2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ohh insallah asagiyada iner . Hareketlere devam benimde carsamba gunu insallah guzel haberlerle doneriz acilma ilerlemistir umarim benim de 1cm di

Canım geçmiş olsun çabucak insallah düşer şimdi nasılsınız

Merhabalar kızlar.benim bugün 20 -30 kez ksıklarımda aşırı bir sancı,bacaklarıma ve belime vuran.ayrıca sıklığı ve düzensiz kasılma ve ağrılar yaşadım.yatarken yürürken tuvaletteyken falan.ilk başta ben bağırsaklarım ağrıyo sanmıştım kaç gündür kabızlık da vardı ama baya bi tuvalete çıktım.ondan sonra da bu kasılmalar devam etti.vaginamda iğne batma hissiyatı var.yoruldum bugün biraz uyuyayım dedim.uykumdan da inleyerek kalktım.gece de vardı bu ağrı.2 kez falan hissettiğimi hatırlıyorum ama hep bağırsaklarım ağrıyo sandım.şuan bir tane daha geliyo kasılma.acaba ben doktorumu arasammı artık bilemedim.geçtiğimiz cuma kontrolüm vardı.herşey normal açılma yok sancı hiç yok.bebeğin keyfi falan yerinde dedi hatta doktor.bu kızın doğası yok galiba dedi.ama belli olmaz dedi.acaba biraz daha mı beklesem.karnım kasıklarım patlıcak gibi.kız içimde hareketli.doğuyo mu acaba anlamadım.

Kizlar sagma makinasindan bahsedilmis sanirim elektriklisini kullanan varmi memnun kaldiginiz bi marka varsa onerir misiniz :)

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar. Bizim kız ışığın altında uyuyor. Elhamdulillah iyiyiz. Arada uyanıyor. Sanırım korkuyor gözü kapatıldı, elinde damar yolu açıldı canı acıyor. Damar yolundan sonra ilk emzirdiğimde biraz emiyor, sonra içini çekiyor ve emmeye devam ediyordu... Çok korkmuş herhalde 40dkdan fazla emdi...

Farkında değil tabi damar yolu olduğundan, eliyle ters bir hareket yapıyor, sonra canı yanıyor ve ağlıyor...

O uyurken ben de uyumuşum bir ara. Nöbetleşe geçirin geceyi diye tavsiye etti hemşireler. Gözündeki gözlük çıkmamalıymış, ışık gözlerine zararlıymış bebeğin. Onu takip ediyoruz.

Şu an sarılığı yüksek olduğu için uyuyor devamlı. Sarılığı azaldıkça hareketi artacakmış. Yavaş yavaş ayaklarını filan da oynatmaya başladı. Çok şükür. İki saatte bir emziriyorum, çenesinin gücü gelmeye başladı elhamdulillah. Bir kere de mama takviyesi yaptık şimdilik. Çok şükür emzirirken de gözlerini açtı, güldü filan. İçimiz çok rahatladı hastanede olunca, dün stresten gece 2de uyumuştuk...

Canım ben çok memnunum. Özellikle dün Betül sarılıktan dolayı ememiyordu. Hep sağdım sütümü. Hiç sıkıntım olmadı. Şişeye doğru süt akarken açılıp kapanan bir kapakçık var, onu kendine değil karşı tarafa doğru çevirdin, değil mi. Neredeyse bir damla bile gelse hemen o kulakçıktan aşağı akıyor çünkü..

Bir de stimulation yazan masaj ayarı, suction sağma ayarı. Benim göğsüm yaraydı canım, önce bir dakika masajda kullanıp sonra sağma ayarına geçince daha az acıdığını fark ettim.

Evet önde doğru eğilince öksürürken daha az acıyor. Benim malesef bugün dikişim kanamış. Bir tarafı tam kaynamamış dedi Nereida hanım. Biraz bastı kanattı filan orayı, tekrar pansuman yaptırttı. Cuma gününe de çağırdı. O taraf acıyordu zaten, bugün de tek başıma hallettim hastane işlerini, eğil kalk filan zorladım sanırım. Bizim özel sigortadan dolayı bebeği yatırmak için kimlik istediler, eşim de apar topar gitti kimlik çıkartmaya, o da dışarı işini halletti yani. Çok şükür yetişti ama öğle arasına kadar.

Sen ne durumdasın, Egede sarılık var mıymış? İnşallah güzeldir haberler. Uyandıramayınca insan çok kötü oluyor gerçekten...

Ne biçim vurmuş öyle ya... O kadar şişmesi normal miymiş? Allah komşundan razı olsun, eli hafif demek

Aldim cnm ama malesef kiz kndini cekio eli ile bni itio begenmio hanfendi

Zorluyorum 11 gun oldu ama hala almio biberondan gelen coklugu sevdi ucu rededio anlio gibi eli ile bni itio kndini geri cekio sagip veriorm

Kıyamam Betüle minicik ellerinde damar yolunu görunce ağlamami durduramamistim.yarina kadar düşer insaAllah canim.

Açıkçası o dediğin yeri ben rastgele takıyordum bı dahakine senin dediğin gibi deneyeyim canım sağolasın.

Ben de kendimi tutmak için ninni söyledim, şarkı söyledim kuzuma. Ama yine o iç çekti, ben ağladım...

Abla ya sahip çıkar kardeşine. Mendil olayı ilginç :)) Allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.

Allah şifa versin canım bebeğine sana. İğnelerden doğum sonrası 10 tane de bana verdiler; hep sol koluma yaptım. İlaç biraz yakıyor. Göbeğime cesaret edemedim. Kolundan mı denesen acaba? Öksürük kesici şurup sor istersen canım hastanedeyken.

Arkadaşlar bebişlerin banyo suyunu damacanadab kaynatıp mi çeşmeden kaynatıp mi yoksa direk çeşmeden akan suyu mu tercih ettiniz
Direk çeşmeden kullanıyoruz.

Beni y

Beni yatırdı doktorum canım suyum çok azalmış suni sancı deniyor şimdi olmazsa sezaryene alcak dua edin bana
Allah yardımcınız olsun. Siz de sağlıkla kavuşursunuz inşallah bebeğinize.

Canım ne yaptın ne durumdasın? Sancıların düzenli mi geliyo? Benimde dediğin gibi ama bi düzen yok genelde gece ve sabah var sancım iki haftadır doktora gidemedim randevu alamadığım için inşallah yarın gidebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…