2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Gunaydin kizlar, hafif regl agrisina benzer bi agri yasiyorum tam alt rahim bolgemde, duzenli degil ama oluyor, bazen gaz da eslik ediyor. Usuyorum da.. baska herhangi bir kasilma, karnin toplanmasi, nisan, su yok. Dogum baslangici olabilir mi? Usuttum mu acaba? Bu sabah boyle uyandim

Bugum sabah dpgurdum cnm sezeryanla aldilar

Geçmiş olsun şükür kavuştun sende bebeğine bundan sonrası artık sabahlar olmasın
Rabbim dirayet versin sabr versin hemen de süt. Versin ,
Havalar da çok soğudu dikkat edin, benim oğlan hastalandı, benim bogazlar faranjit... daha doktora da gitmedik

Kızlar merhaba, 39+6 dayım, Çatı muayenem vardı doktor çok dar olduğunu söyledi ama kendimi kasmış ve kalçamı oraya buraya kaçırmıştım çok kaba davranmıştı çünkü. Farklı doktora gittim bu sefer kasmadan, doktora da biraz nazik olun dedim. Doktor kesinlikle dar değil dedi. Normal yapabilirsin dedi. Kafam çok karıştı. Benim doktorum başından beri normal diyordu hatta sezeryanı önermeyen çoğu hastasını son anına kadar bekleten bi doktor. Kendimi kastığım için tam bakamamış olabilir mi? Böyle bişey yaşayan var mı?

Sagolasin canim amin insallah Ayy dikkat edin valla bize de kontrol pazartesi gunu verdi. Sanirim asi ve doktor kontrolu disinda disariya cikarmam. Cok sukur gelen gidenimizde yok grip hasta olani yaklastirmiyorm dikkat etmek gerek cidden sende aksatma gotur mutlaka ilerleyince daha zor atlatiyo bebisler

Canım ben de şuan hem meme hem mama veriyorum .kizım olması gereken kiloya ulaşmadığı için hastanede başladik.haftaya çarşamba kontrol var tekrar.doktor mamaya devam derse devam napalim onlar toparlasin da yeter ki
evet insallah toparlarlar biran once. Benimki kilo almayi birak vermis bile. Doktor bu cocuk ac diyincr beynmden asagi kaynar sular döküldü. Cunku emzircem diye gram uyku uyumuyorum. Goguslerimden oturu Cektigim acilarda cabasi. 2.5 saatte,bir mama yiyor gunde 3 defa emiyor oda tok karnina emiyor. acken almiyor memeyi biberona alisti iyice. Senin gögüsler ne durumda? Cok Yara oldumu

Solda geçmeyen bı yara var.dun hatta emerken kanamiş , içtiğini kustu kandı. Sagida huzursuzken hırpaladi onda da başliyor gibi yara. Mama kaç cc veriyorsun canim

Zaman çok hızlı geçiyor
17 günlük oldu kızım.
Ağzını çok az açıp memeyi tutmaya çalışıyor bu sorunu nasıl çözeceğiz

Betülün sanki sarılığı yine yükseldi... Ben mi beceremiyorum bu çocuğa bakmaya ya, her şeye ağlayasım var zaten... Bugün sağlık ocağına gittik, topuk kanı alındı. Öğleden sonra da hastaneye gideceğiz inşallah...

Benim dikişler de malesef sıkıntılı, dün pansumanımı eşim yaptı, bugüne Nereida hanım çağırmıştı kontrole işte...

Bir bebek 1 haftada anne sütü ile 1 kilo alabilir mi?
Sütün yararlıysa alır tabi.. maşallahh... benim sütüm de yağlıydı, anneme çekmişim.. 6 ay hiç bir şey vermedim sütten başka.. annemlerin arada alışsın diye kaçırdıkları hariç
gören mama mı veriyorsun derdi...

Solda geçmeyen bı yara var.dun hatta emerken kanamiş , içtiğini kustu kandı. Sagida huzursuzken hırpaladi onda da başliyor gibi yara. Mama kaç cc veriyorsun canim

Aynısı Benimde başıma gelmişti resmen bi gece emzirip altını açacağım sırada kıpkırmızı kustu, panik oldum, yara olmuştu vermedim o göğsümü- bu sefer de. Şişti ucu da yara... Lansinoh krem ve hakiki zeytinyağı sürüp kapatıyordum, sağdım ilk kez biberonla verdim saniye sürmeden hüpletti sonra eşim kalkan aldı çünkü pedler yara olan yere yapışıp tekrar tekrar yara kabuğu kaldırıp duruyordu.. krem yağ Kalkan’la yaralar gitti - sürekli taksam olmaz aslında..
ilk ağzına aldığında bi sızlama oluyor uçlarda emdikçe geçiyor. Ama yara devam ediyorsa çekilmez oluyor o ağrılar...

Kullanan varmış ama ben merak ediyorum gümüş kapakları, kreme ihtiyaç duymadan uç yaraları iyileştiriyormuş,
Kalkan uç dışında daha geniş bir yere baskı uyguluyor

Spinal oldum bende , sanıyorum etkisi hala sürüyor kafam yerinde değil sanki , bende bakıyorum oğluma ya diyorum bu benim mi şimdi aklım başımda değil gibi.. hayal gibi geliyor

Benim 25 gün oldu hala akıntım var ara ara .. 40 güne kadar devam edebilir sıkıntı yok ..

Bebeğin doyduğunu çişli bez sayısına bakınca anlarsınız bez dolu dolu olacak

Kızlar selam, uzun süredir giremedim, iş yerinde iş devretme, evdeki hazırlıklar falan derken.. İnşallah tüm anneler ve bebekler sağlıklıdır.
Benim kızım maşallah pek nazlı çıktı, sanırım beni Aralık annesi yapacak. Bir de etrafımda herkes kız çocuk acelecidir erken gelir diyordu, heyecanla 1.5 ay önce hazırladığım hastane çantasının içini unuttum resmen

Geçen hafta girdim nst ye en son hiç sancı çıkmadı. bugün 39+2 ve iki gündür karnım çok sert ve çok hafif ağrı oluyor. sancıları nasıl anlayacağım, basit önerileriniz varsa açığım :)

Ben Doğum öncesinden beri gümüş kalkanları kullanıyorum. Çok memnunum. Kızımın emme refleksi çok kuvvetli Allah a şükür. Memeyi İlk alırken biraz sızı hissediyorum. O da hırsıyla o kadar hızlı tutuyor ki yavrum ondan kaynaklanıyor. O sızıları falan çok rahatlatıyor. Yara oluşmadı. Emzirmek dışında hep kullanıyorum. 24 saat takabiliyorsun. NAsıl rahat edersen. Kesinlikle tavsiye ediyorum

Kizlar nasilsiniz dogum yapanlar hayirli ugurlu olsun Allah saglikla buyutmenizi nasip etsin kuzularinizi dogum yapmayi bekleyenleri de kolaylikla kavustursun

Biz bugun 9 gunluk olduk ben ilk gunler her seye agliyordum depresyon gecirdim galiba yeni yeni toparladim. Gece uykusuz kalmak zorladi sanirim en cokda. Sizde durumlar nasil? Benim gibi olan var mi merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…