2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Bebegim yogun bakomda.kimseyi uzmek icin yazmiyorum gereksiz bisey yazan olursa cidden beni basina bela alir pesin pesin soyluyorum.yenidoganlarda ates cok riskli ozellikle ilk 60 gün o yuzden olurda bebeginizin emmesinde azalma oldugunu hiseederseniz normalden daha sıcak gelirse durumu takibe alin ates dusurucu v.s. vermeyin ki cok fazla soymakta tehlikeli tamamen soymayin.en yakin acil servise goturun cok fazla yapabileceginiz bisey yok.
Acile giripte bebegim 6 gunluk atesi 38.7 ye cikti dedigimde aninda sari kod anonsu yapildi belki 10 tane doktor muayne etti sondayla idrar alindi kan alindi hepsini doktorlar yapti hemsireye vermediler.ne kadar yogun olursa olsun yenidogan oncelikli ayroca bakimi kuvezde yapiliyo kuvezden cikarilmasinada izin vermiyolar acil serviste enfekte olmamasi icin.hatta 112 den sevk icin gelen ilk ambulansta kuvez olmadigi icin doktor sevk onayi vermedi yeni ambulans gonderdiler.yani yenidogan atesi cok onemli bir konu oldugu ocin belki bilmeyen vardir belki panikle baskasinin sozunu dinler ates dusurucu v.s. vermeye kalkar yada duşa sokar vakit kaybedersiniz diye yazmak istedim bunlari.
Bana surekli, erken mudahale edildigi icin hayati tehlikesi yok dendi

Allah şifa versin çabucak iyileşir inşallah çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım...

Aynen öyle bende direnmeyi bıraktım düşünmekten başım ağrıyo artık. Kan tahlillerimde yapıldı benimde evet.Ne güzel eşin yanında olacakmış bari benim gittiğim hastane sezeryana eşleri almıyor malesef

Kızlar nişan kansız da olabiliyo mu krem rengi olabilirmi? İlk defa böyle bi akıntı geldi bugün? Enfeksiyon yoktu bugüne kadar böyle bi akıntıda yoktu

Çok geçmiş olsun canım. Rabbim sizi birbirinize bağışlasın. Benim bebeğim 34 günlük. 1. Ayda aşısı olunca şurup verdiler ateşi 37,5 olursa içir dendi. Evde bazen kalın giydirdiğimizde ateşini ölçtüğümde 37,5 çıktığı olmuştu o zaman soyup tekrar ölçüyorum 5 dk sonra. Düşmüşse sıkıntı etmiyorum. Uyarın için teşekkürler.

Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

canım Allah acil şifa versin bebeğine. uyarın için de teşekkür ederiz

pullubiber çok geçmiş olsun canım en kısa zamanda iyileşir inşallah yavrun...
Bizim de büyük oglanda bademcik iltihabı olmuş ateşi çıkıyor iki gündür inşallah minige bulaşmaz sizin bebişe birinden mi bulaştı nasıl hasta oldu?

Çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin meleğine

Idrar yolu enfeksiyonu kimseden bulasmadi.atesinin cikmasi tehlikeli iste.nasil oldugunu bilmiyorum pazartesi telefonla bilgi alabilcem gormuyorum dokunamiyorum nefes alamiyorum artik bittim tukendim 2 gundur

pullubiber çok çok geçmiş olsun canım... Allah tez zamanda şifalar versin.

Biz sarılık için bir gece durduk hastanede serum verildi filan, mahvoldum canım. Siz kaç gündür hastanedesiniz? Ne haldesinizdir düşünemiyorum. Lidya'ya kim bakıyor canım? Allah yardımcınız olsun

Canım hastanedesin sen de sandım. Allah sabırlar versin..

Idrar yolu enfeksiyonu kimseden bulasmadi.atesinin cikmasi tehlikeli iste.nasil oldugunu bilmiyorum pazartesi telefonla bilgi alabilcem gormuyorum dokunamiyorum nefes alamiyorum artik bittim tukendim 2 gundur

Rabbim dermansız dert vermesin kuzum ya az kaldı kavuşacaksiniz inşallah böyle hissetmen çok doğal şunun şurası kaç gün önce aynı bedendeydik ama şimdi onun iyileşmesi için doktorlara guvenmekten başka yapilacak birsey yok.. sen çok güçlü ve bilinçli bir annesin bu imtihanı da inşallah en güzel şekilde atlatacaksiniz. Dualarımız sizinle

Aaa benim hastanem de normal doğuma almıyor. Olsun kısacık sürecek sezeryan nasılsa hemen göreceksin eşini. zaten O an eşi dusunecek hali de kalmaz heralde insanın.

Çok haklısın canim nasipten öte yol yokmuş. hakkımızda hayırlısı. Inşallah sağlıcakla sorunsuz sağlıklı bir şekilde atlatırız ve kucağımiza alırız.

pullubiber rabbim acil şifalar versin inşallah en kısa sürede kavuşacaksınız çok zordur eminim yaşadıklarınız. Allah ım hasta bütün miniklere şifa versin inşallah

Kızlar doktorlar farklı bi hastaneye gittiğimiz bilgisine ulaşabilirler mi? İkiside özel hastane farklı yerlerdeler ve farklı doktorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…