- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 32
Her şey yolunda gider Allahın izniyle canım. Sen anesteziye, sezeryana filan değil bebeğine odaklan. Onunla kavuşacaksınız ya, gerisini unutacaksın zatenAy inşallah ya bende erkek olanı istedim daha iyi diyolar ama görüşemedik yarın bakalım hangisi olacak inşallah herşey yolunda gider
Spinal sezeryan olan arkadaşlar sezeryandayken neler düşündünüz naptınız o stresi nasıl atlattınız? Benimde tarihim belli oldu o yüzden stresliyim
Yaptiramadik hastane dolandirici cikti.billurubini 5 ken 1 gin daha kalin fototerapi vercez sunnet olamaz dediler ki fototerapi 18 den sonra veriliyo.fazldan 500 lira almak icin bi dunya dolap dondu bizde ciktik hastaneden bu hafta yaptircaktim
Kızlar bu arada yazmayı unuttum bizim kızı kontrole goturdugumuzde sarılığı 22 çıkmıştı acilen yoğun bakıma aldılar daha önce yazmıştım iki gün kaldı muayne tahlil fototerapi derken bir sürü ödeme yaptım resmen vezneye git gel yoruldum kızımız iki gün sonra çıktı ve bı kaç gün sonra kontrole gittik Dr. Yine tahlil istedi ödeme için vezneye gittim ödeme yapcakken görevli bayan bebek kaç günlük dedi sonra ödeme yapmiyosunuz 28 gün dedi dedim geçen gün yaptık bı sürü ödeme sonra başladı burda olmadığı için dogum falan ödeme olmuştur dedim ozaman şimdi niye almiyosun falan sonra ilk ödeme yaptığım bayan geldi yanlışlık olmuş dedi bütün yaptığım ödemeyi geri iade ettiler sadece 15 lira katkı alıyoruz dedi ilk 28 gün herşeyi devlet karsiliyomus aslında bilginiz olsun
İlk çocukta sab simplex kullanmıştım memnun kalmıştım ikincide henüz birşey kullanmadim
Canım muayeneye gittik senin dediğin ilacı verdi doktor da. İnsaAllah iyi gelir
Allah bebeğine şifa sizlerede sabır versinIdrar yolu enfeksiyonu kimseden bulasmadi.atesinin cikmasi tehlikeli iste.nasil oldugunu bilmiyorum pazartesi telefonla bilgi alabilcem gormuyorum dokunamiyorum nefes alamiyorum artik bittim tukendim 2 gundur
Evet medikalde dogum yaptim.kesinlikle doktorumun bilgisinden ve ilgisinden cok cok memnun kaldim amelyta ekibinden hemsirelerden ebeden her sey cok iyidi ama sonda yaptiklari gosteri fiyaskoydu.sabah cerrah geldi 10 30 da alcam bebegi dedi yanindaki hemsire kas goz yapti kapiya ciktilar cocuk doktoru daha muayne etmedi sariligina bakcakti belki yatis verir filan sacma sapan konustu 10dk sonra cocuk doktoru geldi.siz sunnet olmak istiyomussunuz ama sarilik degeri 5 cikmis fototerapi alcak sunnet olamaz dedi.5 olan deger billuribin mi dedim evet 3 mus 5 olmus sarilik soyle tehlikeli boyle bilmemne beyinde kalici hasar birakir v.s. hic susmadan sayip dokmeye basladi.esimde tamam dedi konuya benim kadar hakim olmadigindan.bende evet evet cok guzel anlatiyosunuz bunlarin hepsini biliyorum ama ilk cocugum daha 23 aylik oldugundan bunlari yemiyoruz biz ne yazikki dedim.kadin inanamadi tabi lafima bakakaldi.ben yarin ege uni cocuk hastanesine goturcem orda bakilcak ama 18 in altina yatis verilmiyo bugun 5 se degeri yarin 10 olur rn kotu ihtimalle pazartesi tekrar gel derler gerekirse orda yatirirlar 500 lira fazla almak icin yatirmazlar dedim.esimde durumu o zaman anlayinca delirdi eskiden dolandiriciligin bile bi şerefi haysiyeti vardi cocugun sagligi uzerinden dolandiricilik mi yapilir dedi kadin hic cevap veremedi bakakaldi yuzumuze.Benim esimde girdi doguma elimden tuttu. Daha beni kestiklerini anlamadan bebegimi cikardilar biz o ara kosulduk aglamaktan. Bebekle babayi cikarttilar. Sonra ben kotu oluyorum dedim. Beni uyuttular. Ama oyle genel anestezi degil sakinlestirici uyandigimda hersey bitmisti asansorun onunde hasta bakiciyi bekliyorduk.
Medicaldemi dogum yaptin eger orasiysa hic sasirmadim. Cunku ilk dogumum orda oldu gereksiz yere fototerapi bir suru islem yapildi ogluma. Bir daha adim atmadim o lanet hastaneye. Insallah bi an once toparlar kuzucugun dualarim sizinle.
