Geçmiş olsun canım okudum geçmiş sayfalarda. Bizde de sarılık oldu 14,8 le başladık sonra az az düştü. Siz de bir an önce iyileşirsiniz inşallah.Çok şükür toparlamışsın canım. Ayağa kalkmak iyi geliyor gerçekten
Hareketi kesme şansım zaten yok canım, devamlı bir şey çıkıyor. Bugün hastanedeyiz mesela, koşturmayla geçti tüm gün, sarılıktan dolayı yatış yaptık. Şimdi eşimle nöbetleşe uyuyoruz..
Dikiş yerimde bir yer tan kaynamamış. Kanıyor... Sanırım ondan da çok ağrım oldu...
Yenidoğan da Sırt dikeni diye bişey duydunuz mu? Banyoda karşılaşan oldu mu?
Ara ara sancı giriyo hala düzensiz.uyutmuyo şuanda.tam dalcam sancı giriyo.anlamadım ki napayım.geçince de hiç girmemiş gibi.sanki az önceki ben ben değilCanım ne yaptın ne durumdasın? Sancıların düzenli mi geliyo? Benimde dediğin gibi ama bi düzen yok genelde gece ve sabah var sancım iki haftadır doktora gidemedim randevu alamadığım için inşallah yarın gidebilirim
Hayırlısı olsun cnm.ikinizde sağlıklı olursunuz inşallah.ben de uyuyamıyorum.sancı giriyo ara ara.takılıyorum öle.sabah olmuş.Iyi geceler hanimlar. Saglicakla doguran kucagina alan herkese hayirli olsun yeni bebisli hayata kolay adapte olunur insallahbende hala doguramayangillerdenim bugun muayene de suyu coook az vebek yukarda oldugu icin sezeryana karar kildik 28 Kasim sabahina cagirdilar. 28 Kasimda babasinin dogumgunu bakalim nolcak hayirlisiyla gelirler insallah
Hayırlısı olsun cnm.ikinizde sağlıklı olursunuz inşallah.ben de uyuyamıyorum.sancı giriyo ara ara.takılıyorum öle.sabah olmuş.
En son cuma günü kontrol etti.açılma yoktu.sicak duş al hergün dedi.artık bu hafta doğur dediBenimde oyle 9 ay yatan kizim simdi cok hareketli masallah. Hareketli olsun zaten doktor takip et dedi. Su cok az plesenta yaslaniyo son 2 haftadir kontroller bile her gune indi. O yuzden hareketi onemli. Acilma fln var mi ne dedi doktorun dogum icin??
Kızlar bugün gebelik şekerim olduğu için bebek kardiyolojisinden eko için randevu almıştık gittik çok şükür birşey çıkmadı Dr. Ha1c 6. 5 ve üzeri çıkanlar için eko açısından değerlendirilmesi gerektiğini söyledi benim 5.6 civarlariydi Ama yinede gittik çok şükür birşey yokmuş sarılık 8 e düşmüş sonunda çok sukur... Tam sevineyim birşey yok derken safra kesesi ağrım şiddetle başladı yine. En kısa zamanda. Ameliyat dedi rahimde bebekle beraber büyüyen bir miyom olmuş ve aksesuar dalagim varmışhepsi acil ameliyat diyo Allah'ım kuzum yeni emmeyi öğrendi ne yapacagim bilemiyorum ama yinede bu gunlerimize şükür bütün hastalıklar doğumu beklemiş sanirim
Iyi geceler hanimlar. Saglicakla doguran kucagina alan herkese hayirli olsun yeni bebisli hayata kolay adapte olunur insallahbende hala doguramayangillerdenim bugun muayene de suyu coook az vebek yukarda oldugu icin sezeryana karar kildik 28 Kasim sabahina cagirdilar. 28 Kasimda babasinin dogumgunu bakalim nolcak hayirlisiyla gelirler insallah
En son cuma günü kontrol etti.açılma yoktu.sicak duş al hergün dedi.artık bu hafta doğur dedişimdi sancıları takip ediyorum.benim doktorum özel mua. var.anlaşmalı da hastane.ben şimdi başladı desem direkt hastaneye gidip ordan doktoru mu aratıcam yoksa önce doktoru arayıp ben gidiyom.siz de gelin mi dicem.ya yanlış alarmsa.kadını da rahatsız etmeyeyim??
Hayırlısı olsun canim :)
Ya ben yarını bekleyemicem galiba.sıklaşmaya ve şiddetlenmeye başladı bu ağrılar.Zaten gunun doluyo hangisi yakinsa ona git bence rahatsizlik vermek gibi dusunme oda biliyodur cunku. Sakin riske girme canim. En ufacik seyi bile sor mutlaka bizler anlayamiyoruz ki olmadi yarin tekrar git hem gun dolmus olcak hemde tekrar muayene eder durum degerlendirir
Ya ben yarını bekleyemicem galiba.sıklaşmaya ve şiddetlenmeye başladı bu ağrılar.
Sarılığımız 15.5 çıktı... Yatışımız yapıldı, fototerapi alacak kuzum...
