Canım mümkünse yıka poposunu daha çabuk geçiyor pisik
Benimde aklıma o geliyo inşallah değildir. Bi ara ishaldi geçti şimdi sarı kaka yapıyo böyle mi oluyodu normalde unutmuşum bile
yenidogan astronot tulumu nereden buldunuz acaba? ben denk gelemedim bi turlu. markasini soyleyebilir misiniz?Loveandcarry yi çok seviyorum air kangurusunu aldım
Bu montları da sevdim ama bence gereksiz eğer çok çıkmıyorsan
Ben astronot tulum aldım
ben zeytinyagi suruyorum gunde bu kac kez. yanlis mi yapiyorum bilemedim.Merhaba kızlar 10 günlük kızım var her bezini değiştirdiğimde mustela pişik önleyici krem sürüyorum pişik olmasın diye ama bu krem çok pahalı siz ne sürüyorsunuz acaba kantaron yağını duydum varmı kullanan
emzik vermeyi denediniz mi acaba?? benim bebegim gunduz degil ama gece memeden ayrilmak istemiyordu. saatlerce emmek istiyordu ve artik tukenmistim. gece uykularina emzikle geciyor simdi.Katılarak ağlıyo mememde olmazsadoymuyo mu acaba diyorum doyduğunu nasıl anlıyoruz bes sayısı kaç olmalı 5günlük bebekte
benimki bana hamburger, iskender muamelesi yapiyor. kucagima gelince hemen huysuzlanip sagimi solumu emmeye calisiyo sizin bebeginizde de durum oyledir belki.Biz de 34 günlüğüz. Kızım babasına gülüyor ve arada sesler çıkarıyor. Herkeste susuyor bana gelince ağlıyor
Pisigi sormusun canimmm bende haziran annesiyim. Allah size de sabır versin yeni zamanlar su an sizin için. Pisige bebek yagi var yaa o iyi geliyor, iyilestiriyor. Cisinden sonra poposunu yıka. Sonra da kurulaa. Kurulamazsan pisik olur işte. Ardindan da bebek yağı sür geçer. Bir de zeytinyağı sürebilirsin. Bunlar kesin çözüm gecmis olsun. Güle güle büyüsün insallah hepimizin kuzulari :)Benimde aklıma o geliyo inşallah değildir. Bi ara ishaldi geçti şimdi sarı kaka yapıyo böyle mi oluyodu normalde unutmuşum bile
Emzik verince alıyo ama benim mememi reddetmesinden korktuğum için vermiyorum bi kere denedim sadece alıyomu diyeemzik vermeyi denediniz mi acaba?? benim bebegim gunduz degil ama gece memeden ayrilmak istemiyordu. saatlerce emmek istiyordu ve artik tukenmistim. gece uykularina emzikle geciyor simdi.
Tesekkurler cevap icin. Olumlu olmaya calisiyorum hep ama memeyi cok zor tutuyor ona uzuluyorum. Zamanla alisicak insallah.Canım ben nerdeyse ilk 1 ay 2 saatte bir kaldırdım sarılık riskimizde vardı.. bezi her iki saatte bir emzirme öncesi değiştiriyordum. Bebeğinin cildinin ph.ini bozmamak için pişik önleyici kullanmadım zaten bezi sık sık değiştirirsen pişik olacağını sanmam.. emzirirken dakika tutma arada kontrol için bak ben öyle yapıyorum dk.yi kafaya takma .. emziŕirken sütünün bol olduğunu bebeğinin ne güzel emdiğini düşün ve aramızda bu yolla oluşan muazzam ilişkiyi..bol su iç canım. Mama eğer kilo alımı iyiyse dr. Önermez diye düşünüyorum
Olabilir evet, saol cevap icinBenimde çok uzun sürmüyor ama sütüm hızlı akıyor o yüzden çabuk doyuyor sanırım
yenidogan astronot tulumu nereden buldunuz acaba? ben denk gelemedim bi turlu. markasini soyleyebilir misiniz?
Aa aptamili kullanma mi dedi neden oyle dedi.
Emzik verince alıyo ama benim mememi reddetmesinden korktuğum için vermiyorum bi kere denedim sadece alıyomu diye
cok tesekkur ederim bakayim hemen bunlara.Marks& spencer dan almıştım ama geçen sezonun ürünüydü
Yenidoğan boyu tam oluyor şu an
Eki Görüntüle 2214486
Bunun 0-3 ay olanın kumaşı mont kumaşı gibi olanlardan var
Onu da mothercare den aldım
Bir de ebebekten aldım monnarosa markası
Kan mukus yok canim çok sağolKanlı ve mukuslu kaka inek sütü alerjisinin belirtisi canım. Kan dediğim ip gibi kırmızı çizgiler olabilir kakasinda yani.
Aa ilk defa duydum sasirdim bilseydim en basta kullanmazdimAptamil de sporcuların kullandığı kas geliştirici bir madde varmış daha çok düşük kilolu ve prematüre doğan bebeklere veriliyormuş
Benim cok kötü durum. Gece 2 de uyanip gunduz 8 9 10 gibi uyuyor. Yani o saatler arasi hep uyanik. Canima tak etti bugun uykumdan fedakarlik yapip gece boyu salladim yedirdim zorla uyuttum isigi acmadim. Günduz bende uyumicam kizimida uyutmicam. gündüz herkes ilgilenir gece olunca benden baskasi ilgilenemiyor cok yoruldum artikBebeklerinizin gece uykuları nasıl? Gece uyanıp ağlayan bir kaç saat uyanık kalan oluyor mu?
