2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canımm sütn arttımı acaba? Benmde 30 cc çıkıyo anca emmediği zaman naskl arttırırım kafayı yicem her yöntemi denemeye çalışıyorum benm bebişimde 21 günlük
Kuzm bebeğin kaç aylık. Bebeklerin 3 ay alışkanlıkları olmuyo. İster istemez tamamen herşeyi adapte edemezsin çümkü atak haftaları var onlarda düzen şaşıyo illaki
Tam olarak nasıl yaptigini yazarmisin siringayla mi damlatiyorsun bende ilk defa deniycem bugün
Kuzum size hastaneden çıkarken almanız gereken serum fizyolojikten yazmadılarmı.
Onun şişesiyle damlatmak çok kolay. Bende sürekli damlatıyodum ama doktor çek temizle dememişti. Geçen gün damlasını damlattım yavrucum bi hapşurdu kocaman pislik. Bugün çekip temizliyim dedim de baya dolmuş zavallımın burnu ihmal etme aman diyim

canim kahve icme hele de gece.tabii zamanla geceyi gunduzu ogrenecek.canim annelik sabir ve fedakarlik istiyor.gunduz evde ses olsun hatta uyuturken hafif radyo sakinlestirici muzik ninni olsun tabii hafif sesli.ben bunu yapmadim aman ses olmasin dedim simdi cit sesine uyanir oglum cok pismanim.gece de bebegin uyumasina yakin evdeki isiklari azaltin tvyi kapatin.evde gergin ortam olmasin onlar her seyi cok iyi anliyorlar.aslinda her sey birbirine bagli.aile huzurluysa bebek de huzurlu bu uykusuna da yansiyor.bebek esnediginde gozlerini kasidiginda yatirin pijamasi ayri olsun.gunduz giydikleriyle yatmasin.besleyin gazini cikarin altini acin hadi kizim simdi gece oldu uyku vakti herkes uyuyacakmis diyin opun.inanin bir zaman sonra alisacak.oglum 3. ayi bittiginde uykusu biraz daha duzelmisti.

artmadi sutum.stres altinda gibi hissettim sizi.tamam sut artmasinda yiyecek icecek de onemli ama bence anne psikoljisi daha onemli.ben 1 sene sonra bunu daha iyi anladim.uyku ve olumlu dusunme cok onemli.anneniz ya da size yardim edebilecek birileri varsa yaniniza gelsin.siz mumkun oldugunca uyuyup dinlenin.yardim isteyin.haftanin 1 2 gunu markete gidin biraz temiz hava alin ekmek almak bile iyi gelecek.panik stres yapmayin.ben ne zaman uyursam goguslerim dolardi.ben her seyi cok kafama taktim uzuldum belki bu nedenle sutum azaldi.simdi o kadar uzuluyorum ki.ama gecen zaman geri gelmiyor.bir de 1 lt. suyun icine 5-6 hurma 5-6 incir bir avuc kadar da sari uzum katip haslayip blendrdan gecirip icmek tahin helvasi sogan dereotu sutlu ve balli salep boza pekmezli ayva kompostosu tarhana corbasi kemik suylu corba kimyon cayi arttirmisti.biraz temiz hava dinlenmek mutlu olmak inanin cok iyi gelecek.

Annem yok kuzum. Bi kv var ondanda ayrı strest oluyorum. Yemek yapıp getiriyo allah razı olsun ama genelde gaz yapan şeyler oluyo. Gece ne kadar uyursam anca okadar uyuyabiliyorım.
Senin adınada üzüldüm cankm ama olmayınca olmuyo demk. Çok teşekkür ederim dediklerinide yapıcam çok sağol :)

Normal serum aldırdım eşime eczaneden hastaneden cikarken de bisey yazmadılar 2 aylık oldu bebiş daha hic temizlemedim o sekilde. Ama bazen nemli bezi burnuna sokup onla temizliyorum bazen kuru sümük görünüyo onu elimle alıyorum birde banyo sonrası kendiliginden yumuşuyor hafif sıkıyorum oyle de çıkıyor.
Benim kullandığım plastik tüplü, ucunu kırıp kafasını yan çevirip damlatıyorum 2-3 dakika bekleyip aspiratörle çekiyorum.
Ben normal serum aldırdım onla deniycem sağol cevap için. Sende öyle yaptın zannettim.