Dogum sonrasi ilk muayanede sarilik icin kan verdik. Deger 14.6 cikinca doktor ertesi gun tekrae bakilsin dedi o gun hic birseye ucret odemedik. Neyse ertesi gun gittik bankodaki kiz 96 lira sarilik testi ucreti odememiz gerektigini soyledi. Bende boyle bir seyin olamayacagini yenidogandan 28 gun 15 tl katki payi disinda para alamayacagini soyledim. Hayir dedi tahlillerden aliniyor neyse odedim. Kani aldirdim gittim yanına ayrintili fatura istedim. Sgkya gidip sikayette bulunucam dedim. Ayrintili fatura veremeyiz dedi vermek zorundasiniz dedim. Bekleyin biraz vericem dedi. Orayi aradi burayi aradi verdigim 96 lirayi iade etti. Bende baya bi hir gur cikardim zaten orda. Haklarimizi iyi bilmek gerekiyor yoksa dudukluyorlar. Sansliymissinki iade etmisler sana
Sağ salim kavuşun inşallah bebeğinize. İkinci bebek daha rahat olur inşallah.Kontrole geldim bebek 3.700 büyük dedi doktor ilkini zaten 3.120gr doğurmuştum epizyotemiyle
Suyun da çok az riske atamam hemen yatış dedi suni verdiler şimdi gerginim biraz dua edin lütfen hayırlısıyla doğurayım kolayca
Canım Allah bir avazda kurtarsın inşallah..Kontrole geldim bebek 3.700 büyük dedi doktor ilkini zaten 3.120gr doğurmuştum epizyotemiyle
Suyun da çok az riske atamam hemen yatış dedi suni verdiler şimdi gerginim biraz dua edin lütfen hayırlısıyla doğurayım kolayca
Canim oncelikle cok geçmiş olsun. Evladına sağlık sıhhat versin rabbim. Ama anlamadım her durumda mi ilk 28 günü d3 let karşılıyormus? Devlet hastanesinde mi devlette mi? Acil durumlarda mi?Kızlar bu arada yazmayı unuttum bizim kızı kontrole goturdugumuzde sarılığı 22 çıkmıştı acilen yoğun bakıma aldılar daha önce yazmıştım iki gün kaldı muayne tahlil fototerapi derken bir sürü ödeme yaptım resmen vezneye git gel yoruldum kızımız iki gün sonra çıktı ve bı kaç gün sonra kontrole gittik Dr. Yine tahlil istedi ödeme için vezneye gittim ödeme yapcakken görevli bayan bebek kaç günlük dedi sonra ödeme yapmiyosunuz 28 gün dedi dedim geçen gün yaptık bı sürü ödeme sonra başladı burda olmadığı için dogum falan ödeme olmuştur dedim ozaman şimdi niye almiyosun falan sonra ilk ödeme yaptığım bayan geldi yanlışlık olmuş dedi bütün yaptığım ödemeyi geri iade ettiler sadece 15 lira katkı alıyoruz dedi ilk 28 gün herşeyi devlet karsiliyomus aslında bilginiz olsun
Canım özel hastanede karsiliyor yeni doğan doktor yenidoganin herseyini karşılıyor dedi ama mesela dünya gözu aradım yenidoğan göz muayenesi için 450 lira dedi onu karsilamiyormus ama sanırım çocuk dr. İle ilgili herşeyi karsiliyor. İyice araştırıp sormak lazım canimCanim oncelikle cok geçmiş olsun. Evladına sağlık sıhhat versin rabbim. Ama anlamadım her durumda mi ilk 28 günü d3 let karşılıyormus? Devlet hastanesinde mi devlette mi? Acil durumlarda mi?
Çok geçmiş olsun cnm. Ege de hangi doktora götürdünEvet medikalde dogum yaptim.kesinlikle doktorumun bilgisinden ve ilgisinden cok cok memnun kaldim amelyta ekibinden hemsirelerden ebeden her sey cok iyidi ama sonda yaptiklari gosteri fiyaskoydu.sabah cerrah geldi 10 30 da alcam bebegi dedi yanindaki hemsire kas goz yapti kapiya ciktilar cocuk doktoru daha muayne etmedi sariligina bakcakti belki yatis verir filan sacma sapan konustu 10dk sonra cocuk doktoru geldi.siz sunnet olmak istiyomussunuz ama sarilik degeri 5 cikmis fototerapi alcak sunnet olamaz dedi.5 olan deger billuribin mi dedim evet 3 mus 5 olmus sarilik soyle tehlikeli boyle bilmemne beyinde kalici hasar birakir v.s. hic susmadan sayip dokmeye basladi.esimde tamam dedi konuya benim kadar hakim olmadigindan.bende evet evet cok guzel anlatiyosunuz bunlarin hepsini biliyorum ama ilk cocugum daha 23 aylik oldugundan bunlari yemiyoruz biz ne yazikki dedim.kadin inanamadi tabi lafima bakakaldi.ben yarin ege uni cocuk hastanesine goturcem orda bakilcak ama 18 in altina yatis verilmiyo bugun 5 se degeri yarin 10 olur rn kotu ihtimalle pazartesi tekrar gel derler gerekirse orda yatirirlar 500 lira fazla almak icin yatirmazlar dedim.esimde durumu o zaman anlayinca delirdi eskiden dolandiriciligin bile bi şerefi haysiyeti vardi cocugun sagligi uzerinden dolandiricilik mi yapilir dedi kadin hic cevap veremedi bakakaldi yuzumuze.
Kagit imzalayip ciktik ayy bidaha adim atmam.sonucta 5 gunlukken egeye goturdum degeri 8 di cuma tekrar bakariz diyip gonderdiler...5e cikti diye fototerapi verceklermis.insan bile olamazlar doktor hic olamazlar...5 para etmezler
Ben neredeyse son bir ay atamıyordum ayaklarımı birbirinin üstüne
Ben neredeyse son bir ay atamıyordum ayaklarımı birbirinin üstüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?