Gözük aydın canımm Allah analı babalı büyütsün inşallah süt emdikçe geliyor hiç merak etme gelecektir bol bol yürü yürüdükçe açılırsınKızlar Hepinize teşekkür ederim dün gece yazmıştım bugün doğumum oldu ancak yazabildim.Herşey şimdilik iyi ama sütüm yok bebeğim emiyo ama gelmiyo.Çok fazla dikiş ağrım var ağrı kesiciler fayda etmiyo.Siz ne kadar yürüyüş yaptınız spinal anesteziden sonra? Her saat 10 dk dediler bana sabahtan beri aynı ağrım devam ediyo hiç düzelmedim
Dikişler halen acıyorken ultrason cihazı mı sokacak? Bir de smear testi? Eyvahlar olsun@betka2013 40 muayenesinde alttan ultrasonla bakar bir de smear testi için numune alır canim.
Muskat cevizini ki diosun cnm ben bebegime veriorm aksamlari bizde ne faydasi varmis onu bilmiodm
Dikişler halen acıyorken ultrason cihazı mı sokacak? Bir de smear testi? Eyvahlar olsun
canım bebeği emzirmeden sıktıgimda ince de olsa bı delikten fışkırma oluyor yuzune falan geliyor.emzirdikten 1 1,5 saat sonra fırsat bulunca sagdim dün 30 35 çıkıyorşu kendinden süt alma olayı bende olmuyor.gerci o sütun azlığını çokluğunu belirleyici değil ama insan takılıyor iste.
9 ay boyunca kızım hareket etmeyince bu kız oynamıyor diye kurdum söylendim, şimdi de doymuyor diye
Kızlar 47 gunluguz.pzt kontrol vardi.2 haftada 160 Gr almış (mamayı biraz azaltmistim) o yüzden mamayı her öğünden sonra devam dedi doktor.
mede tam 5 dkka oluyor başlıyor ağlamayabi daha da tutmuyor . Sakinleştirip mecbur diğer memeye geçiyorum.o ağlıyor ben ağlıyorum arada, kendimi yetersiz hissediyorum.
5 dkkada doyar mı ki? 5 dkkadan sonra sütun gelişi mı azalıyor da kızıyor ağlıyor bırakıyor
Var mı böyle bsy yaşayan? Doktor da diyor en az 10 15 dkka her bir meme emzirilecek.ben hepten stres yapıyorum kendime emmiyor o kadar diye
Devlet hastanesinde jel sürmüyor ki.. ilk doğumumda taburcu olana kadar 4-5 sefer içeride parça kalmış diyerek çatala yatırıp temizlediler, canımdan can gitti resmen.. her bir dikişi hissettim yana yana.. smear ise en son hamile kalmadan önce yaptırdım, 3 gün yürürken ve otururken canım yandı.. sağlık ocağında en dandik spekulumlar kullanılıyor galiba.. bir de benim dışta kuruluk ve hassasiyet oluyor normalde de. Haliyle şimdi dikişlerin kimi şiş, kimi beyaz haldeyken korku basıyor... Bebeğim son ultrasonda 3500 civarı demişlerdi ama 4200 doğdu maşallah. Şimdi yırtıkların acısı ile her temastan gözüm korkuyor.. kesi yeri toparlandı fakat öbür dikişler 1 ay geçmesine rağmen iyileşmedi..Bana doğumun ertesi günü bile ultrasonla baktı acimiyor canım jel filan sürüyorlar ya. Smear da acitmiyor 1 dakika bile surmeyecek bir işlem zaten :)
Ilk 5 dk anca sulu kısmı emer sonra sutun kivami ve tadi değişiyor besleyici kısmı gelmeye basliyor belki aradaki degisiklikten hoslanmiyordur. En az 10-15 dk emiyor benim bebiş ilk hizli emiyor sonra bekleye bekleye emiyorKızlar 47 gunluguz.pzt kontrol vardi.2 haftada 160 Gr almış (mamayı biraz azaltmistim) o yüzden mamayı her öğünden sonra devam dedi doktor.
mede tam 5 dkka oluyor başlıyor ağlamayabi daha da tutmuyor . Sakinleştirip mecbur diğer memeye geçiyorum.o ağlıyor ben ağlıyorum arada, kendimi yetersiz hissediyorum.
