O korkuyla ben gitmedim.dogumdan sonra alttan muayeneye henuz Hazir degilimMerhaba arkadaslar 40.gun dr kontrolune giden varmi acaba alttan muayene ediyormus sanirim bilgisi olan varmi
Oh ne güzel masallah kuzuya :) Canim benim kiz keyifliyken sesler cikariyor. Ben konusunca gülüyor. Ozellikle alti acikken keyfine diyecek yok gulucukler sesler civil civil :) biz atagimizi tam 6. Haftada yasadik hatrlamak bile istemiyorum o haftayi cok kötüydü surekli agliyordu uyumuyordu esimide benide pert etmisti her gece bende agliyordum. Ama gülerken yiyesim geliyor opemiyorumda daha cok kücük diye. Aglayncada valla birakip kacasim geliyor :))Merhaba arkadaşlar yine birkac sey soracagim bebeklerimiz değişik seslere başladı mı? Gülümsüyorlar mi?
Büyüme atağı yasayan var mı? Neler gözlemlediniz bebeğinizde? Bu arada dr.a dün değil bugün gittim dr.umuz biraz bana kizdi sütü çıkarma konusunda çocukta bisey arama görünen köy kılavuz istemez çocuk iyi gayet dedi fazla emmiştir çıkarır dedi. Kalça çıkığı yokmuş çok şükür kilo boy iyi dedi. Huzurlu bi şekilde döndük..
Canim benimkide oyleydi biliyomusun eve gelen misafirde susup bana gelince agliyordu. Ben o zaman yasadigim strese bagliyorum cok uykusuz kaliyordum asiri stres yukluydum 47 gunliguz duzeldi benimki cok sukur. Bende duruyor artikBiz de 34 günlüğüz. Kızım babasına gülüyor ve arada sesler çıkarıyor. Herkeste susuyor bana gelince ağlıyor
Canim bana doktorum bebelac nutrikonfor u onerdi biz ona gectik duzeldi birde gaz damlasi tamamen bitkisel olan agulin kullaniyorum. Normalde iki gunde 1 defa kaka yapardi simdi günde 2 defa yapiyor. Sma kullandim hic memnun kalmadim. Bineronda yag birakiyordu her seferinde cok kotu kokuyor mama
Nerden aldın ben bulamadım
Teşekkür ederim canım safra kesesi ameliyatı aynen uyanacak korkusu ile bile uyuyamiyoruz. Dönüşte bende eşimden yardım isteyeceğim nasıl alisirsak öyle gider diye düşünüyorumGecmis olsun cnm ne ameliyati olcaksin Allah yardim etsin. Valla camasir utu yemek temizlik hic birsey yapmiyorum sadece bebekle ilgileniyorum hafta sonu esim temzlik yapiyor yemegide gelince yapiyor. En zoru uykusuzluk. Simdi uyudu mama saati gelcek birazdan aglar diye ben uyuyamiyorum o kadar uykum varki
Ohhh seninkine de maşallah... keyifli olmaları çok önemli ya resmen bizi oynatiyorlar patron onlar yani kısaca bizimki de öyle altı açık kalsın giydirmeyelim istiyor.. konuşuyorum uzun uzun onla bi gülücükler bi işvelerOh ne güzel masallah kuzuya :) Canim benim kiz keyifliyken sesler cikariyor. Ben konusunca gülüyor. Ozellikle alti acikken keyfine diyecek yok gulucukler sesler civil civil :) biz atagimizi tam 6. Haftada yasadik hatrlamak bile istemiyorum o haftayi cok kötüydü surekli agliyordu uyumuyordu esimide benide pert etmisti her gece bende agliyordum. Ama gülerken yiyesim geliyor opemiyorumda daha cok kücük diye. Aglayncada valla birakip kacasim geliyor :))
Ikinize de geçmiş olsun canım..Herkese merhaba, anne olmak ne kadar zormuş. Kızım gece çok huzursuzdu sabah hapşırık, burnunda hırıltı ve öksürük görünce koşa koşa doktora gittim. Eşim işteydi mecbur yanıma annemi, kuzenimi alıp gittim. Ehliyetim vardı ama 10 kez falan kullanmışımdır arabayı. Söz konusu bana bağımlı çaresiz bebeğim olunca kar, yağmur demedin çıktım yola. Tam doktor muayenehanesinin önünde bir arabaya çarptımneyse çok hasar yok allahtan. Ufak bi pasta cila.
