Tententen gözün aydın Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin.
Sanırım Kasım annelerinde normal Doğumu çok isteyip doğuramayan baya kişi olduk. Neyse ki hemen hemen herkes sağlıkla kucağına aldı yavrularını.
Bebek İri gelişiminide tamamlamış olduğu için doğum zor olur dedi şuan doğarsa sorun yok dedi hep risklerden bahsediyo korkutuyo vs.Şuan doğması içinde kolaylaştırıcı şeyler söylemedi o yüzden kendim arıyorumAma daha 12 gün var görünüyor, doktorun neden acele ediyor?
Benim durumumda 39+3 te doğdu ama doktor 40 haftayı doldurunca bile beklemeyi düşünüyordu bir sorun olmadığı sürece
Merdiven in çık canım sıcak suda otur otur kalk hareketi yap bana birde perina masajı dedi senin gibi bebeğim iriydi 4 kilo doğdu 4 geçerse çarşamba sezeryan tarihi vereceğim doğum zor olur dedi oğlum salı günü doğdu normal doğumla çok şükür ben hep dua ettim Allah ım çocuğum ve benim için hayırlısını ver ben normal istiyorum ama riski gören bilen sensin bana yardım et diye sende öyle dua et canım hayırlısı neyse Allah ım onu versin bu arada ben perina hariç hepsini yaptım ama onu yapamadımBebek İri gelişiminide tamamlamış olduğu için doğum zor olur dedi şuan doğarsa sorun yok dedi hep risklerden bahsediyo korkutuyo vs.Şuan doğması içinde kolaylaştırıcı şeyler söylemedi o yüzden kendim arıyorum
Ne kadar zaman uyguladın canım bunları çok sağol
12 kasim da oldu 26 kasimda yatirmislar :)Doğumun ne zaman olmuştu? Kaç günde yattı yani
Ayni bizimki de ikiniyor yavrum agliuor surekli bi cozum buldun mu canim
Benim de ayni sekilde reddediyordu o oyle yaptikca emzirmekten soguyordum cok dua ettim bir gun bi baktim emmeye basladi o gunden sonra biberonu azalttimHer biberon oncesi mememi veirorm ama neler yapio gormeniz lazim itio bni kndini de ortaligi kaldirio zorluyorum gene aglio yok yok yok büyüklerimde denedi ama maleseff tutmuo
Evet bende öyle dua ediyorum hayırlısıninşallah Allah razı olsunMerdiven in çık canım sıcak suda otur otur kalk hareketi yap bana birde perina masajı dedi senin gibi bebeğim iriydi 4 kilo doğdu 4 geçerse çarşamba sezeryan tarihi vereceğim doğum zor olur dedi oğlum salı günü doğdu normal doğumla çok şükür ben hep dua ettim Allah ım çocuğum ve benim için hayırlısını ver ben normal istiyorum ama riski gören bilen sensin bana yardım et diye sende öyle dua et canım hayırlısı neyse Allah ım onu versin bu arada ben perina hariç hepsini yaptım ama onu yapamadım
Amin inşallah.Benim doktorum hiçbi bilgi vermediği gibi çatı muayenesindede zorlamadı heralde bilmiyorum bişey demedi canım baya yanmıştı ama.Dediklerini yavaş yavaş denicem yoksa sezeryana alıcak bu hafta sağolasın hayırlısı artıkA Angel-2018 benim doktorum benim doktorum 38+4 te doğumu tetiklemek için çatı muayenesinde zorlamıştı ben de o gün pilates topuna oturup hafif hafif zopladim squat yaptım duşta belime sıcak su tutup comeldim bol hurma yedim çok şükür ertesi gün hastaneye 5 cm açılmayla yattım :) hayırlısıyla senin bebeğin de gelsin inşallah
Deniyim bende hayırlısı bi çaba göstereyimde en azından elimden geleni yaptım diye düşünürüm..A Angel-2018 ben bebek kanala inmedigi icin normal dogum yapamadim ama pilates topunun uzerinde zipladigim gun suyum geldi.
