2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Aptamil de sporcuların kullandığı kas geliştirici bir madde varmış daha çok düşük kilolu ve prematüre doğan bebeklere veriliyormuş
Prematüre maması ayrı normal bebek maması ayrı, normal bebeğe pre maması verilmezki. Proteine zaten bebeklerin ihtiyacı var en çok, büyüyüp gelişecek neticede. Bizim doktorumuz özellikle aptamili önerdi gayet sağlıklı şükür

Biz de 34 günlüğüz. Kızım babasına gülüyor ve arada sesler çıkarıyor. Herkeste susuyor bana gelince ağlıyor

Senin kucagina gelince aklina meme geliyor cunku :) benimkide kimil kimil oluyor kucagima alinca.

Kızlar biz 8 günlüğüz ve felaket bi pişik var şuan kanayacak neredeyse bu durumda olanlar var mı nasıl geçti? Bezinin arasına pamuk bez koyuyorum 3kremi karıştırıyorum geçmedi

Yedigin bir sey dokunmus olabilir. Meyve falan yiyor isen once onlari kes bence ben bi gun portakal suyu ictim ertesi gun pisik oldu.

Birebir ayniyiz sabaha karsi aglama krizim geliyor dayanacak halim kalmadi. Ben sıktım disimi gece boyu salladim ayagimda uyandikca yedirdim uyuttum. Simdide uyutmuyorum kendimde uyumadimaksama kadar tutcam uyutmicam

Birebir ayniyiz sabaha karsi aglama krizim geliyor dayanacak halim kalmadi. Ben sıktım disimi gece boyu salladim ayagimda uyandikca yedirdim uyuttum. Simdide uyutmuyorum kendimde uyumadimaksama kadar tutcam uyutmicam
Ben hala uyutamadım kendimden nefret ediyorum şuan çocuğumun sesleri kulağımda çınlıyor bitik durumdayım

Misafir görmek istemiyorum artık!!!! Kızıma her misafir gelişinde önceden lütfen onlar varken uyu kızım uyu ki sana dokunmak istemesinler çünkü kalp kırmak zorunda kalıyorum. Ben bugüne kadar hicbir akrabanın ya da konu komşunun çocuğunu bu kadar küçükken ellemedim milletin ne diye böyle talepleri olur anlamıyorum gerçi ağızlarının payını alıyorlar o ayrı...

Ayy. Aynı durum bizimkide gece 12 uyanıp sabah 9 a kadar uyanık gece 3 den sonra anneme veriyorum yoksa çok zor dayaniriz

Kuzum evet önceden kullanmaya başlamıştım, ne kadar etkiledi bilmiyorum tabi..hiç krem falan kullanmadım gerek te yok zaten..evet gögüs pedi kullanıyorum gümüş kapak dolan sütleri tutamıyor illaki taşıyor..Hayırlı doğumların olsun inşallah

Senin kucagina gelince aklina meme geliyor cunku :) benimkide kimil kimil oluyor kucagima alinca.

Yedigin bir sey dokunmus olabilir. Meyve falan yiyor isen once onlari kes bence ben bi gun portakal suyu ictim ertesi gun pisik oldu.

Mandalina yemiştim sanırım ondan oluyo Bugün yemicem sağol cevap için

Merak etme korkma bizimki de öyleee senşn ki 5 günlük biz 33 günlük olduk küçük herif memede uyuyor sakız gibi çiğniyor bide uykusunda , alıp yerine koyunca da basıyor ağıdı.. keyifci bizimki...

Kizlar kalça taraması ve göz taraması yaptıran varmı uzun süren bir işlemmi
Birde gaz damlasını kaçıncı aydan sonra baslayabiliyoruz

Loveandcarry yi çok seviyorum air kangurusunu aldım
Bu montları da sevdim ama bence gereksiz eğer çok çıkmıyorsan
Ben astronot tulum aldım

0-3 mü 3-6 mı almak gerek bende baktım internetten idilbaby- ile ebebek de chicco marka var. Biri tulum diğeri ayaklı eldivenli gibi. İzmit ılıman çok soğuk değil bu ikinci kışımız olacak- çok sıkda dışarı çıkmam ama sağlık ocağına gideriz arada bi markete çarşıya çıakrız hava almaya..

Hani Doğuda olsak yüksek kesimli bi yerde o montu düşünürdüm almayı ama şuan için gereksiz
4tebir fiyatına çocuğa mont ve sling almak mantıklı
Air modeli değil de sling sırtı destekli olan modeli beğendim bende - air Stoklarında kalmamış- yarın nasip olursa gidip bakacağım, kullanımı rahat mı bebeğin sevdi mi rahat duruyor mu içşnde ?

Doktor bana 1 buçuk aylıkken kalça taramasına git dedi
Gaz için Biogaia kullanıyorum ben 2-3 hafta olacak.. göz için 2 aylık olması gerekiyor Muş

Biz de bugun gaz icin biogaiaya basladik. 24 gunluk, dun gece oyle cok sanci cekti ki 2 saat hic durnadan agladi ne yaptiysak sakinlesmedi insallah biogaia ise yarar.

Kalca ultrasonuda tam 1 aylikken cekilecek.

Herkese merhaba, anne olmak ne kadar zormuş. Kızım gece çok huzursuzdu sabah hapşırık, burnunda hırıltı ve öksürük görünce koşa koşa doktora gittim. Eşim işteydi mecbur yanıma annemi, kuzenimi alıp gittim. Ehliyetim vardı ama 10 kez falan kullanmışımdır arabayı. Söz konusu bana bağımlı çaresiz bebeğim olunca kar, yağmur demedin çıktım yola. Tam doktor muayenehanesinin önünde bir arabaya çarptım neyse çok hasar yok allahtan. Ufak bi pasta cila.

Bebegime gelince dokror öksürük ciğere inmemiş serum fizyolojik ile burnu temizleyin bol bol emzirin dedi. Ama içim rahat değil. Doğum yaptığımız hastanede de girişi açık nasılsa diye kontrol muayenesine gideyim belki hastanede daha kapsamlı açarlar burnunu diyorum. Akşam eşim gelince oraya da gideceğim.

Beylikdüzü medilife ya da beylikdüzü medicana da bildiğiniz iyi bir çocuk doktoru var mı? Emira SY

Çok geçmiş olsun canım medicanaya hiç gitmedim ama Medilife da nihal hanim hariç herkese gidebilirsin biraz ters bir kadın. Serdar beyi çok ovuyorlar mesela bir de saadet hanimi sevmiştim ben :)

Geçmiş olsun canım çabucak atlatır inşallah

Kalcayi ben yaptırdım ultrasonla bakiyorlar 5 dk anca sürüyor. Hastaneye gidince yoğunluk durumuna göre randevu veriyorlar ultrason için brnum gittiğim hastane boştu aynı gün hallettim baska bi hastanede 1 ay sonraya gun veriyorlardı. Çok gecmeden yaptırın bence eğer sorun çıkarsa önlem alırsınız.

B betka2013 insan mahvoluyor gerçekten düşünmekten. Hele uykusuzluk . Araliksiz uyumasi hic yok sürekli gece gündüz mizmizlaniyor . İş yapmamaya çalış bosver cnm bi süpürge yap yeter bi de çamaşır. Insan cok bunaliyor gercekten ne zaman duzene girecej bilmiyorum 40 i çıksın girer dediler bana mısın demedi . Bugun cikti dha 40 i. Chicco nuj bibronu nu gördüm bide onu deneyecegim sanirim senin bebek nekadarlik oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…