Bugum sabah dpgurdum cnm sezeryanla aldilar
Geçmiş olsun şükür kavuştun sende bebeğinebundan sonrası artık sabahlar olmasın
Rabbim dirayet versin sabr versin hemen de süt. Versin ,
Havalar da çok soğudu dikkat edin, benim oğlan hastalandı, benim bogazlar faranjit... daha doktora da gitmedik
evet insallah toparlarlar biran once. Benimki kilo almayi birak vermis bile. Doktor bu cocuk ac diyincr beynmden asagi kaynar sular döküldü. Cunku emzircem diye gram uyku uyumuyorum. Goguslerimden oturu Cektigim acilarda cabasi. 2.5 saatte,bir mama yiyor gunde 3 defa emiyor oda tok karnina emiyor. acken almiyor memeyi biberona alisti iyice. Senin gögüsler ne durumda? Cok Yara oldumuCanım ben de şuan hem meme hem mama veriyorum .kizım olması gereken kiloya ulaşmadığı için hastanede başladik.haftaya çarşamba kontrol var tekrar.doktor mamaya devam derse devam napalim onlar toparlasin da yeter ki
evet insallah toparlarlar biran once. Benimki kilo almayi birak vermis bile. Doktor bu cocuk ac diyincr beynmden asagi kaynar sular döküldü. Cunku emzircem diye gram uyku uyumuyorum. Goguslerimden oturu Cektigim acilarda cabasi. 2.5 saatte,bir mama yiyor gunde 3 defa emiyor oda tok karnina emiyor. acken almiyor memeyi biberona alisti iyice. Senin gögüsler ne durumda? Cok Yara oldumu
Ya çok değişik duygular kuzum ya, bakıp bakıp ağlayasım geliyo şükürler olsun AllahaCanım hayırlı olsunçok duygulandın mı sen de
Tam geçen hafta bugün doğduAy maşallah kaç günlük oldu
Sagol canım. Hepimiz için gönlumuzden gecen hayirli dogumlar olur insallah.Olsun denemiş olursun hayırlısı neyse o olur inşallah
Betülün sanki sarılığı yine yükseldi... Ben mi beceremiyorum bu çocuğa bakmaya ya, her şeye ağlayasım var zaten... Bugün sağlık ocağına gittik, topuk kanı alındı. Öğleden sonra da hastaneye gideceğiz inşallah...Ya çok değişik duygular kuzum ya, bakıp bakıp ağlayasım geliyo şükürler olsun Allaha
Betüş nasıl canım, sen nasılsın? Dikiş yerin falan
Tam geçen hafta bugün doğdubir hafta geçmiş bile
Sütün yararlıysa alır tabi.. maşallahh...Bir bebek 1 haftada anne sütü ile 1 kilo alabilir mi?
Solda geçmeyen bı yara var.dun hatta emerken kanamiş , içtiğini kustu kandı. Sagida huzursuzken hırpaladi onda da başliyor gibi yara. Mama kaç cc veriyorsun canim
Ya çok değişik duygular kuzum ya, bakıp bakıp ağlayasım geliyo şükürler olsun Allaha
Betüş nasıl canım, sen nasılsın? Dikiş yerin falan
Tam geçen hafta bugün doğdubir hafta geçmiş bile
Kızlar bugün 23 gün oldu doğum yapalı kanama azalmıştı ama bugün tekrar baya parlak kırmızı ve çokça bir kanama var normalmi yoksa olağan dışı bir durummu?
Ayrıca bu bebeğin doğduğunu nasıl anlıyoruz emziriyorum mama veriyorum hala ağzı açık aranıyor memeyi doymuyor mu anlamıyorum ki
Ben Doğum öncesinden beri gümüş kalkanları kullanıyorum. Çok memnunum. Kızımın emme refleksi çok kuvvetli Allah a şükür. Memeyi İlk alırken biraz sızı hissediyorum. O da hırsıyla o kadar hızlı tutuyor ki yavrum ondan kaynaklanıyor. O sızıları falan çok rahatlatıyor. Yara oluşmadı. Emzirmek dışında hep kullanıyorum. 24 saat takabiliyorsun. NAsıl rahat edersen. Kesinlikle tavsiye ediyorumAynısı Benimde başıma gelmişti resmen bi gece emzirip altını açacağım sırada kıpkırmızı kustu, panik oldum, yara olmuştu vermedim o göğsümü- bu sefer de. Şişti ucu da yara... Lansinoh krem ve hakiki zeytinyağı sürüp kapatıyordum, sağdım ilk kez biberonla verdim saniye sürmeden hüpletti sonra eşim kalkan aldı çünkü pedler yara olan yere yapışıp tekrar tekrar yara kabuğu kaldırıp duruyordu.. krem yağ Kalkan’la yaralar gitti - sürekli taksam olmaz aslında..
ilk ağzına aldığında bi sızlama oluyor uçlarda emdikçe geçiyor. Ama yara devam ediyorsa çekilmez oluyor o ağrılar...
Kullanan varmış ama ben merak ediyorum gümüş kapakları, kreme ihtiyaç duymadan uç yaraları iyileştiriyormuş,
Kalkan uç dışında daha geniş bir yere baskı uyguluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?