2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bugün öğleden beri uyanıp uyanıp ağlıyor bebeğim. Çok çaresiz kaldım, ne yapacağımı şaşırdım en kötü günüm bugündü sanırım, hala da devam ediyoruz. Emzirmeye korkuyorum, gazını çıkaramıyor tam çıkarıyot bir daha emmek istiyor

A

Amin canim amin.. plates topu bende de var sisirttiriyim bari esime.. cok guzel dogum hikayeleri duydugumda oldu insallah bizim de oyle gecer hayal ettigimiz gibi, son gunler cok hayalkirikligi oldu benim icin cnku
Aynen canim dunde biraz baskı ve hafif sancilarim vardi. Bende bugün ne umutlarla gittim hastaneye hayal kirikligiyla döndüm

Bizde sendeki durum 10 gündür var. Sab simplex kullandım 2 gün fark etmedi o yüzden bıraktım. Geceleri 2-3 gibi uyumaya başladık. Sabah zaten ilacım var mecbur kalkıyordum bebeğim de kalkıyor. Morarırcasına ağlıyor. Benim annem yanımda ama. Allah razı olsun. Emzirme biçimimi değiştim biraz işe yaradı. Kucağımda karnı karnıma dayalı emziriyorum ve meme ucumu tam tutamayıp hava yutmaya başlarsa hemen mememi çekip yeniden sokuyorum. Onun dışında masaj va ne yapsak da ağlıyor ağlayacağı varsa.

Kanama için bir durur bir kanar dediler bana. Bebeğin de hep emmek ister bu süreçte her istediğinde memeyi ver diyorlar bende öyle yapıyorum.

Emzirmeye ben de bugün dikkat ettim, okuduğum kitapta da senin dediğin şekilde iyi olacağından bahsediyordu. dün yediklerimde tuz ayarı kaçmıştı, ondan mı oldu acaba diyorum.
Benim de annem yanımda ama bebek bakımında hiç yardımcı olamıyor. İki kişi gibi görünüp başımın çaresine tek başıma bakınca daha da gergin oluyorum.

Sanırım seninki kanala İnmemiş demek istemiş. Benim ilki normaldi bunda da normal diye bekliyoruz ama bilmiyorum nolur sancı olmazsa suni verir herhalde

Sanırım seninki kanala İnmemiş demek istemiş. Benim ilki normaldi bunda da normal diye bekliyoruz ama bilmiyorum nolur sancı olmazsa suni verir herhalde
Banada istersen carsamba günü suni sancı deneriz ama her suni sanci alanin acilmasi olmuyo sen herseye hazirlikli ol falan dedi ama insallah kendiliginden gelir

Bu sabah kizim dunyaya geldi 3590 gram sabahleyin dogumhaneye gittim alttan muayene oldum tekrar rahim yumusamis hatta nisanda geldi. Ebe doktorun dedigi kadar varmis pelviklerin cok guzel 4 kilo bile sikintisiz dogurursun dedi ancak kizim asagida degildi ve suyu yok denecek kadar azdi. Nst de muayene sonrasi nisan geldigi icin 100lerde bikac sanci da cikti ama kizimin kalp ritmi 105lerdeydi. Ben hazir olsamda riske atmadilar sezeryan oldum. Sezeryanda da spinal tercihim oldu. Uyusturucu igneyi yaptiktan sonra tansiyonum cok dustu ve mide bulantim cok kotuydu. Bi ara kendimi kaybetmisim dusuk oldugu icin sorulana cevap vermemisim. Ameliyat sonrasi beni beklettiler orada narkoz belden asagi degil boynumdan asagisini uyusturdu cunku. Sanirim herkese yapilan dozda yapildi ama bana etkisi fazla oldu. O 1 saatte ameliyathanede uyudum bulanti icin igne yedim ve buz getirip boynuma filan koydular uyusukluk koltuk altina inince odaya getirdiler. Cok sukur ikimizde iyiyiz. Sutumde cogalirsa daha mutlu olcam insallah doguramayanlar, dogum vakti gelmeyenler insallah en saglikli sekilde kucaklarina alirlar. Ikisinden de korkmayin ne kadar sakin olursaniz o kadar az aciniz oluyo bol bol derin nefes alin dogum sonrasi yuruyun, yurudukce aciliyorsunuz aciniz azaliyor. Ben cok sakin kalmaya calistim. Disarda esim aglamis annem cok stresten basi agrimis kardesim ameliyathaneye girmisti videosunu cekmek icin o bebegi ameliyathaneden cikarinca rahat etmisler. Herkesi stresli gorunce ben tam tersi sakindim. Bide tum sulaleyi toplamayin dogum sonrasi insan sakinlik istiyor ve bebekte sakinlik istiyor cok onemliymis bu. Guzel bir dogumdu insallah herkes guzel anilara sahip bi sekilde saglicakla bu sureci tamamlar

Gözünüz aydın siz de kavuştunuz. Sağlıkla büyütün. Darıso tüm bekleyenlere.

Canim benim sütümde yaramiyor cocugu saatlerce emziriyorum sonuc cocuk ac kilo almamis. cok istiyorum sadece anne sutu vermek ama olmadi bi turlu. Hem meme hem mama veriyorum

Canim benim sütümde yaramiyor cocugu saatlerce emziriyorum sonuc cocuk ac kilo almamis. cok istiyorum sadece anne sutu vermek ama olmadi bi turlu. Hem meme hem mama veriyorum

Canım ben de şuan hem meme hem mama veriyorum .kizım olması gereken kiloya ulaşmadığı için hastanede başladik.haftaya çarşamba kontrol var tekrar.doktor mamaya devam derse devam napalim onlar toparlasin da yeter ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…