2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Oh ne güzel masallah kuzuya :) Canim benim kiz keyifliyken sesler cikariyor. Ben konusunca gülüyor. Ozellikle alti acikken keyfine diyecek yok gulucukler sesler civil civil :) biz atagimizi tam 6. Haftada yasadik hatrlamak bile istemiyorum o haftayi cok kötüydü surekli agliyordu uyumuyordu esimide benide pert etmisti her gece bende agliyordum. Ama gülerken yiyesim geliyor opemiyorumda daha cok kücük diye. Aglayncada valla birakip kacasim geliyor :))

Biz de 34 günlüğüz. Kızım babasına gülüyor ve arada sesler çıkarıyor. Herkeste susuyor bana gelince ağlıyor
Canim benimkide oyleydi biliyomusun eve gelen misafirde susup bana gelince agliyordu. Ben o zaman yasadigim strese bagliyorum cok uykusuz kaliyordum asiri stres yukluydum 47 gunliguz duzeldi benimki cok sukur. Bende duruyor artik

Bizde bikaç gün bunu deneyelim olmadı bide Bebelac aliriz biri yarayacak insallah :/

Nerden aldın ben bulamadım

Bize arkadasim verdi onlar Almanya dan bir tanıdığa getirtmiş ama burda da var biliyordum

Teşekkür ederim canım safra kesesi ameliyatı aynen uyanacak korkusu ile bile uyuyamiyoruz. Dönüşte bende eşimden yardım isteyeceğim nasıl alisirsak öyle gider diye düşünüyorum

Ohhh seninkine de maşallah... keyifli olmaları çok önemli ya resmen bizi oynatiyorlar patron onlar yani kısaca bizimki de öyle altı açık kalsın giydirmeyelim istiyor.. konuşuyorum uzun uzun onla bi gülücükler bi işveler o zamanlarda kendimi tutmakta güçlük çekiyorum öpesim geliyor ağlayınca bende de oluşan etki şu kafamdan aşağı kaynar sular dökülmeye başlıyor. ama öyle böyle bi ağlamak değil gör nasıl sinirli

Ikinize de geçmiş olsun canım..

Selam herkese ben de eşim de bebek de hastayız ya
Bebek sürekli tıkanıyor serum fizyolojik bağımlısı oldu. Ama yine tıkanıyor 10 dk sonra

Ben yatak döşek yatıyorum bugün
Eşim işe gitti o da berbat halde

Kullanabileceğimiz ilaç var mı? Bugün sağlıkocağına aşıya götüreceğim kendim de doktora görüneyim diyorum

Günaydın hepinize... çalışan arkadaşlar sizce zor olacak minikleri bırakıp ise dönmesi ? Ikinci çocuğu olup çalışan annelerin var mı tavsiyeleri kendimizi bebeklerimizi ve ortamı nasıl hazirlamaliyiz? Işimi çalışmayı çok seviyorum ama yine de zor olacak gibi hissettim. Keşke ücretli izin 6.Aya kadar olsaydı :)

Oyyy ya kıyamam size nasıl kaptınız öyle ya cok gecmis olsun ..canım geçen bende biraz kötüydüm öksürmeye başlamıştım o gün asi vardı sağlık ocağına gittiğimde dr. Ilaç yazamam şuan sana dedi parayla alınan bitkisel bi ilaç yazdı ama alman şart değil evde kendi kendini tedavi et dedi

Eyvah yaa ben bayağı fenayım ama 10 gün sürer bu
Görümcemden kaptı bebek
Biz de bebekten

Eyvah yaa ben bayağı fenayım ama 10 gün sürer bu
Görümcemden kaptı bebek
Biz de bebekten

Canım sen Parol veya minoset icebiliyorsun ama düşmeyen ateş, enfeksiyon veya ciğerlerinden gelen öksürük varsa emzirirken içilen antibiyotikten verirler.
Burun acmak için tuzlu su yapıp burnundan cekebilirsin. Bebeğin burnunu açmak için de kuru soğanı ortadan ikiye keserek baş ucuna koyabilirsin. Bir de ev kaloriferliyse kaloriferin üstüne ıslak havlu ya da bez koy ki odanın havası kurumasin. Çok geçmiş olsun hepinize

Canım çok sağol deneyeceğim bende

Cok gecmis olsun. Ben sambucol efervesan kullanarak iyilestim hamileliktede emzirmede de gunde 3 defa sicak suda eritip.tukeettim 2 gunde iyilestim.

Doktora sorayım çok teşekkür ederim

Emira SY sağol canım parol içicem
Canım benim sezeryan yaram iyileşmeyince 4 kutu antibiyotik kullandım. Emzirirken de kullanılıyor antibiyotik yani gerekiyorsa. Parolu da içiyorum hala.

Çok çok geçmiş olsun hepinize...

Geçmiş olsun canım bir an önce iyi olun inşallah benim esimde grip olmus yanımıza yaklastirmiyoruz ama yinede gecermi bilmiyorum

Canım öncelikle şunu söyleyeyim: şuan çok korkunç geliyor bebeği birakip çalışmak ama emin ol sana bu şekilde hayata karışmak çok daha iyi gelecek :)
Şuan çalışmak sadece senin için zor olacak çünkü bebiş birşey anlamıyor ama 1 yaşını gectikten sonra gitme diye paçalarına yapısına bırakmak çok daha zor olacakti her ikiniz için...

Ben aklıma gelen şeyleri yazayım, bebeğe kim bakacaksa en az 1 hafta önce gelip duzeninizi rutinlerinizi görsün, bebeğin huyunu suyunu senin yanında öğrensin.
Eğer sadece anne sütü alıyorsa biberona da alıştırmak için günde en az bir kere sağdığın sütü biberonla ver.
İse basladiginda beslenmene dikkat et ki sutun azalmasın.
İş yerinde sagim yapmak gerekecekse buna uygun mekanı, süt saklayacağın dolabı, eve götürürken içine koyacagin termosu filan hazır et.
Bu günlerini doya doya geçir :)

Kizlar bizde cagimizin hastaligi gribe yakalandik buyuk oglum feci grip oldu 2 tane dis patlatti ustune dun gece benimde sabaha kadar bogazim yandi bu sabahta ayni esim citrus antiviral pastil Almis onu aliyorum sadece sabah bulantiyla uyandim ogur ogur sabahtan beri kotuydum simdide istifra ettim ne yiyip ictiysem bosalttim insallah kutayımda hastalanmaz.birde sol gogsum cok agriyor ucu degil tamami ama dokunamiyorum bile sanahtan beri iki kez sagdim bi iki kezde bebek emdi butun gecede az az emdi o gogsumu ama gece bisey yoktu. cok sert ama saginca yumusuyo ama agrisi gecmiyor tikandimi acaba nerden anlariz kizlar mastit mi nedir onun adi oldugumu.geldinmi hersey ustustte geliyo cildircam yeminle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…