Teşekkür ederim canim bende deniyim zeytinyagi ile popusunu uyariyorum masaj yapiyorum biraz etki ediyor gibi yapsa da ikinmalari devam ediyorAyağını karnını sıcak tutmaya çalışıyorum reflü yastigina yüz üstü yatırıp sırtına pispis yapıyorum. Ayaklarını karnına itip çekme hareketi yapıyorum. Birkaç kez süpürge sesiyle de sakinleşti.
Emdikten sonra bir süre dik tutunca gazi çok olmuyor aslında ama benim o kadar vaktim olmuyor malesef.
Popoyu fazla ellemeTeşekkür ederim canim bende deniyim zeytinyagi ile popusunu uyariyorum masaj yapiyorum biraz etki ediyor gibi yapsa da ikinmalari devam ediyor
Maşallah canim. Doktora biraktim kendimi. Hayırlısı artıkCanım 3500 çok değil ben 4 ü normal le doğurdum kafa büyüklüğünü bilemem tabi o ayrı ama kilosu kesinlikle çok değil
Diretemedim zaten daha fazla canim. Biraktim doktora kendimi. Gunumden omce olur da gelirse kismet artik.. Inşallah hayırlısı olur hepimizin hakkında.Canım ben ikinci doğumum yaptım ve bana da kafası büyük diyordu gerçekten ilkine göre doğum anı daha zorlayıcı oldu. Hatta ebe karnıma bastı filan. Bana da doktor kafasi biraz daha büyürse cikaramazsin demişti sanırım daha büyük olsa cidden normal dogum yapamazdim.
Hiç birşey için diretme derim en hayirlisi neyse o olsun. Allah korusun doğum anında bebek veya senin sağlığına zarar gelmesin..
Tamamen aynı durumdayız.Sezeryan için gün bile verdi.Onzamana kdr normal doğum olursa doğurabilirim ancak naptın seninde kafan karışıktır kesin benim gibiSelam kızlar hastanedeyim. Bebeğin kilosu biraz fazla ve kilodan ziyade kafası biraz buyuk diye sezeryana yönlendirdi doktorum. Aşağı inmemiş. Bu kafayla da girmez kanala kolay kolay dedi. Fazla dedigim kilo da 3500 gr. Ilk bebeğim bu. Kan da verdim 6 gün sonra sezeryan ama aklım hala normal doğumda. Bir yanım yanlis yaptigimi soyluyor. Çok stresyaptim. Nolur akıl verin bana
Çok geçmiş olsun canım benim. Kiyamam yaa Keşke öyle olmasaymış. Ben de ondan çok korkuyorum. Kolay değil boşu boşuna kaç saat sancı çekmişsin. Insan bilemiyor iste. Keşke en başından sezeryan olsaydım diyor. Şimdi nasılsın?Kızlar salı 4:30 da düzenli sancılarım başlamıştı.16 saat sancı çektim.sonra epidural yapalım açılmayı tetikleriz dediler.bir türlü açılma olmadı çünkü.epiduralle de açılmadı tekrar suni sancı verdiler.bu sefer biraz daha açıldı ama çocuk kanala giremiyor.baktılar olmadı.çocuğun kalp ritmi de azalınca en sonun da beni sezeryana almak zorunda kaldılar.onladar sancı çektim.sancılarıma yazık oldu
Özel sigorta da yararlanabiliyor mu biliyormusun? Nette ona dair bisey bulamadım.Aile ve sosyal politikalar bakanlığına doğum raporunu götürmelisiniz eşiniz yapsa da oluyor
Çalışıp çalışmadığınız fark etmeksizin ödeniyor
Özel sigorta da yararlanabiliyor mu biliyormusun? Nette ona dair bisey bulamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?