2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Geçmiş olsun canım okudum geçmiş sayfalarda. Bizde de sarılık oldu 14,8 le başladık sonra az az düştü. Siz de bir an önce iyileşirsiniz inşallah.

Yenidoğan da Sırt dikeni diye bişey duydunuz mu? Banyoda karşılaşan oldu mu?

Ben ilk çocuğumda denedim sırt dikenini internette karşıma çıkınca. Banyodan sonra sırtına yağ sürüp avuç içimle masaj yaptım sırtına. Böyle küçük siyah şeyler çıkıyo kir mi diye düşündüm ama cidden diken gibi çekerek alıyorsun

Ara ara sancı giriyo hala düzensiz.uyutmuyo şuanda.tam dalcam sancı giriyo.anlamadım ki napayım.geçince de hiç girmemiş gibi.sanki az önceki ben ben değildeli deli haller işte

Iyi geceler hanimlar. Saglicakla doguran kucagina alan herkese hayirli olsun yeni bebisli hayata kolay adapte olunur insallah bende hala doguramayangillerdenim bugun muayene de suyu coook az vebek yukarda oldugu icin sezeryana karar kildik 28 Kasim sabahina cagirdilar. 28 Kasimda babasinin dogumgunu bakalim nolcak hayirlisiyla gelirler insallah

Hayırlısı olsun cnm.ikinizde sağlıklı olursunuz inşallah.ben de uyuyamıyorum.sancı giriyo ara ara.takılıyorum öle.sabah olmuş.

Hayırlısı olsun cnm.ikinizde sağlıklı olursunuz inşallah.ben de uyuyamıyorum.sancı giriyo ara ara.takılıyorum öle.sabah olmuş.

Benimde oyle 9 ay yatan kizim simdi cok hareketli masallah. Hareketli olsun zaten doktor takip et dedi. Su cok az plesenta yaslaniyo son 2 haftadir kontroller bile her gune indi. O yuzden hareketi onemli. Acilma fln var mi ne dedi doktorun dogum icin??

En son cuma günü kontrol etti.açılma yoktu.sicak duş al hergün dedi.artık bu hafta doğur dedişimdi sancıları takip ediyorum.benim doktorum özel mua. var.anlaşmalı da hastane.ben şimdi başladı desem direkt hastaneye gidip ordan doktoru mu aratıcam yoksa önce doktoru arayıp ben gidiyom.siz de gelin mi dicem.ya yanlış alarmsa.kadını da rahatsız etmeyeyim??

Canım geçmiş olsun Rabbim şafi ismiyle sifa nasip etsin.
Miyomun hamilelikte farkedilmedi mı canim? Var olan miyomum hamilelikte büyüdü benim sezaryen doğum yaptım bu esnada miyomum da alındı.senin normal miydi doğumun sezaryen mi ?

Hayırlısı olsun canim :)

Zaten gunun doluyo hangisi yakinsa ona git bence rahatsizlik vermek gibi dusunme oda biliyodur cunku. Sakin riske girme canim. En ufacik seyi bile sor mutlaka bizler anlayamiyoruz ki olmadi yarin tekrar git hem gun dolmus olcak hemde tekrar muayene eder durum degerlendirir

Ya ben yarını bekleyemicem galiba.sıklaşmaya ve şiddetlenmeye başladı bu ağrılar.

Sarılığımız 15.5 çıktı... Yatışımız yapıldı, fototerapi alacak kuzum...

Duanızı bekliyoruz teyzeleri...

Kuzumm nasılsınız betüş nasıl?
Ege kilo kaybetmiş sarılık çok yüksek değil bin şükür ama mama takviyesini arttırdı doktorumuz. Çarşamba kontrole çağırdı en az 500 gr almış olması lazkm dedi. Bende emzirdim mama verdim şuan sağım yapıyorum 2 saat sonra uyandırınca sağdığımı vericem hemde emzircem zten 2 göğsümden 10 ml ya çıkıyo ya çıkmıyo..
benmde dikişlerim bugün çok ağrıyo inşallah altından bişey çıkmaz..
betüş toparlar kendini annesi çok güçlü o :)
Kendi kolımuda sormadm valla sağolsun Bugün bile acısını çektim oranın

Bebeği iri kilolu olup normal doğum yapan varmı?
İRİ sayılır mı bilmiyorum ama bu gece 12.45 te normal Doğum yaptım bebeğimm 3780 gram 42 cm doğdu üstelik suyum çok azaldığı için hemen doğumum başlatıldı vajinaya bir alet takıldı hiç açılmam yoktu yaklaşık 11 saat o alet vajinada kaldı suni sancı nasıl birşeydir bilmiyorum ama bununki de fena değildi... 11 de 7-8 cm açılma sağladı bana sonra 12i biraz geçerken Doğuma girdim 12.45 te bebeğim dünyaya gelmişti... o kadar çok dikişim var ki son bir saat dayanılmazdı ama şu an yanımda uyuyor olması tüm acılarımı aldı götürdü ... Allah herkese hayırlı doğumlar Nasip etsin

İnternette de çok az bilgi var, çıkarmak doğru mu acaba diye insan tereddüt ediyor

Hadi hayırlısıyla kavuş canım bebişine bi güncük kalmış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…