Bebegime gelince dokror öksürük ciğere inmemiş serum fizyolojik ile burnu temizleyin bol bol emzirin dedi. Ama içim rahat değil. Doğum yaptığımız hastanede de girişi açık nasılsa diye kontrol muayenesine gideyim belki hastanede daha kapsamlı açarlar burnunu diyorum. Akşam eşim gelince oraya da gideceğim.
Beylikdüzü medilife ya da beylikdüzü medicana da bildiğiniz iyi bir çocuk doktoru var mı?Emira SY
Oyyy ya kıyamam size nasıl kaptınız öyle ya cok gecmis olsun ..canım geçen bende biraz kötüydüm öksürmeye başlamıştım o gün asi vardı sağlık ocağına gittiğimde dr. Ilaç yazamam şuan sana dedi parayla alınan bitkisel bi ilaç yazdı ama alman şart değil evde kendi kendini tedavi et dediSelam herkese ben de eşim de bebek de hastayız ya
Bebek sürekli tıkanıyor serum fizyolojik bağımlısı oldu. Ama yine tıkanıyor 10 dk sonra
Ben yatak döşek yatıyorum bugün
Eşim işe gitti o da berbat halde
Kullanabileceğimiz ilaç var mı? Bugün sağlıkocağına aşıya götüreceğim kendim de doktora görüneyim diyorum
Oyyy ya kıyamam size nasıl kaptınız öyle ya cok gecmis olsun ..canım geçen bende biraz kötüydüm öksürmeye başlamıştım o gün asi vardı sağlık ocağına gittiğimde dr. Ilaç yazamam şuan sana dedi parayla alınan bitkisel bi ilaç yazdı ama alman şart değil evde kendi kendini tedavi et dedi
Eyvah yaa ben bayağı fenayım ama 10 gün sürer bu
Görümcemden kaptı bebek
Biz de bebekten
Canım çok sağol deneyeceğim bendeUyutmayarak canim. Kendi uykusu gelince oyle bir uyuyorki. Benimki zombi gibiydi kucagimda sallardim 10 dk uyur kalkardi besiginde sallardim ayagimda sallardim 2 saat saallarim uyudugu yarim saatti. dun gece sallaya sallaya uyuttum sabaha kadar. sabahtan bu saate kadar uyutmak icin bisey yapmadim. Uykusu gelince agliyor mesela yerine koyiyorum aglamaya devam ediyorsa tekrar kaldiriyorum biraz daha uyanik kaliyor sonra zaten kendi yenik düstü uykuya. Yani kilit nokta kendi uyuyana kadar ben uyutmak icin hicbisry yapmadim. aglamalarina katlanmak zor biraz. Deli gibi uykusu var benden uyutmami bekliyo gozler kipkirmizi insan kiyamiyor. ama daha cok kucuk nasil alistirsam oyle gider diye aglamarina dayandim.
Selam herkese ben de eşim de bebek de hastayız ya
Bebek sürekli tıkanıyor serum fizyolojik bağımlısı oldu. Ama yine tıkanıyor 10 dk sonra
Kullanabileceğimiz ilaç var mı? Bugün sağlıkocağına aşıya götüreceğim kendim de doktora görüneyim diyorum
Doktora sorayım çok teşekkür ederimCok gecmis olsun. Ben sambucol efervesan kullanarak iyilestim hamileliktede emzirmede de gunde 3 defa sicak suda eritip.tukeettim 2 gunde iyilestim.
Canım benim sezeryan yaram iyileşmeyince 4 kutu antibiyotik kullandım. Emzirirken de kullanılıyor antibiyotik yani gerekiyorsa. Parolu da içiyorum hala.
Geçmiş olsun canım bir an önce iyi olun inşallah benim esimde grip olmus yanımıza yaklastirmiyoruz ama yinede gecermi bilmiyorumSelam herkese ben de eşim de bebek de hastayız ya
Günaydın hepinize... çalışan arkadaşlar sizce zor olacak minikleri bırakıp ise dönmesi ? Ikinci çocuğu olup çalışan annelerin var mı tavsiyeleri kendimizi bebeklerimizi ve ortamı nasıl hazirlamaliyiz? Işimi çalışmayı çok seviyorum ama yine de zor olacak gibi hissettim. Keşke ücretli izin 6.Aya kadar olsaydı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?