2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Seninki daha başlamadiysa çok şanslısın
Yusuf bey devamlı ıkınıyor günlerdir

Allah yardımcın olsun, çabuk biter inşallah

Bizim 20. Günden sonra başladı.

Yarın 19
Bakalım bekliyorum

Tuvalete tutmanın etki ettiğini düşünüyorum
Çünkü her tuttuğumda 2-3 defa gaz çıkarıyor

Doğum öncesi vitaminlerine devam etmiyor musun?
Artık daha fazla kaloriye ihtiyacın var günde ekstra 500 kalori almalısın

Canim inan suyun kivaminin nasil oldugunu hatrlamiyorum benim birden patladi sonra sancim geldi 3 saatte de dogum yaptim o anlar silinmis beynimden. Benim icimde patladi hem sesini duydum hem hissettm balon patlar gibi oldu sonra saril saril baya geldi hatta dogum masasinda hala geliyordu. Rabbim kolay dogum nasip etsin saglicakla kavus bebisine

Kızlar düzensiz yüksek sancılardan ne kadar zaman sonra doğumunuz oldu? Açılma yok ama bebek doğum şeklini almış durumda ve çok aşağıda.

Ben hala gyno ferro sanol kullaniyorum tabi gun içinde unutmazsam ve 6 ay boyunca kullan dedi doktor. Sen bisey kullanmiyormusun

İstisnasız banyo yaptırğımız gün hemencecik uyuyor ve baya bir uyanmıyor. İki güne bir banyo yaptırıyoruz. Bebeği hem rahatlatıyor hem de uykuya çabuk geçiyor
Benim bebegim aksine banyo yaptirdigim gün uyumuyor. Banyo yaptiriyorum yagliyorum masajlar yapiyorum o gün cin gibi oluyor. Aglamasi falan olmuyor ama uykusu iyice aciliyor.

Canım kan ilacı ve d vitaminine devam ediyorum. Gerçi süt olsun diye sen de vitaminli içecekler yiyecekler tüketiyorsundur. Aynı durumdayız çoğumuz sanırım. Uykusuzluk mahvediyor. Gebelikte uyku tutmuyordu şimdi uyumaya fırsat yok.

Yalniz olman sıkınti canim allah yardimcin olsun. Uykusuzlugu bende cok cektim bizde 35 gunluguz son 1 haftadir duzeldi boyle gider insallah. seninki az yedigi icin cabuk acikip cabuk uyaniyordur. 40 i cikinca duzelirmis bana herkes oyle soyluyor sende sabret duzelir insallah. Senle ben zaten hamileligimzde uykuyu cok seviyoruz napicaz diye diye uyumayan bebek getirdik dünyaya :))

Aslinda oldukca iyi besleniyorum. Gece uyuyamaasamda gunduz uyuyorim. Vitamin kullaniyorum. Ama denk degilim. Hormonlarim.da toparlamadi hala geceleri cok terliyorim haliyle buda beni hasta edio yat kalk sambucol falan da kullaniyorum. Ama bagisikligim dustu sanirim.

Bu arada tuvalet iletisimini bende yapiyorum oglumda bu mevzudan haberdar oldugumda 11 aylikti. O zaman baslamistik kakaya 2 yasinda tamamen bezi biraktik. Simdi kizimda farkediyorumki tuvalete tutunca daha kaliteli uzun uyuyor. Yatarak kaka yapmak ne kadar zor bisi dusununce helede bagirsak faliyetleri yeni baslayan bir canli icin. Tuvalete tutma pozisyonunda daha rahat ve tek seferde yapio o ara gaz da cikariyor dedigin gibi.

Ben hala gyno ferro sanol kullaniyorum tabi gun içinde unutmazsam ve 6 ay boyunca kullan dedi doktor. Sen bisey kullanmiyormusun

Sidefer kullaniyorim.bende degerlerimin cok fazla.dustigunu dusunuuorum.

Pisik olur die bitek meyve yemiyorum protein agirlikli besleniyorum. Takviye vitamin mineral alıyorum ama eski performansima ulasamadim.

Ti ile ilgilenen biri daha varmış yşasın :)
Ya bugün misafir geldi yatılı
Hadi onla uğraşırken bezini değiştirivereyim tuvalete tutmayayım dedim
Sonuç : üstüm başım baştan aşağıya çiş kaka oldu. Tuvalet bağırışlarını görmezden geldim, bi süre sonra ne de olsa yapmıştır diye bezi açtığım anda olanlar oldu....
Üstelik düzenini bozdum, 2 saat ağladı bugün.
Kakalı kıyafet ve bez temizlemek tuvalet iletişimi kurmaktan 5 kat zor geldi bana.

Ben her gün bi portakal bi mandalina yiyorum pişik olur dediler ne alaka bilemiyorum ama olmadı

Kızlar gaz ilacı doktor yazmadan da alabilir miyiz? Ne önerirsiniz.? Kullandığım bı tane vardı damla o 1 ay kullanilabilirdi.suresi bitti.pekte etkili değil gibime geldi.

Canım Suni sancıyı aldiktan ne kadar sonra dogum gerceklesti ? Ben ilk doğumum da 14 saat sancı çektim. Temennim Bu ikinci de süreçin kısa olması beklenen tarih 25 kasımdı.. Doğmuyor bebiş. Kasım annesi derken aralık oluyorum şimdi pazartesiden sonrası suni vericek.

Bana çatın çok dar bebek kanala sıkışır dedi. Ben yinede normali bekleyecem. Ayrıca çok fazla acıttı senin niye ağrımamış acaba

Bana da doktorum üst kemik biraz basık normal yapamazsın diye bir şey yok, normali deneyelim biz demişti bana. Ama kısmet olmadı 7,5 8 cm açıklıkta sezaryene alındım, bebek yüz gelişli olduğu için.
Teşekkürler bende normal istiyorum tekrar kontrole gittiğimde soylicem doktora artık gerisi takdiri ilahi

Bana doktor 3.haftadan sonra başlar demişti gerçekten çok şanslısın hiç başlamaz inşallah çok kötü çünkü bu gaz sancısı
Bugün 20 günlük
Başlayabilir yani
Ben çok gaz sorunu yaşayan biriyim
Bebekte de olabilir bence
Bebeği çömelme vaziyetinde (dizlerinin altından tutup sırtını karnıma yasaklayarak) tuttuğumda 2-3 dk içinde bi kaç kere pırt yapıyor
Dene istersen sen de

Suni sancı takıldıktan 3 saat sonra bebiş kucagimdaydi canım :) ama benim ilk bebek de kolay olmuştu o da suyum geldikten 4 saat sonra doğdu :)
Aralık bebesi olsun bizim olsun dert etme kuzum inşallah en güzel şekilde gerçekleşir doğumun

Nasil yapiyorsun canım tuvalet işini benim de nerdeyse her seferinde üstüme işiyor oğlum. Sadece ustume işese iyi altı az havalansın diye birakiyorum bazen evin ortasına kadar çiş yapıyor

Kızlar gaz ilacı doktor yazmadan da alabilir miyiz? Ne önerirsiniz.? Kullandığım bı tane vardı damla o 1 ay kullanilabilirdi.suresi bitti.pekte etkili değil gibime geldi.

İlk çocukta sab simplex kullanmıştım memnun kalmıştım ikincide henüz birşey kullanmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…