağfrullah ellerim onun ki gibi oluyor bazenbende hamilelikten önce Platese gitmiştim, evde zıplayıp duran biriydim enerji dolu, şimdi tam perte çıktım... bu sezaryen dikişleri ne zaman iyileşiyor geçmedi benim sızlamalar bir türlü oğlumu taşırken emzirirken çok ağrım oluyor akabinde az az kanamam oluyor,
Canım benim bebeğiminde öyleydi herkes normal dedi çamaşırındaymış o kan geçmeyince doktora gittim göbeğin son kısmı düşmemiş onu gümüş nitratla yaktılar birde k vitamini aşı yaptılar.üç güne geçmezse birdaha getirin dediler.şuan geçti.Bisey sormak istiyorum benim bebegimin bir hafta da dustu gobegi ama sarımsı bisey kaldi gobeginde sonra kurumaya basladi pansuman suyunu sıkıyordum bi kac kere kanama olduguna sahit oldum normal mi
Canım sarılığada kandan mı bakıyorlarKızlar sezeryanla kiloyla ilgili yazıyordum şimdi alıntılamıştım. O sırada bebeği sarılık ölçümü im hafta hastaneye getirdik. Bizde kan uyuşmazlığı olduğu için takip istemişti doktorumuz. Sarılığı 15.9 çıktı. Kanına da bakılacak şimdi... Belki yatış yapılacak... Hemen mama vermemizi söylediler... Off of
Canım benimki aşırı kaka yapıyor. Günde en az 6-7 kakalı bez değişiyorumdur. 2760 doğdu 2550 ile hastaneden çıktık. Bugünse 2510 olmuş.LezzetliCipetpet benim oğlum unda, 16.33 tu hemen mama takviyesi yaptık şimdi 20 günlük 600 gr aldı sarılık kalmadı bol bol kaka yapması lazım sarıligi atması için merak etme doyarsa bol kaka yaparsa gecer hemen
Tam sınırda o zaman canım, benimki şimdi 2510 olmuş... Bizde kan uyuşmazlığı var, o yüzden doktor sıkı takip edeceğiz demişti. Allah razı olsun, iyi ki çağırmış bugün.Merak etme benim kızım 2570 doğup 2300 e inmişti sarılığıda 15ti. 2500 kilonun altı için riskli demişti eğer senin bebiş 2,5 kilo üzeriyse daha rahat atlatırsınız
Elhamdulillah canım ya baya toparlamış da şimdi kilosu... Çok şükür kurtulmuşsunuz.Canım persembe 3090 grla yatmıştık hastaneye CMT çıkmıştım 27 gunluktuk yattigimizda.cuma günü tarttilar 160 Gr birden almıştı kuzum.cmt 40 Gr. Toplamda 200 Gr alarak taburcu olduk.sali günü muayeneye gittik 3600 kusurlu bsy çıktı.simdi elim sürekli üzerinde canım.en az 15 dkka emziriyorum.memede kısa sürede uyusa uyandiriyorum devam ediyor emmeye.tam uyudugunda da 3 saati gecirmiyorum uyandiriyorum.sağlı sollu 15 dkka emzirmeye bak canım.
Bebegin midesi kucuk doyar dediler az da emse Ben de hep doydu sanıyordum, sarılığı geçmedi gözünde yüzünde var diyorduk geçer dediler .yanlış yonlendirmenin mağduru oldum.bebegim sarılığı tam atlatamadıgi için biraz emer yatardı .o emmedigi için sütte yeterli değilmiş falanşimdi çok şükür daha iyi emmeye daha yeni yeni alıştı diyebilirim.o emdikce sütum de daha fazlalasti.
Öncelikle bir cihazla alından ölçtüler canım, ateş ölçer gibi. Yüksek çıkınca kanda bilirubin seviyesine baktılar...Canım sarılığada kandan mı bakıyorlar
Yarin bende goturecegim doktora insallah bizimki de gecer teşekkür ederim :)Canım benim bebeğiminde öyleydi herkes normal dedi çamaşırındaymış o kan geçmeyince doktora gittim göbeğin son kısmı düşmemiş onu gümüş nitratla yaktılar birde k vitamini aşı yaptılar.üç güne geçmezse birdaha getirin dediler.şuan geçti.
