Bir bebek 1 haftada anne sütü ile 1 kilo alabilir mi?
2.5-3 saatte bir 60 cc veriyorum canim. Agladikcada meme veriyorum agzina. Tabi memeyi verncede ben basliyrm aglamaya. Boyle bir yara yok dilim dilim yariklar var.
Canım verdiği kilo ne kadardı ordan hesapla.Bizim kız bir ayda yarım kilo almış Dr. Çok iyi dedi ama başka bebeislere bakınca bence benimki beslenemiyor ozaman
Gittim canim bi karisim hazirladi verdi 10 gun kullan dedi kullandim hic bir degisiklik olmadi. bitkisel karisimlar yaptim surdum yok olmuyor. Kocakari hurafelerini bile yaptim yani. Bi tanidigim kendiliginden gecmedigi muddetce naparsan yap gecmez dedi sanirim dogru soylemis.Benim ilk cocugum haftada yarim kilo aliyordu sadece anne sutu ile ama 1 kilo hic gormedim.
Canim bi cilt doktoruna gittinmi yaralar icin
Canim gogsunu elinle sık emzirmeden once. Süt gelsin onu gogsune sur. Sonra meme ucunu bebegin cenesine dokundur aciyorlar o sekilde agizlariniZaman çok hızlı geçiyor
17 günlük oldu kızım.
Ağzını çok az açıp memeyi tutmaya çalışıyor bu sorunu nasıl çözeceğiz
Hayirli olsun canim saglikla buyut insallah bebisi. Ben 34 gun oldu dogum yapali o depresyonu cok agir yasadim. Daha yeni toparlaniyorum. daha tam gecmedi ama eskiye nazaran daha iyiym en azindan uyuyabiliyorum. Hic uyuyamiyordum. surekli agliyordum bebegimle ilgilenemedim dogru duzgun cok kotuyduKizlar nasilsiniz dogum yapanlar hayirli ugurlu olsun Allah saglikla buyutmenizi nasip etsin kuzularinizidogum yapmayi bekleyenleri de kolaylikla kavustursun
Biz bugun 9 gunluk olduk ben ilk gunler her seye agliyordum depresyon gecirdim galiba yeni yeni toparladim. Gece uykusuz kalmak zorladi sanirim en cokda. Sizde durumlar nasil? Benim gibi olan var mi merak ettim.
Hayirli olsun canim saglikla buyut insallah bebisi. Ben 34 gun oldu dogum yapali o depresyonu cok agir yasadim. Daha yeni toparlaniyorum. daha tam gecmedi ama eskiye nazaran daha iyiym en azindan uyuyabiliyorum. Hic uyuyamiyordum. surekli agliyordum bebegimle ilgilenemedim dogru duzgun cok kotuydu
Ben Doğum öncesinden beri gümüş kalkanları kullanıyorum. Çok memnunum. Kızımın emme refleksi çok kuvvetli Allah a şükür. Memeyi İlk alırken biraz sızı hissediyorum. O da hırsıyla o kadar hızlı tutuyor ki yavrum ondan kaynaklanıyor. O sızıları falan çok rahatlatıyor. Yara oluşmadı. Emzirmek dışında hep kullanıyorum. 24 saat takabiliyorsun. NAsıl rahat edersen. Kesinlikle tavsiye ediyorum
Kizlar nasilsiniz dogum yapanlar hayirli ugurlu olsun Allah saglikla buyutmenizi nasip etsin kuzularinizidogum yapmayi bekleyenleri de kolaylikla kavustursun
Biz bugun 9 gunluk olduk ben ilk gunler her seye agliyordum depresyon gecirdim galiba yeni yeni toparladim. Gece uykusuz kalmak zorladi sanirim en cokda. Sizde durumlar nasil? Benim gibi olan var mi merak ettim.
Bir süre sonra geçiyor yaralar canım. Bazısında yapısal süt sızıntısı hep oluyor. Kalkan kullanmadığında da özellikle bir memeden emdiğinde diğerinden daha çok sızıyor mu? Benim sütüm çok olmamasına rağmen sızar; özellikle emzirirken.Çocuk büyüdüğünde 3-4-5 aylık olduğunda da devam eder mi bu yaralar ? Gerek olur mu o zaman da kullanmaya acaba yoksa ilk ay için mi geçerli oluyoravientler benim göğsüme bi baskı uygulayıp da süt boşaltıyor silikon aparatıyla kullanınca, gümüşte de göğüse bi baskı ve süt akıtması Durumu var mı ? Çok şişince göğüs rahatlatmak için bi miktarı dışarı salıyor ... bundan bahsediyorum
Bi de emzirdikten sonra benim uçlarda acayip yanma ve sızlama devam ediyor bu neden ki
Biz de 21 günlük olduk kilo ile ilgili bi endişem olduğu için iyi bi çocuk doktoru arayışına girip dün muayene gittik
21 gün içerisinde 360gr almış Benim oğlum, göğsüm yaralarından dolayı çekine çekine emziriyordum canın yanıyordu, ne kadar emdiğini bilmiyorum acaba sütüm yarıyor mu endişesine kapıldım, ama doktorum muayene sonrası içime su serpti ve geceleri emzirmek için artık 2saatte bir kaldırmana gerek Yok 3bucuk saat uyuma hakkı var, sen uyumadan nasıl süt yapacak vücudun dedi....
