- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.904
- 53
Daha demin yine denedim diger bacaga degemyrm bile :) ya keske tutsada artk gelse kizim ya :)))Herkeste tutmuyor demek ki canım
Senn kac gun kala dogdu cnm :) ben oncden 35 haftada atyrdum simdi atsmyrm 5 gubdr:)Ben neredeyse son bir ay atamıyordum ayaklarımı birbirinin üstüne
Dogum yapali 52 gun oldu daha yeni duzeldi benim dikisim patlamıştı ama hic bi mudahale yapmiyorlar furacin krem verdiler iltihap kapip iyice acilmasin diye ben ayni zamanda baticon da sürdüm yeni yeni duzeldi kapandı dikiş yerleriMerhaba arkadaşlar, bebeğim 1 aylık oldu. Normal doğum dikişlerinde sorun yaşayan var mı? Ben son 3-4 gündür yanma ve batma hissediyorum, başta böyle değildi. Kuruyken sıkıntı yok, sadece tuvalette yanma oluyor. Sağlık ocağına danıştım, dikiş tutmamış olabilir dedi. Dikiş tutmazsa ne yapılabilir?
Ben son günler bırak birbirine yaklaştırmayı, ayağımı azıcık havaya bile kaldıramıyordum canımSenn kac gun kala dogdu cnm :) ben oncden 35 haftada atyrdum simdi atsmyrm 5 gubdr:)
Ayy benimkide artk dogar cnm ya suyun mu geldi nasl oldu :)Ben son günler bırak birbirine yaklaştırmayı, ayağımı azıcık havaya bile kaldıramıyordum canım
2 hafta erken doğdu
ozguleysa ne yaptın canım doğdu mu bebis
Güzel haberlerini bekliyoruz canım :)Yok canım yaklaşık bi saat önce sancılarım arttı ama daha var yani
Merhaba size bir sey danismak istiyorum ben ozel bir hastanede dogum yaptim bir hafta sonra ayni hastanenin aciline gece bebegimi goturdum bu gece yatiralim dediler sabaha kadar kaldik ama bos yere kaldik ne bir ilac ne bir serum taktilar yani sanki evimdeydim kimse sabaha kadar sormadi bizi ve bir gece kaldik diye 480 tl para aldilar ve bize anlamadik neyi var bebegin dediler istersen unuversite hastanesine goturun dediler yani size danismak istedigim hakkimi arayabilirmiyimBenim esimde girdi doguma elimden tuttu. Daha beni kestiklerini anlamadan bebegimi cikardilar biz o ara kosulduk aglamaktan. Bebekle babayi cikarttilar. Sonra ben kotu oluyorum dedim. Beni uyuttular. Ama oyle genel anestezi degil sakinlestirici uyandigimda hersey bitmisti asansorun onunde hasta bakiciyi bekliyorduk.
Medicaldemi dogum yaptin eger orasiysa hic sasirmadim. Cunku ilk dogumum orda oldu gereksiz yere fototerapi bir suru islem yapildi ogluma. Bir daha adim atmadim o lanet hastaneye. Insallah bi an once toparlar kuzucugun dualarim sizinle.
Dogum sonrasi ilk muayanede sarilik icin kan verdik. Deger 14.6 cikinca doktor ertesi gun tekrae bakilsin dedi o gun hic birseye ucret odemedik. Neyse ertesi gun gittik bankodaki kiz 96 lira sarilik testi ucreti odememiz gerektigini soyledi. Bende boyle bir seyin olamayacagini yenidogandan 28 gun 15 tl katki payi disinda para alamayacagini soyledim. Hayir dedi tahlillerden aliniyor neyse odedim. Kani aldirdim gittim yanına ayrintili fatura istedim. Sgkya gidip sikayette bulunucam dedim. Ayrintili fatura veremeyiz dedi vermek zorundasiniz dedim. Bekleyin biraz vericem dedi. Orayi aradi burayi aradi verdigim 96 lirayi iade etti. Bende baya bi hir gur cikardim zaten orda. Haklarimizi iyi bilmek gerekiyor yoksa dudukluyorlar. Sansliymissinki iade etmisler sana
Merhaba size bir sey danismak istiyorum ben ozel bir hastanede dogum yaptim bir hafta sonra ayni hastanenin aciline gece bebegimi goturdum bu gece yatiralim dediler sabaha kadar kaldik ama bos yere kaldik ne bir ilac ne bir serum taktilar yani sanki evimdeydim kimse sabaha kadar sormadi bizi ve bir gece kaldik diye 480 tl para aldilar ve bize anlamadik neyi var bebegin dediler istersen unuversite hastanesine goturun dediler yani size danismak istedigim hakkimi arayabilirmiyim
Evet medikalde dogum yaptim.kesinlikle doktorumun bilgisinden ve ilgisinden cok cok memnun kaldim amelyta ekibinden hemsirelerden ebeden her sey cok iyidi ama sonda yaptiklari gosteri fiyaskoydu.sabah cerrah geldi 10 30 da alcam bebegi dedi yanindaki hemsire kas goz yapti kapiya ciktilar cocuk doktoru daha muayne etmedi sariligina bakcakti belki yatis verir filan sacma sapan konustu 10dk sonra cocuk doktoru geldi.siz sunnet olmak istiyomussunuz ama sarilik degeri 5 cikmis fototerapi alcak sunnet olamaz dedi.5 olan deger billuribin mi dedim evet 3 mus 5 olmus sarilik soyle tehlikeli boyle bilmemne beyinde kalici hasar birakir v.s. hic susmadan sayip dokmeye basladi.esimde tamam dedi konuya benim kadar hakim olmadigindan.bende evet evet cok guzel anlatiyosunuz bunlarin hepsini biliyorum ama ilk cocugum daha 23 aylik oldugundan bunlari yemiyoruz biz ne yazikki dedim.kadin inanamadi tabi lafima bakakaldi.ben yarin ege uni cocuk hastanesine goturcem orda bakilcak ama 18 in altina yatis verilmiyo bugun 5 se degeri yarin 10 olur rn kotu ihtimalle pazartesi tekrar gel derler gerekirse orda yatirirlar 500 lira fazla almak icin yatirmazlar dedim.esimde durumu o zaman anlayinca delirdi eskiden dolandiriciligin bile bi şerefi haysiyeti vardi cocugun sagligi uzerinden dolandiricilik mi yapilir dedi kadin hic cevap veremedi bakakaldi yuzumuze.
