2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Eklentiler

• C1E6CB76-A3C2-4F22-9CBA-2D7F23FAB9BC.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 57
  • 4FADA06B-108C-4141-A956-2905CF0B1176.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 61
Ben dun senin mesajindan sonra baktim da bana da asiri pahali geldi ben olsam o monta o parayi vermem ama yinede sen bilirsin. bugun bunu giydirip slingle çıkarttım dışarı istanbuldayim hava da baya soğuk ama eve geldigimizde sicacikti bazen de su tarz bisey ordum onla cikariyorum dışarı slingle oyle de üşümüyor yine de sen bilirsin

Kızlar biz 8 günlüğüz ve felaket bi pişik var şuan kanayacak neredeyse bu durumda olanlar var mı nasıl geçti? Bezinin arasına pamuk bez koyuyorum 3kremi karıştırıyorum geçmedi

Kızlar biz 8 günlüğüz ve felaket bi pişik var şuan kanayacak neredeyse bu durumda olanlar var mı nasıl geçti? Bezinin arasına pamuk bez koyuyorum 3kremi karıştırıyorum geçmedi

Canım 8 günlük bebekte o derece pişik olması enteresan geldi doktora danıştin mi? Senin sütünden geçen birşeye alerjisi olabilir

Bebeğim sürekli memede kalmak istiyo uykuya memede dalıyo bu arada 5 günlük.Ne yapabilirim tecrübelerinizi paylaşırmısınız hiç uyumadığım için sütümde gidecek korkuyorum gerçekten 1 dk bile göğsümden ayrılmıyo çünkü

Canım 8 günlük bebekte o derece pişik olması enteresan geldi doktora danıştin mi? Senin sütünden geçen birşeye alerjisi olabilir

Hayır canım yalnızca aile hekimine sordum o da krem yazdı dün akşam oldu yemekte makarna ve pırasa yedim Bugün de geçmedi ama arasına koyduğum pamuklu bezi daha kalın seçtim bu kez yarında devam ederse doktora gidicem

Benim ilk günler iki göğsümde çok kötü yara oldu bi kaç gün emzirmedim sürekli sağdım sağmanın etkisiyle sanırım sütüm çok aşırı oldu.memeye alışınca bıraktırmak çok zor oluyo. Kızım biraz ağlayınca kucağıma almıyorum bekliyorum artarsa ağlaması bakıyorum çoğu kez susuyo bakmayınca sen de dene istersen

İnek sütü alerjisi olabilir belki canım. Bebeğin kakasinda anormallik var mı?

Katılarak ağlıyo mememde olmazsa doymuyo mu acaba diyorum doyduğunu nasıl anlıyoruz bes sayısı kaç olmalı 5günlük bebekte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…