2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Amin
Hep beraber sagliklq buyutelim bebelerimizi

Bende ilerlemedi o 1 cm kuzjm hemde 12 buçuk saate.. kordon dolanmış boynuna en hayırlısı sezaryenmiş benm için. İyi düşün karar ver kuzum suni dene istersen
Dün bekleyeyim dedim imza verip çıktım belki sancım gelir diye ama yok bende tık belli öyle de hissediyorum sancım gelmiyor bu akaşam kadar açılma olması için herşeyi yapıcam akşamada yatışımı olucam hayırlısını nasip etsin Rabbim yoksa beklemekte bebek için tehlikeli :/

Evet canım günüm geçtiği için dün yatış verdiler ama imza verip eve geldim ben bugün akşama kadar açılma olması için herşeyi yapıcam akşama da yatışımı olucam. İlk hamileliğim ne yapacağımı şaşırmış durumdayım beklemekle olmuyo bebek için tehlikeliymiş inşallah hastanede işim kolaylaşır. Rabbim bana ve benim gibi olanlara hayırlısını nasip etsin inşallah dualarınızı eksik etmeyin :)

Bizde isler yolunda cok keyifli gidiyo deli oluyo onnerapp onnerapp butun gun tepesinde opuyo agladimi emzigini getiriyo bu el bu ayak bu goz diye diye her yerini seviyo cok mutlu.
Sadece islak mendilini paylasmiyo nedense :)
Bu hafta kizimda 2 yasina giriyo pazar gunu ona da parti yapcaz kendine elbise balon v.s. seciyo cok mutlu

Sanırım aynı şeyleri yaşıyoruz bugün kontrolüm var doktora söyleyeceğim sürekli geldiğini bakalım ne diyecek sen kaç hafta kaç günlüksün ? Beklemekten de korkuyorum bilmiyorum sonumuz ne olacak ?
40+1 şuan ben canım benim ilk hamilelik ve ne olacağını bilmiyorum o yüzden bügün hastaneye yatışımı olucam inşaallah suni sancı işe yarar artık :)

Eşinle birlikte olurken acıma olup çatı muayenesi sırasında durabildin yani iyi içim rahatladı sağolasın valla.Benim o acım olmasa muayeneden korkum yoktu

Canım gün sonunda azalır mi bilemiyorum ama ben emzirdikçe süt üretiminin arttığını biliyorum. Yani memede süt bitmesi söz konusu değil diye biliyorum ama emin değilim uzmanına sormak lazım facebook ta emzirme sanati grubu instada da grup kurucuları var annekoynu , izmiremzirmedanişmani, emzirmedanismanipinar istersen bir sor onlara ben soru sormak için yazdım cevapladılar sagolsunlar

Sıkınca fışkırıyor mu canım. Öyle olunca mı tazyikli oluyor
Canim bebis bogulur gibi oluyordu bazi zaman meden geri çekip ağlıyordu sütümün tazyikli olabileceğini söylediler ben bi hata yaptım elle bakmak gerekiyormus gittin pompa ile sağdım sağdığımda ince bi halde fışkırıyordu bir de aşırı hızlı akıyor bazen sanırım kız yutamıyor ondan ağlıyor

Arkadaşlar benim kızıminda 2.gun sarılığı yükselmeye başlamıştı topuk kanindan baktilar 9 du devlet hastanesindeki dr. Haftasonu giriyor iyice yükselmesin diye 6 saat foto terapi verdi halbuki normalde bu orana fototerapi vermoyolarmis neyse bunu biz sonra öğrendik tabii.. insan el kadar bebesi emmezken baygın gibiyken ve suratı sararmışken başka bisey dusunemiyor. Hastanede önce emzireceksin sonra 30 cclik mama vereceksin dediler o gece hastanede başladık ertesi gün evde aynı şekilde devam ettim 3. Gün sadece gece 1 kez verdim ve mamayı bıraktım daha sık emzirdim. Sonunda hem sarılık gitti hem süt arttı.. ilk günler zaten kolostrum geliyor az az sonra artıyor. Bazen bi takım şeylerden etkileyebiliyor sütün gelmesi ama eninde sonunda geliyor arkadaşlar vazgeçmeyin ac kalıyor diye düsünmeyin minnacık mide zaten ne kadarcık sütle doyacak ki tabii ki dr.un söylediğinden çıkmayın ama bazende dr.larda herşeyi doğru yapmıyor malesef..