Kagit imzalayip ciktik ayy bidaha adim atmam.sonucta 5 gunlukken egeye goturdum degeri 8 di cuma tekrar bakariz diyip gonderdiler...5e cikti diye fototerapi verceklermis.insan bile olamazlar doktor hic olamazlar...5 para etmezler
Yok canım gebeliğe bağlı tansiyon ve kalp sıkıntım vardı. O gün kendimi kötü hissediyordum, doktora gittim. Gece sancıyla birlikte bebeğin kalp atışı düşmeye başladı, acil sezeryana alındım filan canım. Çok şükür sağlıkla kavuştuk evladımıza :)Ayy benimkide artk dogar cnm ya suyun mu geldi nasl oldu :)
Bende kavussamda esim gelse kaynanamlardan gitsm artk buraya dogm icin geldm ama zor duruyrm ins bebegm gelrde dogrurum gderm cnmYok canım gebeliğe bağlı tansiyon ve kalp sıkıntım vardı. O gün kendimi kötü hissediyordum, doktora gittim. Gece sancıyla birlikte bebeğin kalp atışı düşmeye başladı, acil sezeryana alındım filan canım. Çok şükür sağlıkla kavuştuk evladımıza :)
Maalesef oda actilar hem de bos yere hic bir tedavi uygulamafikkari halde neyse cok tesekkur ederim bilgilendirdigin icinOda actilarsa oda parasi alma haklari var refakatci ve oda adi altinda aliyorlar o parayi sizden de muhtemelen oda parasi almislardir. Onun yogunbakim muayene ve testlerden para alamiyorlar. Sadece muayene icin 15 tl katilim ucreti alabiliyorlar.
Benim dikişimde bir yer kaynamadı canım, 2hafta oluyor. Doktor antibiyotikle pansuman yapıyor. Açıklıktan antibiyotik enjekte ediyor. Oraya ne zaman bir şey yapılsa kanamam çok artıyor. Dikişlerde de çok ağrıma oluyor.Neredeyse 1 ay olucak sezeryan olali bazi gunler kanamam oluyor ve o gunlerde dikis yerim agriyor boyle olan varmi
Bu dönemde yanımıza yardım amaçlı gelen anne kv kim olursa olsun destekten çok köstek oluyor insana malesef. Bende delirmeye ramak kala gönderdim.annemi. Gelip gidip bebeği kat kat örtmeler (sonunda iyilik çıkardı çocuk)sürekli ishal bu çocuk demeler (sesli yapıyor diye ishal zannediyor ikna edemedim), sütün yok doymuyorlar havada uçuşuyor ki sütüm üzerimde ne varsa sırılsıklam oluyordu öyle geliyordu, severken bile hastamı oldun kızım diye seviyordu düşün. Sırf kalbi kırılmasın diye sabrettim ama zehir oldu en güzel günlerim bana. Ha bide iki kişi görünüp her şeye tek başına koşturmak var yemeğimi temizliğini bile kendim yaptım. Bana geriye kalanda depresyon oldu işte ağlama krizlerim oluyor sürekli. Hani derler ya tırnağın varsa başını kaşıyacaksın diye aynen öyle zor olurdu belki yalnızlık ama bu kadar hasarlı olmazdı diye düşünüyorum. Allah sanada sabır versin canımAyy delireceğim sonunda! Annem gelip gidip bu bebek hasta, bu kadar ağlanmaz, siz bilmiyorsunuz doktora götürün hasta bu hasta diyip duruyor. En son çocuk bakalı 30 sene olmuş zaten her şeyi unutmuş bir de böyle söyleyip duruyor. Herkesi arayıp çok ağlıyor, gazlı gazlı diyip duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?