2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Yok canım baş ağrısı olmadı kahve vardı ama gerek kalmadı.Ben dün ameliyat oldum ağrılarım aynı yürüyorum falan ama bebeğimin altını değiştirmekte kucağıma almakta çok zorlanıyorum karnıma değince mahvoluyorum

Bebeğin erkekse erkekler daha çabuk büyüyor kızlar genelde daha minyon oluyor canım. Ben 2 buçuk paket 1 numara kullanıp 2ye geçtim. Zaten 1ve 2 arasında çok büyük fark yok aslında

Çok geçmiş olsun canım gaz sancıları basladi demek... Nurse Harveys iyi gelmiş çok şükür

A Angel-2018 gözün aydın canım güle güle büyüsün bebisin sen de en kısa zamanda iyi olursun inşallah :)

Bibliyo canım sütun terbiye olmuş olabilir. Sen bol su içip olumlu düşünmeye çalış. Üzüldüğün şeylere de hiç değmez Kuzucuguna sarıl bol bol

Ilk bebeğimde 40gunluk olduktan sonra aynı şeyi yaşadım çok üzülmüştüm sütüm azaldı diye ama bi kaç gün sonra eski haline geri döndü sen bol bol emzirmeye dinlenip uyumaya bol bol su içip sıvı tüketmeye devam et moralini yüksek tut moral çok önemli.

Memeler depo degil canim.bidr artik ne kadar sut uretmesi gerektigini biliyor. O yuzden sertlesmemis olabilir. Pompa yapnaralarda uretimi hizlandirmak icin
Ben de ilk günler sağıyordum son 15 gün bırakmıştım sağmayı. Bu saatten sonra sağmak işe yarar mı sence? Eski formuna gelir mi sağmayla?

Terbiye olmuş derken? Günlük kullanım kadar mı üretiyor demek istedin? Bu sabah sağmakla başladım güne. Ya aslında dün hiç bişey yoktu aniden oldu gün içinde nazarım mı değiyor acaba?! Bebeğim uyusa ohoo ne güzel uyuyor derim ardından saatlerce uyumaz kızım. Ağlaması yok derim bebek katılmaya başlar. Daha dün de bişey yapmadığım halde bir sürü sütüm var, insanlar niye uğraşıyor ki süt için dedim ardına süt sorunu başladı

Bizim ilk bebek ve kız. Acemiliğimizden 1 bez kullanacağımıza tek seferde 3 bez kullandığımız oldu. Tam bağladım çişini yaptı temiz bezi bağlarken kakasını yaptı derken baya bez boşa gidiyor. Biz yarın 30 günlük olacağız ve yeni geçtim 2 numaraya. 1 numarayı 120-58-54 adet paketleri bitirdik. 80 adet az gelir bence.

Mesela şuan göğüs pedi kullanıyorum çünkü ara ara süt akıyor ama terbiye olunca ped kullanmaya gerek olmayacak çünkü bebek emdikce gelecek canim.

Canım baktın mi hiç sütün tazyikli olabilir mi ? Ben sağarken görmüştüm biraz fiskirdigini ama 2 kez kızın suratına fiskirdigini gördüm hatta eşimde gördü o anı ve şok yaşadı.. 5 dk da doyabilir ama kilo alımı yeterliyse diyolar.. benim ki de ağlıyor boğuluyor gibi oluyor resmen kavga ediyor memeyle.. tazyikli süt bazen meme reddi yaşanmasına sebep olabiliyormuş..

Canını hiç sıkma uzmanlar şunu diyor memelerin sert ya da yumuşak olması küçük ya da büyük olmasının süt üretimiyle alakası yokmuş.. Bi sabah bende bi uyandim memeler pelte kafayi yicem kız emiyor ama ağız kenarından taşmıyor eskisi gibi netten bi araştırdım bu bilgiye ulaştım bazı günler ve bazı saatler bakiyorum yumuşak bazen taş gibi canım buna canını sıkma rahat ol

Allah yardımcınız olsun canım. Inşallah kolay bir doğum olur. Bu arada bende ekim annesiyim ama kasım annelerinden vazgeçemiyorum :)

