- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
Canım doktor size gaz damlası yazdımı?Güzel haberlerini bekliyoruz canım :)
Canim nekdar sevindim anlatamam insallah 2 gune yaninda olur iyi olcak insallah buna inaniyorum gununuz nasil gecti kucik pasayla sende toplayabildinmi biraz kendini kuzumSoran herkese tek tek tesekkurederim.okuyorum ama tek tek cevap yqzamiyorum kusura bakmayin hic bilmedigim bor bas agrisi cekiyorum gozlerimi saga sola cevirirken bile beynime bicak saplaniyo 4 gundur gecmedi.
Onderalp tedaviye cevap vermeye baslamis zaten enfeksiyon orani cok dusukmus ve hic artis gostermemis ama atesi oldugu icin cikartamiyorlamis gozlem altinda izlemini yapmamiz gerekiyor dedi.dun serumu cikartilmis agizdan beslenmeye baslamis beslenmesi artmis.memeyi cok cekemiyodu ama ambulansa binerken bile emiyodu aslinda demekki yattiktan sonra beslenmesi iyice azaldi oyle dedigine gore. Bugun 2 de gormeye gidicem emzirebilirsin yarin geldiginde dedi.hic uyumadim cok ozledim kokusu burnumda,nasil orda birakip geri gelcem yine bilmiyorum
Sarılık derin uyku yapıyor uyandırmak çok zor oluyor, emzirmeden once altını ac, altlari ciplak olunca uyaniyolar genelde,topuğunu sıkıştır , cenesinin altini kasi mutlaka emzirmeye calis sınıra çok yakın sarilik değerinizMerhaba arkadaşlar 3 gün önce Doğum yaptım 3 kilo kızım bugün 2.800 olmuş ve sarılık 14 çıktı sorun şu azıcık emiyor hemen uyuyor uyandırmıyorum emmesi çok az doktor emzir kalanı da sağıp içir dedi ama kızım daha emerken uyuyor sağılanı hiç içemiyor çok güçsüz napıcam ya tecrübe etmişsinizdir ne olur yardım edin
Içine sokup bakmaz canım merak etme. Sadece dikişlerini kontrol eder. Ic dikisin varsa onları eliyle biraz açıp bakabilir ama canın yanmaz kendini strese sokmaDogumdan sonraki ilk kontrolde beni catiya cikardi dikislerime dokunmadan bakti alttan. Ama bu 40 muayenesinde parmagini fln sokarmi acaba cati muayenesinde oldugu gibi. Dogum yapmadan once cesaretim vardi ama suan yok yani dikis atildi onun bi korkusu var icimde.
Her doktor farkli muayene ediyor galiba. Kimini alttan muayene etmisler, kiminin sadece rahmine ultrasonla bakilmis. Smear testi yapan doktorda var. Dikis yerim hic acimiyor elimle dokundugumdada normal gozukuyor ama benim cesaretim yok sanki dokununca cok aciyacak gibi geliyor. Esimi bile yanastirmiyorum kendimeIçine sokup bakmaz canım merak etme. Sadece dikişlerini kontrol eder. Ic dikisin varsa onları eliyle biraz açıp bakabilir ama canın yanmaz kendini strese sokma
bu muayeneye Gitmesek nolurki ben gitmicem sanirim gozum korkuyor
Sutu biberonla mi veriyorsun kasikla agzina verince yutar ben oyle yapmıştım.Merhaba arkadaşlar 3 gün önce Doğum yaptım 3 kilo kızım bugün 2.800 olmuş ve sarılık 14 çıktı sorun şu azıcık emiyor hemen uyuyor uyandırmıyorum emmesi çok az doktor emzir kalanı da sağıp içir dedi ama kızım daha emerken uyuyor sağılanı hiç içemiyor çok güçsüz napıcam ya tecrübe etmişsinizdir ne olur yardım edin
Ben gece bebis ağlayınca ışığı bile açmadan yatarak emziriyorum o uyurken ben de uyuyorum yanindan kalkmadigim surece de uyanmıyor bende cok uykusuz kalmamış oluyorum.
26 günlüğüz gece 24:00 uyursa 03:00 gibi uyanıyor sonra bir saat daha uyursa uyuyor işte ondan sonrası resmen zulum..... eğer gece 2 -2.30 saat uyuduysam uyudum yoksa gündüzleri asla uyumuyor (!)
