Bilmiyorum ki bi zararı var mıdır öyle düşünmedim hiçİnternette de çok az bilgi var, çıkarmak doğru mu acaba diye insan tereddüt ediyor
Oy kuzum niye okadar çok dikişin var, açılma olmadı diyemi? Kaç dikişin var?İRİ sayılır mı bilmiyorum ama bu gece 12.45 te normal Doğum yaptım bebeğimm 3780 gram 42 cm doğdu üstelik suyum çok azaldığı için hemen doğumum başlatıldı vajinaya bir alet takıldı hiç açılmam yoktu yaklaşık 11 saat o alet vajinada kaldı suni sancı nasıl birşeydir bilmiyorum ama bununki de fena değildi... 11 de 7-8 cm açılma sağladı bana sonra 12i biraz geçerken Doğuma girdim 12.45 te bebeğim dünyaya gelmişti... o kadar çok dikişim var ki son bir saat dayanılmazdı ama şu an yanımda uyuyor olması tüm acılarımı aldı götürdü ... Allah herkese hayırlı doğumlar Nasip etsin
Ayy hadi inşallah hemencecik kavuşmuş ol canım.4.30 da başladı düzenli sancılar.bakalım ne zaman doğurabilicem.yazarım herkese
Kuzum bebek rahatsız mı oluyoduki yaptınız onu. Bizde bugün yıkıycaz inşallah ilk kez paşayı denemeyi düşünüyorum açıkçası ama sonra nolcak o dikenler hiç düşünmemiştimBilmiyorum ki bi zararı var mıdır öyle düşünmedim hiç
Çok sancın var mı kaç dakkkada bi geliyor ben heyecanland4.30 da başladı düzenli sancılar.bakalım ne zaman doğurabilicem.yazarım herkese
Oy kuzum niye okadar çok dikişin var, açılma olmadı diyemi? Kaç dikişin var?
Geçmiş olsun ve gözün aydın rabbim analı babalı sağlıcakla büyümeyi nasip etsin
Ayy hadi inşallah hemencecik kavuşmuş ol canım.
Kuzum bebek rahatsız mı oluyoduki yaptınız onu. Bizde bugün yıkıycaz inşallah ilk kez paşayı denemeyi düşünüyorum açıkçası ama sonra nolcak o dikenler hiç düşünmemiştim
Hadi hayırlısıyla kavuş canım bebişine bi güncük kalmış :)
Ben canım 4 kilo normal doğum yaptımBebeği iri kilolu olup normal doğum yapan varmı?
Sagolasjn oyle oldu gercekten bende ne zaman gelir diyodum ama gelmeye niyeti yok hatunun bizde gun belirledikinsallah saglikli olsun da baska bisey istemiyorm
Canım sana süt arttırıcı bir şey tavsiye etti mi? Humana still tea işe yarıyor filan diyorlar. Ben aldım ama henüz başlamadım. Bir de ben sıcak duşun faydasını gördüm. Sarılık yükselince de uyumamıştım, sütüm yoktu. Hastanede sütüm olsun emzirebileyim diye 2dk bi sıcak duşa girdim. Çok şükür sonrasında sütüm vardı.Kuzumm nasılsınız betüş nasıl?
Ege kilo kaybetmiş sarılık çok yüksek değil bin şükür ama mama takviyesini arttırdı doktorumuz. Çarşamba kontrole çağırdı en az 500 gr almış olması lazkm dedi. Bende emzirdim mama verdim şuan sağım yapıyorum 2 saat sonra uyandırınca sağdığımı vericem hemde emzircem zten 2 göğsümden 10 ml ya çıkıyo ya çıkmıyo..
benmde dikişlerim bugün çok ağrıyo inşallah altından bişey çıkmaz..
betüş toparlar kendini annesi çok güçlü o :)
Kendi kolımuda sormadm valla sağolsun Bugün bile acısını çektim oranın
Anladım cnm.Canim bebis bogulur gibi oluyordu bazi zaman meden geri çekip ağlıyordu sütümün tazyikli olabileceğini söylediler ben bi hata yaptım elle bakmak gerekiyormus gittin pompa ile sağdım sağdığımda ince bi halde fışkırıyordu bir de aşırı hızlı akıyor bazen sanırım kız yutamıyor ondan ağlıyor
Aaa öyle mi? Sağol cnm. Benimkinin geçti sarılığı 10gün yoğun bakımda kalınca. Ama tekrar olur mu çıkar mı diye sordum. Çok iyiymiş öyleCanim dogumdan sonra kan verdinmi hic . Ben ilk dogumumda ayakta zor duruyordum. Cocuk doktoru dediki kizim git bi doktoruna kan tahlili istesin kanin kalmamis senin dedi. Tahlil yapildi depolarim bosalmis hemoglabinim 7 ye dusmus hemen serum takvisyesi yaptilar oyle oyle kendime geldim.