Yap kuzum bende yaptım ama fayda etmedi. Kendini çok zorlama bebek kanala inmiyosa naparsan yap açılma olmuyo. Yani oluyo ama bebek kanalda drğilse pek işe yaramıyo. Bak kesin bundands bi hayır çıkacak bende aynı senin gibiydim sezaryen olmamak için takla at doğurcan deseler atardm galiba, ama rabbim bana daha hayırlı olan yolu açmış. Gitmeden abdestini al biraz dua oku. Rabbim herşryin hayırlısını çoktan kararlaştırmıştır. İnşallah suni işe yarar ama dayanamazsan da zorlama sakın bebek içinde sıkıntılı bi süreç

Canım bana "yarına kadar en az 4 kere mama vermiş olun" dediler. Biz 5 kere verdik hastanede içtiği hariç. Hepsini tamamen bitirmedi ama. Sabahkinden mesela 10ml içti sadece. Sizin kontrolünüz de bugün müydü?

Benim dikişlerim çok acıyor ya. Sen ne durumdasın canım? Uzanırken kalkamıyorum filan, eşim yardım ediyor. Hala yürümede çok rahat değilim. Ne zaman geçecek merak ediyorum. Bir de kuru bir öksürük var, kaloriferler yüzünden. Canım aşırı yanıyor öksürürken. Bazen dikişlere bir şey mi oldu diye korkuyorum.

Bu arada sen de kan sulandırıcı iğne kullanıyor musun? Her kullandığımda karnım uyuşuyor, aşırı ağrım oluyor ya normal mi acaba. Bugün Nereida hocaya söyleyeceğim inşallah.

Betül için de şimdi doktordayız. Gece bi ara uyandı, baya güzel süt ve mama içti. Şimdi yine uyanmıyor...

Canim o dikis acisi gun gun azaliyor, benim bugun 8 gun oldu nerdeyse gecti diyebilirim. Yatip kalkmak kolaylasti. Sabret seninki de gecicek.

Kan sulandirici bana da vermisti doktorum 5 gunluk.bana kolundan da yapabilirsin dediler, esim yapti kolumdan hep. Bacaktan da oluyor bildigim kadariyla. Sor istersen doktoruna.

Betul icin de guzel haberlerle donun insallah doktordan canim.

Bu gece belim ağrıdı hep bide rahmime baskı yapıyo bugünde doktora gidicem heyecanla bekliyorum senin doktorun ne diyo bekletiyor mu
Benim de aynı sorunlarım oldu 2 gündür bel ve kasık ağrısı bacaklarım uyuşuyor artık kafasını mı dayadı naptı ama hiç açılmam yoktu ... sıra bekliyorum şimdi bakalım ne dicek

Bu gece belim ağrıdı hep bide rahmime baskı yapıyo bugünde doktora gidicem heyecanla bekliyorum senin doktorun ne diyo bekletiyor mu

Benim de aynı sorunlarım oldu 2 gündür bel ve kasık ağrısı bacaklarım uyuşuyor artık kafasını mı dayadı naptı ama hiç açılmam yoktu ... sıra bekliyorum şimdi bakalım ne dicek

kızlar sağlıcakla alın kucağınıza inşallah.. Allah yardımcınız olsun..
Daha bekleyen varsa başka onlar da sağlıkla inşallah..

Çok teşekkür ederim desteğin için canım moral oldun en azından yazdıkların güçlü hissetmeme sabeb oldu.
Hayırlı haberlerle dönerim inşallah buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…