5 dkkada doyar mı ki? 5 dkkadan sonra sütun gelişi mı azalıyor da kızıyor ağlıyor bırakıyor
Var mı böyle bsy yaşayan? Doktor da diyor en az 10 15 dkka her bir meme emzirilecek.ben hepten stres yapıyorum kendime emmiyor o kadar diye
En cik anne babanın nazarı değermiş bebeğe bilgin olsun. Buarada benim goguslerde dolgun olmuyor eskisi gibi ama sut var. Bebek artik eskisinden daha kaliteli emdiği icin tamamini bosaltiyordur be meme bebegin emdigi kadar üretim yapıyordur sutun kesilmemistir bence. Kesilse benim kesilirdi 15-20 günlükken sinir krizi geçirdim resmen elim ayağım titredi yere yattım kalkamadım ama bisey olmadı Allah'a şükür.Terbiye olmuş derken? Günlük kullanım kadar mı üretiyor demek istedin? Bu sabah sağmakla başladım güne. Ya aslında dün hiç bişey yoktu aniden oldu gün içindenazarım mı değiyor acaba?! Bebeğim uyusa ohoo ne güzel uyuyor derim ardından saatlerce uyumaz kızım. Ağlaması yok derim bebek katılmaya başlar. Daha dün de bişey yapmadığım halde bir sürü sütüm var, insanlar niye uğraşıyor ki süt için dedim ardına süt sorunu başladı
Bizim bi sikintimiz olmadi simdiye kadar 15 gundur veriorm verdeyse kaziorm az bisey anne sutu ekliorm kasiga veriormDoktor direk bebeğe verme sen iç sütünden geçsin dedi
Devlet hastanesinde jel sürmüyor ki.. ilk doğumumda taburcu olana kadar 4-5 sefer içeride parça kalmış diyerek çatala yatırıp temizlediler, canımdan can gitti resmen.. her bir dikişi hissettim yana yana.. smear ise en son hamile kalmadan önce yaptırdım, 3 gün yürürken ve otururken canım yandı.. sağlık ocağında en dandik spekulumlar kullanılıyor galiba.. bir de benim dışta kuruluk ve hassasiyet oluyor normalde de. Haliyle şimdi dikişlerin kimi şiş, kimi beyaz haldeyken korku basıyor... Bebeğim son ultrasonda 3500 civarı demişlerdi ama 4200 doğdu maşallah. Şimdi yırtıkların acısı ile her temastan gözüm korkuyor.. kesi yeri toparlandı fakat öbür dikişler 1 ay geçmesine rağmen iyileşmedi..
Merhabalar benim bebeğim 8 günlük oldu her gün en az 10 kez bezini değiştiyorum 3800 doğdu şu an 4 kilo hala yenidoğan 1 numara oluyor 132 li paket almıştım 30 tane fln kaldı bir daha alacağım yani çok gelmez az bile bence
Canım tebrik ederim Merhabalar kızlar dün gece 12de kızım doğdu çok şükür. Suni sancıhla Doğum yaptım dikişlerim var yürümekte biraz zorlanıyorum ama en zoru oturup kalkmak. Geçer bi iki güne diyorum:) Doğum yapmayan kaldı mı?
Önce yüzü sararmaya başlıyor, ardından göbek çevresi ve bacaklar.. yüzünden anlarsınız zaten. Geçmiş olsun, analı babalı büyüsün yavrunuz ❤Sarılık olunca bebeğin ilk neresinden belli oluyo? Emziriyorum ama bazen uyanmakta zorlanıyor baya bazen de uyanmıyo uyurken emiyo
xyzt-5544 canım ne yaptın dogdu mu bebis
Yok canım doğmadı hala. Yarın 40 haftam bitiyor ama bizim kız inatçı çıktı :)
Bugün alacaktı doktor ama “bebek iri bebek değil, suyun da çok iyi durumda Cuma’ya kadar bekleyelim. Kendiliğinden gelebilir, gelmezse biz alırız” dedi. Hala bekliyoruz yani :)
Sizler nasılsınız, bebekler iyiler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?