2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Etmedi kuzum ya. Ablam evde hurma kayısı dut kurusu kaynatıp içicek yapıyo onu içiyorum. Kv kızılcık kaynattı. Helva yiyorum su içiyorum bugünde esim lactamil aldı ama getirmedi daha onu içicem ablam çok süt yapıyo dedi.
Egoş 3290 doğup 2900 e düşmüş teyzesi(
Bin şükür atlattınız allahın İzni ile sarılığı tekrarlamaz inşallah. Benmde şimdi sağdım duşa girip diğer 2 güne göre az da olsa artmış sütüm daha da artacak inanıyorum:)

Merhaba ne yaptiniz dogurdunuz mu? Ben de bekliyorum ama hic sancim yok bugun doktora gittim 1 hafta daha bekleyelim suniyle dogur gelmezse dedi.. sanirm en son ben kaldim diye dusunuyorum
Yok canim bende varim daha benimde sozde yarin muhtemel dogum tarihi ama tık yok hala ne bi sancı ne belirti. gecen carsamba hic acilmam yoktu yarin sabah kontrol var bakalim nolcak

Yok canim bende varim daha benimde sozde yarin muhtemel dogum tarihi ama tık yok hala ne bi sancı ne belirti. gecen carsamba hic acilmam yoktu yarin sabah kontrol var bakalim nolcak

Bende bugun gittim bende de sanci yok, acilmaya zaten bakmiyorlar. Canim cok sıkılıyor bu duruma, sana yarin doktor ne diyecek acaba. Bana yaz olur mu?

Ne yapmak lazim ki hizlandirmak icin ?

Bende bugun gittim bende de sanci yok, acilmaya zaten bakmiyorlar. Canim cok sıkılıyor bu duruma, sana yarin doktor ne diyecek acaba. Bana yaz olur mu?

Ne yapmak lazim ki hizlandirmak icin ?
Yarin kontrol var benimde. Plates topu uzerinde hareketleri yapiorum. Sicak su torbasini bele ve perine bolgesine koyuyorum. Sicak su ile gunluk dusa girip sicak su tutuyorum bele.. 1 cm aciklik vardi c.tesi gunu insallah artmistir.

Mrb kızlar ben tansiyonum yükseldiği için sezeryana alınmıştım.10 gün gecti ama hala tansiyonum düşmüyor.daha önce hiç tansiyon.problemim yoktu.bu durum geçici mi kalıcı mı acaba?daha önce yaşayan var mı?

Merhaba arkadaslarr 20 kasımda erkek bebek annesi
Oldum buradaki
Arkadaslar whatshap grubu kuralımmı kadım anneleri
Diye

Bence dra grünüp tansiyon yükselmesindeki
Sebebi arastırmalısın canm geçmiş olsun

Yarin kontrol var benimde. Plates topu uzerinde hareketleri yapiorum. Sicak su torbasini bele ve perine bolgesine koyuyorum. Sicak su ile gunluk dusa girip sicak su tutuyorum bele.. 1 cm aciklik vardi c.tesi gunu insallah artmistir.
Plates topu disindakileri duymamistim, iyi gelir mi acaba ben de yapsammi? Smdi biraz yurudum geldim disarda ama hicbsey hissetmiyorum

Bende sezaryan oldum aynı şekilde hareket ettikçe toparlanıyor insan ama ilk başta fazla bi kanamam olmadı da oğlumu emzirirken yataktan kalkarken dikişlerim sızladıkça kanama da oluyor, normal Mİ ??hani normal Doğum yapmadık ama sezaryanda da kanamalar 40 gün sürüyor mu ?

