- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
Etmedi kuzum ya. Ablam evde hurma kayısı dut kurusu kaynatıp içicek yapıyo onu içiyorum. Kv kızılcık kaynattı. Helva yiyorum su içiyorum bugünde esim lactamil aldı ama getirmedi daha onu içicem ablam çok süt yapıyo dedi.Canım sana süt arttırıcı bir şey tavsiye etti mi? Humana still tea işe yarıyor filan diyorlar. Ben aldım ama henüz başlamadım. Bir de ben sıcak duşun faydasını gördüm. Sarılık yükselince de uyumamıştım, sütüm yoktu. Hastanede sütüm olsun emzirebileyim diye 2dk bi sıcak duşa girdim. Çok şükür sonrasında sütüm vardı.
İnşallah Çarşambaya kilo almış olur Egoş da. Vermemiş olması da güzel aslında. Betül çok kilo verdiği için korkuttu beni ya, eridi gitti yavrum zaten kuş kadar.. Ama doktor bi sürü kan tahlili istedi, hepsi temiz çıkmış elhamdulillah. Bu arada sarılığımız 8e düşmüş, çok şükür taburcu oluyoruz :)
Pazar günü 2500dü, şimdi 250gr a yakın almışız. Elhamdulillah. Göbüşlendi kızçem sanki :)) doğum kilosuna döndük. Cumaya doktor tekrar çağırdı. Sarılık 12ye kadar tekrar yükselebilir. Korkmayın. Bol bol emzir, günde 1 kere mama ver. Çok sıkışır, sütün olmazsa 2 kere ver dedi.
Yok canim bende varim daha benimde sozde yarin muhtemel dogum tarihi ama tık yok hala ne bi sancı ne belirti.Merhaba ne yaptiniz dogurdunuz mu? Ben de bekliyorum ama hic sancim yok bugun doktora gittim 1 hafta daha bekleyelim suniyle dogur gelmezse dedi.. sanirm en son ben kaldim diye dusunuyorum
Bende varimMerhaba ne yaptiniz dogurdunuz mu? Ben de bekliyorum ama hic sancim yok bugun doktora gittim 1 hafta daha bekleyelim suniyle dogur gelmezse dedi.. sanirm en son ben kaldim diye dusunuyorum
Yok canim bende varim daha benimde sozde yarin muhtemel dogum tarihi ama tık yok hala ne bi sancı ne belirti.gecen carsamba hic acilmam yoktu yarin sabah kontrol var bakalim nolcak
Ne yapmak lazim ki hizlandirmak icin ?Bende varim
Yarin kontrol var benimde. Plates topu uzerinde hareketleri yapiorum. Sicak su torbasini bele ve perine bolgesine koyuyorum. Sicak su ile gunluk dusa girip sicak su tutuyorum bele.. 1 cm aciklik vardi c.tesi gunu insallah artmistir.Bende bugun gittim bende de sanci yok, acilmaya zaten bakmiyorlar. Canim cok sıkılıyor bu duruma, sana yarin doktor ne diyecek acaba. Bana yaz olur mu?
Ne yapmak lazim ki hizlandirmak icin ?
Sağlıcakla kavuş kuzuna canımmKızlar şuan hastaneye gidiyorum yatışımı olucam dua edin kısa sürede dönim :)
Yaa egenin de bugün düştü :))) süper tesadüf :))Kızlar Betülümün göbeği düştüçok duygulandım
Sağlıcakla kavuş kuzuna canımm
Yaa egenin de bugün düştü :))) süper tesadüf :))
Amin canım Allah razı olsun... O senin güzel yüreğinin yansımasıSenin yüreğin o kadar temiz ki cnm bana da dua etmiştin sen ablan Allah razı olsun bende size çok dua ettim. Rabbim yüzünü hep güldürsün.
Merhaaba KaçKızlar Betülümün göbeği düştüçok duygulandım
Bence dra grünüp tansiyon yükselmesindekiMrb kızlar ben tansiyonum yükseldiği için sezeryana alınmıştım.10 gün gecti ama hala tansiyonum düşmüyor.daha önce hiç tansiyon.problemim yoktu.bu durum geçici mi kalıcı mı acaba?daha önce yaşayan var mı?
