2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
tutarcela canim benim kontrol de sancilar cikti ama duzenli degil
Ayni yaptigim seylere devam dedi. 2 saattir disardayim yuruyorum. Sicak uygulamalarda devam c.tesi kontrol yine . Durumlar bu : )

Arkadaşlar gebelikten korunma için ne düşünüyorsunuz? Ben başka çocuk düşünmüyorum iyi bir yönteme ihtiyacım olacak

Biz heralde o defterleri iki çocuktan sonra biraz zor açarız
Yine de yan etkisi olmadığına inandığım tek yöntem kondom...

Gece g
öğüslerde biriken sutu napiyorsunuz ? B
en gece 3 saati geçirirsem göğüslerim ağrımaya başlıyor. Sağmak da acıtıyor. Uyusa bile saat kurup emziriyorum ben

Gece uyandırmasam uyanacağı yoktu -ilk kez bi gece kesintisiz uyumaya başladı ama ben dayanamadım alışmışım her gece uyanmaya, gene bi saat daha geç uyandırabildim neredeyse 4-5 saat uyudu-plastik delikli kalkan takılıydı bende ben hiç çıkarmıyordum uçlarındaki yaralar düzelsin diye ... içinde biriken sütü hava aldığı için ve ne kadar beklediğini bilmediğim için döküyordum..
dinlendirmek için Kalkan’ları çıkarttık göğüs pedi koydum hani süt gelir de akmasın diye bu sefer de uçları yapışmaya başladı tekrar yaraya döner diye endişeliyim...

Silversrette kullanan var mı ? 7/24 göğüste kalıp yaraya engel olan kullanabileceğimiz ne var ? Bu avient leri 40dakk dan fazla kullanmayın demişler..

Canım çok geçmiş olsun sen 40 ı çıkartmışsın hayırlı olsun ama ben 20 günlüğüm daha bu bahsettiklerin bende de mevcut, ama bir ayı doldurunca alışır düzelir diyordu herkes, niye hala ter ağrı ve yara devam ediyor ?
Ben Kalkan’ları kullanalı yaklaşık 1 haftadır göğüslerindeki yaralar düzelmişti uçları çamaşıra ya da pede yapışıp da havayla bağlantısı kesilmediği için düzelmişti.. ama 7/24 kullanınca göğsüme baskı yapıp süt akıtıyor... benim ki şimdilik 10 dak düştü emip atıyo uykuya dalıyor.
Yanlız bende ilaç yutarken (yutma problemim var) göğüs uçlarım sızlıyor o haplar boğazımdan inerken..

Bir de boğazımda yanma kuruma var yutkunurken sanırım hasta oluyorum. Sütümle bebeğe de geçer mi ???
Nefes alırken hır hır ses gelmeye başladı

Kızlar hani bu bebeğin mide kapasitesi 30-40cc ydi ya, 1 haftalıkken de 40-60cc olacaktı güya... Bizim kız bugün 6günlük, 60cc ne ki? Dün gece 100cc içti resmen, durmadı. Önce iki göğsümü emdi (sağdığımda 40cc çıkıyor) sonra dolaptaki benim sütümü içti o da 30cc. Üstüne tek göğsümü bir daha emdi (çok ağlayınca süt geldi yine) Sonra hala aranıyordu, doymamış gibi. Biz de mama verdik, bi 30cc de o. Yani 100cc den fazla içti ki daha olsa onu da içerdi hala aranıyordu açmış gibi davranıyordu...

Doymuyor mu bu çocuk anlamıyoruz.

Bir de sarılığı artacak diye korkuyorum. Biz alarmı duymamışız gece, o da ağlamadı. Bir sonraki öğününü geciktirmiş olduk baya... Çok yedi diye acıkmadı belki de diyorum...

Kontrol bende olmayınca asla içim rahat etmiyor
Acaba düzgün kullanıldı mı diye kendimi yerim ben

O zaman kendi deneyimimden şunu söyleyeyim, emzirirken kullanılan bir doğum kontrol hapı var. Asla kullanmayın çünkü ara kanama yapıyor. Hatta ara temizlik oluyor hep kanama oluyor adı cerazette idi sanırım. Bir de isteksizlik yapıyor. Bebek olmaması için çok etkili bir ilaç yani

Bir de boğazımda yanma kuruma var yutkunurken sanırım hasta oluyorum. Sütümle bebeğe de geçer mi ???
Nefes alırken hır hır ses gelmeye başladı
merhaba, biz yeni hastalik atlattik, sutten gecmez ama evde maske takin dedi dr. Hatta emzirirken cift maske tak dedi. Eczanede 25 kurustu maske. İhmal etmeyin derim, 15 gundur surunuyoruz biz

Şu korunma olayı çok sıkıntılı. Ilk bebeğimden sonra spiral taktırmak istedim kadın doğum doktoru vazgeçirtti beni kanaman yoğun olur uzun sürer bide bazen rahime kaynasiyo spiraller riskli dedi. Doğum kontrol hapı da riskli vücuda gereksiz hormon yüklüyosun. Prezervatif rahatsız edici. Ben de bu isin içinden çıkamıyorum
Ben hastaneden eve geldiğinden beri avent kalkanı gece gündüz çıkarmadan takıyorum sadece dus alırken çıkarıyorum 40 dk olayını duymadım hic

Hahaha kesim çözüm diyosun

Kullanma kılavuzunda 40'dk diyor da ben de riayet etmedim

Aynen canım bende hiç cikarmiyorm duşta sadece çıkarıyorum oda çıkar çıkmaz takıyorum günde en az 5 kez de yıkayıp takıyorum

Aynen canım bende hiç cikarmiyorm duşta sadece çıkarıyorum oda çıkar çıkmaz takıyorum günde en az 5 kez de yıkayıp takıyorum

Eee sizde süt birikmiyor mu Kalkan’lar da ?

Ben silikon aparatıyla kullanınca göğüse baskı masaj yapıp şiş olan göğsü boşaltarak yumuşatıyor, kullanmaya cesaret edemiyorum o biriken sütü... göğüslerime bardak kapatmış gibi yuvarlak da izi çıkıyor Kalkan’ların bugun dinlenmeye aldım çıkarttım koydum kenara ...

Ben de spiral düşünüyorum iğne hap istemiyorum

Günün doldu mu canım senin?

Teşekkür ederim canım.miyomu aldılar 8 9 cm arası baya büyükmüs görünce şaşırdım.gidecek gibi değilmiş ilerde yine illa ameliyatla alınması gerekiyormus . Ve miyom kanlanmis su toplamış doktor Allah korumuş dedi .her zaman böyle miyomla karsilasmiyorlarmis.[/QUOTE]
S Sevdeeee1 Merhaba, yazdıklarınızı gördüm Doğum yapmışsınız Allah sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin. Bende de miyom var 10 cm civarı şu an haftaya Cuma Doğum yapzxağım doktorum ameliyat sırasında karar verecek miyom alıp almamaya miyom ameliyatı zorladı mı sizi sıkıntı yaşadınız mı? Kanamanız çok oldu mu? Düşündükçe çok tedirgin oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…