- 2 Kasım 2018
- 4
- 2
- 1
- 34
Prematüre maması ayrı normal bebek maması ayrı, normal bebeğe pre maması verilmezki. Proteine zaten bebeklerin ihtiyacı var en çok, büyüyüp gelişecek neticede. Bizim doktorumuz özellikle aptamili önerdi gayet sağlıklı şükürAptamil de sporcuların kullandığı kas geliştirici bir madde varmış daha çok düşük kilolu ve prematüre doğan bebeklere veriliyormuş
Nazımı çeker kesin bu kadın diyordur belki :)Biz de 34 günlüğüz. Kızım babasına gülüyor ve arada sesler çıkarıyor. Herkeste susuyor bana gelince ağlıyor
Biz de 34 günlüğüz. Kızım babasına gülüyor ve arada sesler çıkarıyor. Herkeste susuyor bana gelince ağlıyor
Kızlar biz 8 günlüğüz ve felaket bi pişik var şuan kanayacak neredeyse bu durumda olanlar var mı nasıl geçti? Bezinin arasına pamuk bez koyuyorum 3kremi karıştırıyorum geçmedi
Birebir ayniyiz sabaha karsi aglama krizim geliyor dayanacak halim kalmadi. Ben sıktım disimi gece boyu salladim ayagimda uyandikca yedirdim uyuttum. Simdide uyutmuyorum kendimde uyumadimaksama kadar tutcam uyutmicamAynı durumdayım günlerdir belki de haftalardır (gece gündüz dün bugün yarın kavramım kalmadı çünkü) gece 2 de uyanıyor sabah 10 11 e kadar ne yaparsam yapayım uyumuyor bebeğim öğlene doğru uyuduktan sonra akşama kadar uyuyoruz gece gündüz kavramım bitti o uyumadıkça kendimi kaybediyorum sanki son saatlerde. Akşam olup uyanınca kıyamıyorum tekrardan. Ama iyiye gitmiyorum bu şekilde ne yapacağımı şaşırdım.
Ben hala uyutamadım kendimden nefret ediyorum şuan çocuğumun sesleri kulağımda çınlıyor bitik durumdayımBirebir ayniyiz sabaha karsi aglama krizim geliyor dayanacak halim kalmadi. Ben sıktım disimi gece boyu salladim ayagimda uyandikca yedirdim uyuttum. Simdide uyutmuyorum kendimde uyumadimaksama kadar tutcam uyutmicam
Ayy. Aynı durum bizimkide gece 12 uyanıp sabah 9 a kadar uyanıkBenim cok kötü durum. Gece 2 de uyanip gunduz 8 9 10 gibi uyuyor. Yani o saatler arasi hep uyanik. Canima tak etti bugun uykumdan fedakarlik yapip gece boyu salladim yedirdim zorla uyuttum isigi acmadim. Günduz bende uyumicam kizimida uyutmicam. gündüz herkes ilgilenir gece olunca benden baskasi ilgilenemiyor cok yoruldum artik
Kuzum evet önceden kullanmaya başlamıştım, ne kadar etkiledi bilmiyorum tabi..hiç krem falan kullanmadım gerek te yok zaten..evet gögüs pedi kullanıyorum gümüş kapak dolan sütleri tutamıyor illaki taşıyor..Hayırlı doğumların olsun inşallahCanım benim de bir haftam kaldı Doğuma ve ben de aldım gümüş kapak sen doğurmadan önce kullandın mı bir de lanshon krem sürdün mü yine de bir de ben bi sürü göğüs pedi de aldım üzerinden koydun mu kapağın teşekkürler şimdiden
Senin kucagina gelince aklina meme geliyor cunku :) benimkide kimil kimil oluyor kucagima alinca.
Yedigin bir sey dokunmus olabilir. Meyve falan yiyor isen once onlari kes bence ben bi gun portakal suyu ictim ertesi gun pisik oldu.
