2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Oy kuzum niye okadar çok dikişin var, açılma olmadı diyemi? Kaç dikişin var?
Geçmiş olsun ve gözün aydın rabbim analı babalı sağlıcakla büyümeyi nasip etsin
4.30 da başladı düzenli sancılar.bakalım ne zaman doğurabilicem.yazarım herkese
Ayy hadi inşallah hemencecik kavuşmuş ol canım.
Bilmiyorum ki bi zararı var mıdır öyle düşünmedim hiç
Kuzum bebek rahatsız mı oluyoduki yaptınız onu. Bizde bugün yıkıycaz inşallah ilk kez paşayı denemeyi düşünüyorum açıkçası ama sonra nolcak o dikenler hiç düşünmemiştim

4.30 da başladı düzenli sancılar.bakalım ne zaman doğurabilicem.yazarım herkese
Çok sancın var mı kaç dakkkada bi geliyor ben heyecanland

Onla ilgili bi rahatsızlık filan yoktu canım zaten çıkacağına da inanarak yapmadım vücudu yağlıyodum zaten banyodan sonra meraklanıp sırtı da yaptım çıktı

Canım sana süt arttırıcı bir şey tavsiye etti mi? Humana still tea işe yarıyor filan diyorlar. Ben aldım ama henüz başlamadım. Bir de ben sıcak duşun faydasını gördüm. Sarılık yükselince de uyumamıştım, sütüm yoktu. Hastanede sütüm olsun emzirebileyim diye 2dk bi sıcak duşa girdim. Çok şükür sonrasında sütüm vardı.

İnşallah Çarşambaya kilo almış olur Egoş da. Vermemiş olması da güzel aslında. Betül çok kilo verdiği için korkuttu beni ya, eridi gitti yavrum zaten kuş kadar.. Ama doktor bi sürü kan tahlili istedi, hepsi temiz çıkmış elhamdulillah. Bu arada sarılığımız 8e düşmüş, çok şükür taburcu oluyoruz :)

Pazar günü 2500dü, şimdi 250gr a yakın almışız. Elhamdulillah. Göbüşlendi kızçem sanki :)) doğum kilosuna döndük. Cumaya doktor tekrar çağırdı. Sarılık 12ye kadar tekrar yükselebilir. Korkmayın. Bol bol emzir, günde 1 kere mama ver. Çok sıkışır, sütün olmazsa 2 kere ver dedi.

Anladım cnm.

Aaa öyle mi? Sağol cnm. Benimkinin geçti sarılığı 10gün yoğun bakımda kalınca. Ama tekrar olur mu çıkar mı diye sordum. Çok iyiymiş öyle

Sarılığımız 15.5 çıktı... Yatışımız yapıldı, fototerapi alacak kuzum...

Duanızı bekliyoruz teyzeleri...

Merhaba. Öncelikle çok geçmiş olsun, Rabbim şifa versin. 15,5 değerle neden yatış yaptılar? 17’den önce pek yatırmazlar çünkü. Benim oğlumun 16,8 idi, doktor yatıralım dedi ben bana bir gün daha verin dedim. O gün yoğun bir şekilde mama verdim. Ertesi gün 14e düşmüştü. Bir düşünce zaten daha yükselmiyormuş.

Belki kaçırmışımdır arada yazılanları ama görünce merak ettim de.

Kizlar aranizda lohusa depresyonu yasayan varmi? Ben hergün agliyorum hic uyumuyorum nerdeyse. Esim uyumam icin firsat sunuyor ama gozume uyku girmiyor delirmek uzereyim

Ben çokk ağır bir lohusa depresyonu geçirdim 10 gün kadar. Sonrasında kademeli olarak azaldı. Şimdi 36 günlük bebeğim, çok şükür iyiyim.

Tüm hayatım bitmiş gibi geliyordu. Dışarı çıkmak isteyip çıkamamak çok kötüydü. Uykusuzluktan mahvolmuştum.

1 aylık olunca doktorum artık geceleri 2 saatte bir kalkmana gerek yok. Çocuk ağladıkça verirsin dedi. O çok iyi geldi. Bir de dışarı çıkmaya başladım. Size de tavsiye ederim. Umarım çabucak toparlarsınız, Rabbim yardımcınız olsun.

Geçmiş olsun, mamayla atlatmışsınız siz çok şükür. Bizim de bir gün öncesinde 14.1di, ertesi gün 15.5e çıkmıştı yoğun mamaya ve anne sütüne rağmen. Bir de bizde rh uyumsuzluğu var. Yani ben negatifim, bebeğim pozitif. O yüzden doktorumuz sıkı takip ettirip erken davranmak istedi.

Merak ettim kusura bakmayın, umarım hadsizlik yapmamışındır. Çok çok geçmiş olsun tekrardan. Sevgiler.

Senin yüreğin o kadar temiz ki cnm bana da dua etmiştin sen ablan Allah razı olsun bende size çok dua ettim. Rabbim yüzünü hep güldürsün.

Merhaba ne yaptiniz dogurdunuz mu? Ben de bekliyorum ama hic sancim yok bugun doktora gittim 1 hafta daha bekleyelim suniyle dogur gelmezse dedi.. sanirm en son ben kaldim diye dusunuyorum

Ay ben okadar dedim ablama yıkarken yap diye. İlk kez banyo yaptırdık unuttuk heycandan :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…