Arkadaşlar gebelikten korunma için ne düşünüyorsunuz? Ben başka çocuk düşünmüyorum iyi bir yönteme ihtiyacım olacak
Kontrol bende olmayınca asla içim rahat etmiyorBiz heralde o defterleri iki çocuktan sonra biraz zor açarız
Yine de yan etkisi olmadığına inandığım tek yöntem kondom...
Gece g
öğüslerde biriken sutu napiyorsunuz ? B
en gece 3 saati geçirirsem göğüslerim ağrımaya başlıyor. Sağmak da acıtıyor. Uyusa bile saat kurup emziriyorum ben
Canım ne olursa olsun emzirmekten vazgeçme.biz bugün 40 günlük oldu 3 4 gündür tam anlamıyla artık kızım meme tutuyor, emzirme suremiz artti.ben de kan ter içinde kalıyorum memeyi ilk tutunca canım yanıyor, dudagimi sıka sıka yara oldu.omuz kol ağrısı ayrı. Ama dayanmak zorundayız her şey meleklerimiz için
Kontrol bende olmayınca asla içim rahat etmiyor
Acaba düzgün kullanıldı mı diye kendimi yerim ben
merhaba, biz yeni hastalik atlattik, sutten gecmez ama evde maske takin dedi dr. Hatta emzirirken cift maske tak dedi. Eczanede 25 kurustu maske. İhmal etmeyin derim, 15 gundur surunuyoruz bizBir de boğazımda yanma kuruma var yutkunurken sanırım hasta oluyorum. Sütümle bebeğe de geçer mi ???
Nefes alırken hır hır ses gelmeye başladı
Canım hayırlı olsunYaa egenin de bugün düştü :))) süper tesadüf :))
Hahaha kesim çözüm diyosunO zaman kendi deneyimimden şunu söyleyeyim, emzirirken kullanılan bir doğum kontrol hapı var. Asla kullanmayın çünkü ara kanama yapıyor. Hatta ara temizlik oluyor hep kanama oluyoradı cerazette idi sanırım. Bir de isteksizlik yapıyor. Bebek olmaması için çok etkili bir ilaç yani
Kullanma kılavuzunda 40'dk diyor da ben de riayet etmedimŞu korunma olayı çok sıkıntılı. Ilk bebeğimden sonra spiral taktırmak istedim kadın doğum doktoru vazgeçirtti beni kanaman yoğun olur uzun sürer bide bazen rahime kaynasiyo spiraller riskli dedi. Doğum kontrol hapı da riskli vücuda gereksiz hormon yüklüyosun. Prezervatif rahatsız edici. Ben de bu isin içinden çıkamıyorum
Ben hastaneden eve geldiğinden beri avent kalkanı gece gündüz çıkarmadan takıyorum sadece dus alırken çıkarıyorum 40 dk olayını duymadım hic
Çok geçmiş olsunmerhaba, biz yeni hastalik atlattik, sutten gecmez ama evde maske takin dedi dr. Hatta emzirirken cift maske tak dedi. Eczanede 25 kurustu maske. İhmal etmeyin derim, 15 gundur surunuyoruz biz
Aynen canım bende hiç cikarmiyorm duşta sadece çıkarıyorum oda çıkar çıkmaz takıyorum günde en az 5 kez de yıkayıp takıyorumŞu korunma olayı çok sıkıntılı. Ilk bebeğimden sonra spiral taktırmak istedim kadın doğum doktoru vazgeçirtti beni kanaman yoğun olur uzun sürer bide bazen rahime kaynasiyo spiraller riskli dedi. Doğum kontrol hapı da riskli vücuda gereksiz hormon yüklüyosun. Prezervatif rahatsız edici. Ben de bu isin içinden çıkamıyorum
Ben hastaneden eve geldiğinden beri avent kalkanı gece gündüz çıkarmadan takıyorum sadece dus alırken çıkarıyorum 40 dk olayını duymadım hic
Aynen canım bende hiç cikarmiyorm duşta sadece çıkarıyorum oda çıkar çıkmaz takıyorum günde en az 5 kez de yıkayıp takıyorum
canim karbonatli veya sirkeli suyla gargara da yapin dedi doktor. Esin hasta olursa ilac da kullanabilir. Bize de esimden gecti zaten.Çok geçmiş olsun
Eşim de hasta olacak gibi
Maske aldık taktırayım bari
Ay maşallah kaç günlük olduEvet teyzesi soyunurken bi baktık göbekte düşmüş
Şu korunma olayı çok sıkıntılı. Ilk bebeğimden sonra spiral taktırmak istedim kadın doğum doktoru vazgeçirtti beni kanaman yoğun olur uzun sürer bide bazen rahime kaynasiyo spiraller riskli dedi. Doğum kontrol hapı da riskli vücuda gereksiz hormon yüklüyosun. Prezervatif rahatsız edici. Ben de bu isin içinden çıkamıyorum
Günün doldu mu canım senin?Canim ben kontrole gittim. Ama yine ne sanci cikti ne de acilma sancilarim var ama cok hafif. Açılma hic ama hic yok doktor istersen carsambaya kadar bekleyelim istersende yarin sezaryana alalim dedi bende beklemeyi tercih ettim. Bizde durumlar boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?