Bebeğim sürekli memede kalmak istiyo uykuya memede dalıyo bu arada 5 günlük.Ne yapabilirim tecrübelerinizi paylaşırmısınız hiç uyumadığım için sütümde gidecek korkuyorum gerçekten 1 dk bile göğsümden ayrılmıyo çünkü
Loveandcarry yi çok seviyorum air kangurusunu aldım
Bu montları da sevdim ama bence gereksiz eğer çok çıkmıyorsan
Ben astronot tulum aldım
Marks& spencer dan almıştım ama geçen sezonun ürünüydü
Yenidoğan boyu tam oluyor şu an
Eki Görüntüle 2214486
Bunun 0-3 ay olanın kumaşı mont kumaşı gibi olanlardan var
Onu da mothercare den aldım
Bir de ebebekten aldım monnarosa markası
Kizlar kalça taraması ve göz taraması yaptıran varmı uzun süren bir işlemmi
Birde gaz damlasını kaçıncı aydan sonra baslayabiliyoruz
Göz muayanesi değil de Kalça ultrasonu çektirdik biz. 5 dakikalık bişey. Gaz damlası 1. Ayda kullanmaya başladıkKizlar kalça taraması ve göz taraması yaptıran varmı uzun süren bir işlemmi
Herkese merhaba, anne olmak ne kadar zormuş. Kızım gece çok huzursuzdu sabah hapşırık, burnunda hırıltı ve öksürük görünce koşa koşa doktora gittim. Eşim işteydi mecbur yanıma annemi, kuzenimi alıp gittim. Ehliyetim vardı ama 10 kez falan kullanmışımdır arabayı. Söz konusu bana bağımlı çaresiz bebeğim olunca kar, yağmur demedin çıktım yola. Tam doktor muayenehanesinin önünde bir arabaya çarptımneyse çok hasar yok allahtan. Ufak bi pasta cila.
Bebegime gelince dokror öksürük ciğere inmemiş serum fizyolojik ile burnu temizleyin bol bol emzirin dedi. Ama içim rahat değil. Doğum yaptığımız hastanede de girişi açık nasılsa diye kontrol muayenesine gideyim belki hastanede daha kapsamlı açarlar burnunu diyorum. Akşam eşim gelince oraya da gideceğim.
Beylikdüzü medilife ya da beylikdüzü medicana da bildiğiniz iyi bir çocuk doktoru var mı?Emira SY
Geçmiş olsun canım çabucak atlatır inşallahHerkese merhaba, anne olmak ne kadar zormuş. Kızım gece çok huzursuzdu sabah hapşırık, burnunda hırıltı ve öksürük görünce koşa koşa doktora gittim. Eşim işteydi mecbur yanıma annemi, kuzenimi alıp gittim. Ehliyetim vardı ama 10 kez falan kullanmışımdır arabayı. Söz konusu bana bağımlı çaresiz bebeğim olunca kar, yağmur demedin çıktım yola. Tam doktor muayenehanesinin önünde bir arabaya çarptımneyse çok hasar yok allahtan. Ufak bi pasta cila.
Bebegime gelince dokror öksürük ciğere inmemiş serum fizyolojik ile burnu temizleyin bol bol emzirin dedi. Ama içim rahat değil. Doğum yaptığımız hastanede de girişi açık nasılsa diye kontrol muayenesine gideyim belki hastanede daha kapsamlı açarlar burnunu diyorum. Akşam eşim gelince oraya da gideceğim.
Beylikdüzü medilife ya da beylikdüzü medicana da bildiğiniz iyi bir çocuk doktoru var mı?Emira SY
Kalcayi ben yaptırdım ultrasonla bakiyorlar 5 dk anca sürüyor. Hastaneye gidince yoğunluk durumuna göre randevu veriyorlar ultrason için brnum gittiğim hastane boştu aynı gün hallettim baska bi hastanede 1 ay sonraya gun veriyorlardı. Çok gecmeden yaptırın bence eğer sorun çıkarsa önlem alırsınız.Kizlar kalça taraması ve göz taraması yaptıran varmı uzun süren bir işlemmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?