2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Yarin kontrol var benimde. Plates topu uzerinde hareketleri yapiorum. Sicak su torbasini bele ve perine bolgesine koyuyorum. Sicak su ile gunluk dusa girip sicak su tutuyorum bele.. 1 cm aciklik vardi c.tesi gunu insallah artmistir.
Canım biz seninle aynı dogurcaz heralde. Randevularımız da aynı. Benim de yarın

Gözünüzaydın benim doktoruma göre evet iri sayılıyo canım senin doktorun normal zor olur falan demedimi ne güzel destek olmuş sana.Benimki sezeryana yönlendiriyo normal doğumda iri bebek risklerini söylüyo bende öyle söyleyince korkuyorum...

Ben canım 4 kilo normal doğum yaptım
İlk bebeğinmiydi doktorun bi yönlendirme yaptımı sezeryan olsun normal zor olur gibisinden.Benimki öyle konuşuyo risklerinden bahsediyo iri olduğu için.Korkuyorum doktorun konuşmalarından dolayı

Bende bugun gittim bende de sanci yok, acilmaya zaten bakmiyorlar. Canim cok sıkılıyor bu duruma, sana yarin doktor ne diyecek acaba. Bana yaz olur mu?

Ne yapmak lazim ki hizlandirmak icin ?
Yazarim canim muhakak simdilik hafif hafif sancilarim var ama insallah acilmayla alakalidir

Bende bugun gittim bende de sanci yok, acilmaya zaten bakmiyorlar. Canim cok sıkılıyor bu duruma, sana yarin doktor ne diyecek acaba. Bana yaz olur mu?

Ne yapmak lazim ki hizlandirmak icin ?
Bişey diyeyim mi
Doktor bana korunmasız cinsel ilişki önermişti
39+2 de uyguladık 39+3 te doğdu

1 aylık olmamıza 9 gün kaldı. Ben de doktora soracağım çünkü uykuya çok ühtiyacım var 2 saate emzirip altını değiştiriyorum, gazını çıkardı derken en az 1 saat ayakta kalıyorum.

Kızlar gün içinde kaç saatte bir altını değiltiriyorsunuz? Ben her emzirmeden sonra değiştiyorum 2 saate bir yani.
Sizde durum nedir? Hangi sıklıkta değiştirmek lazım?

Kızlar gün içinde kaç saatte bir altını değiltiriyorsunuz? Ben her emzirmeden sonra değiştiyorum 2 saate bir yani.

Kaka yapmadiysa bezi çiş dolana kadar degismiyorum canim. Saat tutmadim ama en fazla 4 saat filandir

Saat basi canim yoksa ustune basina heryerine cisler cikiyor prima premium care bezimizde hatta ama banamisin demiyor gece en az 1 gunduz 2 kez komple ust bas degisiyorum o yuzden surekli kontrol ediyorum dolduysa degisiyorum

Saat basi canim yoksa ustune basina heryerine cisler cikiyor prima premium care bezimizde hatta ama banamisin demiyor gece en az 1 gunduz 2 kez komple ust bas degisiyorum o yuzden surekli kontrol ediyorum dolduysa degisiyorum
Senin durum benden kötüymüş. Ben 2 saate bir emziriyorum ve bezini o sırada değşltiriyorum. Biz de prima premium care kullanıyoruz ama senin dediğin durumla bir kaç kez karşılaştık. Ana kucağına koyduğumda kakası göbeğine kadar çıktığı oldu bir kaç kez.

Evet karnımda acı olduğunda kanamam da oluyor. Biz de 22 gün olduk az da olsa hala kanamam devam ediyor.
Emiyor mu bilmiyorum diyorsun ya memeyi bırakınca ucunu sık eğer süt hemen çıkuyorsa emiyordur. Ne kadar emdiğini değil de ne kadar süt çıktığını da sağarak anlarsın

Canim doyup doymadigini cis sayisindan anliyomusuz gunde 5-6 defa cis yapiyosa doyuyor demekmis. Benim kizim cok kilo kaybetti nerdeyse 1 kiloya yakin kaybetti sarilik olmamasi icin acil mamaya basladik. Biberonla verdigim icin alisti simdi memeyi reddediyor valla 32 gun oldu dogum yapali su besleme olayini hala duzene sokamadim. Sutum geliyor emzirsem bebek almiyor alsada yaramiyor. Emzirmesem aninda sut birikiyor memem sisiyor mastite ceviriyor. Gogus uclarim yara bi yandan. Surekli sagmaktanda sıkıldim. Bence kendine iyi bir cocuk doktoru edin. Hem numarasini alirsin gece gunduz ulasirsin. Bu arada aci elma yagi almssn bende aldim gaz icin ama doktor cok kizdi. Cok zararliymis canim alerjik reaksiyon gosterip allah korusun ani bebek ölümü olaabiliyoms internettende arastr. Ben aldigim gibi cope attim. İki doktora gittim ikiside asla kullanma dedi bilgin olsun

Bizde 32 gunluk olduk. Benim depresyonumun sebebi bebegimi agiz tadimla bir turlu emziremem. Her meme verdigimde kan ter icinde kaliyorum en sonunda aglama krizlerim geliyor.

Uykudan uyanıyor zaten altını biraz kirletmiş oluyor ve ağlıyor
Değiştirip öyle emziriyorum
Altı kirliyken emmiyor
2 saatte değil 2,5-3 saatte bir uyanıyor benimki
Her defasında altını açıyorum, hatta ben tuvalet iletişimi kurmaya çalıştığım için tuvalete tutuyorum her açtığımda da

Canım tuvalet iletişimi nedir nasıl tutuyosun tuvalete?

Aynen ole canim napicagimi sasirdim ust bas yetistiremiyorum cocuga bi yandan yiyor biyandan cikariyor .simdilik kaka cikmadi ama cisten cekiyorum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…