- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 32
Tebrik ederim canım, Allah analı babalı büyütsün :))Kızlar Hepinize teşekkür ederim dün gece yazmıştım bugün doğumum oldu ancak yazabildim.Herşey şimdilik iyi ama sütüm yok bebeğim emiyo ama gelmiyo.Çok fazla dikiş ağrım var ağrı kesiciler fayda etmiyo.Siz ne kadar yürüyüş yaptınız spinal anesteziden sonra? Her saat 10 dk dediler bana sabahtan beri aynı ağrım devam ediyo hiç düzelmedim
Canım tebrik ederim sağlıkla sıhhatle büyüsün insallahKızlar Hepinize teşekkür ederim dün gece yazmıştım bugün doğumum oldu ancak yazabildim.Herşey şimdilik iyi ama sütüm yok bebeğim emiyo ama gelmiyo.Çok fazla dikiş ağrım var ağrı kesiciler fayda etmiyo.Siz ne kadar yürüyüş yaptınız spinal anesteziden sonra? Her saat 10 dk dediler bana sabahtan beri aynı ağrım devam ediyo hiç düzelmedim
Doğru söylüyorsun ben dogsugundan beri yanimda yaptırdığım icin bi sikinti yaşamadım ama uykusu ağır insan için tehlikeli gerçektenCanım ben de yorgunsam yatarak emziriyorum ama uykum ağır değildir o yüzden korkmuyorum. Uykusu ağır olan biri için belki tehlikeli olabilir bu şekilde emzirmek.
Ben 2 paket 68 li kullandım 1 numarayı (2-5kg olanı) ama bebeğim 2.670 gr doğdu daha kilolu dogan bebek için fazla gelebilir. Bebegin kilosuna gore değişir o nekadar süre kullanacağınArkadaşlar merhaba bebekleriniz hayırlı olsun. Ben bir şey danışmak istiyorum sizlere taze anne olarak :)
Bebek bezi alcam başlangıç icin içinde 80 adet olan yenidogan bezi fazla gelir mi? ( 2-5 kg ) kullanamadan Küçük gelir mi bebege? Ne sıklıkla ne yapıyorlar hiçbir fikrim yok :)
Benimki uyurkende elleri öyle yumruk gibi... pek anlaşılmıyor, emerken uykuya dalıp atıyor ağzından, sonra uykusunda elini ağzına götürüp yalanıyo emiyor sanıyorKizlar doyup doymadigini bu sekilde anlayabiliyormusuz
Kızlar Hepinize teşekkür ederim dün gece yazmıştım bugün doğumum oldu ancak yazabildim.Herşey şimdilik iyi ama sütüm yok bebeğim emiyo ama gelmiyo.Çok fazla dikiş ağrım var ağrı kesiciler fayda etmiyo.Siz ne kadar yürüyüş yaptınız spinal anesteziden sonra? Her saat 10 dk dediler bana sabahtan beri aynı ağrım devam ediyo hiç düzelmedim
Bu gaz ilaçlarını istediğimiz gibi alabiliyor muyuz? Doktorun demesine gerek yokmu yani canım. Ayşe hoca bundan yazmış bize ama eczacı anlatmamış nasıl kullanılcak kaç damla vs. Bugün Yusuf ege çok kötüydü o ağladı ben ağladım napcağımı bilmeyince eşim gelince giydirdik pusete koyduk biraz sakinledi. O ara arkadaşım 5 damla veriyodum ben kendi çocuğuma deyince 5damla verdik rabbime bin şükür sakinledi.Yazmadı da ben Salihte kullandığım sab simplex i aldım direkt canım 2 gündür veriyorum bugün daha vermedim ona rağmen pırt pırt yapıyor gazları elhamdülillah :) nurse Harveys Salihte hiç ise yaramamisti
Canım sağlıklı kadınların bile 6 ayda bir kadın doğuma muayene olması ve smear testi yaptirması gerekiyor aslına bakarsan. O kadar korkulacak birsey değil ya sen koskoca normal doğum yapmış insansın ufacık bir muayene nedir ki gözün kapalı halledersin :)
Çok sağol canım benimmBiz kullanıyoruz. Günde 3 kere 6 damla şeklinde. İşe yarıyor mu bilmiyorum. Arada gazını çıkarıyor ama ilaçtan mı değil mi bilmiyorum.
