Canım geçmiş olsun açıkçası ben oda oda havalandiriyorum kapısını kapatıyorum camını açtığım odanın 10 dk falan aynen çok soğuk çocuk hasta olacak diye korkuyor insan Parol falan iç istersen biraz daha hafifletiyorArkadaşlar grip oldum ağır hale gelmeden bunu nasıl geçirebilirim? Evi zor ısıtıyoruz. Dışarısı çok soğuk sık sık havalandırın diyolar da bebek varken nasıl olacak? Ne yapmam gerek yardımınıza ihtiyacım var. Çok üzgünüm.
Hemen sicak suya 1 limon karabiber ve bal koy sicak sicak icArkadaşlar grip oldum ağır hale gelmeden bunu nasıl geçirebilirim? Evi zor ısıtıyoruz. Dışarısı çok soğuk sık sık havalandırın diyolar da bebek varken nasıl olacak? Ne yapmam gerek yardımınıza ihtiyacım var. Çok üzgünüm.
Çok sag ol canım. Biz de havalandırıyoruz o şekilde ama sık sık diyince işin içinden çıkamadım.Canım geçmiş olsun açıkçası ben oda oda havalandiriyorum kapısını kapatıyorum camını açtığım odanın 10 dk falan aynen çok soğuk çocuk hasta olacak diye korkuyor insan Parol falan iç istersen biraz daha hafifletiyor
Limonun tamamı mı? Bir de sıcak suda bal toksitleşmiyor mu? Ilık suda yapsam?Hemen sicak suya 1 limon karabiber ve bal koy sicak sicak ic
Canım sende sağlıkla büyüt bebeğini..Ben gümüş kapak aldım ve hiç yaram olmadı emzirmek keyif resmen..Eğer pahallılığına takılmıyorsan hiç düşünme..Ben alırken çok düsunmustum burada bile sordum ama iyiki almışımSlm kızlar herkes bebeğini sağlıkla büyütsün inşallah benimde sütüm var fakat gogüslerim öyle yara oldu ve catladi ki emzirme saati gelmesin diye dua eder oldum eczaneden krem lansinoh aldım fayda yok zeytin yağı sürüyorum gene geçmiyor resmen yarıldı gogüslerim ne yapacağımı bilmiyorum böyle olanlar varsa nasıl geçti sizinkiler
Sağdıktan sonra kaloriferin üstunde kalabilir bence orada ılık olur içirecegin zaman direk verebilirsin..direk ısıtmıyorsun sonucta ben vermistim öyle yapıpKizlar sağılan süt oda sıcaklığında 3 saat kalabiliyor ya, ama sanki soğuk gibi oluyor. İcirmeden önce az bsy petek üstüne konabilir mı ki acaba
Aslında öyle ama evime gelen hemsire 6 saat 6 gün 6 ay yapabilirsin demisti..Ama tabi ben yine 3 kuralını yaparımKızlar odada 3 saat dolapta 3 gün buzlukta 3 ay değil mi? Bugün aldığım manuel pompa kılavuzunda da dolapta 24 saat diyor sağılan sütun saklanmasi
Bardaginin buyuklugune gore degisir canimLimonun tamamı mı? Bir de sıcak suda bal toksitleşmiyor mu? Ilık suda yapsam?
Geçmiş olsun canım ılık suya limon sık biraz da bal çok az zencefil.. Bende geçenlerde hafiften grip olur gibiydim böyle yendim.. ve sık sık biseyler ye ki güçsüz kalma canım.. ama havalandırma olayı nasıl çözülür bilmiyorum kışın başına denk geldik çok stresli hastalık korkutuyorArkadaşlar grip oldum ağır hale gelmeden bunu nasıl geçirebilirim? Evi zor ısıtıyoruz. Dışarısı çok soğuk sık sık havalandırın diyolar da bebek varken nasıl olacak? Ne yapmam gerek yardımınıza ihtiyacım var. Çok üzgünüm.
Canım benim de bir haftam kaldı Doğuma ve ben de aldım gümüş kapak sen doğurmadan önce kullandın mı bir de lanshon krem sürdün mü yine de bir de ben bi sürü göğüs pedi de aldım üzerinden koydun mu kapağın teşekkürler şimdidenCanım sende sağlıkla büyüt bebeğini..Ben gümüş kapak aldım ve hiç yaram olmadı emzirmek keyif resmen..Eğer pahallılığına takılmıyorsan hiç düşünme..Ben alırken çok düsunmustum burada bile sordum ama iyiki almışım
Ben sling kullanıyorum e bebekten aldım fiyatı da uygun diye cok ta rahat ettim dışarı çıkarken hastaneye giderken falan çok işimi gördü. Mont olarak ta ben tesetturluyum zaten genis bi pardesum vardı onu giyip bebisin üstünü de kapatıyorum cok soguk olursa da üstüne ekstra şal atıyorum zaten birbirimize yapışık oldugumuz icin bebis hiç üşümüyor ben de cogunlukla terlemiş oluyorum eve döndüğümde. Anne bebek montu hic gormedim ama kullanışlı olabilirHanımlar , bebeğini giyen var mı aranızda ? Sling - kanguru kullanan ?
Bizimki göğüste pışpışlanınca gaz ve kakasını rahat yapabiliyor ama ben taşınamıyorum kayıyor çocuk sürekli bide Kalkan’lar var göğüste bastırınca cocugu onlarda derime batıyor hep canım yanıyor
Mababy nin slinglerine baktım, denemeden alamam mağaza Kadıköy’de imiş... müsait bi zamanda gidip bakıcam
Bir de anne bebek montları var, bebeğini kanguru -sling ile kucağına alıp anne ve bebek montu giyiyorsun ona özel önder giydirme yeri var .
Mantıklı mı acaba ?
oncelikle emzik/biberonu tamamen kesmeniz lazim ki kafa karisikligi geçsin. Bazi bebekler hem memeyi hem bunlari kabul etmiyor. Benimki de etmemisti.Kızlar nolur yardımcı olurmusunuz bebeğim sarılık olduğu için mama takviyesi yapıldı ve sütümüde sağarak verdimki ne kadar geliyo göreyim.Aynı zamanda emzirdimde ama yinede biberona alıştı beni istemiyo reddediyo napabilirim
Çok çok sag ol canım. Sen yardımcı olmaya çalıştın zaten daha napcaksın :)Bardaginin buyuklugune gore degisir canim
Valla ben hep koyuyorum bilmiyorum kle oldugunu normalde sicak sutede koyarlar cocuklara sen istersen ilik suyada koyabilirsin ama scak su kadar etki edermi bilmiyorum ilik suda bal erimeyebilir ama bu arada gecmis olsun canim cocuklardan unutmusum yaxmaya acele acele yazinca
Çok çok sag ol canım. Geçmiş olsun sana da. Darısı başıma.Geçmiş olsun canım ılık suya limon sık biraz da bal çok az zencefil.. Bende geçenlerde hafiften grip olur gibiydim böyle yendim.. ve sık sık biseyler ye ki güçsüz kalma canım.. ama havalandırma olayı nasıl çözülür bilmiyorum kışın başına denk geldik çok stresli hastalık korkutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?