2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Aynen bencede kilolar hiç dert olmasın kızlar 67 ile hamile kaldım 70 ile doğuma girdim eve gelince 62 kiloydum hamile kaldigimin altı emzirdikce dahada veriyorum ama aynen bileklerm tutmuyor bacaklarım halsiz gözümü kapatip mezara koysalar nefes aldigimi anlamazlar ne oldu bana anlamadım oysaki çok hareketli zımba gibi kızdım :) doğum sonrası resmen pert oldum

Bebek kanala girmişsede sezeryan yapılabiliyomu bilen varmı? Bebeğim çok aşağı gitti bugün kanala girdiyse korkuyorum çatı muayenesi olmadım
Yapılır canım. Benim ki kanaldaydı. Hatta ebe de ameliyathaneye geldi. Eğer çıkamayacak gibiyse alttan ittireceklerdi. Ama zaten Doğum başlamamışsa böyle bi sıkıntı olmaz

Ben doğduğundan beri sleepy kullanıyorum sıkıntı yasamadim canım

Gümüşün yaraları iyileştirici etkisi varmış. Bu kapaklar da şişe kapakları kadar küçük bişey. Emzirmediğin sürelerde kullanıyorsun. Krem sürmene gerek yok öylece kapatıyorsun meme uçlarını. Benim 2-3 damla sütüm içinde oluyordu. Sütün çok akıyorsa sızdırabilir.

bizim oglaninki 15 gun dusmemisti, yaz gunu sicakta cok zor oldu, bir de bezi ona gore bagla falan.
Bisey sormak istiyorum benim bebegimin bir hafta da dustu gobegi ama sarımsı bisey kaldi gobeginde sonra kurumaya basladi pansuman suyunu sıkıyordum bi kac kere kanama olduguna sahit oldum normal mi

Bisey sormak istiyorum benim bebegimin bir hafta da dustu gobegi ama sarımsı bisey kaldi gobeginde sonra kurumaya basladi pansuman suyunu sıkıyordum bi kac kere kanama olduguna sahit oldum normal mi
kanama oldu bizde, dr.a goturdum siyah bir ilac surdu, gecmezse de k vitamini yapiyorlar

Dr bana osteocare verdi decavit bir de ... içiyorum ama bileklerim eklem yerlerim agrıyor kasılıyor afedersin ketoo vardıya tövbe estağfrullah ellerim onun ki gibi oluyor bazen bende hamilelikten önce Platese gitmiştim, evde zıplayıp duran biriydim enerji dolu, şimdi tam perte çıktım... bu sezaryen dikişleri ne zaman iyileşiyor geçmedi benim sızlamalar bir türlü oğlumu taşırken emzirirken çok ağrım oluyor akabinde az az kanamam oluyor,

Ben doğduğundan beri sleepy kullanıyorum sıkıntı yasamadim canım
Forumlarda da bu şekilde canım çok memnun olanlar var bir de firmayı şikayet etmeyi dusunecek kadar sıkıntı yaşayanlar. Ben de deneyeyim bakalım biz de sonuç nasıl olacak. Yazarım ben de denedikten sonra.

Biran önce kavuşalim sağlığımıza inşallah ben normal doğum yaptım canım kanama devam benimde ağrılarda devam 6-7 dikis var altta

Canım benim bebeğiminde öyleydi herkes normal dedi çamaşırındaymış o kan geçmeyince doktora gittim göbeğin son kısmı düşmemiş onu gümüş nitratla yaktılar birde k vitamini aşı yaptılar.üç güne geçmezse birdaha getirin dediler.şuan geçti.

Canım sarılığada kandan mı bakıyorlar

Hayırlı akşamlar kızlar bugün hastaneye gittim 1 cm açıklık dışında hala bi gelişme yok yatış verdiler günüm geçti diye bende imza verip eve geldim halsizlik ve mide bulantım düzensiz ağrılarım var napıcağımı şaşırmış durumdayım beklesem mi yoksa gidip yatışımı olup orda beklesem bi fayda olur mu suni sancı verseler 1 cm açıklık var ilerleme olur mu

Canım benimki aşırı kaka yapıyor. Günde en az 6-7 kakalı bez değişiyorumdur. 2760 doğdu 2550 ile hastaneden çıktık. Bugünse 2510 olmuş.

Sizin sarılık da çok yükselmiş ama elhamdulillah düşmüş. 16üzeri yatışınız yapılır, fototerapi alırsınız dediler bize. Siz mor ışık almadınız mı canım?

Merak etme benim kızım 2570 doğup 2300 e inmişti sarılığıda 15ti. 2500 kilonun altı için riskli demişti eğer senin bebiş 2,5 kilo üzeriyse daha rahat atlatırsınız
Tam sınırda o zaman canım, benimki şimdi 2510 olmuş... Bizde kan uyuşmazlığı var, o yüzden doktor sıkı takip edeceğiz demişti. Allah razı olsun, iyi ki çağırmış bugün.

Elhamdulillah canım ya baya toparlamış da şimdi kilosu... Çok şükür kurtulmuşsunuz.
Hadi inşallah bizim de sizin gibi olur. Demek bizimki de sarılıktan uyuyordu ya... Şimdi gözümde sarı geliyor, nasıl anlamamışım bu kadar sarardığını yavrumun...

Canım sarılığada kandan mı bakıyorlar
Öncelikle bir cihazla alından ölçtüler canım, ateş ölçer gibi. Yüksek çıkınca kanda bilirubin seviyesine baktılar...

Yarin bende goturecegim doktora insallah bizimki de gecer teşekkür ederim :)

Çok geçmiş olsun canım hayırlı olsun gözünüz aydın

Kaç gün oldu doğum yapalı aynı durumdayız

Bizde de 17 ve üstü için fototerapi dediler 16.33
Çıkınca bugün git iyice emzir sonrasında mutlaka mama ver yarın da gel tekrar bakalım düşme olmamışsa yükseliş varsa fototerapi dediler o gün bol bol emzirdim mama verdim ertesi gün 15 e düşmüştü bazen beslenmeye bağlı sarılık olmuyormuş ama bizimki beslenmeye bağlı olunca ve düşmeye başlayınca öyle devam ettik kurtulduk çok şükür yine öyle devam ediyorum oğlum sadece anne sütüyle doymuyor çünkü :) bol bol besle sende 10 gün çok uğraştım uykusundan 2 saatte bir uyandırdım sarılık olan bebek kendi uyanmıyor malesef tabi smdi artık acıkınca kendi uyanıyor ordan da sarıligin geçtiğini anlarsın

Neden k vitamini aşısı ?
Yaptırmasan ne olurdu ki ?

Çok geçmiş olsun Merak etme cnm kontrol altında artık, çok güçlü oluyor bizimkiler gibi küçük bebekler.

Kızlar 120 lik 1 numara bez bitti 56’ lık aldım o da yarına biter. Kızımın kilosu 3600 ve 21 günlüğüz. Ne zaman 2 numaraya geçeriz? Ve 2 numaraya geçceceğim vakiti nasıl anlayacağım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…