Ya benim sütüm de yaramiyor cocuk kilo kaybetti mama takviyesi yapiyorum doktor kontrolunde. Hem.o kadar aci cekiyorum hem ise yaramiyor. Sirf vucudunun su ihtiyacini gidermek icin emzriyorum
İlk doktor kontrolümüz de hastane doktorumuz bize de kilo kaybı olduğunu normal olduğunu söyledi-aynı gün sağlık ocağı hayır kilosu artış göstermiş dedi-19 günlük olmuşuz Bugün-bende merak ediyorum acaba kilo aldı mı diye ? Çocuk doktoruna mı gitmeliyim yoksa sağlık ocağına mı ?
Emziriyorum bende ama doymuyor gibi çocuk ya nasıl emdiğini bir görseniz alıp alıp bırakıyor ucunu şöpürdeterek ağzını öyle yiyo- eee ne kadar çekiyor ne kadar gidiyor karnına bilmiyorum- acaba doymuyor da mı 2-3 saat meme de kalıyor - Yoksa meme de uyumaya mı alıştı ben ne yapıcam saatlerimiz memede beklemekle geçiyor

Kizlar aranizda lohusa depresyonu yasayan varmi? Ben hergün agliyorum hic uyumuyorum nerdeyse. Esim uyumam icin firsat sunuyor ama gozume uyku girmiyor delirmek uzereyim

İlk hafta girdim diyebilirim ev biraz kalabalıktı alışma süresi - annem bi yandan kayınvalidem bi yandan-eşim yanımda diye mutlu olmayı beklerken adam çocuğu sevmeye gelmiş - sırtım ağrıyor az sık ov dedikçe tartışmayla benim sinir krizlerimle sonuçlandı hep.. adam yaptı kenara geçti ben tutamam ben bakamam ben edemem... annem bakar annen gelsin... dön gel artık eve ...(ben Doğum için annemin evine geldim Kocaeli’den İstanbul’a)dört gözle dönmemi bekliyor ama eve dönersem ben nasıl bakacağım tek başıma ?
Wc bile gidemiyorum -yerine yatmıyor illa meme de uyucak... kayınvalide ya da annem bizde ne kadar kalıp da bakacak o çocuğa - biz ne zaman düzene giricez- bazen ben niye varım niye dünyaya geldim diye kendi hayatımı sorguluyorum sıyırcam az kaldı

Bende de miyom vardı doktor iki tane demişti bebeği aldı benle konuşuyor o esnada demez mi aaaaa arkada iki tane daha var—- kadın alsana onları—- ee almıyorum alırsam kanama yapar çok dedi.. almadan kapattı ya, toplamda 4 tane dedi, 2ay sonra muayene gel kontrol edelim küçülmüş mü diye rahim toparlandıktan sonra dedi.... bekleyeceğiz....

Bizde gaz ve kaka yaparken zorlanma sorunu var, 19 günlüğüz, nereden ne duyarsam deniyorum
İlk hafta yanlış emzirmekten yara oldu göğüs uçlarım lansinoh aldım avient aldım şimdi silikonlu aparatıyla takıyorum Kalkan’ı uçları geçti ama bu seferde kalkan süt topluyor,
Gaz için acı elma yagı ayak altına masaj, sonra biogaia damla aldım Bugün ikinci kullanışım, d3 e başladık,
İki kere de muskat rendeleyip verdim anne sütüyle o zaman derin bi uykuya geçti ama uyandırmakta sorun yaşadım korktum muskatı vermeyi bıraktım...

Geceleri 2-3 kere kalkıyoruz ama o son 3. Kalkış tan taaaa öğlene kadar saatte bir kalkıp ağlıyor meme de uykuya dalıyor-
De şimdi bana bütün bunlar ne zaman geçecek

Merhaba arkadaslarr 20 kasımda erkek bebek annesi
Oldum buradaki
Arkadaslar whatshap grubu kuralımmı kadım anneleri
Diye
Haberiniz yok sanırım ama sakın böyle bir şey yapmayın, siteden atılırsınız.. Kurallara aykırı

Bu arada 5 günlük düştğ göbeğimiz çok şükür

Plates topu disindakileri duymamistim, iyi gelir mi acaba ben de yapsammi? Smdi biraz yurudum geldim disarda ama hicbsey hissetmiyorum
Iyi gelir diye dusunuyorum cunku dr
um dogum oncesi sicak uygulama yapiyor butun gebelere ki epizyotomi olmasin diye. Istersen Doktoruna yaz canim bir sor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…