2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Hastanede koldan yapıyorlardı, hiç acımıyordu. Benim eşim canımı acıtacak diye korkuyor, yapamıyor malesef... Bacaktan kendim yapabilirim belki.
Çok çok teşekkür ederim canım..

Betülün de alnından sarılığı 14.5 çıktı. Tekrar kan aldılar, hem de iki tüp... İnşallah sonuçları güzel çıkar.

Arkadaşlar bebişlerin banyo suyunu damacanadab kaynatıp mi çeşmeden kaynatıp mi yoksa direk çeşmeden akan suyu mu tercih ettiniz

Arkadaşlar bebişlerin banyo suyunu damacanadab kaynatıp mi çeşmeden kaynatıp mi yoksa direk çeşmeden akan suyu mu tercih ettiniz
Damacadan kaynatiyorum sınra cezvede ısıtıp ılık bi şekilde mamayi veriyorum içme suyunu kaynatmak gerekiyor

Benim de aynı sorunlarım oldu 2 gündür bel ve kasık ağrısı bacaklarım uyuşuyor artık kafasını mı dayadı naptı ama hiç açılmam yoktu ... sıra bekliyorum şimdi bakalım ne dicek
Ben de bekliyorum bakalım 40+1 oldu kızçe de tık yok. Şimdi birazdan dr gideceğim takvimim bile bitmiş

Sarılığımız 15.5 çıktı... Yatışımız yapıldı, fototerapi alacak kuzum...

Duanızı bekliyoruz teyzeleri...
hemen düşecek Allah'ın izniyle canım

Canım ben de Kraft sağım makinası almıştım sen aldıktan sonra.benim geniş yeri var ya oraya da süt gidiyor sonra disari .ben mi tam yapamıyorum anlamadım. Bir de uzun ceken moddan memnunum ama hızlı hızlı olan pek etkili değil çekimi. Sende nasıl acaba

Hızlı hızlı olan masaj ayarı zaten canım

2 farklı sağım seçeneği diyor biri uzun çekip bırakan diğeri hızlı hızlı olan değil mi canım o masaj ayariysa 2. Sağım secenegi hangisi oluyor ki

Valla doğru düzgün süt çıkmıyor o ayarda zaten canim :) şöyle bir özellik yazmışlar sitesinde de bak

• Sağım öncesinde masaj özelliği sayesinde süt kanallarınıuyararak rahat bir sağım sağlarve göğüs rahatlatır.

Mama suyu anladım ben pardon canım banyo suyu direk çeşmeden yeterli sıcaklıkta doldurup kullanıyorum ben
Tamam canım cokk sağol :) bizim banyo göbek iltihaplandı diye gecikti kafam karışıktı yıkayacağım çocuğu sırf şu su muhabbetine gerildim ya

Sarılığımız 15.5 çıktı... Yatışımız yapıldı, fototerapi alacak kuzum...

Duanızı bekliyoruz teyzeleri...
Betüş hanımla çok şey atlattınız sarılıkta neymiş tedavisini olup tez vakitte atlatacak inşallah canım. Allah şifa versin. Dualarımız sizinle..

Biz şimdi gidiyoruz canım yoldayız kontrolümüz bugün :) ege de ilk zamanlar 10 ml içebiliyodu bugün emzirdim baya sonrada mama verdim 30 cc daha da arandı ama vermedim korktum fazla gelir diye:)
Benimde dikişlerim acıyo heleki tuvaletim geldiyse felaket oluyo mesane ağır geliyo sanırım. Sık sık tuvalete gidiyorum. Bende uzanırken ayağımı yatağa zor kaldırıyorm eşim yardım ediyo inerkende zorlanıyorum ama çok kötü değilim bin şükür.
Bana 10 tane verdi kan sulandırıcı. İlkni hastanede ki hemşire vurdu allah razı olsun sağ koluma dokunamıyorum ceviz kadar şiş ve mosmor... karşı komşum hemşire o kolumdan vuruyo yavaş yavaş gram ağrı ve şişme olmuyo. Yanması hariç.. ağrısı da normaldir hızlı vuruyosundur kuzum benm ilk iğnenin yeri hala belli..
ege evdeki ilk gece her kaldırdığımda uyandı. Emdi uyudu. Ama dün gece uyandıramadım ağlıycaktım. Mama içti 12 de. 2 de 10 dk emdi. Bidaha ta sabah 5 te emdi. Sonra kendiliğinden 9ve 12 olmadan uyanıp emdi bin şükür :) ama sütüm doyurmuyo egeyi daha tam dolmaya başlamadı sanırm göğüslerim

Çıktınız mı doktordan peki canım

O öksürük bende de var. Öksürme refleksin geldiğinde otur karnına yastık bastır dikişlere doğru. Sarsılmayınca acısı daha katlanılabilir oluyo. Elinde tutsan bile acıyo ama yastık baya hafifletiyo. Ben öksürcek olsam hemen oturup yastık dayıyorum aklında olsun

Beni y
@can09e amin çok teşekür ederim inşaallah.

tugba2907 inşaallah canım benim sağlıklı olan bebeğimiz ve biizm için neyse o olsun inşallah.
Beni yatırdı doktorum canım suyum çok azalmış suni sancı deniyor şimdi olmazsa sezaryene alcak dua edin bana

Ben de bekliyirum :))) perineye bele sicak su torbasi koyuyorum aciklik artis olsun diye plates v.s yapiyorum . 39.+3um bugun
Bir kaç tane 40 kusurlere vuran sancı cıktı. acikliğa bakti ve 1,5 cm açılma varmis. Ama tam aşağıya inmemiş. Aksi bi durum olmaz ise çarşamba tekrar gidicem. 1 saat yürüyüş verdi kum da özellikle. Ve çömel kalk hareketleri

Aynen canım onda zaten hiç çıkmıyor. Sizin de dışarı çıkıyor mu canım ya? Sağım yapana kadar canım çıkıyor dogru tutayım dışarı çıkmasın diye

Aynen canım onda zaten hiç çıkmıyor. Sizin de dışarı çıkıyor mu canım ya? Sağım yapana kadar canım çıkıyor dogru tutayım dışarı çıkmasın diye

Hiç öyle birşey yaşamadım canım sadece en son bitince göğsümden ayırırken bir damla dışarı damliyorsa damliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…