2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben artık saat kurmuyorum uyusun kendi acıkınca uyansin dedim ama.benim oğlan 1 yada 1 buçuk saatte uyanıyor artık kemdi kendine

Bana çatın çok dar bebek kanala sıkışır dedi. Ben yinede normali bekleyecem. Ayrıca çok fazla acıttı senin niye ağrımamış acaba
Selam kızlar hastanedeyim. Bebeğin kilosu biraz fazla ve kilodan ziyade kafası biraz buyuk diye sezeryana yönlendirdi doktorum. Aşağı inmemiş. Bu kafayla da girmez kanala kolay kolay dedi. Fazla dedigim kilo da 3500 gr. Ilk bebeğim bu. Kan da verdim 6 gün sonra sezeryan ama aklım hala normal doğumda. Bir yanım yanlis yaptigimi soyluyor. Çok stresyaptim. Nolur akıl verin bana

Ne guzel Maşallah ya. Inşallah oyle kolay olur benimde.

Ben artık saat kurmuyorum uyusun kendi acıkınca uyansin dedim ama.benim oğlan 1 yada 1 buçuk saatte uyanıyor artık kemdi kendine
Bende artık 2.5-3 saat aralığına taşıdım canim kuzumun uykusunu bozmayım diye zaten öncesinde emmek isterse kendi uyanıyor istemezse o saatlerde ben uyandiriyorum

3500 bana çok gibi gelmedi ama işin uzmanı öyle diyorsa canım öyledir sen için rahat etmiyorsa başka bir uzmana gözük istersen ayrıca stres yapma önemli olan herşeyin hayırlısı..

3500 az değil canım doktora güven. Ama yine de içim rahat etsin diyorsan git başka doktora sor.

Merhaba arkadaşlar ben de buraya yazıyordum ama doğumdan sonra tlfum değişti. Ben şifreyi otomatik hatırla yaptığımdan uzun süre girmeyince şifreyi unutmuşum mecbur yeni hesap açtım. Biz 35 günlük olduk çok şükür ama gitgide şiddetlenen gaz sancısı ve kolikle başımız dertte. Oğlum gece gündüz ıkınıp ağlamaktan heba oldu. Hele akşam sekizden gece ikiye kadar çığlık çığlığayız. 3 çeşit gaz damlası kullandım fayda etmedi. Rezene, kimyon, anason ne dedilerse aldım içtim içirdim bana mısın demedi. Banyolar, kremler masajlar yok olmuyor. Şuan bile ayağımda ıkınmaktan uykuya geçemiyor. Sanırım sabırdan başka çaresi yok bu sancıların ama insan duramıyor. Bugünde çok kişiden iyi geldiğini duyduğum için eşimden elma yağı istedim akşam banyo sonrası karnına ve ayaklarına onunla masaj yapıcam. Bir de onu deneyelim bakalım:) onun dışında şükür sağlığı yerinde ama çok obur sık sık emmek istiyor ki bu onu daha çok gazlandırıyor. 3 kilo doğan bebeğim 35 günün sonunda 5.5 kilo oldu. Günde 30 gram alması yeterliyken bizimki 70-80 falan alıyor heralde. Ama sorun etmiyorum büyük oğlumda öyleydi ama 6 ay eti puf gibi olup ek gıdadan sonra sönmeye başlayıp 1 yaşında normal kilosuna dönmüştü. Sanırım kardeşide abisine çekecek:)

Canım acı elma yağını sakın kullanma. Çok zararlıymış, şimdi arabadayım link yollayamayacağım ama sen google a bir yaz acı elma yağının bebeklere zararı diye bir oku istersen... Allah esirgesin...

Bir de yönetime yazarsan eski hesabının şifresi için yardımcı olurlar. Böyle ikinci hesap açmak yasak çünkü, haberleri olsun ki siteden atılma.

Zararlıysa kullanmam tabi ki o kadar kişi tavsiye etti ki ümitlenmiştim. Yönetime eski nickimi verebilirim sadece. Ne şifre hatırlıyorum ne mail adresini ve şifresini

Zararlıysa kullanmam tabi ki o kadar kişi tavsiye etti ki ümitlenmiştim. Yönetime eski nickimi verebilirim sadece. Ne şifre hatırlıyorum ne mail adresini ve şifresini
Biz de bilemedik yeğenime kullandık, meğer çok zararlıymış...

En azından şifreni unuttuğunu filan söylemiş olursun, bu hesabını kullanmaya devam edersin canım.

Nasil yapiyorsun canım tuvalet işini benim de nerdeyse her seferinde üstüme işiyor oğlum. Sadece ustume işese iyi altı az havalansın diye birakiyorum bazen evin ortasına kadar çiş yapıyor

Uykudan ağlayarak ya da mızmızlanarak uyanıyor altını açıyorum bezi çıkarıp kucağıma alıyorum sırtını karnıma yaslayıp diz altlarından tutuyorum iki elimle
Bi tane hasta sürgüsü aldım (ördek dedikleri kap)
Ona tutuyorum zaten 2 dk içinde yapıyor
Bitince kendini geri ittiriyor anlıyorum bittiğini
Sonra tekrar bezini bağlıyorum

4.30 da başladı düzenli sancılar.bakalım ne zaman doğurabilicem.yazarım herkese
Kızlar salı 4:30 da düzenli sancılarım başlamıştı.16 saat sancı çektim.sonra epidural yapalım açılmayı tetikleriz dediler.bir türlü açılma olmadı çünkü.epiduralle de açılmadı tekrar suni sancı verdiler.bu sefer biraz daha açıldı ama çocuk kanala giremiyor.baktılar olmadı.çocuğun kalp ritmi de azalınca en sonun da beni sezeryana almak zorunda kaldılar.onladar sancı çektim.sancılarıma yazık oldu

Elma yağını once bebeginin el bilegine azcik surup dene alerjisi falan var mi diye. Eged alerjisi yoksa masaj yap hatta bence yapma bile çünkü elma yağı alerji yapıp cok kotu durumlara sokabiliyormuş bebeği nefes zorluğu şok vb gibi bilgin olsun. Gaz icin de bebek cok istahli emiyorsa ve sutun çok tazyikli geliyorsa ondan da oluyormuş emmeden önce biraz sağıp öyle emzirebilirsin belki çözüm olur

Teşekkür ederim bende deniycem bizimki de mizirdanarak uyanıyor o anları kollayım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…