Plates topu disindakileri duymamistim, iyi gelir mi acaba ben de yapsammi? Smdi biraz yurudum geldim disarda ama hicbsey hissetmiyorumYarin kontrol var benimde. Plates topu uzerinde hareketleri yapiorum. Sicak su torbasini bele ve perine bolgesine koyuyorum. Sicak su ile gunluk dusa girip sicak su tutuyorum bele.. 1 cm aciklik vardi c.tesi gunu insallah artmistir.
Bende sezaryan oldum aynı şekilde hareket ettikçe toparlanıyor insan ama ilk başta fazla bi kanamam olmadı da oğlumu emzirirken yataktan kalkarken dikişlerim sızladıkça kanama da oluyor, normal Mİ ??hani normal Doğum yapmadık ama sezaryanda da kanamalar 40 gün sürüyor mu ?Ben de sezaryen oldum, ilk gün ve 2. Gün hiç zorlanmadım eve geldiğimde ağrı kesicilerin de etkisi geçince acı biber sürülmüş gibi yanıyordu kesik yerim. Senin gibi oturup kalkamıyordum, eşim oturtuyor, kaldırıyordu. Farkettim ki hareket etmedikçe acılar, ağrılar geçmiyor. Sıktım dişimi hareketsiz kalmadım. Ve inanılmaz çabuk toparladım. Sana da tavsiyem acıyor diye hareketini kesme, gör bak hareket ettikçe hızla iyileşeceksin.
İlk doktor kontrolümüz de hastane doktorumuz bize de kilo kaybı olduğunu normal olduğunu söyledi-aynı gün sağlık ocağı hayır kilosu artış göstermiş dedi-19 günlük olmuşuz Bugün-bende merak ediyorum acaba kilo aldı mı diye ? Çocuk doktoruna mı gitmeliyim yoksa sağlık ocağına mı ?Ya benim sütüm de yaramiyor cocuk kilo kaybetti mama takviyesi yapiyorum doktor kontrolunde. Hem.o kadar aci cekiyorum hem ise yaramiyor. Sirf vucudunun su ihtiyacini gidermek icin emzriyorum
Kizlar aranizda lohusa depresyonu yasayan varmi? Ben hergün agliyorum hic uyumuyorum nerdeyse. Esim uyumam icin firsat sunuyor ama gozume uyku girmiyor delirmek uzereyim
Bende de miyom vardı doktor iki tane demişti bebeği aldı benle konuşuyor o esnada demez mi aaaaa arkada iki tane daha var—- kadın alsana onları—- ee almıyorum alırsam kanama yapar çok dedi.. almadan kapattı ya, toplamda 4 tane dedi, 2ay sonra muayene gel kontrol edelim küçülmüş mü diye rahim toparlandıktan sonra dedi.... bekleyeceğiz....Canım geçmiş olsun Rabbim şafi ismiyle sifa nasip etsin.
Miyomun hamilelikte farkedilmedi mı canim? Var olan miyomum hamilelikte büyüdü benim sezaryen doğum yaptım bu esnada miyomum da alındı.senin normal miydi doğumun sezaryen mi ?
Bençokk ağır bir lohusa depresyonu geçirdim 10 gün kadar. Sonrasında kademeli olarak azaldı. Şimdi 36 günlük bebeğim, çok şükür iyiyim.
Tüm hayatım bitmiş gibi geliyordu. Dışarı çıkmak isteyip çıkamamak çok kötüydü. Uykusuzluktan mahvolmuştum.
1 aylık olunca doktorum artık geceleri 2 saatte bir kalkmana gerek yok. Çocuk ağladıkça verirsin dedi. O çok iyi geldi. Bir de dışarı çıkmaya başladım. Size de tavsiye ederim. Umarım çabucak toparlarsınız, Rabbim yardımcınız olsun.
Haberiniz yok sanırım ama sakın böyle bir şey yapmayın, siteden atılırsınız.. Kurallara aykırıMerhaba arkadaslarr 20 kasımda erkek bebek annesi
Oldum buradaki
Arkadaslar whatshap grubu kuralımmı kadım anneleri
Diye
Iyi gelir diye dusunuyorum cunku drPlates topu disindakileri duymamistim, iyi gelir mi acaba ben de yapsammi? Smdi biraz yurudum geldim disarda ama hicbsey hissetmiyorum
Aa bilmiodum kusura bakmayınHaberiniz yok sanırım ama sakın böyle bir şey yapmayın, siteden atılırsınız.. Kurallara aykırı
Bu arada 5 günlük düştğ göbeğimiz çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?