Esimle kotu oluyorun malesef bsey dedigim zaman annelik harika bi duyguymus allah evlatlarimiza saglik versinAnnelik çok güzel gidiyor aslında ona bakmaya doyamıyorum uyutmak istiyorum uyuyunca uyandırıp kucağıma almak sürekli koklamak istiyorum böyle bir durum...yanındayken özlüyorum..cok özel bir duyguymuş.. canım ben şükür ki kaynana derdi çekmiyorum aramızda mesafe var...ama sana tavsiyem kendini mutsuz etme kaynananın seni mutsuz etmesine de izin verme yapıştır lafı geç o düşünsün..
Bulgur pilavina kimyon koyabilirsin ya da aktardan çekilmemiş kimyon ve rezene alıp demleyerek icebilirsin. Benim tek dikkat ettiğim şey soğuk yiyip içmemek onun dışında canım çektiyse kurufasulye bile yiyorum çünkü gazlı çocuk hiç birşey yemeden de gazlaniyor. Ayrıca sab simplex Gaz damlası kullanıyorum bir de gaz çıkarmasını kolaylaştıran bacak egzersizlerini yaptırıyorum. Bir de bazen gaz zannediyoruz ama kaka yapamadığı icin ikiniyor o zaman kaka yapmadıkca rahatlayamiyorEmira SY tam ben yazacaktım sana süt için nerler yiyorsun diye sen yamışsın teşekkürler. bulgur pilavını yemeye çekiniyorum bebekde gaz yapar diye sen nasıl yiyorsun!? Bir de yemediğin kaçındığın yiyecekleri de yazar mısın?
Kalorifer sulukları kullansak olur mu evi nemlendirmek için. Sağlıklı mı mikrop üretir mi içinde
Yağ nekrozu deniyormuş sanırım. Dikişimin bir yeri kaynamadı, içerden yağlı su akıyordu. Baya sıkıntılı oldu, iki günde bir doktora gittik, her gün pansuman değiştirdik vs. Enfeksiyon kapmasın diye uğraşıyoruz. Şimdi iyileşme görünüyor yavaş yavaş.Canim sezaryen yaranda nasil bir sikinti vardi.Bende de iyilesmeme gibi bir durum varda yarin dr gidicem
Geçmiş olsun öncelikle canım. Bizde kan uyuşmazlığı vardı, o sebeple çok hızlı yükselmiş bebeğimin sarılığıMerhaba bizim de sarilik 12 su an artabilir dedi doktor ama mama verme dedi. Zaten memeyi cokkk zor tutuyo 10 dk emiyo birakiyo ondan oldu sanirim. Sagarak veriyorum ama mamasiz olmaz diyor cevremdekiler ne yapicami sasirdim. Arastirirken gordum yazini surec nasil ilerledi sizin sonra nasil beslediniz? Kac ml mama gunde kac kez bir de hangi mama acaba? Sutum var cok sukur cumartesi artmissa yatis yapacakmisizsimdilik sagip veriyorum ben de ne kadar oldugunu da goreyim diye ama boyle de gitmez tabi
@selen86 @betka2013 arkadaşlar ben o kadar korktum ki 37 gün sonra gittim dr.a dr. Alttan muayene edicem dediğin de etmeseniz dedim saçmalama sen normal doğum yapmış bi insansin dedi korkuyorum dedim hayır yok öyle bisey geç içeri hazırlan geliyorum dedialttan baktı kamera ile bir de smear aldı sıkıntı yaşamadım çabuk bitti canimda yanmadi yani korkmayın..herşeye rağmen kontrol gerekli sağlığımız için..
Yaaaa inanmıyorum, makine kaynaklı demek.. Bir de iyidir diye o kadar para verdim strese sokmaktan başka bir işe yaramadı. Çok sağol cevabın içinElla18 Benim bebegim 2 haftada 900 gr aldi. Ama avent ile saginca 30 cc falan geliyor. Gittim e bebegin markasi olan tekli.elektrikli pompayi aldim. 90 cc civarinda sut çıkıyor
Cok gecmis olsun hasta hasta niye gelmis acaba? Bugun de bana bir arkadasim hastayim cok dedi yarin geleyim mi diye sordu bi de. Hastaysan gelme tabi ki de dedim bozuldu bir de utanmadan. Asil bozulmasi gereken benim yani saka gibi.Eyvah yaa ben bayağı fenayım ama 10 gün sürer bu
Görümcemden kaptı bebek
Biz de bebekten
Bilmiyorum ne olacak biz alttan muayeneden korkanların haliAy ben de doktordan müsade istedim rahatlayim diye sağolsun anlayışla karşıladı . Sen anne oldum bak bebeğin var dedi, ama ben normal doğurmadim dememe kalmadan ultrason cihazıyla muayene etti
Doğru canım haklisin.. amin inşallah canım allah iyilerle karşılaştırsin hepimizinkiniEsimle kotu oluyorun malesef bsey dedigim zaman annelik harika bi duyguymus allah evlatlarimiza saglik versin
Evet annem bomba ya ablam 37 yaşında hala onu bıraktığı için vicdan yapıyor kıyamam... bende öyle dedim anne sen varsın ona en iyi bakabilecek sevgiyle bakabilecek insansın diyorum:) çok şükür müdürümde iyi o konularsa asla sıkıntı çıkarmaz.. canım maddi acıdan ücretsiz alman sizi zorlamayacaksa al tabiiki :) maşallah salihpasaya yaSana da yazdım tabi kiarada ağlamak da lazım o da bir tür terapi ama devamlı ağlak olmak yok :) göz açıp kapayana kadar bakmışsın koca kız olmuş canım annem seni çok seviyorum diyerek boynuna sarılıyor
Annenin seni teselli etmesi gerekiyor senin onu değil yaa
Ne güzel canım annen bakıyor çok şanslısın gözün hiç arkada kalmayacak. Ayrıca evin de yakınmış müdürün iyi biriyse acil durumda koşar gelirsin. Benim evim de 5 dk mesafedeydi bebis biberon tutmayınca mecbur günde 3 defa eve gelip emziriyordum boş derslerde :) evet yorucu bir süreç ama imkansız değil. Dediğin gibi annesi çalışan tek çocuk da bizim çocuğumuz değil.
