- 27 Şubat 2018
- 3.666
- 5.473
- 158
En güzeli herkeste ağlayıp sen alınca susup uyuması :)Ne kadarlık oldu senin bebiş benimkide aynı hatta babası diyor ki kız çocuklar hani babacı olurdu :)
En güzeli herkeste ağlayıp sen alınca susup uyuması :)
Yarın tam 2 ay bitiyor. Şuan anneye muhtac mecbur anneci olacak az bi büyüsün bakalım değişiyor mu huyuNe kadarlık oldu senin bebiş benimkide aynı hatta babası diyor ki kız çocuklar hani babacı olurdu :)
Ben sling kullanıyorum e bebekten aldım fiyatı da uygun diye cok ta rahat ettim dışarı çıkarken hastaneye giderken falan çok işimi gördü. Mont olarak ta ben tesetturluyum zaten genis bi pardesum vardı onu giyip bebisin üstünü de kapatıyorum cok soguk olursa da üstüne ekstra şal atıyorum zaten birbirimize yapışık oldugumuz icin bebis hiç üşümüyor ben de cogunlukla terlemiş oluyorum eve döndüğümde. Anne bebek montu hic gormedim ama kullanışlı olabilir
Canım ben sling aldım haftasonu evin içinde denedim kızımın sakin ve havasında olması gerek sanırım... bir de tuniko.com dan aldım neko esnek sling o anne bebek montları çok güzel gözüküyor ben hamile kalmadan önce bile görüp özenmiştim ama kullananlar var mı kullanışlı mi bilmiyorum
Ben neko wrap sling kullanıyorum
Ama henüz dışarı onunla çıkmadım
Evde çok rahat ettiim
İçinde sıcacık uyuyor
@Spizella @bdy_86 @Zehra_mda
Bende düşünüyorum ama denemeden almayacağım sanırım, oğlan kabul eder mi etmez mi, aldıklarınıza baktım internetten , bende bahsettiğim ürünün görsellerini ekleyeceğim, bende tesettürlüyüm ama geniş bi montum yok bebekle kullanabileceğim, bahsettiğim bu montlar da aşırı pahalı... bebekle, bebeksiz, hamileyken kullanım seçenekleri var.. evde de bir sürü montum var ama hamileyken bile kullanamamıştım hepsi ufak gelmişti. Şimdi eski kilomdayım..
Aklıma bir de şöyle geldi kendime o kadar para verip montu alacağıma oğluma astronot ve sling mi alsam ?
Görselde ki ürün yurtdışından geldiği için pahalı yerli üretim değil...
Benimkide 41 günlük evet şuan mecbur anneci bakalım göreceğiz:)Yarın tam 2 ay bitiyor. Şuan anneye muhtac mecbur anneci olacak az bi büyüsün bakalım değişiyor mu huyu
Evet ac olunca araniyor, emerken de kendisi birakiyor bir iki tekrar deniyorum ama almayinca 10 dk da olsa birakiyorum mecburen. Yetiyordur insallah.
Kızlar biz 8 günlüğüz ve felaket bi pişik var şuan kanayacak neredeyse bu durumda olanlar var mı nasıl geçti? Bezinin arasına pamuk bez koyuyorum 3kremi karıştırıyorum geçmedi
Canım 8 günlük bebekte o derece pişik olması enteresan geldi doktora danıştin mi? Senin sütünden geçen birşeye alerjisi olabilir
Bebeğim sürekli memede kalmak istiyo uykuya memede dalıyo bu arada 5 günlük.Ne yapabilirim tecrübelerinizi paylaşırmısınız hiç uyumadığım için sütümde gidecek korkuyorum gerçekten 1 dk bile göğsümden ayrılmıyo çünkü
Hayır canım yalnızca aile hekimine sordum o da krem yazdı dün akşam oldu yemekte makarna ve pırasa yedim Bugün de geçmedi ama arasına koyduğum pamuklu bezi daha kalın seçtim bu kez yarında devam ederse doktora gidicem
Katılarak ağlıyo mememde olmazsaBenim ilk günler iki göğsümde çok kötü yara oldu bi kaç gün emzirmedim sürekli sağdım sağmanın etkisiyle sanırım sütüm çok aşırı oldu.memeye alışınca bıraktırmak çok zor oluyo. Kızım biraz ağlayınca kucağıma almıyorum bekliyorum artarsa ağlaması bakıyorum çoğu kez susuyo bakmayınca sen de dene istersen
Kızlar biz 8 günlüğüz ve felaket bi pişik var şuan kanayacak neredeyse bu durumda olanlar var mı nasıl geçti? Bezinin arasına pamuk bez koyuyorum 3kremi karıştırıyorum geçmedi
Benimde aklıma o geliyo inşallah değildir. Bi ara ishaldi geçti şimdi sarı kaka yapıyo böyle mi oluyodu normalde unutmuşum bileİnek sütü alerjisi olabilir belki canım. Bebeğin kakasinda anormallik var mı?
5 6 bez kakalı olunca doyar yazıyordu. Bizimki her emdiğinde yapıyoKatılarak ağlıyo mememde olmazsadoymuyo mu acaba diyorum doyduğunu nasıl anlıyoruz bes sayısı kaç olmalı 5günlük bebekte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?