Canim nekdar sevindim anlatamam insallah 2 gune yaninda olur iyi olcak insallah buna inaniyorum gununuz nasil gecti kucik pasayla sende toplayabildinmi biraz kendini kuzum
Dun 40 dkya yakin emzirdim.artik emmez diyodum ama saldirdi resmen.kundaklarislardi zaten her yeri delik desikti sadece basini oksayabildim ama kucagimda tutmak bile iyi geldi.baska.bi bebek varsi emzirdigim sure boyunca kuvozunde agladi.tertemiz bakuyolar ama iste aglayinca uyanikken oyle kendi basina aglayip aglayip susuyo kimse kucagina alip sevip sarilmiyo cok yalniz kaliyo orda bunu bilmek ve gozumle gormek icimi parcaladi.cuma gunu antibiyotigi keserlerse pazartesi cikarabilirz.bu arada hic atesinin cikmamamasi lazim tabi.yani en iyi ihtimalle pazartesi cikartacaklar.insallah cikar artik dayanilmaz oldu yoklugu

Şu an kendini cok kotu hissetsende 14 xok yuksek bir deger degil.5.gun sarilik en yuksek degerine ulasacak dun 14 se bugun 16 yarin 18 olursa belki 1 2 saat fototerapi alir sonra zaten dusmeye baslayacak.5.gunden sonra yukselmez.
Inan cogu annenin yasadigi seyler bunlar,beslenmedigi icin korkuyosun sarilik seni korkutuyo ama bak gorursun yarindan sonra dusmeye baslayacak korkma.anlattiklarin pek cok annenin yasadigi seyler.
Bu arada fototerapi kemoterapi gibi bisey degil.sahte gunes isigi diyelim.kandaki d vitaminini yukselterek karacigeri destekliyor o kadar korkma kendini de bu kadar gucsuz hissetme 1 hafta sonra bunlari hatirlamayacaksin bile

Muskat cevizini ki diosun cnm ben bebegime veriorm aksamlari bizde ne faydasi varmis onu bilmiodm

canım bebeği emzirmeden sıktıgimda ince de olsa bı delikten fışkırma oluyor yuzune falan geliyor.emzirdikten 1 1,5 saat sonra fırsat bulunca sagdim dün 30 35 çıkıyor şu kendinden süt alma olayı bende olmuyor.gerci o sütun azlığını çokluğunu belirleyici değil ama insan takılıyor iste.

9 ay boyunca kızım hareket etmeyince bu kız oynamıyor diye kurdum söylendim, şimdi de doymuyor diye

Ben yine uzmanlar diye başlayacağım lafa canım ama anneyle bebek arasındaki bağ senin aldigin koku bebeğin memeyi tutuşu falan bunlar aslında hepsi duygusal temelli şeyler ya makineyle ya da pompayla sağarken dahaa az geliyormuş bebek emdiğinde daha fazla süt çıkarıyormuş o yüzden süt sağarken bebeğinizin fotosuna bakın hatta kokusunun sindigi kıyafetleri koklayın diyolar ama bu bile yeterli olmayabiliyomus sagarken..doyar annesi doymazsa azcik mamayla dr.un dediği gibi desteklersin o da sağlıkla büyür. öteki kontrolde daha iyi olacak ..anne olunca insan iyice hassaslasiyor bilhassa bebegi söz konusuysa takılıyor herşeye..

Ben 2 paket 68 li kullandım 1 numarayı (2-5kg olanı) ama bebeğim 2.670 gr doğdu daha kilolu dogan bebek için fazla gelebilir. Bebegin kilosuna gore değişir o nekadar süre kullanacağın

Teşekkürler yardımınız icin. Başlangıç icin 80 tane alayim ozman :) en azından yetmezse almak icin suremiz olur.

Değişiklik var mı canım, şimdi ne durumdasın?

İlk gün kucağa almak zor ama kucağındayken bol bol kokla minnoşunu. Mutluluk hormonu endorfin, en etkili ağrı kesici aynı zamanda :)

Canım senin dediğin her şeyi ben de okudum gördüm sanırım aynı şeyleri takip ediyor okuyoruz :) , ama işte dediğin gibi bebislerimiz söz konusu olunca yine de hep tedirgin oluyoruz .

mama devreye girince toparliyor ister istemez.ama işte önemli olan mamasiz tek sütun yettiği gunleri görebilmek. O da nasip olur insaAllah canım sağolasin

Olacak canım allahın izniyle ve ikinizin çabasıyla inşallah

Merhabalar benim bebeğim 8 günlük oldu her gün en az 10 kez bezini değiştiyorum 3800 doğdu şu an 4 kilo hala yenidoğan 1 numara oluyor 132 li paket almıştım 30 tane fln kaldı bir daha alacağım yani çok gelmez az bile bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…