2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benimde aklıma o geliyo inşallah değildir. Bi ara ishaldi geçti şimdi sarı kaka yapıyo böyle mi oluyodu normalde unutmuşum bile

Kanlı ve mukuslu kaka inek sütü alerjisinin belirtisi canım. Kan dediğim ip gibi kırmızı çizgiler olabilir kakasinda yani.

Merhaba kızlar 10 günlük kızım var her bezini değiştirdiğimde mustela pişik önleyici krem sürüyorum pişik olmasın diye ama bu krem çok pahalı siz ne sürüyorsunuz acaba kantaron yağını duydum varmı kullanan

Katılarak ağlıyo mememde olmazsa doymuyo mu acaba diyorum doyduğunu nasıl anlıyoruz bes sayısı kaç olmalı 5günlük bebekte
emzik vermeyi denediniz mi acaba?? benim bebegim gunduz degil ama gece memeden ayrilmak istemiyordu. saatlerce emmek istiyordu ve artik tukenmistim. gece uykularina emzikle geciyor simdi.

Benimde aklıma o geliyo inşallah değildir. Bi ara ishaldi geçti şimdi sarı kaka yapıyo böyle mi oluyodu normalde unutmuşum bile
Pisigi sormusun canimmm bende haziran annesiyim. Allah size de sabır versin yeni zamanlar su an sizin için. Pisige bebek yagi var yaa o iyi geliyor, iyilestiriyor. Cisinden sonra poposunu yıka. Sonra da kurulaa. Kurulamazsan pisik olur işte. Ardindan da bebek yağı sür geçer. Bir de zeytinyağı sürebilirsin. Bunlar kesin çözüm gecmis olsun. Güle güle büyüsün insallah hepimizin kuzulari :)

emzik vermeyi denediniz mi acaba?? benim bebegim gunduz degil ama gece memeden ayrilmak istemiyordu. saatlerce emmek istiyordu ve artik tukenmistim. gece uykularina emzikle geciyor simdi.
Emzik verince alıyo ama benim mememi reddetmesinden korktuğum için vermiyorum bi kere denedim sadece alıyomu diye

Tesekkurler cevap icin. Olumlu olmaya calisiyorum hep ama memeyi cok zor tutuyor ona uzuluyorum. Zamanla alisicak insallah.
Benimde çok uzun sürmüyor ama sütüm hızlı akıyor o yüzden çabuk doyuyor sanırım
Olabilir evet, saol cevap icin

yenidogan astronot tulumu nereden buldunuz acaba? ben denk gelemedim bi turlu. markasini soyleyebilir misiniz?

Marks& spencer dan almıştım ama geçen sezonun ürünüydü
Yenidoğan boyu tam oluyor şu an

Bunun 0-3 ay olanın kumaşı mont kumaşı gibi olanlardan var
Onu da mothercare den aldım

Bir de ebebekten aldım monnarosa markası

Emzik verince alıyo ama benim mememi reddetmesinden korktuğum için vermiyorum bi kere denedim sadece alıyomu diye

evet 3 hafta kadar bekleyin emzigi sonra verin deniyor haklisiniz. ama diger turlu de size eziyet. belli ki bebeginizin emme gudusu cok kuvvetli ve ancak bu sekilde rahatliyor. gunde bir iki kere verin bence emzigi kisa surelerle. benim bebegim memede 3 saat kalip yine de uykuya dalmiyordu. emzikle 15 dakikada daliyor.

Bebeklerinizin gece uykuları nasıl? Gece uyanıp ağlayan bir kaç saat uyanık kalan oluyor mu?
Benim cok kötü durum. Gece 2 de uyanip gunduz 8 9 10 gibi uyuyor. Yani o saatler arasi hep uyanik. Canima tak etti bugun uykumdan fedakarlik yapip gece boyu salladim yedirdim zorla uyuttum isigi acmadim. Günduz bende uyumicam kizimida uyutmicam. gündüz herkes ilgilenir gece olunca benden baskasi ilgilenemiyor cok yoruldum artik

Ay canim bizde ayni donemlerden gectik. Benim ilk 4 gun sutum gelmedi mamayla besledim. Sonra sütüm geldi mamayi tamamen kestim ama kizim o ladar agliyordu ki anlatilmaz. Bende biberona alisti beni emmez diye korkup hic mama vermedim hep emzirdim. Ama 1. Ay kontrolune bi götürdüm kilo vermis ac bu cocuk dedi doktor. O kadar vicdan yaptimki hala yapiyorum. Sonra meme isterse meme veriyorum mama isterse mama veriyorum. Yeterki doysun kuzum. Ben lansinohun cam bineronunu kullaniyorum ama cekmeden gelmiyor. Bu arada bende zombi gibiyim. Gece uykusu hic yok benimkinin. Gündüz uyuyor ama bu sefer benim islerm oluyor. Dun aksam 6 ya kadsr uyumusuz kizimla nasil bitap dustuysem simdi basim zonkluuor

Aynı durumdayım günlerdir belki de haftalardır (gece gündüz dün bugün yarın kavramım kalmadı çünkü) gece 2 de uyanıyor sabah 10 11 e kadar ne yaparsam yapayım uyumuyor bebeğim öğlene doğru uyuduktan sonra akşama kadar uyuyoruz gece gündüz kavramım bitti o uyumadıkça kendimi kaybediyorum sanki son saatlerde. Akşam olup uyanınca kıyamıyorum tekrardan. Ama iyiye gitmiyorum bu şekilde ne yapacağımı şaşırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…