2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Prima premium care kullanıyorum 21 gün olduk pişik yapmadı, sızdırma oldu ama o duruşundan dolayıydı. Primaya devam edeceğim.

Alından ölçme iyiymiş cnm. Damar bulamıyorlar ya bir de ondan korkuyorum bende. İnşallah bizim doktprdada vardır ondan. Çarşamba gideceğiz bakalım

Canim dogumdan sonra kan verdinmi hic . Ben ilk dogumumda ayakta zor duruyordum. Cocuk doktoru dediki kizim git bi doktoruna kan tahlili istesin kanin kalmamis senin dedi. Tahlil yapildi depolarim bosalmis hemoglabinim 7 ye dusmus hemen serum takvisyesi yaptilar oyle oyle kendime geldim.

Benimde sizlama ve kanama devam ediyor. Tamamen gecmesi biraz daha zamani bulur gibi gelior sonucta bir ameliyat kesisi var. Olabildigince cok hareket ediyorum. Agriyor die yatarsam daha cok oluo.

Alından ölçme iyiymiş cnm. Damar bulamıyorlar ya bir de ondan korkuyorum bende. İnşallah bizim doktprdada vardır ondan. Çarşamba gideceğiz bakalım

Canim sarilik icin damara gerek yok topuktan damlatarak aliyorlar.

Bisey sormak istiyorum benim bebegimin bir hafta da dustu gobegi ama sarımsı bisey kaldi gobeginde sonra kurumaya basladi pansuman suyunu sıkıyordum bi kac kere kanama olduguna sahit oldum normal mi

aynı durum bende de oldu. annem falan doktora götür diye baskı yapıyor ama ben bekliyorum. su anda kötü kokulu akıntı kızariklik vs. yok ama iste kanama kısmı biraz korkutuyor insanı. yanlıs mi yapıyorum acaba gotürmemekle

Ben de fenalardayım. Günde 1000 mg epilepsi ilacı ve 2 adet kan sulandırıcı kullanıyorum. Çocuğumu emziriyorum. Gebelik tansiyonum hala devam ediyor ara ara. Üstüne 63 kiloya düşmüşken ilaçlardan geri kilo aldım. Beynimdeki tıkanıklık geçti mi noldu bilmiyorum. Paranoyak oldum. Belki lohusalıktan fenalardayım ama ben yine nöbet geçiriyomuş gibi korkuyorum.

Kızlar 120 lik 1 numara bez bitti 56’ lık aldım o da yarına biter. Kızımın kilosu 3600 ve 21 günlüğüz. Ne zaman 2 numaraya geçeriz? Ve 2 numaraya geçceceğim vakiti nasıl anlayacağım?

Bacaklarında iz çıkmaya başlar, çiş kaka sızmaya başlar oradan anlarsın küçük geldiğini canım

canlar yenidogan kıyafetleri malum hep aynı. iç zıbın ve üzerine dıs zıbın tamam ama alt patikli zıbının içine de bir sey giydirmek gerekmez mi? nasıl giydiriyorsunuz bebeklerinizi? bir de oda sıcaklıgını hastaneden ilk geldigimizde 22-23 derecelerde tutmaya calıstım ama sonra etraftan gelen üsür bu cocuk baskıları ile 25-26 ya kadar cikardim. cok mu sıcak olur acaba böyle de?

Kızlar ya bizim kız uyanmıyor. Ne yapsak uyuyor ya. Sütümü içirdik, mamasını verdik ama hep uyuyarak. Şimdi bezini değiştirdim. Hatta değişirken kakasını yaptı tekrar, göbeğine bakım spreyi sıktım vs hiç bir şekilde uyanmadı. Ben evham yapmaya başladım sanki. Doktor kontrolümüz yarın sabah saat 8buçukta.. Geceden gitsek mi acile, yoksa kendi doktorumuzun randevusunu mu beklesek...

Arada çok az gözünü açıyor, sanki çok uykusu varmış gibi yarım yamalak açıyor ama gözünü geri kapıyor..