Çok sağol canım bunu deneyeyim baktım olmuyo biogaia yı çok kişi önerdi ona bakarım.Ben biogaia aldım gümde beş damla kullanıyorum doktor da kullanabilirsin dedi
Sanki onu kullanmaya başladıktan sonrA gaz çıkarması biraz daha yumuşadı gibi- bilmiyorum 15 günden sonrA gösterir etkisini dedi aslında daha 15 gün olmamıştır alıp kullanalı
Kuzumm takip edemedim sen erken doğım mu yaptın hayırıdr inşallah?Kızlar Hepinize teşekkür ederim dün gece yazmıştım bugün doğumum oldu ancak yazabildim.Herşey şimdilik iyi ama sütüm yok bebeğim emiyo ama gelmiyo.Çok fazla dikiş ağrım var ağrı kesiciler fayda etmiyo.Siz ne kadar yürüyüş yaptınız spinal anesteziden sonra? Her saat 10 dk dediler bana sabahtan beri aynı ağrım devam ediyo hiç düzelmedim
Canım peki 10 dk mı yürüyodun dahamı fazla yürümek gerek?Tebrik ederim canım, Allah analı babalı büyütsün :))
Ben ilk gün ağlaya ağlaya yürüdüm canım, özellikle ilk iki üç sefer çok zordu ama üstüne gittim. Ne kadar yürürsem o kadar açılıyordum. Ertesi günse ayaktaydım. Hala hareketlerim kısıtlı, dikişlerim acıyor ama tabiki ilk gün olduğu gibi kalmayacaksın inşallah.
Canım yok erken doğum yapmadım bebek iri diye 39dan sonra sezeryana aldı doktor.O 3 serumu banada yaptılar ilk sonra bidaha yapmadılar.Arada ağrı kesici yapıyolar ama hala aynı çok zor yürüyorum sabahtan beri dikişlerim hep acıyo hiç iyileşme olmadıBu gaz ilaçlarını istediğimiz gibi alabiliyor muyuz? Doktorun demesine gerek yokmu yani canım. Ayşe hoca bundan yazmış bize ama eczacı anlatmamış nasıl kullanılcak kaç damla vs. Bugün Yusuf ege çok kötüydü o ağladı ben ağladım napcağımı bilmeyince eşim gelince giydirdik pusete koyduk biraz sakinledi. O ara arkadaşım 5 damla veriyodum ben kendi çocuğuma deyince 5damla verdik rabbime bin şükür sakinledi.
9dan beridir de emziriyodum yatıyo o sıra bende uyuyorm eşim bakıyo rahatladm doğduğundan beridir az uykuyla devam ediyodum
Çok sağol canım benimm
Çok sağol canım bunu deneyeyim baktım olmuyo biogaia yı çok kişi önerdi ona bakarım.
Ben sanıyorm ki doktor ne derse o kullanılacak meğer çeşitlerni deneyebiliyoruz demekki
Kuzumm takip edemedim sen erken doğım mu yaptın hayırıdr inşallah?
Sağ salim aldınmı kucağına. O ağrılar bende de vardı. 3 şişe serum yedim kendime geldim. Kızlara söyle sana da serum taksınlar yarım saat uzan üstüne yorganı pikeyi ört terle bi güzel bana en iyi o gelmişti çok kötüydüm yoksa
Yok kuzum o serumlar hariç bana yarım saat arayla 1 er şişe serum ağrı kesici verdiler kötü olduğumu duyan doktorum geldi bitane serum + ağrı kesici iğne de o yaptırdı onlar bana rahatlatmıştıCanım yok erken doğum yapmadım bebek iri diye 39dan sonra sezeryana aldı doktor.O 3 serumu banada yaptılar ilk sonra bidaha yapmadılar.Arada ağrı kesici yapıyolar ama hala aynı çok zor yürüyorum sabahtan beri dikişlerim hep acıyo hiç iyileşme olmadı
Saat başı kalkmaya çalışıyordum. Odanın içinde bir veya iki tur atıp geri yatıyordum. Koridorda dolaş dediler bana aslında ama hem yanımızda kimse yoktu bebeği tek bırakamazdık hem de ben tesettürlüyüm, üstümdeki pijamayla koridora insan içine çıkasım gelmedi, başımı da zor örtüyordum zaten.Canım peki 10 dk mı yürüyodun dahamı fazla yürümek gerek?
