2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Yani kararsiz kalmakta cok haklisin eger doktoruna güveniyorsan riske atma derim sezeryan ol. Ama doktoruna guvenmiyorsan baska bi doktora daha gorun oyle karar ver. Saglicakla gelsinde bebegin dogum sekli o kadar onemli degil. Artik sezeryanda cok rahat bir sekilde geciyor.

Ben bol bol hurma yemistim ve cömelip kalkma hareketlerini cok yapmistim canim faydasi oldumu bilemem ama doktorum önermisti. Saglicakla kavus bebisine insallah :)

Saglikla büyüt bebisini Canim bana Nisanla gelen dogum zor olur dediler gercekten öylemi merak ettim.

Saglikla büyüt bebisini Canim bana Nisanla gelen dogum zor olur dediler gercekten öylemi merak ettim.

Nişan pazar günü akşamüstü 1 parça halinde geldi benim
Pazartesi gece 12 de ikinci parçası geldi
O dakikadan sonra sancılar olmaya başladı yavaş yavaş
Sabah 8 de hastaneye gittik sancılarım düzenli 6 dk da birdi
10 da odaya aldılar (2cm açıklık vardı)
13 de su geldi
14.30 da doğum oldu

suni sancı epidural almadım, doğumhaneye alındığımda ıkınma 3 sefer oldu. 4. De bebek doğmuştu

Saat 13 ile 14 arası açılma 10 cm olana kadar olan kısmı zordu diyebilirim. Epidural falan takın dedim hemşirelere :) ama gerek kalmamış meğer zaten sonuna gelmişim.
Bence kolaydı yani. İnşallah herkesin doğumu en fazla benimki kadar zor olsun

Çok sağol canim. Hayırlısı deyip biraktim kendimi artık.

Tamamen aynı durumdayız.Sezeryan için gün bile verdi.Onzamana kdr normal doğum olursa doğurabilirim ancak naptın seninde kafan karışıktır kesin benim gibi
Ahh canim karişik olmaz mi hem de nasıl? Neler neler düşündüm vicdan azabı da duydum. Ama sonra biraktim kendimi direnmedim. Benim de günüm belli kan verip tahlillerimi bile yaptırdım. Kacis yok öyle böyle gelecek o bebiş. Eşim yanimda olacak doğumda allahtan. Senin de hakkında hayırlısı olsuncanim. Çok düşününce insan kafayı yiyor.

Oh masallah ne güzel Allah bagislasin kuzunu. Demekki nisanla olan dogum zor bilgisi de hurafeymis.

Ben de bekliyorum yarın gidicem suni ver dicem ilkinde 3.120gr olmasına rağmen yırtılma ve kesik vardı. Bu geçen hafta 3.500dü büyüdükçe korkuyorum doğuramam diye
Isteğe baglı suni alınabiliyo mu yarın benimde kontrolüm var acaba istesem banada verirler mi suni yoksa yine bekletirler mi 40+5 olduk bugün

Canım niye vicdan azabı çekesim rabbim normali hayırlıysa zaten sezeryan tarihinden önce verir kucağına sen elinden geleni yaptın olmuyorsa vardır bir hayır bende ilki normal olunca çok üzüldüm buna 4ü geçerse sezeryan deyince ama Allah sezeryan gününden önce verdi kucağıma ama sezeryan da olsa üzülmezdim çünkü ben elimden gelini yaptım sende öyle en hayırlısı olsun hakıında

Isteğe baglı suni alınabiliyo mu yarın benimde kontrolüm var acaba istesem banada verirler mi suni yoksa yine bekletirler mi 40+5 olduk bugün
Benim doktorum iri olunca bebek suni ile doğum yapsam dediğimde hiç açılma yoksa seni çok yorar demişti canım ama bilmiyorum tabi her bünyede aynı olmayabilir benim suyum geldi 6cm açıklıkla gittim o zaman suni verdi evden hastaneye gidiş doğum hepsi 2 saat sürdü çabuk oldu ama dediğim gibi bir önceki hafta açıklık yok diye suni takmadı doktora göre değişiyor sanırım bu da takan da duydum çünkü

Ayy ne güzeldir iki saatte dogum yapmak. Benim hic acilmam yok cuma günü kontrole gitmistim. Bakalim yarin ne dicek sen acilma olmasi icin hareket falan yaptin mı kendi kendine mi oldu acilman acaba

Ayy ne güzeldir iki saatte dogum yapmak. Benim hic acilmam yok cuma günü kontrole gitmistim. Bakalim yarin ne dicek sen acilma olmasi icin hareket falan yaptin mı kendi kendine mi oldu acilman acaba
Benimde gittiğimde yoktu açıklık 6 gün sonra 6cm açıklıkla hastaneye gittim evet canım merdiven inip çıktım sıcak suda oturdum hurma yedim otur kalk yaptım yürüdüm inşallah seninde en kolayından olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…