2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ama daha 12 gün var görünüyor, doktorun neden acele ediyor?
Benim durumumda 39+3 te doğdu ama doktor 40 haftayı doldurunca bile beklemeyi düşünüyordu bir sorun olmadığı sürece
Bebek İri gelişiminide tamamlamış olduğu için doğum zor olur dedi şuan doğarsa sorun yok dedi hep risklerden bahsediyo korkutuyo vs.Şuan doğması içinde kolaylaştırıcı şeyler söylemedi o yüzden kendim arıyorum

Merdiven in çık canım sıcak suda otur otur kalk hareketi yap bana birde perina masajı dedi senin gibi bebeğim iriydi 4 kilo doğdu 4 geçerse çarşamba sezeryan tarihi vereceğim doğum zor olur dedi oğlum salı günü doğdu normal doğumla çok şükür ben hep dua ettim Allah ım çocuğum ve benim için hayırlısını ver ben normal istiyorum ama riski gören bilen sensin bana yardım et diye sende öyle dua et canım hayırlısı neyse Allah ım onu versin bu arada ben perina hariç hepsini yaptım ama onu yapamadım

Ne kadar zaman uyguladın canım bunları çok sağol

38. Haftadan itibaren her akşam 30 dk yürüdüm
39. Haftaya doğru da akşamları apartmanı merdiveninden indim çıktım 2-3 defa
39+1 de ilişkiyi denedik ertesi gün nişane geldi
Ondan sonraki gün de doğum oldu

İnşallah sağlıkla gelir

Ayni bizimki de ikiniyor yavrum agliuor surekli bi cozum buldun mu canim

Ayağını karnını sıcak tutmaya çalışıyorum reflü yastigina yüz üstü yatırıp sırtına pispis yapıyorum. Ayaklarını karnına itip çekme hareketi yapıyorum. Birkaç kez süpürge sesiyle de sakinleşti.
Emdikten sonra bir süre dik tutunca gazi çok olmuyor aslında ama benim o kadar vaktim olmuyor malesef.

Her biberon oncesi mememi veirorm ama neler yapio gormeniz lazim itio bni kndini de ortaligi kaldirio zorluyorum gene aglio yok yok yok büyüklerimde denedi ama maleseff tutmuo
Benim de ayni sekilde reddediyordu o oyle yaptikca emzirmekten soguyordum cok dua ettim bir gun bi baktim emmeye basladi o gunden sonra biberonu azalttim

Evet bende öyle dua ediyorum hayırlısıninşallah Allah razı olsun

A Angel-2018 benim doktorum benim doktorum 38+4 te doğumu tetiklemek için çatı muayenesinde zorlamıştı ben de o gün pilates topuna oturup hafif hafif zopladim squat yaptım duşta belime sıcak su tutup comeldim bol hurma yedim çok şükür ertesi gün hastaneye 5 cm açılmayla yattım :) hayırlısıyla senin bebeğin de gelsin inşallah

Amin inşallah.Benim doktorum hiçbi bilgi vermediği gibi çatı muayenesindede zorlamadı heralde bilmiyorum bişey demedi canım baya yanmıştı ama.Dediklerini yavaş yavaş denicem yoksa sezeryana alıcak bu hafta sağolasın hayırlısı artık

Teşekkür ederim canim bende deniyim zeytinyagi ile popusunu uyariyorum masaj yapiyorum biraz etki ediyor gibi yapsa da ikinmalari devam ediyor

Teşekkür ederim canim bende deniyim zeytinyagi ile popusunu uyariyorum masaj yapiyorum biraz etki ediyor gibi yapsa da ikinmalari devam ediyor
Popoyu fazla elleme maviss_34 çok sağlıklı bi durum değil
Emdikten sonra dik tutup elini önden çenesini destekleyerek mide kısmından yüzü dışarı bakacak şekilde ve alttan da poposunu destekleyerek tutup hafif yaylandırma hareketi yaparsan da çıkarıyorlar demişti bana hemşire
Tam anlatamadım ama internette illaki vardır gaz masajı diye bak istersen

Diretemedim zaten daha fazla canim. Biraktim doktora kendimi. Gunumden omce olur da gelirse kismet artik.. Inşallah hayırlısı olur hepimizin hakkında.

Tamamen aynı durumdayız.Sezeryan için gün bile verdi.Onzamana kdr normal doğum olursa doğurabilirim ancak naptın seninde kafan karışıktır kesin benim gibi

Çok geçmiş olsun canım benim. Kiyamam yaa Keşke öyle olmasaymış. Ben de ondan çok korkuyorum. Kolay değil boşu boşuna kaç saat sancı çekmişsin. Insan bilemiyor iste. Keşke en başından sezeryan olsaydım diyor. Şimdi nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…