Cok gecmis olsun Allah sifa versin insallah biran önce iyilesir minik kuzuEki Görüntüle 2211454
Bebegim yogun bakomda.kimseyi uzmek icin yazmiyorum gereksiz bisey yazan olursa cidden beni basina bela alir pesin pesin soyluyorum.yenidoganlarda ates cok riskli ozellikle ilk 60 gün o yuzden olurda bebeginizin emmesinde azalma oldugunu hiseederseniz normalden daha sıcak gelirse durumu takibe alin ates dusurucu v.s. vermeyin ki cok fazla soymakta tehlikeli tamamen soymayin.en yakin acil servise goturun cok fazla yapabileceginiz bisey yok.
Acile giripte bebegim 6 gunluk atesi 38.7 ye cikti dedigimde aninda sari kod anonsu yapildi belki 10 tane doktor muayne etti sondayla idrar alindi kan alindi hepsini doktorlar yapti hemsireye vermediler.ne kadar yogun olursa olsun yenidogan oncelikli ayroca bakimi kuvezde yapiliyo kuvezden cikarilmasinada izin vermiyolar acil serviste enfekte olmamasi icin.hatta 112 den sevk icin gelen ilk ambulansta kuvez olmadigi icin doktor sevk onayi vermedi yeni ambulans gonderdiler.yani yenidogan atesi cok onemli bir konu oldugu ocin belki bilmeyen vardir belki panikle baskasinin sozunu dinler ates dusurucu v.s. vermeye kalkar yada duşa sokar vakit kaybedersiniz diye yazmak istedim bunlari.
Bana surekli, erken mudahale edildigi icin hayati tehlikesi yok dendi
Canim büyük kuzuna Allah acil sifalar versin insallah. Kücük kuzunada bulasmaz insallah. Ben cok hastaydim atesim 39 du surekli emzirdim ten tene temas halindeydik bulasmadi. Süt korur dediler. Bu sadece anne bebek arasindami onu bilmiyorumdapullubiber çok geçmiş olsun canım en kısa zamanda iyileşir inşallah yavrun...
Bizim de büyük oglanda bademcik iltihabı olmuş ateşi çıkıyor iki gündür inşallah minige bulaşmazsizin bebişe birinden mi bulaştı nasıl hasta oldu?
Idrar yolu enfeksiyonu kimseden bulasmadi.atesinin cikmasi tehlikeli iste.nasil oldugunu bilmiyorum pazartesi telefonla bilgi alabilcem gormuyorum dokunamiyorum nefes alamiyorum artik bittim tukendim 2 gundur
Eki Görüntüle 2211454
Bebegim yogun bakomda.kimseyi uzmek icin yazmiyorum gereksiz bisey yazan olursa cidden beni basina bela alir pesin pesin soyluyorum.yenidoganlarda ates cok riskli ozellikle ilk 60 gün o yuzden olurda bebeginizin emmesinde azalma oldugunu hiseederseniz normalden daha sıcak gelirse durumu takibe alin ates dusurucu v.s. vermeyin ki cok fazla soymakta tehlikeli tamamen soymayin.en yakin acil servise goturun cok fazla yapabileceginiz bisey yok.
Acile giripte bebegim 6 gunluk atesi 38.7 ye cikti dedigimde aninda sari kod anonsu yapildi belki 10 tane doktor muayne etti sondayla idrar alindi kan alindi hepsini doktorlar yapti hemsireye vermediler.ne kadar yogun olursa olsun yenidogan oncelikli ayroca bakimi kuvezde yapiliyo kuvezden cikarilmasinada izin vermiyolar acil serviste enfekte olmamasi icin.hatta 112 den sevk icin gelen ilk ambulansta kuvez olmadigi icin doktor sevk onayi vermedi yeni ambulans gonderdiler.yani yenidogan atesi cok onemli bir konu oldugu ocin belki bilmeyen vardir belki panikle baskasinin sozunu dinler ates dusurucu v.s. vermeye kalkar yada duşa sokar vakit kaybedersiniz diye yazmak istedim bunlari.
Eki Görüntüle 2211454
Evet teşekkür ederim bendede yeni başladı o zaman sağol canım cevap verdiğin içinHayır canım o akıntı son zamanlarda oluyo sümüksü bişey dimi? Benim bi aydan fazla zamandır var
Bu bilgiyi göremezlerKızlar doktorlar farklı bi hastaneye gittiğimiz bilgisine ulaşabilirler mi? İkiside özel hastane farklı yerlerdeler ve farklı doktorlar.
Ebe beni ameliyathaneye teslim etti, gitti canım. İçeri girmedi.Kızlar sezeryan doğumdada ebeler oluyomu içerde?
Sağol canımEbe beni ameliyathaneye teslim etti, gitti canım. İçeri girmedi.
Bende var canim. Hormonlardan dedi doktorum. Ve tabiiiii stres ve kaygı da tetiklermis. Bende tavan ikisi deHamileliğin son zamanlarında mide bulantısı yaşayan varmı?
