2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Dogum yapali 52 gun oldu daha yeni duzeldi benim dikisim patlamıştı ama hic bi mudahale yapmiyorlar furacin krem verdiler iltihap kapip iyice acilmasin diye ben ayni zamanda baticon da sürdüm yeni yeni duzeldi kapandı dikiş yerleri

Kizlar nasilsinz . Dogum yapamayanlardanim diyordum ama peesembe gece saat 1 gibi suyum geldi ve hastaneye giittik.sabah 8.21 de Normal dogumla oglumu aldim kucagima.ilk dogumdu cok cok kolay acilma ilerleme oldu. Darisi butun hamilelere insallah. Annelik cok guzel duyguymus rabbim isteyen heekese yasatsin.

Merhaba size bir sey danismak istiyorum ben ozel bir hastanede dogum yaptim bir hafta sonra ayni hastanenin aciline gece bebegimi goturdum bu gece yatiralim dediler sabaha kadar kaldik ama bos yere kaldik ne bir ilac ne bir serum taktilar yani sanki evimdeydim kimse sabaha kadar sormadi bizi ve bir gece kaldik diye 480 tl para aldilar ve bize anlamadik neyi var bebegin dediler istersen unuversite hastanesine goturun dediler yani size danismak istedigim hakkimi arayabilirmiyim

Oda actilarsa oda parasi alma haklari var refakatci ve oda adi altinda aliyorlar o parayi sizden de muhtemelen oda parasi almislardir. Onun yogunbakim muayene ve testlerden para alamiyorlar. Sadece muayene icin 15 tl katilim ucreti alabiliyorlar.

Canim medicallerin genel maantigi bu dogumdan aldigimiz yetmez birazda onu bunu bahane edip bebekten alalim diyorlar. Ilk dogumumda o kadar nefret ettim ki o hastaneden bir daha adim atmadim. 2. Yi orda dogurmadim. Cok sukur bebek somurucusu olmayan bir hastanede kotu ani yasamadan gecirdik sureci. Onder alp nasil varmi bi gelisme

Ayy benimkide artk dogar cnm ya suyun mu geldi nasl oldu :)
Yok canım gebeliğe bağlı tansiyon ve kalp sıkıntım vardı. O gün kendimi kötü hissediyordum, doktora gittim. Gece sancıyla birlikte bebeğin kalp atışı düşmeye başladı, acil sezeryana alındım filan canım. Çok şükür sağlıkla kavuştuk evladımıza :)

Bende kavussamda esim gelse kaynanamlardan gitsm artk buraya dogm icin geldm ama zor duruyrm ins bebegm gelrde dogrurum gderm cnm

Ayy delireceğim sonunda! Annem gelip gidip bu bebek hasta, bu kadar ağlanmaz, siz bilmiyorsunuz doktora götürün hasta bu hasta diyip duruyor. En son çocuk bakalı 30 sene olmuş zaten her şeyi unutmuş bir de böyle söyleyip duruyor. Herkesi arayıp çok ağlıyor, gazlı gazlı diyip duruyor

Oda actilarsa oda parasi alma haklari var refakatci ve oda adi altinda aliyorlar o parayi sizden de muhtemelen oda parasi almislardir. Onun yogunbakim muayene ve testlerden para alamiyorlar. Sadece muayene icin 15 tl katilim ucreti alabiliyorlar.
Maalesef oda actilar hem de bos yere hic bir tedavi uygulamafikkari halde neyse cok tesekkur ederim bilgilendirdigin icin

Neredeyse 1 ay olucak sezeryan olali bazi gunler kanamam oluyor ve o gunlerde dikis yerim agriyor boyle olan varmi
Benim dikişimde bir yer kaynamadı canım, 2hafta oluyor. Doktor antibiyotikle pansuman yapıyor. Açıklıktan antibiyotik enjekte ediyor. Oraya ne zaman bir şey yapılsa kanamam çok artıyor. Dikişlerde de çok ağrıma oluyor.

Sanırım dikişlerin ağrıması ve kanamanın çoğalması bağlantılı canım.

Bu dönemde yanımıza yardım amaçlı gelen anne kv kim olursa olsun destekten çok köstek oluyor insana malesef. Bende delirmeye ramak kala gönderdim.annemi. Gelip gidip bebeği kat kat örtmeler (sonunda iyilik çıkardı çocuk)sürekli ishal bu çocuk demeler (sesli yapıyor diye ishal zannediyor ikna edemedim), sütün yok doymuyorlar havada uçuşuyor ki sütüm üzerimde ne varsa sırılsıklam oluyordu öyle geliyordu, severken bile hastamı oldun kızım diye seviyordu düşün. Sırf kalbi kırılmasın diye sabrettim ama zehir oldu en güzel günlerim bana. Ha bide iki kişi görünüp her şeye tek başına koşturmak var yemeğimi temizliğini bile kendim yaptım. Bana geriye kalanda depresyon oldu işte ağlama krizlerim oluyor sürekli. Hani derler ya tırnağın varsa başını kaşıyacaksın diye aynen öyle zor olurdu belki yalnızlık ama bu kadar hasarlı olmazdı diye düşünüyorum. Allah sanada sabır versin canım

Kızlar bu alt değiştirme konusunda benim gibi sıkıntılı olan var mı? Altını bağlayıp üstünü giydirinceye kadar akla karayı seçiyorum. Hele bir de kaka çiş kıyafetine bulaşıp baştan sona kıyafet değiştireceğimizde katıla katıla ağlıyor. 15 dakikadan uzun sürüyor bu iş. Pimpirikli olmasam alt değiştirme işini uzatacağım ama yapamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…