2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Air modeli olan 4 aydan sonra kullanılıyor ben şu an neko wrap sling kullanıyorum çok da memnunum
Astronot da ankarada yaşadığım için çok lazım ama izmir için fazla gelebilir.

Çok geçmiş olsun canım medicanaya hiç gitmedim ama Medilife da nihal hanim hariç herkese gidebilirsin biraz ters bir kadın. Serdar beyi çok ovuyorlar mesela bir de saadet hanimi sevmiştim ben :)
Doğum zamanı nihal hanım nöbetçiydi 2 dir ona gidiyoruz ama dediğin gibi ters biri.

Doğum zamanı nihal hanım nöbetçiydi 2 dir ona gidiyoruz ama dediğin gibi ters biri.

İnsani azarlar gibi konuşuyor ayrıca çocuklara da pek güzel davranmıyor. Yeğenim 3-4 yaşındayken götürmüştük cocuk muayenede ağlıyor diye ağlama bak yoksa iğne yaparım demişti. O hariç kim varsa ona git derim :)

Kızlar biz 8 günlüğüz ve felaket bi pişik var şuan kanayacak neredeyse bu durumda olanlar var mı nasıl geçti? Bezinin arasına pamuk bez koyuyorum 3kremi karıştırıyorum geçmedi

Ben kantaron yağı ve kantaron yağlı Krem kullanıyorum cnm pişik sorunu olmadı çok şükür

Ben kullanıyorum şimdilik memnunum

Aa ilk defa duydum sasirdim bilseydim en basta kullanmazdim

Yani bebeği fazla geliştiriyor dedi satıcı bize önermedi bende ondan öğrendim ilk defa duydum. Ama bir arkadaşın bebeğine doktor fazla gaz problemi olduğu için Aptamil conformil önermiş gaz derdimiz bitti diyor eşim bugün onu aldı mesela denemek için oglumda çok gaz oluyor çünkü bizde hipp kullanıyorduk onun içinde probiyotik var o bebeğe iyi değilmiş bağırsakları fazla çalıştırıyormuş bebek ishal gibi olup sanci fazla çekiyormuş fln. Bizde yasayarak öğreniyoruz :/

Maşallah bebegine. Ben sağlıksız olur onu içen demedim zaten her doktor her mamayi onermiyor ve hic kimse de burda en dogrusunu ben biliyorum demiyor herkes duyduğunu yasadigini paylaşıyor.

Kızlar wind salbe gaz önleyici jeli kullanan var mı aranızda ben 3-4 gundur kullanıyorum oğluşum epey rahatladi sıkıntısı olan bir deneyebilir

Ben hala uyutamadım kendimden nefret ediyorum şuan çocuğumun sesleri kulağımda çınlıyor bitik durumdayım
Benimde oyle oluyor balkona cikiyorum az hava aliyim diye sesi kulagimda. Bende pel basarili olamadim cnm oglen 12 ye kadar dayandi kizim uyuyakaldi en son kucagmda bende bi yatmisim yeni uyandim. Arada mamasini verdim yattim. Gündüz dayanabilirsen uyutma ben birazdan uyandircam yine. biraz sabir istiyor. İnan bende cok kötüyüm. Emzirmedimde kendim uykusuz kalinca. simdi goguslerim davul gibi olmus oturdum sagiyorum.

Ayy. Aynı durum bizimkide gece 12 uyanıp sabah 9 a kadar uyanık gece 3 den sonra anneme veriyorum yoksa çok zor dayaniriz
Benim annem burdayken bende veriyordum ama gitti sonra esim izne ayrildi o bakti gündüzlrri. Oda ise basladi ptesi. 3 gündür o kadar zorlaniyorumki duzene girsin diye dayanilcak gibi degil. Annenleyken bi duzene oturtmaya calis cnm bence yalnz kalirsan cok zor oluyor

Banada 40 i ciksin duzelr dediler duzelmedi hic. Benimki 47 gunluk. Simdide 3 aylik olsn duzelir diyolar benim hic umudum yok
Benimki cok mizmiz surekli ilgi istiyor. Simdi yataginda kendi kendine uyumaya alistirdim babasi ise baslayinca. Aa dese cocugu kucagina alip salliyor. Kizdim bende sen aksama kadar yoksun gece gidip yatiyosun ben 24 saat nasl kucagimda sallayim. Uykusuzluk benide cok vuruyor iyice sinirlerm yiprandi. Gündüz istedigin kadar uyu gece uykusu gibi olmuyor.

