2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Cok gecmis olsun Allah sifa versin insallah biran önce iyilesir minik kuzu

Canim büyük kuzuna Allah acil sifalar versin insallah. Kücük kuzunada bulasmaz insallah. Ben cok hastaydim atesim 39 du surekli emzirdim ten tene temas halindeydik bulasmadi. Süt korur dediler. Bu sadece anne bebek arasindami onu bilmiyorumda

Idrar yolu enfeksiyonu kimseden bulasmadi.atesinin cikmasi tehlikeli iste.nasil oldugunu bilmiyorum pazartesi telefonla bilgi alabilcem gormuyorum dokunamiyorum nefes alamiyorum artik bittim tukendim 2 gundur

Canim cok cok gecmis olsun verilmis sadakaniz varmis iyiki beklememis hemen goturmussun. Insallah bir an once iyilesip kucagina donecek annesi. Canim sen yenidogan sunneti yaptiracaktin die hatirliorum. Nasil olmus kuzucuk idrar yolu enfeksiyonu.

Çok geçmiş olsun canım

Bebeğimiz doğduğunda kucağımıza alamadık 4 gün yoğun bakımda kaldı; şükür kavuştuk. Geçen hafta büyük oğlum 40 derece ateşle mahvoldu. Dün gece de ortanca oğlum ateşlendi ki havale geçirmişti daha 7 aylıkken. Allah tüm şifa bekleyenlere şifa versin.

Allah şifa versin. İnşallah çabuk iyileşir. Size de sabır versin canım.

Spinal sezeryan olan arkadaşlar sezeryandayken neler düşündünüz naptınız o stresi nasıl atlattınız? Benimde tarihim belli oldu o yüzden stresliyim

Canim cok cok gecmis olsun verilmis sadakaniz varmis iyiki beklememis hemen goturmussun. Insallah bir an once iyilesip kucagina donecek annesi. Canim sen yenidogan sunneti yaptiracaktin die hatirliorum. Nasil olmus kuzucuk idrar yolu enfeksiyonu.
Yaptiramadik hastane dolandirici cikti.billurubini 5 ken 1 gin daha kalin fototerapi vercez sunnet olamaz dediler ki fototerapi 18 den sonra veriliyo.fazldan 500 lira almak icin bi dunya dolap dondu bizde ciktik hastaneden bu hafta yaptircaktim

Spinal sezeryan olan arkadaşlar sezeryandayken neler düşündünüz naptınız o stresi nasıl atlattınız? Benimde tarihim belli oldu o yüzden stresliyim
Canım benim sezeryan çok ani oldu, biliyorsun. Bir de gebeliğe bağlı tansiyon ve kalp sıkıntım olduğu için ameliyathanede o stresle nabzım ve tansiyonum çok yükseldi. Ona rağmen sorunsuz atlattık. Bebeği ilk 10dakikada çıkartıyorlar zaten. Bebeğimin ağlamasını duyduktan, yüzünü gördükten sonra ona kavuşmaktan başka bir şey düşünmedim. Gözümün önüne yüzünü getirip sesli sesli Allaha şükrettim bir de doktorum plasenta ayrılıyormuş deyince zaten kendimden geçtim. Allahım çok şükür diyerek ağlıyordum

Ve bebek çıktıktan sonra da aşırı uzun sürmüyor. Anlamadım bile ben geçen zamanı.

Bir ara nabzım aşırı yükseldi, kalbime ağrı saplandı. Anestezist başımda duruyordu, kalbim acıyor, iyi değilim demeye başladım. O da hemen bi gaz verdi, herhalde sakinleştirici bir şeydi. Onu verince hemen nabzım düştü. Anestezist hadi artık uyu sen, senin bizimle işin kalmadı dedi ama o heyecanla uyumak ne mümkün 
Sen de rahatsız olursan kötüyüm dersin, sana da verirler, hiç korkma.

Bir de her şeyi hissedeceğim diye korkutma sakın kendini. Öyle korkunç bir şey değil, anlamıyorsun bile.

Hiç susmadim hadi beni kes artik diye sarki soyluyodum herkes guluyodu.kestin mi naptin gormuyorum diye organlarimi mi caliyosun su perdeyi kaldirin bende bakiym biraz derken neyse sen ogluna bi merhaba de once diyip perdenin ustunden bebegimi gosterdi gozler kocaman acik.sonra zaten istersen uyutuyolar istemezsen oyle bekliyosun bebegi gordukten sonra kafan kalmiyo zaten nasil geciyo anlamiyosun bile.bebegi cikarmasi 5dk surmuyo.
En son katta lazer yapistirma icin bir ilac uygulaniyo o tansiyonunu dusurebilir bulabti v.s. yapabilir onuda soyluyo zaten sana.o bile 1dk suruyo hemen geciyo.
Korktuguna heycan yaptigina degmeyecek bir sure.8 40 ta girip 9 03 te ciktik icerden toplamda epiduralin beline takilmasi spinal uygulanmasi kesilip bicilmen hepsi bu sureye dahil

Ben heyecanlanırsam genele dönerler diye düşünüyodum o gaz gibi şeyden veriyosa iyiymiş.Anestezi uzmanı erkek miydi sendeki bi bayan bi de erkek varmış.İnşallah güzel haberlerle gelirim bende yarın yazarım size böyle baya stresliyim

Erkekti bendeki anestezist. Nöbetçi kalmıyormuş, o yüzden gece gece çağırdılar. O gelir gelmez de sezeryana başlandı. Tüm ekip çok kibardı, çok iyiydi.

Hiç korkma canım, işlem sırasında zaten bir şey anlamıyorsun. Bebeğini görünce de aklın başından gidiyor

Ay inşallah ya bende erkek olanı istedim daha iyi diyolar ama görüşemedik yarın bakalım hangisi olacak inşallah herşey yolunda gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…