Benim paşa da aynı böyle çok uykucu geceleri uyanmak bilmiyor, soyuyorum anca 10-15 dk emiyor..Günduzleri güzel emdigi için artık 10 dk da olsa yetiyor heralde diyorum..kontrolde kilosuna kavuştugu icin simdi takılmıyorum cok

Birazdan hastaneye gidicem dün akşam ki gibi ağrım yok ama bakalım napıcaz
Ağrı çekelim diye dua ediyoruz resmen :))) benim de geçti ya yalnız geçen hafta salı gününden beri nişan gelip duruyor acaba garip bir durum mu ? Ama böyle kanlı değil sümük gibi sarı baya kıvamlı şimdiye kadar gelen bir avuçtan fazla olmuştur

Merhaba ben de aralik annesiyken 22 kasimda dogurdum bu gun 4 gunluk olduk sukur ama kizim hic uyanmiyor bizim de kontrolumuz yarin ama sanirim sariligi yukselmis ondan uyanmiyormus sarilikta ac kaldigi icin yukseliyormus bakalim yarin kac cikicak ben hic mama vermedim ama ssnirim yarin doktor ver der

Sanırım benim de sonum öyle olacak yarın 40+0 olcam en son geçen hafta nişanım gelmiş olmasına rağmen hiç açıklık yoktu senin yine 1 cm varmış ... böyle bir durumda suni sancı işe yarar mı acaba çok merak ediyorum Allah hangisi hayırlı ise bize onu nasip etsin inşallah ....

Aynen gerçekten sancım gelsin diye dua ediyorum resmen Rabbim inşallah ikimiz için de gönlümüzden geçen doğumu nasip eder hayırlısıyla bekleyen herkes içinde.
Benim de sarı akıntım var canım ya ilk gebelik resmen kafayı yemiş durumdayım napıcağımı şaşırdım beklesem bebek için tehlikeli gitsem sancı yok suni sancı da işe yarar mı diye düşünüyorum hep ağrının fazlasını çekmeye razıyım yeter ki suni işe yarasın ve açılma olsun ama yok hiç biri işe yaramazsa sezeryan da istemiyorum halkımızda hayırlısı ne diyim
Amin inşallah.

Canım bizimkinin sarılığı 14 çıktı sabah, sarılıktan korktuğum için telaş yaptım, yoksa her çocuğun düzeni başka oluyor tabi. Gelişimi iyiyse dediğin gibi sorun olmaz Allahın izniyle.

Aynı gün doğum yapmışız canım. Bizde kan uyuşmazlığı var, o yüzden doktorumuz bugün sarılığa baktırmamızı söylemişti. 14 çıktı, mama takviyesine başladık ve bol bol emzir dediler, aksi gibi üzülünce sütüm azaldı sanırım... Daha da yükselmiş midir diye korkuyorum...

İnşallah sizin sarılık da yükselmemiştir... Aklım çıktı sabah ilk 15.9 yatış gerekebilir dediler hemen kan aldılar filan... Allah esirgesin...

Canim yasadigin durum fiziksel rahatsizligin yaninda henuz daha yeni anne olmusken psikolojik olarakda kolay atlatilir bisey degil. Cok normal boyle hissetmen

Canim icine sinmiyorsa bekleme gotur. Icin rahat eder sabaha kadar kendini yiyip bitirmektense

Önderalpimizi aldık kucağımıza teşekkurederim
Eki Görüntüle 2209382
Oyy seni yisinler yaaa massallah sana kuzucuk gozunuz aydin annesi allah anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah.

n

Canim yaa ne zamandir aklimdasin ayni gun dogum yaptik seninle nickini bir turlu dogru yazip alintilayamadim . Cok sevindim iyi olmaniza

Bizimkide ilk zamanlar oyledi mama vermedik emsin sadece diye ama uyandiramadik emerken uyudu doydu sandık daha çok küçük tabi adaptasyon süreci ama sariliktan korkuyo insan endişe etmekte haklısın küçük bı şırınga ile sütünü vermeye çalış canım uyusada ben sonra biberon ile bile vermedigime çok pişman olmuştum şimdi veriyorum biberonla mama emziriyorumda korkuyorum anne sütünü bırakır diye ama diğer türlüde hemen sarariyo sabah erkenmis randevun bekleyebilirsin ama sabaha kadar uyuma memende tutmaya çalış mümkün oldugunca

kanama varsa arkadasin da yazdigi gibi mudahale etmeleri lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…