Benimde sizlama ve kanama devam ediyor. Tamamen gecmesi biraz daha zamani bulur gibi gelior sonucta bir ameliyat kesisi var. Olabildigince cok hareket ediyorum. Agriyor die yatarsam daha cok oluo.
Canim sarilik icin damara gerek yok topuktan damlatarak aliyorlar.
Sarılığımız 15.5 çıktı... Yatışımız yapıldı, fototerapi alacak kuzum...
Duanızı bekliyoruz teyzeleri...
Kizlar aranizda lohusa depresyonu yasayan varmi? Ben hergün agliyorum hic uyumuyorum nerdeyse. Esim uyumam icin firsat sunuyor ama gozume uyku girmiyor delirmek uzereyim
Geçmiş olsun, mamayla atlatmışsınız siz çok şükür. Bizim de bir gün öncesinde 14.1di, ertesi gün 15.5e çıkmıştı yoğun mamaya ve anne sütüne rağmen. Bir de bizde rh uyumsuzluğu var. Yani ben negatifim, bebeğim pozitif. O yüzden doktorumuz sıkı takip ettirip erken davranmak istedi.Merhaba. Öncelikle çok geçmiş olsun, Rabbim şifa versin. 15,5 değerle neden yatış yaptılar? 17’den önce pek yatırmazlar çünkü. Benim oğlumun 16,8 idi, doktor yatıralım dedi ben bana bir gün daha verin dedim. O gün yoğun bir şekilde mama verdim. Ertesi gün 14e düşmüştü. Bir düşünce zaten daha yükselmiyormuş.
Belki kaçırmışımdır arada yazılanları ama görünce merak ettim de.
Geçmiş olsun, mamayla atlatmışsınız siz çok şükür. Bizim de bir gün öncesinde 14.1di, ertesi gün 15.5e çıkmıştı yoğun mamaya ve anne sütüne rağmen. Bir de bizde rh uyumsuzluğu var. Yani ben negatifim, bebeğim pozitif. O yüzden doktorumuz sıkı takip ettirip erken davranmak istedi.
Estağfurullah o nasıl söz...Merak ettim kusura bakmayın, umarım hadsizlik yapmamışındır. Çok çok geçmiş olsun tekrardan. Sevgiler.
Senin yüreğin o kadar temiz ki cnm bana da dua etmiştin sen ablan Allah razı olsun bende size çok dua ettim. Rabbim yüzünü hep güldürsün.Merhaba. Evladınızı kaybettiğinizi yazdığınızda çok etkilenmiş annem ve ablamla konuşup sizin için dua etmiştik...
Ardından 21 Kasımda kendimi çok kötü hissettim. Eşimi işe göndermedim ve sabahtan doktora gittik. Hiçbir sıkıntı çıkmadı ama (gebeliğe bağlı tansiyon ve kalp sorunu yaşıyordum zaten) sıkıntılarımı bildiği için doktorum başından savmadı ve akşama iyi olsam da gelmemi söyledi. (kendimi kötü hissediyorum derken doktora ağladım hatta..) Akşam gittiğimizdeyse sancım olduğunu ve her sancıda bebeğimin kalp atışının ciddi düştüğünü, bebeğin normal doğumu kaldıramayacağını söyledi doktorum. Acil sezeryana alındım, spinal sezeryan. Önce bebek çıkarıldı, ardından doktorum başını bana uzatıp korkudan bembeyaz kesilmiş yüzüyle "plasentan ayrılıyormuş!" dedi... Eğer acil sezeryana alınmasaymışım bebeğim için de benim için de ölümcül olabilirmiş durum... Odama geldiğimde direkt söyledim durumu annemlere, hepimizin tüyleri diken diken oldu. İki gün öncesinde sana dua ederken plasenta ayrılmasının başıma geleceğini asla bilemezdim...
Hep aklıma siz geliyorsunuz... Çok zor bir imtihandan geçiyorsunuz. Allah size sabırlar versin.
Benimde öyleydi geçmeye başladı.Bisey sormak istiyorum bende sezeryan oldum ameliyat yerimin sol tarafi biraz kabarik gibi senindr ayni sekilde mi yoksa bana has birsey mi
Merak ediyorum
En son cuma günü kontrol etti.açılma yoktu.sicak duş al hergün dedi.artık bu hafta doğur dedişimdi sancıları takip ediyorum.benim doktorum özel mua. var.anlaşmalı da hastane.ben şimdi başladı desem direkt hastaneye gidip ordan doktoru mu aratıcam yoksa önce doktoru arayıp ben gidiyom.siz de gelin mi dicem.ya yanlış alarmsa.kadını da rahatsız etmeyeyim??
Ay ben okadar dedim ablama yıkarken yap diye. İlk kez banyo yaptırdık unuttuk heycandan :))Çok sancın var mı kaç dakkkada bi geliyor ben heyecanland
Onla ilgili bi rahatsızlık filan yoktu canım zaten çıkacağına da inanarak yapmadım vücudu yağlıyodum zaten banyodan sonra meraklanıp sırtı da yaptım çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?