Canim bana doktorum bebelac nutrikonfor u onerdi biz ona gectik duzeldi birde gaz damlasi tamamen bitkisel olan agulin kullaniyorum. Normalde iki gunde 1 defa kaka yapardi simdi günde 2 defa yapiyor. Sma kullandim hic memnun kalmadim. Bineronda yag birakiyordu her seferinde cok kotu kokuyor mama

Kizlar kalça taraması ve göz taraması yaptıran varmı uzun süren bir işlemmi
Birde gaz damlasını kaçıncı aydan sonra baslayabiliyoruz
kalca ultrasonu yarin çektirecegiz goz icin de goz doktorundan randevu almak lazimmis ama ne kadarlik olunca goturmemiz lazim bilmiuorim canim

cok gecmis olsun en kisa zaman da iyilesir insallah bizde medilife da dogum yaptik saadet hanim doktorumuz gayet ilgili nazif kibar bir bayan tavsiye ederim

Merak etme korkma bizimki de öyleee senşn ki 5 günlük biz 33 günlük olduk küçük herif memede uyuyor sakız gibi çiğniyor bide uykusunda , alıp yerine koyunca da basıyor ağıdı.. keyifci bizimki...
Doktora falan giderken ne yapıyosunuz mememden ayrılmadığı için giyinemiyorum çıkamıyorum.İlk günler sizinde böylemiydi?

Aynen yalnız kalınca çok zorlanicaz eminim ki şimdi annemlerle memlekete gidiyoruz haftaya ameliyat olucam bir ayda orda kalicaz dönüşte napariz bilmiyorum banyo yaptırmak evde kimse yokken yemek çamaşır bulaşık ütü gece uykusuzluklari Allah bütün annelere güç kuvvet versin insallah

Doktora falan giderken ne yapıyosunuz mememden ayrılmadığı için giyinemiyorum çıkamıyorum.İlk günler sizinde böylemiydi?

İlk muayene 15 gün içinde gittik Doğumdan itibaren, yalancı emzikle uyuttu yengem, ikinci de 21 günlüktü sakindi ağlamadı eve dönmeden önce muayenehane de emzirdim...
Bugün 33günlük idi avm gittik aman yarabbi açlıktan bastı yaygarayı, bebek odalarında 5 er dakka idareten emzirdim ama Eve dönene kadar ağladı meme diye

Uykudan uyandı 10 dakka emdi sızdı.göğüsler dolu şiş ne yApıcam ben şimdi

Nasıl alıştırdın kendi kendine uyumaya acaba

Gece en en erken 12 de uyuyan bir bebek.
Bazen 2 leri de buluyor. Gece 2-3 kere uyanıyor . Nasıl değişecek bu saat ne zaman saat 10 da uyutacam?

Gece en en erken 12 de uyuyan bir bebek.
Bazen 2 leri de buluyor. Gece 2-3 kere uyanıyor . Nasıl değişecek bu saat ne zaman saat 10 da uyutacam?

Oncelikle her aksam uyku rutini uygulamani tavsiye ederim. Her aksam 9 gibi banyo yaglanma masaj emzirme yada mama ardindan isiklari kapatip beyaz gurultu acabilirsin. Mumkunse memede uyumasin. Her aksam ayni saatte ayni rutini uygular isen alisacaktir bebegin.

Gecmis olsun cnm ne ameliyati olcaksin Allah yardim etsin. Valla camasir utu yemek temizlik hic birsey yapmiyorum sadece bebekle ilgileniyorum hafta sonu esim temzlik yapiyor yemegide gelince yapiyor. En zoru uykusuzluk. Simdi uyudu mama saati gelcek birazdan aglar diye ben uyuyamiyorum o kadar uykum varki

Nasıl alıştırdın kendi kendine uyumaya acaba
Uyutmayarak canim. Kendi uykusu gelince oyle bir uyuyorki. Benimki zombi gibiydi kucagimda sallardim 10 dk uyur kalkardi besiginde sallardim ayagimda sallardim 2 saat saallarim uyudugu yarim saatti. dun gece sallaya sallaya uyuttum sabaha kadar. sabahtan bu saate kadar uyutmak icin bisey yapmadim. Uykusu gelince agliyor mesela yerine koyiyorum aglamaya devam ediyorsa tekrar kaldiriyorum biraz daha uyanik kaliyor sonra zaten kendi yenik düstü uykuya. Yani kilit nokta kendi uyuyana kadar ben uyutmak icin hicbisry yapmadim. aglamalarina katlanmak zor biraz. Deli gibi uykusu var benden uyutmami bekliyo gozler kipkirmizi insan kiyamiyor. ama daha cok kucuk nasil alistirsam oyle gider diye aglamarina dayandim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…