2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kesinlikle alakası var çünkü süt sindirilmeden tekrar süt verince gaz artıyor ama ben vermesem çok ağlıyor resmen ağlamaktan morarıyor öyle olunca isteyince emziriyorum mecbur ilk ay aşısı kolay korkma ateş yapmıyor bu aşı 2. Ay aşıları ağır canım ilk ay için tedirgin olma kolay bir aşı

Amin cnm ins mutlu oldum iyiki o zaman gormusum yazini:)) peki cnm suyun mu geldi nasl dogumun basladi benim ilk cockta:)

Birinci bebekte suyum gelmişti ikinci bebekte kanlı sümüksu akıntı gelmişti doktora yazdım sabah kontrole gel dedi bir gittim 5 cm açılma var :) suni sancı ile doğum yaptım. Sen de inşallah en hayırlı şekilde dünyaya getirirsin bebeğini

Cok sagol cnm umut oldun bana dunden beri ya su yada nisan bekliyorum bakalm hangisi gelck sanclarmda var bakalm hayrlisi:)

Sağol canım çünkü tam ağlama krizleri son bulmuştu daha keyifli gözüküyor pat aşı geldi öyle kulağıma gelmişti çocuklu arkadaşlar diyorlardı aman asi geldi vs diye tabi hangisi nasıl etki eder bilemiyordum.. en azından bu ay rahatız o zaman :)

Benim ilk suyum geldi sonra sancim basladi cnm. Sabahtan adet olacakmisim gibi hafifti sancilarim. Suyum gelince agirlastm
Anladim benim su oyle cok gelmedi bi cay bardagi kadar geldi tabi su muydu onunla ilgili bi aciklamada yapilmadi.Şefaf jelimsi bi akinti oldugu icin ben su olarak dusunmustum ama acilmam olmamis. Sancilar baslamis sadece muayeneden sonra kanaman olabilir oyle bi durumda hemen gel dedi simdi de dört gozle kanamayi bekliyorum suanda

Bana da doktorum üst kemik biraz basık normal yapamazsın diye bir şey yok, normali deneyelim biz demişti bana. Ama kısmet olmadı 7,5 8 cm açıklıkta sezaryene alındım, bebek yüz gelişli olduğu için.

İstisnasız banyo yaptırğımız gün hemencecik uyuyor ve baya bir uyanmıyor. İki güne bir banyo yaptırıyoruz. Bebeği hem rahatlatıyor hem de uykuya çabuk geçiyor

Nasıl haberin oldu yattığına dair mesaj falan mı geliyor?

Nasıl haberin oldu yattığına dair mesaj falan mı geliyor?
Valla canım eşime başvurduğunda ayın 25 inden sonra alabilir demişler bende bugün dışarı çıkmışken yolumun üstüydü uğradım tesadüf yatmış yani yaklaşık 1 ayda yatıyor

Kizlar onceki yazdigim mesaj evet dogum sancilariymis ve dun ben de bebegimi kucagima aldim cok sukur saglikla buyutelim yavrularimizi
Ayy gözün aydin canim rabbim analı babalı saglikli huzur dolu buyutmeyi nasip etsin darısı bana ve tüm bekleyenlere insallah. Ben önceki mesajlarini goremedim de nişan falan mi geldi once yada sancilarin nasildi seninde acilman yoktu diye hatirliyorum da musait oldugunda dogum sürecini anlatabilir misin ben çünkü gittikçe umudu mu kaybetmeye başlıyorum

Benimki de 3 saate yakın uyuyor gece
Kendi uyanıp acıkmasını bekliyorum yoksa hem süt olmuyor hem kendi emmiyor

Seninki daha başlamadiysa çok şanslısın
Yusuf bey devamlı ıkınıyor günlerdir
Ayyy evt yaa kutayda ole sab simplex ve neocolic diye bitkisel yag veriyorum anca rahatliyor bencede sansli arkadas benimki 20 gunluk oldu 15.gun falan basladi bu sancilar

Kizlar dogum sonrasi vucudum hala dengesini bulamadi. Hamilelikte resmen at gibiydim. 3 4 saat uykuyla daha az yemekle hic durmuyordum. Simdi dogum yapali 21 gun oldu hala cok cabuk yoruluyorum. 2 is yapsam halim kalmior elimden geldigince hareket ediyorum ama kirilip kaliyorum. Bazi gunler kanamam hic olmuo bazi gunler oluo bazi gunler hala sezeryan dikis yerim acior. Acidigi gunler daha cok kanama oluyor. Saclarim dokulmeye basladi. Sanirim vitamin ve mineral rezervlerim tukenmek uzere emzirmek hamilelikten daha cok harciyor insani gidip bir kan tahlili yaptiracagim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…