Benim bebeğim değilde başka bir bebk almış. Şaşırdım bende olabilir mi diye? Demek ki olıyprmuşSütün yararlıysa alır tabi.. maşallahh...benim sütüm de yağlıydı, anneme çekmişim.. 6 ay hiç bir şey vermedim sütten başka.. annemlerin arada alışsın diye kaçırdıkları hariç
gören mama mı veriyorsun derdi...
ben bundan aldım ama henüz doğum yapıp deneyimim olmadı canımEmzirme yastığı alan yok mu hiç? Bana tavsiyede bulunacak?
Ben almamıştım normal yastıkla destekliyorum ama sanırım emzirme yastığı daha rahat olacak.kullananlar cok memnun,ben almayı düşünüyorum. Bele geçirilen büyüklerden alacağım.Emzirme yastığı alan yok mu hiç? Bana tavsiyede bulunacak?
Emira SY canm merhaba dogumun hayirli olsn bizimde dogumlar yaklasti senn paylastgn yaziyi okumustm dogum yaklstgnda ayagni diger ayagna degdiremiyordun galiba denedim ve olmadi onceden oluyordu simdi olmadi sorcgm şu sen ikinci cockta denedn mi ne kadr sure sonra bebek gelyr dogm oluyr onu yaptktan snra :))
Amin cnm ins mutlu oldum iyiki o zaman gormusum yazini:)) peki cnm suyun mu geldi nasl dogumun basladi benim ilk cockta:)Merhaba canım sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah siz de :) ben pazar gecesi yapamadığımi fark ettim. Cumartesi bile çok rahat yapıyordum. perşembe günü doğum oldu :)
İlkinde yapamadığımi fark ettikten tam 2 gün sonra dogmustu
Betülün sanki sarılığı yine yükseldi... Ben mi beceremiyorum bu çocuğa bakmaya ya, her şeye ağlayasım var zaten... Bugün sağlık ocağına gittik, topuk kanı alındı. Öğleden sonra da hastaneye gideceğiz inşallah...
Benim dikişler de malesef sıkıntılı, dün pansumanımı eşim yaptı, bugüne Nereida hanım çağırmıştı kontrole işte...
Kizlar nasilsiniz dogum yapanlar hayirli ugurlu olsun Allah saglikla buyutmenizi nasip etsin kuzularinizidogum yapmayi bekleyenleri de kolaylikla kavustursun
Biz bugun 9 gunluk olduk ben ilk gunler her seye agliyordum depresyon gecirdim galiba yeni yeni toparladim. Gece uykusuz kalmak zorladi sanirim en cokda. Sizde durumlar nasil? Benim gibi olan var mi merak ettim.
Emzirme yastığı alan yok mu hiç? Bana tavsiyede bulunacak?
Kızlar aranızda silikon uçla emziren var mı? Benim meme ucum çıkmadığı için hastanede silikon uca başladık, bugun 11 günlük hala onunla emiyor. Memeyi verdiğimde ucunu damağına hissedemediği için çekemiyor ve hırslanıyor. Artık bırakmak istiyorum silikon ucu, nasıl bıraktırırım fikri olan var mı?
Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin. Darisi biz bekleyenlere insallah. Benim de c.tesi kontrol var neler bekliyor bizide bakalim hayirlisiyla alalim herbirimizBu sabah kizim dunyaya geldi 3590 gramsabahleyin dogumhaneye gittim alttan muayene oldum tekrar rahim yumusamis hatta nisanda geldi. Ebe doktorun dedigi kadar varmis pelviklerin cok guzel 4 kilo bile sikintisiz dogurursun dedi ancak kizim asagida degildi ve suyu yok denecek kadar azdi. Nst de muayene sonrasi nisan geldigi icin 100lerde bikac sanci da cikti ama kizimin kalp ritmi 105lerdeydi. Ben hazir olsamda riske atmadilar sezeryan oldum. Sezeryanda da spinal tercihim oldu. Uyusturucu igneyi yaptiktan sonra tansiyonum cok dustu ve mide bulantim cok kotuydu. Bi ara kendimi kaybetmisim dusuk oldugu icin sorulana cevap vermemisim. Ameliyat sonrasi beni beklettiler orada narkoz belden asagi degil boynumdan asagisini uyusturdu cunku. Sanirim herkese yapilan dozda yapildi ama bana etkisi fazla oldu. O 1 saatte ameliyathanede uyudum bulanti icin igne yedim ve buz getirip boynuma filan koydular uyusukluk koltuk altina inince odaya getirdiler. Cok sukur ikimizde iyiyiz. Sutumde cogalirsa daha mutlu olcam insallah doguramayanlar, dogum vakti gelmeyenler insallah en saglikli sekilde kucaklarina alirlar. Ikisinden de korkmayin ne kadar sakin olursaniz o kadar az aciniz oluyo bol bol derin nefes alin dogum sonrasi yuruyun, yurudukce aciliyorsunuz aciniz azaliyor. Ben cok sakin kalmaya calistim. Disarda esim aglamis annem cok stresten basi agrimis kardesim ameliyathaneye girmisti videosunu cekmek icin o bebegi ameliyathaneden cikarinca rahat etmisler. Herkesi stresli gorunce ben tam tersi sakindim. Bide tum sulaleyi toplamayin dogum sonrasi insan sakinlik istiyor ve bebekte sakinlik istiyor cok onemliymis bu. Guzel bir dogumdu insallah herkes guzel anilara sahip bi sekilde saglicakla bu sureci tamamlar
Doktor sizi çağırmadı mı tekrar canım? Sen de az çok renginden, halinden anlıyorsundur gerçi..Kaç oldu? Bizim tedavi oldu 17 yi geçince 11 de kaldı en son
Daha da götürmedim
Haftayı bilmem de ilk ay 1 kilo 200gram almıştı kızım sadece anne sütüyle oğlumu bilmiyorum yarın aşı ve tartı bakalım ne kadar olduBir bebek 1 haftada anne sütü ile 1 kilo alabilir mi?
Doktor sizi çağırmadı mı tekrar canım? Sen de az çok renginden, halinden anlıyorsundur gerçi..
Dün bi ara yine baygın gibi uyudu bizim kız. Gözünü açamadı, beni ememedi. Rengi karardı, sarardı. O fototerapi aldığı günki gibi oldu sanki.. Ablam sağolsun emzirdi, onu emdi yani çok şükür. 3 emzirmeden sonra rengi açıldı kuzumun, gözü açıldı...
Şimdi alından baktılar, 7.2 çıktı elhamdulillah. Sarılık defterini kapadık dedi doktorumuz. Çok mutlu oldum
Ayda 4 kilo alan duydum da seneler öncesi anlatıldığı için belki ayı geçmiştir diye düşünmüştüm. Haftada yarım kilo alanlar oluyor ama.Bir bebek 1 haftada anne sütü ile 1 kilo alabilir mi?
Bizim kız bir ayda yarım kilo almış Dr. Çok iyi dedi ama başka bebeislere bakınca bence benimki beslenemiyor ozamanAyda 4 kilo alan duydum da seneler öncesi anlatıldığı için belki ayı geçmiştir diye düşünmüştüm. Haftada yarım kilo alanlar oluyor ama.
Sağol cnmBen almamıştım normal yastıkla destekliyorum ama sanırım emzirme yastığı daha rahat olacak.kullananlar cok memnun,ben almayı düşünüyorum. Bele geçirilen büyüklerden alacağım.
Böyle bir şey iyi olur aslında. Sanki bebeğin kafası koluma değince ağrıyor gibi. Kol kemiğimr denk geliyor öyle zannediyorum.ben bundan aldım ama henüz doğum yapıp deneyimim olmadı canım
https://www.e-bebek.com/baby-plus-emzirme-yastigi-p-byp-em03/
Oh elhamdulillah. Halinden belli ediyorlar zaten kendilerini canım, en iyi sen anlarsın bebeğini.1. Ay sonu görüşürüz dedi doktor
Artık tenindeki hafif sarı renk dışında bişeyi kalmadı emmesi vs güzel
Çok sevindim atlattığınıza
2.5-3 saatte bir 60 cc veriyorum canim. Agladikcada meme veriyorum agzina. Tabi memeyi verncede ben basliyrm aglamaya. Boyle bir yara yok dilim dilim yariklar var.Solda geçmeyen bı yara var.dun hatta emerken kanamiş , içtiğini kustu kandı. Sagida huzursuzken hırpaladi onda da başliyor gibi yara. Mama kaç cc veriyorsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?