Şimdiki müdürüm anlayışlı olsa belki yine bile çalışırdım çünkü öğrencilerimi aşırı derecede özledim ruyalarimda görüyorum okulu ama bu seferki müdür kolaylık yerine zorluk çıkaracak o yüzden en iyisi bu sene ücretsiz izin kullanmak bizim için...
Son olarak Salih paşa belki ben çalıştığım için epey özgüvenli oldu. 2 yaşında bile değilken kendi kendine oyun kuruyordu. Problem çözme becerisi çok gelişti. Bağımsızliginin farkına vardı. Bakıyorum ondan büyük çocuklar bile hala annesinin dibinden ayrılamıyor...
vakit ayirip yazdigin icin cok cok tesekkur ederim.bir sure annem bakacak bu yonden icim rahat.yarim saat bile ayri kalmak o kadar zor oluyor ki.rabbim butun annelerin yardimcisi olsun.Her bebek farklıdır mutlaka canım ben 3,5 aylık ise başlamıştım yaz tatilinde 13 aylık filan olmuştu o zamana kadar sıkıntı olmamıştı. Sonra 15 aylıkken okul başlayınca her sabah gitme diye boynuma yapışıp ağladığını gördüm. Sonra tabi alisti ama 15 tatil bitince yeniden ağlama krizleri başladı. Demek istediğim şu ki çocuk ne kadar alisirsa o kadar zor oluyor ayrılmak. Şimdiden en azından arada 2-3 saat ananne babanne teyzeye filan bıraksan yavaş yavaş alışır belki. İlk günler illa ki zor oluyor ama zamanla rayına oturuyor. Ağlama anlarında evden kaçar gibi gitmek yerine sakince çocukla konuş. Anne işe gidecek sonra geri gelecek ben gelene kadar sen güzel güzel .... Teyzeyle oyna seni seviyorum bay bay filan bu şekilde konusa konusa alistiracaksin.
Baby plusmı senin aldiginin markası nekadara aldin canimElla18 Benim bebegim 2 haftada 900 gr aldi. Ama avent ile saginca 30 cc falan geliyor. Gittim e bebegin markasi olan tekli.elektrikli pompayi aldim. 90 cc civarinda sut çıkıyor
Evet annem bomba ya ablam 37 yaşında hala onu bıraktığı için vicdan yapıyor kıyamam... bende öyle dedim anne sen varsın ona en iyi bakabilecek sevgiyle bakabilecek insansın diyorum:) çok şükür müdürümde iyi o konularsa asla sıkıntı çıkarmaz.. canım maddi acıdan ücretsiz alman sizi zorlamayacaksa al tabiiki :) maşallah salihpasaya ya
vakit ayirip yazdigin icin cok cok tesekkur ederim.bir sure annem bakacak bu yonden icim rahat.yarim saat bile ayri kalmak o kadar zor oluyor ki.rabbim butun annelerin yardimcisi olsun.
Ben de avent kullanıyorum. Memelerim sertse en çok 180 ml sağdığım oldu. Sende kaç çıkıyor. Ben açma düğmesine basıp bekliyorum meme ucunda önce süt bekiriyor sonra damla şeklinde gelmeye başlıyor sonra hafif fışkırma başlıyor ve sonra en kuvvetli çekişe geçiyorum, böyle kolay geliyor. Eğer açma düğmesine basıp en kuvvetli ritime gidersen sağma zor oluyor. Sen nasıl yapıyorsun.Herkese iyi akşamlar... Aventin tekli pompasını aldım elektrikli. Bebeğimi sadece emziriyorum kilo alımı da iyi. Ama sağınca sütüm çok çok az geliyor ben mi beceremiyorum aventte mi sorun var, manuel pompa alacağım ona göre. Lütfen bilen varsa yazarsa çok sevinirim. Doktor anne sütü ile kilo alımı gayet iyi dedi. Aöa sağınca resmen süt gelmiyor
Çok stres oldum. Anlamadım ben bu işi
Sağol ya insanlar neden böyle anlamıyorumCok gecmis olsun hasta hasta niye gelmis acaba? Bugun de bana bir arkadasim hastayim cok dedi yarin geleyim mi diye sordu bi de. Hastaysan gelme tabi ki de dedim bozuldu bir de utanmadan. Asil bozulmasi gereken benim yani saka gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?