Anladim canim ama banada su gibi geldide Insallah benimkide sudur dogurup gelirim bu defacnm benim 34. haftada senin ankattigin gibi binsu glmesi oldu degildr deyip butun gun gezmistim ve meger suyummus aksamina sezeryana alindim bebegim kucuk diye
Akan sütleri süt saklama posetine koyup dondurabilirsin ilerde lazım olursa kullanırsın 3 ay saklanabiliyor dondurucuda. Ben göğsüm cok şişince sağıp dondurucuya atıyorumŞimdi şöyle söyleyim, Doğumdan Bu yana hep iki saatte bir çocuğu zorla kaldırıp emzirmiştim -sadece uzun bi zaman aralığı emzirmediğim zamanda şişerse göğsüm kapağın da baskısıyla sütü dışarı atıyordu...
Doktor kontrolün den sonra bu gece iki kez üç saat uyudum uykumu aldım emzirip de yattım ama kalktığımda iyi dinlenmiş olmamdan olsa gerek göğüslerim çok şişmişti ayağa kalkar kalkmaz sütler akmaya başladı gene (kalkan vardı) ziyan olmaması için alıp emzirdim allahtan uyanır gibi olmuştu 10-15. Dakka emdi ama tam boşalmadı meme, hala var hatta diğerinde de epey var az da olsa akıyor gitmesini istemiyorum
Ama oğlan da uyanmıyor ne yapıcam ?
Canım ben kendim hergün 1 fincan rezene içiyorum gaz sancısına iyi olduğu için bebek daha küçük diye vermedim ona ama kendim hergün içiyorum KİMYONLU YOĞURT yiyorum hergün yatarken biraz hafifletiyor gazı bitirmese de bir de çok sancılı olduğu günler karnına kiraz çekirdeği yastığı koyuyorum ısıtıp rahatlatıyor o anlık işe yarıyor ama dediğim gibi yine de bizim gaz hiiiç bitmiyor ilaç kullanmıyorum kızımda çok ilaç denedim fayda görmedim bunda denemek istemiyorum o yüzdenDoğum yapan arkadaşlar hepinize hayırlı olsun. Epeydir giremiyorum bnm minik çok huysuz ve uyku konusunda çok muzdaribiz . Rezene çayı kullanan var mı bebege ? Uyku yapıyormuş . Sütüm çok azaldı yorgunluktan doğumdan 13 . Günden beri yanlizm zorlanıyorum ev yemek bebek bazen yetersiz hissediyorum kendimi. 28 günlük oldu bugün bebeğim uykusuzluk üst seviyede ne yapacağımi şaşırdım. Biee düzenli beslenmiyor surekli agInda biberon olsun istiyor. Bazen biberonu emzik niyetine tutuyor bi bakıyoruz hicbisey yememis. Emzik 2 türlü de aldik sinirlendiği için ağzında tutamıyor hirsli emiyor çünkü. Biberonla besleniyorparca parca 20 cc yiyor uyuyor napsqk uyanmiyor cani ne zaman isterse kalkip biraz daha yiyip yine yatıyor uykuya tam dalmasi gün içinde toplam 4 saat falandır digerleri 10 dakikada bi uyanıyor böyle olan varmı önerisi olan var mı? Gaz sknyisi vardi ilaç kullanıyoruz kalmado o sıkıntısı şükür
Yoldayım canim gidiyorum insallah dogurup gelirim bu defa
Oy maşallah canım, sütün ne güzel yaramış bir ayda...Bugün 1 aylık aşımızı olduk 1 kilo alarak 5 kilo olmuşuz maalesef gaz sıkıntısı bizde de var kızımda çok gazlıydı bu da sanırım. Benim imtihanım da bu gaz Allah başka dert vermesin de diyorum bu arada çocuk yardımı da yatmış PTT ye onu da aldım alacak anneler 1 aya yatıyor demekki
Bugün 1 aylık aşımızı olduk 1 kilo alarak 5 kilo olmuşuz maalesef gaz sıkıntısı bizde de var kızımda çok gazlıydı bu da sanırım. Benim imtihanım da bu gaz Allah başka dert vermesin de diyorum bu arada çocuk yardımı da yatmış PTT ye onu da aldım alacak anneler 1 aya yatıyor demekki
Senle aynı gün doğum yapmışız canım. Bizde aşı olduk bugün.31günlük oldu. 11 günde 440 gr almış.Canım bugün 31 günlük oldu 1 aylık aşısına gideceğim sağlık ocağına yazarım kilo alımını da oğlum da sadece anne sütü alıyor ama henüz tartılmadı ne kadar aldı bilmiyorum
hadi inss cnmmAnladim canim ama banada su gibi geldide Insallah benimkide sudur dogurup gelirim bu defa
Bugünde dogmadi açıklık olmamis henuz sancilar varmis ama dogumun basindasin dedi anlamadim bende o su neyin nesiydi. Doktora sormayıda unuttum suyu.Ay hafi hayırlısıyla :) ben de tık yok hala çatı muayenesi de yapmadı çok sıkıldım beklemekten aylardır bekliyom erken doğacak diye
Açıklik yokmus yine doğuramadan eve geldimhadi inss cnmm
Bugünde dogmadi açıklık olmamis henuz sancilar varmis ama dogumun basindasin dedi anlamadim bende o su neyin nesiydi. Doktora sormayıda unuttum suyu.
Benim ilk suyum geldi sonra sancim basladi cnm. Sabahtan adet olacakmisim gibi hafifti sancilarim. Suyum gelince agirlastmKızlar günaydın. Benim muhtemel dogum tarihim 28 kasımdı dün nst te duzenli sık sancilarim cikmisti ama acilmam yoktu eve geldim bu arada hic birini hissetmemiştim. Az önce uyandigimda ic camasirimda bi cay bardagi kadar ıslaklık vardi üzeride beyaz jelimsiydi. Ama hala hic sancim yok hafif bi bel agrisi dışında. Sancı olmadan suyun gelmesi mümkün olabilir mi
eşim başvurdu canım evet aile ve sosyal politikalara başvurmuş çok şükür canım hepimizin bol bol sütü olsun yarasın yavrularaOy maşallah canım, sütün ne güzel yaramış bir ayda...
Çocuk yardımı için aile ve sosyal politikalar bakanlığına başvurmak gerekiyormuş diye duymuştum. Sen herhangi bir şey yaptın mı? Yoksa kendileri mi yatırmışlar?
Maşallah canım Allah esirgesin kuzularımızıSenle aynı gün doğum yapmışız canım. Bizde aşı olduk bugün.31günlük oldu. 11 günde 440 gr almış.
Canım bende de e devlette ödeme aşamasında yazıyordu ama postaneye gittim daha doğrusu çocuğu aşıya götürünce postane de oradaydı sorayım dedim yatmış seninki de yatmış olabilir yani benim 2.çocuk olunca 400 ilk çocuk 300Canım 300 lira olan mı? Benim hala ödeme aşamasında görünüyor.
LezzetliCipetpet benim eşim gidip basvurmustu canim ama hala yatmamis
suyunmu gelmis peki canim sanci falan ciktimiAçıklik yokmus yine doğuramadan eve geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?