2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benim oglum bugun 16 gunluk. gunduzleri hic uyumuyor. Abartmiyorum en son 11 gibi uyaniyor, gece 11e kadar hep uyanik. Ve bu 12 saat boyunca memede olmak istiyor. Tuvalete bile kosa kosa gidiyorum.annem ve kayinvalidem sirayla yanimda kalip yemek yapip ben yemek yerken cocugu oyalamaya calisiyorlar. Onlar olmasaydi napardim bilmiyorum. Allah kolaylik versin sana da canim.

Allah sana da kolaylık versin canım gündüz uyumamasi bayağı zorlayıcı gerçekten. Iyiki yardim edecek birileri var yanında. Inşallah biraz daha büyüdükçe düzene girer

Aynen öyle bizde de çare bulamadım
Ona bende care bulamadim canim. Altini actigimda temizledikten sonra yagliyorum masaj yapiyorum keyfi yerine gelsin diye. Giydirrken yine ayni. Suan altinda kaka var uyuyo valla cesaret edip alamiyorum altinialtini. minnacik bebekten korkar oldum :)

Sağolasın canım. Bizde oraya gidiyoz doğumu orda yaptım ben dosya da açıldı

pullubiber uyku ve emzirme ile ilgili eğitim varmediler bizr. Bebeğim ameliyat olunca tkibide yapılacak denönce gittik. 20 günlükdü biz gittiğinizde

pullubiber uyku ve emzirme ile ilgili eğitim varmediler bizr. Bebeğim ameliyat olunca tkibide yapılacak denönce gittik. 20 günlükdü biz gittiğinizde
Belki o yuzden vermemislerdir 2 gunluktu lidya goturdugumde egitim vermislerdi
Oglanida 5.gun goturdum egitim verelim dedi kizim 23 aylik biz aldik egitim dedim tamam dedi

Merhaba arkadaşlar 3 gün önce Doğum yaptım 3 kilo kızım bugün 2.800 olmuş ve sarılık 14 çıktı sorun şu azıcık emiyor hemen uyuyor uyandırmıyorum emmesi çok az doktor emzir kalanı da sağıp içir dedi ama kızım daha emerken uyuyor sağılanı hiç içemiyor çok güçsüz napıcam ya tecrübe etmişsinizdir ne olur yardım edin

Sütü nasıl veriyordunuz ?

Canim emzirirken memede uyudugunda gıdısına dokun parmaginla emme reflekslerini harekete geciriyor. Ben bebegimde emmeme durumunu hic yasamadim. zaten genel olarak mamayla besleniyoruz. ama bazen emdiginde azicik emip uyuyor. beni uyandirmasin, iyice doysun diye ben gidisini uyariyorum yeniden uyanip emmeye basliyor.

Kizlar 40 muayenem geldi nasil muayene ediliyor bilgisi olan varsa anlatabilir mi? Alttan mi muayene ediyorlar? normal dogum yaptim.

Kizlar 40 muayenem geldi nasil muayene ediliyor bilgisi olan varsa anlatabilir mi? Alttan mi muayene ediyorlar? normal dogum yaptim.

Ben sezaryen + miyom alındığı için 40 muayenesinde önce ultrason sonra alttan baktı canım. Doğumdan sonraki ilk kontrolde sadece ultrasonla bakmisti.

Allah yardimcin olsun güc versin sana insallah. Okurken gozlerim doldu biran önce kavusun insallah saglikla

Ben sezaryen + miyom alındığı için 40 muayenesinde önce ultrason sonra alttan baktı canım. Doğumdan sonraki ilk kontrolde sadece ultrasonla bakmisti.
Dogumdan sonraki ilk kontrolde beni catiya cikardi dikislerime dokunmadan bakti alttan. Ama bu 40 muayenesinde parmagini fln sokarmi acaba cati muayenesinde oldugu gibi. Dogum yapmadan once cesaretim vardi ama suan yok yani dikis atildi onun bi korkusu var icimde.

26 günlüğüz gece 24:00 uyursa 03:00 gibi uyanıyor sonra bir saat daha uyursa uyuyor işte ondan sonrası resmen zulum..... eğer gece 2 -2.30 saat uyuduysam uyudum yoksa gündüzleri asla uyumuyor (!)

Aynı şekilde benim oğlanda, annemde kalıyorum-kv eşimle 10 kalıp gitti-hani eski kafa vs bazı arkadaşlar da yazmışlar anneleri ile ters düştüklerini bebek bakımında.... bende öyleyim ilk hafta çok kırdım kalbini ters sinirli konuşup ama gene annem susturdu bebeği o oyaladı baktı uyuttu.. eski usullerle yıkıyoruz bakıyoruz, birşey demiyorum ama benim annem de kucağa alıştırdı, emzirip yerine koyduğumda açıyor gözlerini- gaz çıkartmak da sorun gene uyanıyor- bende bazen gazı çıkartmadan yatırıyorum-
Bir de bizimki kakasını yaparken ve yapamadığında yaygarayı basıyor..
Şimdi kucağa alıştı, ben kendi evime dönünce annem yanımda olmayacak ne yapacağım, bi de cırcır sürekli konuşuyor ben evdeki muhabbet kuşuma bile o kadar konuşmadım yoruluyor insan , laf bekleyecek bizim oğlan ama konuşan Yok basacak ağıdı..

Eşim daha tutmaktan aciz korkak, annesine gün doğdu gelip bizde kalması için, bi de kb dan tut görümceler kv hep eşim tarafı eşek -eşek sıpası diye seviyorlar - sinirim bozuluyor...

Memede uyuyan yerine koyunca uyanan ve çıldıran bebeklere karşı yapabileceğimiz birşey var mı deneyimli anneler

Ay bi de bugun banyo yaptırdık soyduk küvetine yatırdık bi baktık eliyle gitmiş pipisini yakalamış tutup çekecek uzatacak diye korktuk tuttuğunu bırakmadığı gibi bide çekmeye başladı

Bizim banyo zamanlarımız iyi, ağlıyosa da suya girince sesi kesiyor suda çıkarınca çok ağlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…