Yaptiramadik hastane dolandirici cikti.billurubini 5 ken 1 gin daha kalin fototerapi vercez sunnet olamaz dediler ki fototerapi 18 den sonra veriliyo.fazldan 500 lira almak icin bi dunya dolap dondu bizde ciktik hastaneden bu hafta yaptircaktimCanim cok cok gecmis olsun verilmis sadakaniz varmis iyiki beklememis hemen goturmussun. Insallah bir an once iyilesip kucagina donecek annesi. Canim sen yenidogan sunneti yaptiracaktin die hatirliorum. Nasil olmus kuzucuk idrar yolu enfeksiyonu.
Canım benim sezeryan çok ani oldu, biliyorsun. Bir de gebeliğe bağlı tansiyon ve kalp sıkıntım olduğu için ameliyathanede o stresle nabzım ve tansiyonum çok yükseldi. Ona rağmen sorunsuz atlattık. Bebeği ilk 10dakikada çıkartıyorlar zaten. Bebeğimin ağlamasını duyduktan, yüzünü gördükten sonra ona kavuşmaktan başka bir şey düşünmedim. Gözümün önüne yüzünü getirip sesli sesli Allaha şükrettimSpinal sezeryan olan arkadaşlar sezeryandayken neler düşündünüz naptınız o stresi nasıl atlattınız? Benimde tarihim belli oldu o yüzden stresliyim
Ben 9. Aya girince kusmaya başladım. Bulantı da var sürekliHamileliğin son zamanlarında mide bulantısı yaşayan varmı?
Hiç susmadim hadi beni kes artik diye sarki soyluyodum herkes guluyodu.kestin mi naptin gormuyorum diye organlarimi mi caliyosun su perdeyi kaldirin bende bakiym biraz derken neyse sen ogluna bi merhaba de once diyip perdenin ustunden bebegimi gosterdi gozler kocaman acik.sonra zaten istersen uyutuyolar istemezsen oyle bekliyosun bebegi gordukten sonra kafan kalmiyo zaten nasil geciyo anlamiyosun bile.bebegi cikarmasi 5dk surmuyo.Spinal sezeryan olan arkadaşlar sezeryandayken neler düşündünüz naptınız o stresi nasıl atlattınız? Benimde tarihim belli oldu o yüzden stresliyim
Ben heyecanlanırsam genele dönerler diye düşünüyodum o gaz gibi şeyden veriyosa iyiymiş.Anestezi uzmanı erkek miydi sendeki bi bayan bi de erkek varmış.İnşallah güzel haberlerle gelirim bende yarın yazarım size böyle baya stresliyimCanım benim sezeryan çok ani oldu, biliyorsun. Bir de gebeliğe bağlı tansiyon ve kalp sıkıntım olduğu için ameliyathanede o stresle nabzım ve tansiyonum çok yükseldi. Ona rağmen sorunsuz atlattık. Bebeği ilk 10dakikada çıkartıyorlar zaten. Bebeğimin ağlamasını duyduktan, yüzünü gördükten sonra ona kavuşmaktan başka bir şey düşünmedim. Gözümün önüne yüzünü getirip sesli sesli Allaha şükrettimbir de doktorum plasenta ayrılıyormuş deyince zaten kendimden geçtim. Allahım çok şükür diyerek ağlıyordum
Ve bebek çıktıktan sonra da aşırı uzun sürmüyor. Anlamadım bile ben geçen zamanı.
Bir ara nabzım aşırı yükseldi, kalbime ağrı saplandı. Anestezist başımda duruyordu, kalbim acıyor, iyi değilim demeye başladım. O da hemen bi gaz verdi, herhalde sakinleştirici bir şeydi. Onu verince hemen nabzım düştü. Anestezist hadi artık uyu sen, senin bizimle işin kalmadı dedi ama o heyecanla uyumak ne mümkün 
Sen de rahatsız olursan kötüyüm dersin, sana da verirler, hiç korkma.
Bir de her şeyi hissedeceğim diye korkutma sakın kendini. Öyle korkunç bir şey değil, anlamıyorsun bile.
Erkekti bendeki anestezist. Nöbetçi kalmıyormuş, o yüzden gece gece çağırdılar. O gelir gelmez de sezeryana başlandı. Tüm ekip çok kibardı, çok iyiydi.Ben heyecanlanırsam genele dönerler diye düşünüyodum o gaz gibi şeyden veriyosa iyiymiş.Anestezi uzmanı erkek miydi sendeki bi bayan bi de erkek varmış.İnşallah güzel haberlerle gelirim bende yarın yazarım size böyle baya stresliyim
Ay inşallah ya bende erkek olanı istedim daha iyi diyolar ama görüşemedik yarın bakalım hangisi olacak inşallah herşey yolunda giderErkekti bendeki anestezist. Nöbetçi kalmıyormuş, o yüzden gece gece çağırdılar. O gelir gelmez de sezeryana başlandı. Tüm ekip çok kibardı, çok iyiydi.
Hiç korkma canım, işlem sırasında zaten bir şey anlamıyorsun. Bebeğini görünce de aklın başından gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?