2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canim nekdar sevindim anlatamam insallah 2 gune yaninda olur iyi olcak insallah buna inaniyorum gununuz nasil gecti kucik pasayla sende toplayabildinmi biraz kendini kuzum

Sarılık derin uyku yapıyor uyandırmak çok zor oluyor, emzirmeden once altını ac, altlari ciplak olunca uyaniyolar genelde,topuğunu sıkıştır , cenesinin altini kasi mutlaka emzirmeye calis sınıra çok yakın sarilik değeriniz

Içine sokup bakmaz canım merak etme. Sadece dikişlerini kontrol eder. Ic dikisin varsa onları eliyle biraz açıp bakabilir ama canın yanmaz kendini strese sokma

Içine sokup bakmaz canım merak etme. Sadece dikişlerini kontrol eder. Ic dikisin varsa onları eliyle biraz açıp bakabilir ama canın yanmaz kendini strese sokma
Her doktor farkli muayene ediyor galiba. Kimini alttan muayene etmisler, kiminin sadece rahmine ultrasonla bakilmis. Smear testi yapan doktorda var. Dikis yerim hic acimiyor elimle dokundugumdada normal gozukuyor ama benim cesaretim yok sanki dokununca cok aciyacak gibi geliyor. Esimi bile yanastirmiyorum kendime

Sutu biberonla mi veriyorsun kasikla agzina verince yutar ben oyle yapmıştım.

Ben gece bebis ağlayınca ışığı bile açmadan yatarak emziriyorum o uyurken ben de uyuyorum yanindan kalkmadigim surece de uyanmıyor bende cok uykusuz kalmamış oluyorum.

Canım doktor size gaz damlası yazdımı?

Yazmadı da ben Salihte kullandığım sab simplex i aldım direkt canım 2 gündür veriyorum bugün daha vermedim ona rağmen pırt pırt yapıyor gazları elhamdülillah :) nurse Harveys Salihte hiç ise yaramamisti

bu muayeneye Gitmesek nolurki ben gitmicem sanirim gozum korkuyor

Canım sağlıklı kadınların bile 6 ayda bir kadın doğuma muayene olması ve smear testi yaptirması gerekiyor aslına bakarsan. O kadar korkulacak birsey değil ya sen koskoca normal doğum yapmış insansın ufacık bir muayene nedir ki gözün kapalı halledersin :)

Ben gece bebis ağlayınca ışığı bile açmadan yatarak emziriyorum o uyurken ben de uyuyorum yanindan kalkmadigim surece de uyanmıyor bende cok uykusuz kalmamış oluyorum.

Canım ben de yorgunsam yatarak emziriyorum ama uykum ağır değildir o yüzden korkmuyorum. Uykusu ağır olan biri için belki tehlikeli olabilir bu şekilde emzirmek.

Kızlar nurse harveys gaz damlası kullanan varmı aranızda

Ben biogaia aldım gümde beş damla kullanıyorum doktor da kullanabilirsin dedi

Sanki onu kullanmaya başladıktan sonrA gaz çıkarması biraz daha yumuşadı gibi- bilmiyorum 15 günden sonrA gösterir etkisini dedi aslında daha 15 gün olmamıştır alıp kullanalı

Kızlar kendi ya da bebeği için muskat kullanan var mı ? Bugun ilk kez kendim için kullandım meyve suyuma katıp içtim sonrA emzirdim gene mışıl mışıl uyumuşu akşam üstü 2-230 saat kadar emerken de açmadı gözünü şimdi tekrar uyuyor (banyo da yaptırdık bugun )?

normal dogum yaptigim icin korkuyorum ya bende. Dikislerim var sanki canim yanacak gibi geliyor

Alt acma sirasinda isimiz cok uzadıysa ve cok agliyorsa once youtubedan beyaz gurultu aciyorum. Sakinlesmez ise emzik de veriyorum. Isimiz bitince emzigi aliyorum.
Bence bi dene

bu muayeneye Gitmesek nolurki ben gitmicem sanirim gozum korkuyor
Bende ilk dogumda gitmemistim normal dogumdu. Kendimi hazir hissedince 6 aylikken gittim.

Muskat bebege agir gelio o yizden uyuyor. Kendin tuketmen neysede bebege vermek cok tehlikeli olabilir.

Arkadaşlar merhaba bebekleriniz hayırlı olsun. Ben bir şey danışmak istiyorum sizlere taze anne olarak :)
Bebek bezi alcam başlangıç icin içinde 80 adet olan yenidogan bezi fazla gelir mi? ( 2-5 kg ) kullanamadan Küçük gelir mi bebege? Ne sıklıkla ne yapıyorlar hiçbir fikrim yok :)

Kızlar Hepinize teşekkür ederim dün gece yazmıştım bugün doğumum oldu ancak yazabildim.Herşey şimdilik iyi ama sütüm yok bebeğim emiyo ama gelmiyo.Çok fazla dikiş ağrım var ağrı kesiciler fayda etmiyo.Siz ne kadar yürüyüş yaptınız spinal anesteziden sonra? Her saat 10 dk dediler bana sabahtan beri aynı ağrım devam ediyo hiç düzelmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…