Allah muhafaza bende sarılık korkusu ile geceleri oğlumun uykusunu hiç edip bölüp kaldırıp emziriyordum, sonra da öğlene kadar ağlayıp uyutmuyordu beni... sanırım bu şekilde artık düzene girmiş oluyoruz geceleri huzurla uyuyabiledeğim
Bir süre sonra geçiyor yaralar canım. Bazısında yapısal süt sızıntısı hep oluyor. Kalkan kullanmadığında da özellikle bir memeden emdiğinde diğerinden daha çok sızıyor mu? Benim sütüm çok olmamasına rağmen sızar; özellikle emzirirken.
Canım bugün 31 günlük oldu 1 aylık aşısına gideceğim sağlık ocağına yazarım kilo alımını da oğlum da sadece anne sütü alıyor ama henüz tartılmadı ne kadar aldı bilmiyorumOğlun ne ladarlık oldu
Her 2 doğumumda da sancısız su gelmesiyle doğuma gittim ve birinde 6cm birinde 7cm açıklığım vardı ama benim su öyle bir bardak falan değil bildiğin parçalarıma kadar akıyordu çoktu yaniKızlar günaydın. Benim muhtemel dogum tarihim 28 kasımdı dün nst te duzenli sık sancilarim cikmisti ama acilmam yoktu eve geldim bu arada hic birini hissetmemiştim. Az önce uyandigimda ic camasirimda bi cay bardagi kadar ıslaklık vardi üzeride beyaz jelimsiydi. Ama hala hic sancim yok hafif bi bel agrisi dışında. Sancı olmadan suyun gelmesi mümkün olabilir mi
Hayır canım ayda yarım kilo almışsa besleniyordur her bebek bir olmuyor ki düzenli kilo alıyor sağlıklıysa kilonun az olmasına hiç takılma derim birazda genetik bazı bebekler minyon oluyor napsan çok kilo almıyor ben o yüzden hep derim sağlıklı olsun varsın az kilo alsınBizim kız bir ayda yarım kilo almış Dr. Çok iyi dedi ama başka bebeislere bakınca bence benimki beslenemiyor ozaman
Ay ne şanslısınız hic hissetmeden 6 7 cm açıklıkHer 2 doğumumda da sancısız su gelmesiyle doğuma gittim ve birinde 6cm birinde 7cm açıklığım vardı ama benim su öyle bir bardak falan değil bildiğin parçalarıma kadar akıyordu çoktu yani
Valla canım okuduklarımdan ya da burda arkadaşların söylediği az az gelende varmış ama dedim ya benim öyle az değil bildiğin sırılsıklam oluyor her yerim yaşarıyor hastaneye gidene kadar ped bile fayda etmedi ama bence bir doktoruna sor işin rahat eder hemAy ne şanslısınız hic hissetmeden 6 7 cm açıklıkpeki su geldiginde acaba hep hepsi mi gelir yoksa yarım yarimda gelebilir mi cok soru soruyorum kusura bakmayin ama ilk dogumum oldugu icin hic bisey bilmiyorum yanlış alarm degildir inşallah
Anladim teşekkür ederim en iyisi ben biraz daha beklemede kalip bebek hareketlerini takip edeyim ona göre gideyim insallah bu defa dogmaya karar vermistirValla canım okuduklarımdan ya da burda arkadaşların söylediği az az gelende varmış ama dedim ya benim öyle az değil bildiğin sırılsıklam oluyor her yerim yaşarıyor hastaneye gidene kadar ped bile fayda etmedi ama bence bir doktoruna sor işin rahat eder hem
cnm benim 34. haftada senin ankattigin gibi binsu glmesi oldu degildr deyip butun gun gezmistim ve meger suyummus aksamina sezeryana alindim bebegim kucuk diyeAy ne şanslısınız hic hissetmeden 6 7 cm açıklıkpeki su geldiginde acaba hep hepsi mi gelir yoksa yarım yarimda gelebilir mi cok soru soruyorum kusura bakmayin ama ilk dogumum oldugu icin hic bisey bilmiyorum yanlış alarm degildir inşallah
Anladim teşekkür ederim en iyisi ben biraz daha beklemede kalip bebek hareketlerini takip edeyim ona göre gideyim insallah bu defa dogmaya karar vermistir
Yoldayım canim gidiyorum insallah dogurup gelirim bu defaGittin mi canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?