Ay canim bizde ayni donemlerden gectik. Benim ilk 4 gun sutum gelmedi mamayla besledim. Sonra sütüm geldi mamayi tamamen kestim ama kizim o ladar agliyordu ki anlatilmaz. Bende biberona alisti beni emmez diye korkup hic mama vermedim hep emzirdim. Ama 1. Ay kontrolune bi götürdüm kilo vermis ac bu cocuk dedi doktor. O kadar vicdan yaptimki hala yapiyorum. Sonra meme isterse meme veriyorum mama isterse mama veriyorum. Yeterki doysun kuzum. Ben lansinohun cam bineronunu kullaniyorum ama cekmeden gelmiyor. Bu arada bende zombi gibiyim. Gece uykusu hic yok benimkinin. Gündüz uyuyor ama bu sefer benim islerm oluyor. Dun aksam 6 ya kadsr uyumusuz kizimla nasil bitap dustuysem simdi basim zonkluuorSelam kizlar nasılsınız yazamiyorum yazip cevao veremeyebiliyorum sizlere . Huysuz bir minigim var.
Şöyle bi sorunum oldu firsat bulmuşken anlatacağım .
Biberon philips avent almistim .
Dogumdan sonra bebegim 8 gün yogun bakmda kaldi . 2 gun hortumla beslendi sonra sütle beslenmeye basladi. Doktoru cok iştahlı bi bebek masallah diyordu . 8 günlükken 60 ccden fazla iciyordu 3 saatte bir demisti. Bebeği hastaneden cikardik eve getirdik biberonla beslemeye çalışıyoruz 9 saat gevti hicbisey yemedi emiyor 30 cc koyuyorum ama emzik gibi kullaniyordu çekemiyor yani . Bu 1 ay devam etti kontrole goturduk bebeğim 3150 doğmuştu yogun bakimdan cikarken 3080 gramdi . 1 aylik kontrole goturduk ve bebegim 3490 olmus . Saatlerce bebegim emiyor emiyor bineronu aglayip uyuyordu cok sinirliydi doymuyordu kafayi yiyecektim 24 saatte 200 cc bile içemiyordu . Aylik kontrolunde doktor bi sıkıntısı olabilir kilo almamasinin dedi . Ben korkjm tabi 33 gün evde otururken aklila geldi biberonu degistireyim dedim hediye gelen wee baby deligi daha buyuk ve kendiliginden akan biberon vardi denedim önce cok zorlando tikandi icerken sonra vermicem artik dedim yogun bakimi aradim hangi biberonu kullaniyorsunuz diye rastgele kullanildi ama iyisini kullanin isterseniz dedi avent kullanabilirsiniz dedi ben szaten onu kullanıyorum ama içemiyor bebegim dedim . Biberon degistirin damaga uymuyor olabilir dedi. Bi sonraki ogunde wee baby ile kontrollu bi sekilde verdim ve bi iciste 10 dakika suruyor 70 90 100 120 içebiliyor simdi 1 aydir açmış kuzum . Dikkat edin arkadaslar boyle bi durumla karsilasirsaniz biberon degistirin . Ve ben sizden fikirde almak istiyorum bebegim bi kac kere fiskirarak agiz ve burundan kustu . Ama ben sorun etmedim doktora goturmek gerekir mi ?
Ve wee baby nin deligi cok buyuk tikayabiliyor bazen . Cekmeden akan Biberon veya çekerek gelsede deligi büyük Biberon tavsiyeniz varmidir?
Birde benegim hic uyumuyor 5 dakikada bir hatta dakika bile surmeden uyaniyor dalamadan uyaniyor . Gece ve gunduz ayni sekilde sadece aksamlari 5 gibi uyuyor 8 e kadar deliksiz haricinde hic uykusu yok ne yapsam zombi gibi olduk esimde bende bebekte gaz cikarma pozisyonunda uyuyor yatirinca uyaniyor
Aynı durumdayım günlerdir belki de haftalardır (gece gündüz dün bugün yarın kavramım kalmadı çünkü) gece 2 de uyanıyor sabah 10 11 e kadar ne yaparsam yapayım uyumuyor bebeğim öğlene doğru uyuduktan sonra akşama kadar uyuyoruz gece gündüz kavramım bitti o uyumadıkça kendimi kaybediyorum sanki son saatlerde. Akşam olup uyanınca kıyamıyorum tekrardan. Ama iyiye gitmiyorum bu şekilde ne yapacağımı şaşırdım.Benim cok kötü durum. Gece 2 de uyanip gunduz 8 9 10 gibi uyuyor. Yani o saatler arasi hep uyanik. Canima tak etti bugun uykumdan fedakarlik yapip gece boyu salladim yedirdim zorla uyuttum isigi acmadim. Günduz bende uyumicam kizimida uyutmicam. gündüz herkes ilgilenir gece olunca benden baskasi ilgilenemiyor cok yoruldum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?