Günaydın kızlar ben de kızıma kavuştum Allah a şükür. Ağrılarımın geldiği gün 4 dk ya 1 düşünce hastaneye gittik 6 cm açılmam vardı. 8cm e kadar o kadar rahat ilerledi ki. 9cm de toplamda 5 saat kaldım. Ve o beş saatte ömrümden ömür gitti.Onca şeye rağmen bebeğim gelemedi. Yüzünün rotasyonunu yapamadı.Yüz gelişmiş meğerse. Kızımında kalp atışları hızlandı . Son anda sezeryana girdim ağlaya ağlaya. Nasipten ötesi yok gerçekten. dün akşama kadar psikolojik olarak baya bi kendimize gelemedik. Kızım biraz morardığı için yenidoğan yoğun bakım da 1 saat O2 aldı. O gelene kadar tabi biz yine eşimle ağla ağla bi hal olduk. Nasipten ötesi yön gerçekten. Artık İkimizde iyiyiz çok şükür. Şimdi melek gibi bakıyor yanımda çok farklı bi duyguymuş bu ya.
Kaç gün oldu doğum yapalı aynı durumdayızDr bana osteocare verdi decavit bir de ... içiyorum ama bileklerim eklem yerlerim agrıyor kasılıyor afedersin ketoo vardıya tövbe estağfrullah ellerim onun ki gibi oluyor bazenbende hamilelikten önce Platese gitmiştim, evde zıplayıp duran biriydim enerji dolu, şimdi tam perte çıktım... bu sezaryen dikişleri ne zaman iyileşiyor geçmedi benim sızlamalar bir türlü oğlumu taşırken emzirirken çok ağrım oluyor akabinde az az kanamam oluyor,
Bizde de 17 ve üstü için fototerapi dediler 16.33Canım benimki aşırı kaka yapıyor. Günde en az 6-7 kakalı bez değişiyorumdur. 2760 doğdu 2550 ile hastaneden çıktık. Bugünse 2510 olmuş.
Sizin sarılık da çok yükselmiş ama elhamdulillah düşmüş. 16üzeri yatışınız yapılır, fototerapi alırsınız dediler bize. Siz mor ışık almadınız mı canım?
Tam sınırda o zaman canım, benimki şimdi 2510 olmuş... Bizde kan uyuşmazlığı var, o yüzden doktor sıkı takip edeceğiz demişti. Allah razı olsun, iyi ki çağırmış bugün.
Elhamdulillah canım ya baya toparlamış da şimdi kilosu... Çok şükür kurtulmuşsunuz.
Hadi inşallah bizim de sizin gibi olur. Demek bizimki de sarılıktan uyuyordu ya... Şimdi gözümde sarı geliyor, nasıl anlamamışım bu kadar sarardığını yavrumun...
Öncelikle bir cihazla alından ölçtüler canım, ateş ölçer gibi. Yüksek çıkınca kanda bilirubin seviyesine baktılar...
Canım benim bebeğiminde öyleydi herkes normal dedi çamaşırındaymış o kan geçmeyince doktora gittim göbeğin son kısmı düşmemiş onu gümüş nitratla yaktılar birde k vitamini aşı yaptılar.üç güne geçmezse birdaha getirin dediler.şuan geçti.
Çok geçmiş olsun Merak etme cnm kontrol altında artık, çok güçlü oluyor bizimkiler gibi küçük bebekler.Canım benimki aşırı kaka yapıyor. Günde en az 6-7 kakalı bez değişiyorumdur. 2760 doğdu 2550 ile hastaneden çıktık. Bugünse 2510 olmuş.
Sizin sarılık da çok yükselmiş ama elhamdulillah düşmüş. 16üzeri yatışınız yapılır, fototerapi alırsınız dediler bize. Siz mor ışık almadınız mı canım?
Tam sınırda o zaman canım, benimki şimdi 2510 olmuş... Bizde kan uyuşmazlığı var, o yüzden doktor sıkı takip edeceğiz demişti. Allah razı olsun, iyi ki çağırmış bugün.
Elhamdulillah canım ya baya toparlamış da şimdi kilosu... Çok şükür kurtulmuşsunuz.
Hadi inşallah bizim de sizin gibi olur. Demek bizimki de sarılıktan uyuyordu ya... Şimdi gözümde sarı geliyor, nasıl anlamamışım bu kadar sarardığını yavrumun...
Öncelikle bir cihazla alından ölçtüler canım, ateş ölçer gibi. Yüksek çıkınca kanda bilirubin seviyesine baktılar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?