Duanızı bekliyoruz teyzeleri...
Kuzumm nasılsınız betüş nasıl?Hepinize çok teşekkür ederim kızlar. Bizim kız ışığın altında uyuyor. Elhamdulillah iyiyiz. Arada uyanıyor. Sanırım korkuyor gözü kapatıldı, elinde damar yolu açıldı canı acıyor. Damar yolundan sonra ilk emzirdiğimde biraz emiyor, sonra içini çekiyor ve emmeye devam ediyordu... Çok korkmuş herhalde 40dkdan fazla emdi...
Farkında değil tabi damar yolu olduğundan, eliyle ters bir hareket yapıyor, sonra canı yanıyor ve ağlıyor...
O uyurken ben de uyumuşum bir ara. Nöbetleşe geçirin geceyi diye tavsiye etti hemşireler. Gözündeki gözlük çıkmamalıymış, ışık gözlerine zararlıymış bebeğin. Onu takip ediyoruz.
Şu an sarılığı yüksek olduğu için uyuyor devamlı. Sarılığı azaldıkça hareketi artacakmış. Yavaş yavaş ayaklarını filan da oynatmaya başladı. Çok şükür. İki saatte bir emziriyorum, çenesinin gücü gelmeye başladı elhamdulillah. Bir kere de mama takviyesi yaptık şimdilik. Çok şükür emzirirken de gözlerini açtı, güldü filan. İçimiz çok rahatladı hastanede olunca, dün stresten gece 2de uyumuştuk...
Canım ben çok memnunum. Özellikle dün Betül sarılıktan dolayı ememiyordu. Hep sağdım sütümü. Hiç sıkıntım olmadı. Şişeye doğru süt akarken açılıp kapanan bir kapakçık var, onu kendine değil karşı tarafa doğru çevirdin, değil mi. Neredeyse bir damla bile gelse hemen o kulakçıktan aşağı akıyor çünkü..
Bir de stimulation yazan masaj ayarı, suction sağma ayarı. Benim göğsüm yaraydı canım, önce bir dakika masajda kullanıp sonra sağma ayarına geçince daha az acıdığını fark ettim.
Evet önde doğru eğilince öksürürken daha az acıyor. Benim malesef bugün dikişim kanamış. Bir tarafı tam kaynamamış dedi Nereida hanım. Biraz bastı kanattı filan orayı, tekrar pansuman yaptırttı. Cuma gününe de çağırdı. O taraf acıyordu zaten, bugün de tek başıma hallettim hastane işlerini, eğil kalk filan zorladım sanırım. Bizim özel sigortadan dolayı bebeği yatırmak için kimlik istediler, eşim de apar topar gitti kimlik çıkartmaya, o da dışarı işini halletti yani. Çok şükür yetişti ama öğle arasına kadar.
Sen ne durumdasın, Egede sarılık var mıymış? İnşallah güzeldir haberler. Uyandıramayınca insan çok kötü oluyor gerçekten...
Ne biçim vurmuş öyle ya... O kadar şişmesi normal miymiş? Allah komşundan razı olsun, eli hafif demek
İRİ sayılır mı bilmiyorum ama bu gece 12.45 te normal Doğum yaptım bebeğimm 3780 gram 42 cm doğdu üstelik suyum çok azaldığı için hemen doğumum başlatıldı vajinaya bir alet takıldı hiç açılmam yoktu yaklaşık 11 saat o alet vajinada kaldı suni sancı nasıl birşeydir bilmiyorum ama bununki de fena değildi... 11 de 7-8 cm açılma sağladı bana sonra 12i biraz geçerken Doğuma girdim 12.45 te bebeğim dünyaya gelmişti... o kadar çok dikişim var ki son bir saat dayanılmazdı ama şu an yanımda uyuyor olması tüm acılarımı aldı götürdü ... Allah herkese hayırlı doğumlar Nasip etsinBebeği iri kilolu olup normal doğum yapan varmı?
İnternette de çok az bilgi var, çıkarmak doğru mu acaba diye insan tereddüt ediyorBen ilk çocuğumda denedim sırt dikenini internette karşıma çıkınca. Banyodan sonra sırtına yağ sürüp avuç içimle masaj yaptım sırtına. Böyle küçük siyah şeyler çıkıyo kir mi diye düşündüm ama cidden diken gibi çekerek alıyorsun
Geliyo galiba.yatışa aldılar.aslında daha açılma pek yok ama ağrının şiddeti arttığı için açılır diye aldılar sanırım.Ayy hadi insallah saglicakla gelir kuzu
Hadi hayırlısıyla kavuş canım bebişine bi güncük kalmış :)Iyi geceler hanimlar. Saglicakla doguran kucagina alan herkese hayirli olsun yeni bebisli hayata kolay adapte olunur insallahbende hala doguramayangillerdenim bugun muayene de suyu coook az vebek yukarda oldugu icin sezeryana karar kildik 28 Kasim sabahina cagirdilar. 28 Kasimda babasinin dogumgunu bakalim nolcak hayirlisiyla gelirler insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?