Amin sağolasın ya benim damar yolum açık olduğu halde kalçadan yaptılar ağrı kesiciyi o da 8 saatte bir.Seruma verseniz dedim olmaz dediler ısrarla.Yok kuzum o serumlar hariç bana yarım saat arayla 1 er şişe serum ağrı kesici verdiler kötü olduğumu duyan doktorum geldi bitane serum + ağrı kesici iğne de o yaptırdı onlar bana rahatlatmıştı
Gözün aydın bu arada rabbim analı babalı büyütsün:))
İnşallah ya bende 10 dk yürümüş olmak için dakika sayıyorum yürüdükçe iyileşirim belki diye ama nafile.Senin bel yada baş ağrın çok oldumu?Saat başı kalkmaya çalışıyordum. Odanın içinde bir veya iki tur atıp geri yatıyordum. Koridorda dolaş dediler bana aslında ama hem yanımızda kimse yoktu bebeği tek bırakamazdık hem de ben tesettürlüyüm, üstümdeki pijamayla koridora insan içine çıkasım gelmedi, başımı da zor örtüyordum zaten.
Yani illa 10dk olsun diye uğraşmadım ama zar zor ayağa kalk, iki adım at, 10dkyı buluyordur.
İnşallah yarın sabaha çok daha iyi olacaksın :)
Bana da aynısı oldu canım demek ki öyle dha iyi etkiyo ilaç.Amin sağolasın ya benim damar yolum açık olduğu halde kalçadan yaptılar ağrı kesiciyi o da 8 saatte bir.Seruma verseniz dedim olmaz dediler ısrarla.
Memeler depo degil canim.bidr artik ne kadar sut uretmesi gerektigini biliyor. O yuzden sertlesmemis olabilir. Pompa yapnaralarda uretimi hizlandirmak icinKızlar sanırım canımı sıkan bir olay sütümün kesilmesine sebep oldusezaryen doğuma rağmen ilk gündem beri sütüm vardı... gün içinde aldığım bir haber çok canımı sıktı. O saatten sonra ruhum bedenime ağır geldi resmen. Bebeğim emeli 3 saati geçti hala memeler de sertlik yok normalde çok sert olur bebeğim ağzına almakta bile zorlanırdı
2. Hamileliğini yaşayan arkadaşlar böyle aniden sütün azalması ya da kesilmesi gibi bir durum yaşadılar mı?
Benim belim devamlı ağrıyor canım fibromiyalji hastasıyım. O yüzden spinalden mi fibromiyaljiden mi bilmiyorum yani. Çok kahve içtim, baş ağrım olmadı çok şükür. Sen kahve içiyor musun?İnşallah ya bende 10 dk yürümüş olmak için dakika sayıyorum yürüdükçe iyileşirim belki diye ama nafile.Senin bel yada baş ağrın çok oldumu?
Spinal oldum canım evet yürüyebiliyorum ama acım hiç azalmıyo ne kader yürürsem yürüyeyim dikiş ağrılarım hep aynı dün öğlen spinal oldumBana da aynısı oldu canım demek ki öyle dha iyi etkiyo ilaç.
Spinal mi oldun sen?
Ben genel oldum okadar aşırı ağrım sızım olmadı hatta sonraki gün ben trk başıma yürüdüm koridorda gezdim. İlk akşamda eşimle yürüdük dikişlerim acıdı ama sizin kadar kötü olmadm ben Allaha şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?