Ay hadi ya nasıl söylemezler aslında önemli bişey bu tüh. Sırıngayla 2 3 damla damlat ozaman canım sonrada brun aspiratörü ile çek. Bize her emme öncesinde yapın dediler illaki aksatılıyor ama günde bir kez illaki yapıyorm ben

Bana da söylemediler canım, biliyor musun? Reçeteye yazmışlar ama ben tıkanırsa dökülecek sanıyordum. Ablam sayesinde öğrendim.

Cocuk doktoru sikintimiz var kizlar avrupa yakasinda memnun oldugunuz tavsiye edebileceginiz biri var mi?

Bana da söylemediler canım, biliyor musun? Reçeteye yazmışlar ama ben tıkanırsa dökülecek sanıyordum. Ablam sayesinde öğrendim.
Ayy çok garip bana güzelce anlattılar çıkmadan hastaneden. Hatta eczaneden alırken eşime de anlatmuş eczacı üstüne bile yazmış her emzirme öncesi 2 3 damla her burun deliğine diye

Herkese günaydın, biz yine doktora geldik. Burun tıkanıklığı öksürük şikayetimiz gece ve sabaha doğru arttı, bronşit demelerinden korkup hemen düştük yola. Sıra bekliyoruz.
Emzirme odasında bir bayanla karşılaştım dün burada da konuşuluyordu bebeğin sürekli memede olması. Bu bayanında bebeği memeden ayrılmıyormuş, doktor muayenesinde ciddi kilo kaybı görülmüş. Bebek emiyor, çişli kakalı bezi var ama kilo da kaybediyor dedi ve bebek memedeymiş sürekli. Dün buraya bu konuda yazan da olmuştu, ben de haber vereyim dedim.

Cocuk doktoru sikintimiz var kizlar avrupa yakasinda memnun oldugunuz tavsiye edebileceginiz biri var mi?
Beylikdüzünde dr. Murat keskine gidiyorum memnunum. Şimdi de tavsiye üzerine istanbul pediatri merkezinde yıldıray ünver e geldim. Baya övdüler, burada da bir hemşire yıldıray beyi övüyordu bir anneye.

Slm kızlar bebeğim 45 günlük 2 gündür kakasını yapamıyo sadece anne sütü alıyor fitil alsammi tecrübeli anneler fikir verir. Lütfen
Doktor bana anne tsütü aliyorsa 6 gün mama veriyosan 4 gune kadar kaka yapmayabilir dedi. Benim kizim hem mama hem meme aliyor ben su da iciriyorum doktor tavsiyesiyle duzeldi benimki

Teyzeleri biz bugün sünnet olduk ellerinizden öperiz

Oğlu olanlara tavsiyem olsun kesinlikle erken yaptırın. Ben salihi 3aylikken yaptırdım ve şimdi bir kere daha pişman oldum daha erken yyaptırmadığıma.. Yusuf hiç aglamadi neredeyse halbuki Salih operasyon boyunca aglamisti... İnşallah iyileşme süreci de kolay geçer bakalım şimdilik uyuşuk daha :)

Canim benimkide gece ayakta gunduz uyuyordu. Ben bir gece onu zorla uyuttum kah memede tuttum kah salladim. Ertesi sabah butun perdeleri kaldrdim o uyudu ben uyandirdim. Simdi duzeldi cok sukur. Ama alismisim uykuszluga o uyuyor ben uyuyamiyorum simdide. 2 saatte bir gozum aciliyor cin gibi oluyorum uzun sure uyuyamiyorum

Canım hayırlı olsun sünnetiniz. İnşallah tez zamanda iyileşir Yusuf Paşa

Tamam canım çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…