Aynı şekilde benim oğlanda, annemde kalıyorum-kv eşimle 10 kalıp gitti-hani eski kafa vs bazı arkadaşlar da yazmışlar anneleri ile ters düştüklerini bebek bakımında.... bende öyleyim ilk hafta çok kırdım kalbini ters sinirli konuşup ama gene annem susturdu bebeği o oyaladı baktı uyuttu.. eski usullerle yıkıyoruz bakıyoruz, birşey demiyorum ama benim annem de kucağa alıştırdı, emzirip yerine koyduğumda açıyor gözlerini- gaz çıkartmak da sorun gene uyanıyor- bende bazen gazı çıkartmadan yatırıyorum-
Bir de bizimki kakasını yaparken ve yapamadığında yaygarayı basıyor..
Şimdi kucağa alıştı, ben kendi evime dönünce annem yanımda olmayacak ne yapacağım, bi de cırcır sürekli konuşuyor ben evdeki muhabbet kuşuma bile o kadar konuşmadım yoruluyor insan , laf bekleyecek bizim oğlan ama konuşan Yok basacak ağıdı..
Eşim daha tutmaktan aciz korkak, annesine gün doğdu gelip bizde kalması için, bi de kb dan tut görümceler kv hep eşim tarafı eşek -eşek sıpası diye seviyorlar - sinirim bozuluyor...
Memede uyuyan yerine koyunca uyanan ve çıldıran bebeklere karşı yapabileceğimiz birşey var mı deneyimli anneler
Ay bi de bugun banyo yaptırdık soyduk küvetine yatırdık bi baktık eliyle gitmiş pipisini yakalamıştutup çekecek uzatacak diye korktuk tuttuğunu bırakmadığı gibi bide çekmeye başladı
Canım doktor size gaz damlası yazdımı?
bu muayeneye Gitmesek nolurki ben gitmicem sanirim gozum korkuyor
Ben gece bebis ağlayınca ışığı bile açmadan yatarak emziriyorum o uyurken ben de uyuyorum yanindan kalkmadigim surece de uyanmıyor bende cok uykusuz kalmamış oluyorum.
Biz kullanıyoruz. Günde 3 kere 6 damla şeklinde. İşe yarıyor mu bilmiyorum. Arada gazını çıkarıyor ama ilaçtan mı değil mi bilmiyorum.Kızlar nurse harveys gaz damlası kullanan varmı aranızda
Kızlar nurse harveys gaz damlası kullanan varmı aranızda
Yazmadı da ben Salihte kullandığım sab simplex i aldım direkt canım 2 gündür veriyorum bugün daha vermedim ona rağmen pırt pırt yapıyor gazları elhamdülillah :) nurse Harveys Salihte hiç ise yaramamisti
Canım sağlıklı kadınların bile 6 ayda bir kadın doğuma muayene olması ve smear testi yaptirması gerekiyor aslına bakarsan. O kadar korkulacak birsey değil ya sen koskoca normal doğum yapmış insansın ufacık bir muayene nedir ki gözün kapalı halledersin :)
Alt acma sirasinda isimiz cok uzadıysa ve cok agliyorsa once youtubedan beyaz gurultu aciyorum. Sakinlesmez ise emzik de veriyorum. Isimiz bitince emzigi aliyorum.Kızlar bu alt değiştirme konusunda benim gibi sıkıntılı olan var mı? Altını bağlayıp üstünü giydirinceye kadar akla karayı seçiyorum. Hele bir de kaka çiş kıyafetine bulaşıp baştan sona kıyafet değiştireceğimizde katıla katıla ağlıyor. 15 dakikadan uzun sürüyor bu iş. Pimpirikli olmasam alt değiştirme işini uzatacağım ama yapamam
Bende ilk dogumda gitmemistim normal dogumdu. Kendimi hazir hissedince 6 aylikken gittim.bu muayeneye Gitmesek nolurki ben gitmicem sanirim gozum korkuyor
Kızlar kendi ya da bebeği için muskat kullanan var mı ? Bugun ilk kez kendim için kullandım meyve suyuma katıp içtim sonrA emzirdim gene mışıl mışıl uyumuşu akşam üstü 2-230 saat kadaremerken de açmadı gözünü şimdi tekrar uyuyor (banyo da yaptırdık bugun )?
40 güne 40 kere iyileşmiştir dikişler canım :) ilişki de yeterli kayganlık olmadığı için zorlanmış olabilirsinnormal dogum yaptigim icin korkuyorum ya bende. Dikislerim var sanki canim yanacak gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?