- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 32
Hastanede koldan yapıyorlardı, hiç acımıyordu. Benim eşim canımı acıtacak diye korkuyor, yapamıyor malesef... Bacaktan kendim yapabilirim belki.Canim o dikis acisi gun gun azaliyor, benim bugun 8 gun oldu nerdeyse gecti diyebilirim. Yatip kalkmak kolaylasti. Sabret seninki de gecicek.
Kan sulandirici bana da vermisti doktorum 5 gunluk.bana kolundan da yapabilirsin dediler, esim yapti kolumdan hep. Bacaktan da oluyor bildigim kadariyla. Sor istersen doktoruna.
Betul icin de guzel haberlerle donun insallah doktordan canim.
Damacadan kaynatiyorum sınra cezvede ısıtıp ılık bi şekilde mamayi veriyorum içme suyunu kaynatmak gerekiyorArkadaşlar bebişlerin banyo suyunu damacanadab kaynatıp mi çeşmeden kaynatıp mi yoksa direk çeşmeden akan suyu mu tercih ettiniz
Mama suyu anladım ben pardon canım banyo suyu direk çeşmeden yeterli sıcaklıkta doldurup kullanıyorum benArkadaşlar bebişlerin banyo suyunu damacanadab kaynatıp mi çeşmeden kaynatıp mi yoksa direk çeşmeden akan suyu mu tercih ettiniz
Ben de bekliyorum bakalım 40+1 oldu kızçe de tık yok. Şimdi birazdan dr gideceğimBenim de aynı sorunlarım oldu 2 gündür bel ve kasık ağrısı bacaklarım uyuşuyor artık kafasını mı dayadı naptı ama hiç açılmam yoktu ... sıra bekliyorum şimdi bakalım ne dicek
hemen düşecek Allah'ın izniyle canımSarılığımız 15.5 çıktı... Yatışımız yapıldı, fototerapi alacak kuzum...
Duanızı bekliyoruz teyzeleri...
hemen düşecek Allah'ın izniyle canım
Canım ben de Kraft sağım makinası almıştım sen aldıktan sonra.benim geniş yeri var ya oraya da süt gidiyor sonra disari .ben mi tam yapamıyorum anlamadım. Bir de uzun ceken moddan memnunum ama hızlı hızlı olan pek etkili değil çekimi. Sende nasıl acaba
Hızlı hızlı olan masaj ayarı zaten canım
2 farklı sağım seçeneği diyor biri uzun çekip bırakan diğeri hızlı hızlı olan değil mi canımo masaj ayariysa 2. Sağım secenegi hangisi oluyor ki
Tamam canım cokk sağol :) bizim banyo göbek iltihaplandı diye gecikti kafam karışıktı yıkayacağım çocuğu sırf şu su muhabbetine gerildim yaMama suyu anladım ben pardon canım banyo suyu direk çeşmeden yeterli sıcaklıkta doldurup kullanıyorum ben
Betüş hanımla çok şey atlattınız sarılıkta neymiş tedavisini olup tez vakitte atlatacak inşallah canım. Allah şifa versin. Dualarımız sizinle..Sarılığımız 15.5 çıktı... Yatışımız yapıldı, fototerapi alacak kuzum...
Duanızı bekliyoruz teyzeleri...
Ben de bekliyirum :))) perineye bele sicak su torbasi koyuyorum aciklik artis olsun diye plates v.s yapiyorum . 39.+3um bugunBen de bekliyorum bakalım 40+1 oldu kızçe de tık yok. Şimdi birazdan dr gideceğimtakvimim bile bitmiş
Biz şimdi gidiyoruz canım yoldayız kontrolümüz bugün :) ege de ilk zamanlar 10 ml içebiliyodu bugün emzirdim baya sonrada mama verdim 30 cc daha da arandı ama vermedim korktum fazla gelir diye:)Canım bana "yarına kadar en az 4 kere mama vermiş olun" dediler. Biz 5 kere verdik hastanede içtiği hariç. Hepsini tamamen bitirmedi ama. Sabahkinden mesela 10ml içti sadece. Sizin kontrolünüz de bugün müydü?
Benim dikişlerim çok acıyor ya. Sen ne durumdasın canım? Uzanırken kalkamıyorum filan, eşim yardım ediyor. Hala yürümede çok rahat değilim. Ne zaman geçecek merak ediyorum. Bir de kuru bir öksürük var, kaloriferler yüzünden. Canım aşırı yanıyor öksürürken. Bazen dikişlere bir şey mi oldu diye korkuyorum.
Bu arada sen de kan sulandırıcı iğne kullanıyor musun? Her kullandığımda karnım uyuşuyor, aşırı ağrım oluyor ya normal mi acaba. Bugün Nereida hocaya söyleyeceğim inşallah.
Betül için de şimdi doktordayız. Gece bi ara uyandı, baya güzel süt ve mama içti. Şimdi yine uyanmıyor...
Rabbim ikiniz içinde hayırlısını nasip etsin inşallah sağlıkla kucağına alırsınBeni y
Beni yatırdı doktorum canım suyum çok azalmış suni sancı deniyor şimdi olmazsa sezaryene alcak dua edin bana
Bir kaç tane 40 kusurlere vuran sancı cıktı. acikliğa bakti ve 1,5 cm açılma varmis. Ama tam aşağıya inmemiş. Aksi bi durum olmaz ise çarşamba tekrar gidicem. 1 saat yürüyüş verdi kum da özellikle. Ve çömel kalk hareketleriBen de bekliyirum :))) perineye bele sicak su torbasi koyuyorum aciklik artis olsun diye plates v.s yapiyorum . 39.+3um bugun
Valla doğru düzgün süt çıkmıyor o ayarda zaten canim :) şöyle bir özellik yazmışlar sitesinde de bak
- Sağım öncesinde masaj özelliği sayesinde süt kanallarınıuyararak rahat bir sağım sağlarve göğüs rahatlatır.
Aynen canım onda zaten hiç çıkmıyor. Sizin de dışarı çıkıyor mu canım ya? Sağım yapana kadar canım çıkıyor dogru tutayım dışarı çıkmasın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?