2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bazen birikiyor canım ne zaman taktiysam 15 dk falan olduysa kullanıyorum sütü yoksa dokuyorum ne zaman çıkarsam yara oldu göğüs uçları sık emiyo o yüzden artık akmiyo süt

Gmüş kalkanı ben kullandım ve faydasını gördüm. Gümüşü sipariş etmeden lansion sürüp avent ile kapatıyordum ama geçirmedi yaralarımı hemen gümük sipariş ettim, krem surmekten de kurtuldum

Bu gün doldu. Sezaryan mi olsam beklesem mi cok kararsizim bende açıklık olcagini bilsem yada sancılarımın gelecegini bilsem beklicem ama herkes günü gecince normal yapabilen olmuyo bekleme diyo

41de bile normal doğmuyo mu ya?yanlış mı biliyorum acaba
Beni de alttan muayene filan etmedi hiç sancım da yok tansiyonum 8/5
3günde bir gel dedi suyum fazlaydı azalmış bol su iç dedi

Herkese merhaba. Ben aslında Aralık annesi olacağımı dusunuyordum ama bebeğim hala dönmedi 39. Haftadayım ve yarın doğuma giricem. Doğum yapmayan var mı burada merak ettim malum kasım bitti bitiyor

Herkese merhaba. Ben aslında Aralık annesi olacağımı dusunuyordum ama bebeğim hala dönmedi 39. Haftadayım ve yarın doğuma giricem. Doğum yapmayan var mı burada merak ettim malum kasım bitti bitiyor
Var :) ben de aralıktım kasım bekledim ama tersi olcak galiba :) Allah yardımcınız olsun inşallah sağlıkla gelir kuzunuZ

Adamı karantinaya almak evden falan kovmak istiyorum
İlaca başlattım hemen
aman aman, 15 gundur rezil haldeyiz canim sizinkiler daha yenidogan, kimseye taviz vermeyin grip ve el yikama konusunda.

Hatta dezenfektanli kolonya hazirlamisti muhendisbaba (instagram hesabinda) eve gelenlere dokuyordu =))

Benimki sezaryen demiyor, 41 haftaya kadar bekleyelim suni sanciyla olur gelmezse dedi.. devlete gittigim icin sezaryen en son secenek.. canim gec dollenme erken vs.. neyse onlar, oyuzden mi bekliyoruz biz boyle acaba ya

tutarcela canim benim kontrol de sancilar cikti ama duzenli degil
Ayni yaptigim seylere devam dedi. 2 saattir disardayim yuruyorum. Sicak uygulamalarda devam c.tesi kontrol yine . Durumlar bu : )

Ya ayniyiz ben de de cikan hic sanci yok, hissettigim sanci da yok.. evde bekliyoruz oyle, ister istemez moralim de bozuluyor.. ben de bugun biraz yurudum gunlerdir cok hareketsizdim.

Valla canım ben de aynı dusuncelerdeyim doymuyor mu diye.ne verirsen mideye indiriyorlar.memeden sonra 30 cc veriyorum bütün biberonu versem onu da icer
S Sevdeeee1 Merhaba, yazdıklarınızı gördüm Doğum yapmışsınız Allah sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin. Bende de miyom var 10 cm civarı şu an haftaya Cuma Doğum yapzxağım doktorum ameliyat sırasında karar verecek miyom alıp almamaya miyom ameliyatı zorladı mı sizi sıkıntı yaşadınız mı? Kanamanız çok oldu mu? Düşündükçe çok tedirgin oluyorum.[/QUOTE]

Amin canım darısi sizin başınıza insaAllah.benim de doktorum doğum sırasında karar vericem demişti duruma göre yani. Elhamdülillah ameliyat yerimde bir sorun yaşamadım.doktorum rahimde 2 kesik olmasina ragmen iyi toparladigimi söylemişti. kanamamda çook aşırı olmadı.olur da kanama cok olursa diye kan da temin etti doktorum ama gerek kalmadı sukur. 3. gün ped takmaya başladım o da fazla dolmadi.
İnsaAllah sizin de iyi geçer canım C Cevizli kek

Yuru canim bol bol ben yarinda full disarda olacagim. Insalah aliriz bir kac gune normal dogumla

41de bile normal doğmuyo mu ya?yanlış mı biliyorum acaba
Beni de alttan muayene filan etmedi hiç sancım da yok tansiyonum 8/5
3günde bir gel dedi suyum fazlaydı azalmış bol su iç dedi
Insallah oluyordur ben şansımı beklemekten yana kullanicam pazartesi tekrar kontrolümüz var bakalım insallah kendiliğinden gelir oglum. Bası yan bi sekilde yukarda falan dedi doktor basini duzeltmesi lazimmis ama ayni zamanda dogum pozizyonunda da demisti anlatabildim mi bilmiyorum ama bu çocuğun başı bacagi nerde ben anlayamadim tam olarak sen ne yapmayı dusunuyorsun sezaryan falan mi olacaksın

Ay olabilir canim belkide dedigin gibi gec döllenme falan olmustur. Insallah normalle alırız cocuklarimizi bende bugün baya yürüdüm yarinda yurucem bide plates topu alip sansimi denicem. Geriside nasip artik bi hafta daha ugrasayimda en azindan elimden geleni yapmis olurum. insallah hepimiz hayirlisiyla çocuklarımızı saglikli bi sekilde gönlümüzden gecen bi dogum sekliyle aliriz kucaklarimiza

aman aman, 15 gundur rezil haldeyiz canim sizinkiler daha yenidogan, kimseye taviz vermeyin grip ve el yikama konusunda.

Hatta dezenfektanli kolonya hazirlamisti muhendisbaba (instagram hesabinda) eve gelenlere dokuyordu =))

Bize gelen yok eşim ve ben varız sadece
3 gün sonra kardeşim gelecek dezenfektan aldık biz de
Kendimiz de kullanıyoruz geleni de dezenfektanla yıkamayı düşünüyorum

Kızlar bugün 23 gün oldu doğum yapalı kanama azalmıştı ama bugün tekrar baya parlak kırmızı ve çokça bir kanama var normalmi yoksa olağan dışı bir durummu?
Ayrıca bu bebeğin doğduğunu nasıl anlıyoruz emziriyorum mama veriyorum hala ağzı açık aranıyor memeyi doymuyor mu anlamıyorum ki

A
Amin canim amin.. plates topu bende de var sisirttiriyim bari esime.. cok guzel dogum hikayeleri duydugumda oldu insallah bizim de oyle gecer hayal ettigimiz gibi, son gunler cok hayalkirikligi oldu benim icin cnku

Kızlar emzirme yastığı alıcam kolum çok ağrıyor tavsiye edebileceğiniz bir şey var mı?

S Sevdeeee1 teşekkür ederim darısı bizim başımıza inşallah. peki ne kadar sürdü ameliyat canım

12.40ta kızım doğmuş, ben odaya geldiğimde 2yi geçiyordu canım

Benim de öyle oldu canım bı azaldi bı çoğaldı. Bu doyma meselesi yakında psikolojimi bozabilir.iyi ki bu Sabah bebeğim artık alıştı memeye dedim.bugun doğru dürüst emmedi bı duruyor bı ağlıyor anlamadım. bı posta ben de onlara ağladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…